Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > Tricki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez Grzesioo

owszem, ale na tym deku co mowilem gosc wykonal to jakos inaczej... przypominalo mi to raczej circle-jumpa i naprawde robi wrazenie

gl man
Grzesio

Trickow nie robi sie zeby wgniataly w fotel tylko, zeby bylo latwiej wygrac
Zreszta kazdy robi tak jak umie i lubi.
Popatrz chociazby na skok po skrzynkach z ya do mgh i spowrotem. Kazdy robi to po swojemu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-09-2001 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grzesioo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez r@fee

Trickow nie robi sie zeby wgniataly w fotel tylko, zeby bylo latwiej wygrac
Zreszta kazdy robi tak jak umie i lubi.
Popatrz chociazby na skok po skrzynkach z ya do mgh i spowrotem. Kazdy robi to po swojemu.

Zgazdam sie, to jasne.
Ja tamten skok traktuje jako ciekawostke i zastanawiam sie jak on to zrobil. Mi sie w ten sposob nie udalo, chociaz z wieloma innymi trickami nie mam problemow (np. z tym co wymieniles wyzej).

Zainteresowanym podaje link do demka:
http://kakofonia.idn.org.pl/archiwu...rtomsonalgs.zip

gl
Grzesioo

Old Post 14-09-2001 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grzesioo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grzesioo Znajdź więcej post'ów przez  Grzesioo Dodaj Grzesioo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grzesioo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez Grzesioo

Zgazdam sie, to jasne.
Ja tamten skok traktuje jako ciekawostke i zastanawiam sie jak on to zrobil. Mi sie w ten sposob nie udalo, chociaz z wieloma innymi trickami nie mam problemow (np. z tym co wymieniles wyzej).

Zainteresowanym podaje link do demka:
http://kakofonia.idn.org.pl/archiwu...rtomsonalgs.zip

gl
Grzesioo

Albo to nie to demko albo tobie chodzi o rjumpy

Old Post 14-09-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-mkuh-
Combat (Death Knight)

widze ze same nowosci ogladacie

Old Post 14-09-2001 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -mkuh- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -mkuh- Znajdź więcej post'ów przez  -mkuh- Dodaj -mkuh- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -mkuh- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grzesioo
Combat (Death Knight)

quote:

Albo to nie to demko albo tobie chodzi o rjumpy

O Boze, racja!
Nie zauwazylem ze to RJ bo ogladalem na kompie bez karty dzwiekowej a i gosc nie stracil przy tym RJ ani 1% health!

Chyba trzeba bedzie zmieniac nicka na boardzie bo ludzie szybko nie zapomnia takiej wpadki

Grzesioo

Old Post 14-09-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grzesioo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grzesioo Znajdź więcej post'ów przez  Grzesioo Dodaj Grzesioo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grzesioo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Question

lol "jakos inaczej" ? przeciez w niektooryh trikach zamiast strafea zwyklego tesh mozesh pocisnac circle-j... sam tak robie czasami ale srednio mi to wychodzi

Moze wlasnie tak ten kolo toto zrobil na tym demq (nie wiem dokladnei bo GO nie widzialem...)

Old Post 14-09-2001 20:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:

Szczegolnie kiedy przeciwnik zabral adrenaline a ty masz 20 healthu

ech tramwaj idz poogladaj te zdjecia co ci zapodalem na ircu (beast itp)

eh rafee ty zawsze sobie znajdziesz powod do narzekania
a na tych zdjeciach dalej nie widze zadnego j3banego dziecka

Old Post 14-09-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:28.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions