Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Nowy server
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Burecky
Training (Enforcer)

Ja mam pomysl..
Zabijmy Go :-)
Bo ja jestem ...
Aha DESPERADOS is
Pozdroffka

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-08-2001 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burecky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burecky Znajdź więcej post'ów przez  Burecky Dodaj Burecky do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burecky prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VersusI*I
Training (Enforcer)

Post PORZĄDEK

NO TAK DOPIERO TERAZ DORWAŁEM się do tego boardu...!
no cóż myślę że to ja jestem stróżem na tym serwie
bo chyba od tego jest admin!!!
Tak wogóle to witam all!!!!!!
tak skończyło się debilne Votowanie to fakt i myślę że więcej
nie wróci bo jest bez sensu .każdy ma swoje ulubiune mapy na których jest KOSĄ..... ale np. ja osobiście nie cierpiałem PRODIGY
a.....teraz i owszem bardzo lubie...
ktoś poruszył temat który mnie strasznie WQRWIA
respawn----zaczynamy biec każdy w swoim kierunku ...-
a tu nagle koleś z teamu CIACH cię nożem -----------

wiecie jaka jest moja reakcja ..odwracam się i zabijam
po prostu nieznosze tego. tak jak all graczy chyba
porusze jeszcze jeden istotny temat...BH
prosze nie wykorzystujcie tego bo nie dajecie przeciwnikowi
szans na uczciwą walkę ja nie umiem BH i nie mam zamiaru się
uczyć
co do luda na serwie myślę że jest sporo ok graczy
tak 34 pozdrufka BUREK POsdrufka
red ok wierzymy
papas
do zobaczenia na serwie
gra się rewelacyjnie nie ma lagów a to jest chyba naj!!

Old Post 09-08-2001 23:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VersusI*I Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VersusI*I Znajdź więcej post'ów przez  VersusI*I Dodaj VersusI*I do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VersusI*I prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Re: PORZĄDEK

Wiesz jak ktos z twojego team'u cie ciacha kosa to znaczy zazwyczaj ze go blokujesz... A blokowanie potrafi byc bardziej wpieniajace niz utrata 4hp... Ja osobiscie siekam kazdego ktory dluzej mnie blokuje.

Old Post 10-08-2001 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Re: Re: PORZĄDEK

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Wiesz jak ktos z twojego team'u cie ciacha kosa to znaczy zazwyczaj ze go blokujesz... A blokowanie potrafi byc bardziej wpieniajace niz utrata 4hp... Ja osobiscie siekam kazdego ktory dluzej mnie blokuje.

Nie chodzi o blokowanie tylko o debilne machanie nozem podczas startu. Skacze to nich sobie skacze biegnie niech biegnie ale to machanie to moze wqrwic na maxa. Na de dust tez jest tak zaj...e wasko ze nie da sie nikogo ominac prawda?
A zauwazylem ze jak ktos ciacha kosa na starcie to raczej jest idiota a nie zablokowanym gosciem bo tam by sie tir zmiescil.
Pozdrowka

Old Post 10-08-2001 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Re: Re: PORZĄDEK

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark

A propos blokowania to co ten stylu zapiernicza na sygnale?

Old Post 10-08-2001 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

Re: PORZĄDEK

quote:
Napisane oryginalnie przez VersusI*I

versus .. to ja poruszylem temat z nozem i przyznaje Ci 100% racji ... nie ma nic bardziej wqrwiajacego .... pozdrufka

amen

ks.Kazimierz

btw. dark wszystko wporzo jak to jest 4 hp .. ale jak gosc cie ciachnie w baie z 3 razy to nie jest wtedy 4 hp .. a nawet jesli ... mi czesto sie udaje przezyc z 1 hp ..... a tym razem moze tego zabraknac

Old Post 10-08-2001 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Burecky
Training (Enforcer)

Talking

Heh no wlasnie...ciachanie nozem jak ma sie malo HP...
MAcie kompletna racje....
Ja juz jestem dziadkiem i coz moge wam tylko pogratulowac...
Dark synku nie przewrazliwiaj sie....
Hmm...zreszta co ja *******e ?
DESPERADOS jest
a ja
Ble.

Old Post 10-08-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burecky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burecky Znajdź więcej post'ów przez  Burecky Dodaj Burecky do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burecky prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
major Vasca
Zawiany.Henio

Serwer jest oki .Mam nadzieje że nie skończy się na tym że będą w graniu mapy dust1,dust2 i coś tam jeszcze:-)) Wyszło tyle nowych mapek ale nikomu nie chce sie ich sciagnąć i cały czas marudzą ze nie i nie...człowieka szlak trafia grając ciągle na tym samym.Mam nadzieję że mówię w imieniu bardziej ambitnych graczy,którzy chcą sie sprawdzic w nowych niesprzyjających okolicznościach a nie kampować w znanych i obcykanych miejscach:-))))

Old Post 10-08-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Burecky
Training (Enforcer)

Talking

Heh panowie a zbawi was te 2-3 minuty a moze nawet i troszke wiecej dla Tych co posiadaja modemy w sciagnieciu map ze stronki http://www.mga.pl/cs/mapy heh panowie opanujcie sie
Ok to na Tyle co do map powiem jeszcze ze beda jak najbardziej standartowe mapy tzn takie jak de_dust de_dust2 de_aztec cs_italy itepe...itede...
Naprawde musze powiedziec ze jest kilkanascie fajnych nowych mapek i mamy zamiar je wprowadzic w tryb grania
Wiec panowie nie łamcie sie i SCIAGAJCIE :-)
Bo ja jestem ....
A pozatym DESPERADOS jest
Pozdroffka All

Old Post 10-08-2001 17:51
Red
Master (Spawn)

mapeczki sciagnelem jak byly nietypowe na serwie .... wlaze a tutaj juz normalne dusty

jak zawsze mam pecha

ale DESPERADOS

btw. sorry ale popilem przy piątku jush i mam humora

Old Post 10-08-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

To ja moze wroce to topicu i zareklamuje NOWY serveer, dopiero w fazie testowej (na pelne obroty ruszy dokladnie 1 wrzesnia)
, o wdziecznej nazwie DULI server, stoi na kabelku 10mb NASKowy, (ten sam cco ZION), czesto urzadzamy fajne spotkania, czytaj walki na pistole, itp

Old Post 10-08-2001 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Mapka de_dawn jest juz grana na serwerze.
Mam nadzieje ze ja posiadacie.
Chwilowe przerwy w dostawie gry spowodowane sa tymi cholernymi statsami.
Prawie dziala

Old Post 11-08-2001 11:54
=34=
I Shot the Sheriff

Lightbulb

ON, byłbym bardzo wdzięczny gdyby na serwer powróciła mapa cs_pedagio, ponieważ pozostałe mapy są duże i przy małej ilości graczy gra się troche lipnie.

Old Post 11-08-2001 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Mata mapke a nawet dwie.
cs_pedagio de_dawn

Czego sie dla 34 nie robi
postrufga

Old Post 11-08-2001 19:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:13.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions