[qupte]No jak ktos nie umie samodzielnie myslec i dziala wg mas to moze i probowac komus morde obic... jak to zwyklem mawiac - jedno co daje w dzisiejszych czasach religia to pretekst do wojny/walki... chyba sie znowu sprawdza.
Jak kogos obrazam to przepraszam i proponuje troche poczytac o religiach zanim sie ktos obrazi... i moze pojsc do szkoly? [/quote]
no offenz TM, ale pier***isz farmazony - zaden czlowiek nie ma prawa zabijac w imie wyzszych idei, niezaleznie od tego w co wierzy.
A to, wszyscy to robia, oznacza jedynie to, ze czlowiek jest istota skazona zlem. EOT
p.s. co do nowego avatara jest spox... wybacz mi ostry ton powyzszej wypowiedzi - po prostu fqrwia mnie, gdy ktos robi sobie polewke z takich rzeczy, niezaleznie, czy swiadomie, czy nie - stad, jak widze tych wszystkich pseudoartystow topiacych krucyfiks w moczu, albo rzezbiacych Go z gowna, mam po prostu ochote wystrzelac po mordzie - ale, jako, ze wlasnie o to chodzi, o zmuszenie mnie do gwaltownego protestu, do nienawisci, do gniewu - odwracam sie i staram sie nie myslec o nich nic. Glupcy niech ida swoja droga.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|