Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Kto je z Sopotu??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan
no akurat moi fumfle nie będą palić, tylko ja będę palił... będę spalał na popiół potwory z krainy sanktuarium czarem armageddon :>.

BUUU!!! Czyli w pomorskim jest TYYYYLU graczy cpma, że postanowili zorganizować nocke. Niestety jeden powiedział, że nie przyjdzie, a drugi na to, że sam grać nie będzie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-10-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -->JuiCe<-- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -->JuiCe<-- Znajdź więcej post'ów przez  -->JuiCe<-- Dodaj -->JuiCe<-- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -->JuiCe<-- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez -->JuiCe<--
BUUU!!! Czyli w pomorskim jest TYYYYLU graczy cpma, że postanowili zorganizować nocke. Niestety jeden powiedział, że nie przyjdzie, a drugi na to, że sam grać nie będzie

Sprobuje popytac w Triniti Cafe...

Old Post 22-10-2002 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:

This is FUN. Moze bys lepiej pomogl cos skrecic.
Gdybys z ToFu sie zoblig. ze na sete bedziecie to my z Lucasem jestesmy za. Lucas chce obczaic tylko te kafeje w Gdańsku.

Old Post 23-10-2002 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:

No qrde, ja bym z wielka checia sie spotkal i pogral, ale musze sie uczyc :/

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 23-10-2002 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas

Panie wybacz mu bo nie wie co czyni.

Old Post 23-10-2002 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas

Juz????

Old Post 23-10-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

Ustalilismy z Lucasem ze przekladamy to na za 2 tyg. Lucas chce w gdansku to zorg. Moze i dobrze.
Q3 CPMA will never die!!

Old Post 25-10-2002 12:14
toFu
Seizure Of Power!!!

Ja jestem na "sete"-chcialbym tylko uslyszec sensowna date a wlasciwie tak z wyprzedzeniem 10 dniowym...Co do kafejek to nie wiem jak sprawa wyglada w Gdansku => Od tego mamy Lucasa ,zeby wszystko ustalil
Jezeli chodzi o wejherowo to jest tutaj obecnie tylko jedna kafejka w ktorej mozna zrobic porzadnego lana--- Go Go. Przeniesli sie oni z tego w.y.p.i.z.d.u.f.k.a na ktorym byli do siedziby WCK-u .Maja teraz okolo 15 kompuf na ktorych mozna spokojnie w ku3 grac. Coby nie bylo jednak za pieknie to po pierwsze nie mozna podlaczac swoich kieszeni
po drugie wypalenie plytki kosztuje 6zl (!!!)
po trzecie nocka biega 20 zl (warunkiem zaklepania jest wpalcenie polowy tej sumy minimum 1-2 dni przed lanem ) Warunek zdeko p.o.p.i.e.r.d.o.l.o.n.y. ale jakze skuteczny...

Tak wlasnie wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy w Wejherowie.
Warunki do gry sa naprawde dobre ,ale wlasciciel jest straszna pazera i ciezko jest z nim cos zalatwic (mam na mysli potencjalny turniej...)

Jusz sam nie wiem co na ten temat myslec...

Old Post 25-10-2002 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

hyh, może może .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 25-10-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Juz????

tia, niestety !!!
ostro w rure od samego poczatku !!

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 25-10-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

Świetnie!! Za 2 tyg (bo rozumiem, że chodzi o 16-17 list - chyba nie o wszystkich umarlaków prawda?) to ja jade do Poznania lub będe zaqwał do koła z biofizy! Dontkantmiin!! Sorki!

Old Post 25-10-2002 23:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -->JuiCe<-- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -->JuiCe<-- Znajdź więcej post'ów przez  -->JuiCe<-- Dodaj -->JuiCe<-- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -->JuiCe<-- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Ja zrozumiałem 9-10 listopad, mi tam żadne umarlaki nie przeszkadzają .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 26-10-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan
Ja zrozumiałem 9-10 listopad, mi tam żadne umarlaki nie przeszkadzają .

Bulls nie moze...

Old Post 26-10-2002 19:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:29.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions