quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
Luc: nie bardzo. oryginalna byla juz dawno zwalona to zrobilem sam ze sprezynki z dlugopisu . niestety jednak nie jest to dobre rozwiazanie. nie da sie grac.
Saari: gwarancja 3 lata, ale i tak nic to nie zmienia. razer bankrutuje (zbankrutowal?) i napewno nic by to nie dalo. po drugie nie mam zadnego kwitka na ta mysz. najpierw mial ja jakis koles, potem kupil ja oxy, a ja od oxego.
chyba kupie Microsoft Explorer 3.0...
Xen, głowa do góry. Wyślij maila do razera by przesłali ci rysunek techniczny tej sprężynki. No wiesz, wszystkie wymiary, parametry, rodzaj materiału..... i zamówisz wykonanie takiej sprężynki np. w Instytucie Mechaniki Precyzyjnej 
P.S. Przyzwyczaiłem się już do duala i b. dobrze mi się nią gra. Strasznie pasi mi jej kształt.
Nie oznacza to, że już mogę pokonać Gaziego, ale będę się starał, ćwiczył i może kiedyś jak będzie miał 40 stopni gorączki, połamane ręce i zamiast monitora będzie korzystał z nowego zegarka casio dam mu radę 
Oczywiście gorączki i połamanych rąk mu nie życzę.
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|