Od: Wirtualna Polska; Temat: Sex bez gumki, cz1
Cześć, Stary!
Dzięki za wczorajsze piwko. Ciągle się zastanawiam nad tym seksem bez gumki, o którym cały wieczór rozprawialiśmy. Trochę wiem, o czym mówisz, bo ze dwa razy zdarzyło nam się... kochać bez zabezpieczeń, ale tyle było później nerwów, jak jej się miesiączka opóźniała, że już teraz się pilnujemy. Naprawdę nie możemy sobie pozwolić na wpadkę. Wątpię więc, czy te nowe doznania, o których mi wczoraj tak barwnie opowiadałeś, warte są ryzyka próbowania bez gumki. Jednak przed chwilą wszedłem na tę stronę www.schering.pl i oczy mi wychodziły z orbit, jak czytałem o tych pigułkach. Do tej pory sądziłem, że nie mogę swojej dziewczyny namawiać na coś takiego, bo to szkodliwe dla zdrowia. Dzięki, że mi wysłałeś tego linka, bo oni rzeczywiście klarownie wyjaśniają, jak to działa. Fajnie, że ktoś wpadł na pomysł, żeby nas facetów uświadomić, w zakresie antykoncepcji . Teraz muszę z Anką porozmawiać na ten temat i wiesz, chyba zrobię tak, jak podpowiadają na tej stronie - wybiorę się z nią do ginekologa. Chcę, żeby on mi to wszystko potwierdził i dobrał Ance odpowiednią tabletkę. W ten sposób będę dwóch rzeczy pewny: po pierwsze, że dzieci będziemy mieli wtedy, kiedy będziemy chcieli (zaplanujemy swoje życie ), po drugie, że Ance te pigułki nie zaszkodzą. Może więc ja także wkrótce rozsmakuję się w tym odlotowym seksie bez gumki?
Na razie trzymaj za mnie kciuki, bo czeka mnie rozmowa z Anką! Jarek

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|