Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Topic organizacyjny, Warszawa 2004
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ja sie chyba wypisuje. Od miesiaca zbieram pieniadze na bilet na Metallice i jak juz troche uzbieram to mi ciagle ubywa...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-02-2004 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Powaznie? heh, no nie wiem co wazniejsze... :E

Old Post 28-02-2004 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Ogladajac Hetfielda mozna dostac orgazmu, ogladajac Fausta juz nie : [

Old Post 28-02-2004 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Trafnie to ujales

Old Post 29-02-2004 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Dobra, ja sie najprawdopodobniej pojawie sama kumpel z dziewczyna mial przyjsc ale troche niesmialy jest i nie chce was poznawac ;>

Old Post 01-03-2004 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

yy.. tego - czuje sie pominiety i niedoinformowany ... tylko dwa q - czy moge sie zjawic i z kim mam sie zaprawic ?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 02-03-2004 00:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

No jasne ze masz... :E a zaprawa bedzie przed impreza...

Old Post 02-03-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

wlasnie.. Fausto organizatorze nasz wspanialy
czy wiadomo juz o skladkach czy cos takiego, zebym wiedziala jak sie z kasa wyrobic

How I'm killing you

Old Post 11-03-2004 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

Podsumowujac dotychczasowe wysilki, krotki post organizacyjny:

Termin ustalony jest na 27.03.2004

plan imprezy : Zbiórka gdzieśtam, poumawiajcie się kto kogo odbierze z dworca, jeśli jest taka potrzeba, w miare wlasnych mozliwości przyjazd do Pubu Królewskiego na Pl.Zamkowym od 19/20 do 3, a potem w zaleznosci od pogody walimy do parku albo do gaziego do noclegowni i pijemy wodke a ci co juz beda mieli dosc to do domow.

Lista tzw pewnych gościna dzien dzisiejszy::

0. Alka + foqs
1. Gazor
2. Anouaar + ktos
3. Fausto + kolega
4. Saari
5. Zonku
6. Aljenek + maslav
7. Infinite + kobieta
8. DeSO14tOR
/ *9. Sweeper + Gibber */
10. Cali
11. Shooler + fajna_Ania[2]
12. alienzero

[Total: 17]

Będzie zrzuta na jedzenie - kasy potrzebujecie tyle ile zamierzacie jesc i pic - zrzuta jest na miejscu.
Browary: Krolewskie 7zl , Warka 8zl Heineken 10zl

Tulup - bedziesz? :I

Edytowane przez [FPP]Fausto dnia 11-03-2004 o godz. 17:23

Old Post 11-03-2004 16:52
AlieneK
KOSZ

lol.. 7pln za piwo? weź coś tam starguj zeby było po 3.50 jak w Gdańsku

Old Post 11-03-2004 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

A ja proponuje zebyscie sie spotkali na placu Defilad w terminie 28-30 kwietnia
Masowa impreza sie szykuje, przyjezdzaja ziomale z calego globu, bedzie okazja do niezlej "zabawy", a jak bedzieciie sie grzecznie bawic to pokaza was nie tylko w polskiej tv ale i cnn, fox, sky i na pierwszych stronach gazet

Old Post 11-03-2004 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a soto ma być?

Old Post 11-03-2004 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

to sie nazywa "spotkanie" antyglobalistow :>

Old Post 11-03-2004 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
a soto ma być?

DEBILIZM

Old Post 11-03-2004 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Nie znasz sie... :E

Old Post 12-03-2004 14:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

Fausto
7 zl za brow ?
jaja...tak jest w spoko knajpach jak sie idzie samemu ale grupowo powinna byc znizka jakas a jak nie to uderzamy do parku

How I'm killing you

Old Post 12-03-2004 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

HM... to gazor zalatwil, masz okazje zeby go dzis przekonac :E

Old Post 13-03-2004 16:30
Manfred
ponury ... grzybiarz

ju noł gajz - ceny stołeczne

7 pln to i tak niewiele jak na wwe...

Old Post 15-03-2004 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Musze wystosunkowac pewnego rodzaju oswiadczenie. Z przykroscia musze oswiadczyc, ze nie pojawie sie w Warszawie, z czynnikow nie zaleznych ode mnie. Naprawde mi przykro, ale nie mam to ta decyzje wplywu. Mam nadzieje, ze Wy nadal bedziecie sie dobrze bawic bez ze mnie. Nie pytajcie 'dlaczego'.

Old Post 15-03-2004 19:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Musze wystosunkowac pewnego rodzaju oswiadczenie. Z przykroscia musze oswiadczyc, ze nie pojawie sie w Warszawie, z czynnikow nie zaleznych ode mnie. Naprawde mi przykro, ale nie mam to ta decyzje wplywu. Mam nadzieje, ze Wy nadal bedziecie sie dobrze bawic bez ze mnie. Nie pytajcie 'dlaczego'.

dlaczego?! O_O

Old Post 15-03-2004 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

dzyndzel... i do tego kolesiowiec

Old Post 15-03-2004 20:14
gazi
podróżnik

Trzeba bylo nie ujawniac cen browara w warszawie

Old Post 15-03-2004 21:19
DeZo
Veteran (Ogre)

Trza bylo trzymac wszystkich w niepewnosci

Ceny w Wawie za browar nie sa niskie...ale gdzieniegdzie mozna spotkac jeszcze zaskakujaca promocje cenowa

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 15-03-2004 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
[i]blah blah Gazor[i]
Trzeba bylo nie ujawniac cen browara w warszawie

eee i tak by sie w koncu zorientowali, a tak przynajmniej wiedza, ze trzeba ruszyc sie sprzed monitora, bo browar za siedem zylakow w stolnicy to nie lada okazja

Old Post 15-03-2004 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Dobrze gada...dac mu pifo (za 7 zl)

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 15-03-2004 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

1. mam informacje jakiej wy nie znacie od kogos kogo znacie ale nie powiem wam od kogo - w sprawie takiej jaka nastapi - ale mam dochpwac tajemnicy totez nic nie mowie
2. o ile zdrowie dopisze i dozyje do tej nastepnej niedzieli do zasadniczo postaram sie wpasc do was do wawki
3. piwo sklepach wcale nie kosztuje 7pln - to jakas podpucha
4. elvis nadal nie zyje :O
5. i to by bylo na tyle jak mowil jeden lysy w okularach...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 16-03-2004 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
3. piwo sklepach wcale nie kosztuje 7pln - to jakas podpucha

w sklepach to 1.20 pln kosztuje

ale Gazorro nie zalatwial rezerwacji w sklepie...
quote:
5. i to by bylo na tyle jak mowil jeden lysy w okularach...

ten lysy w okularach jest profesorem ... mniemanologii stosowanej

Old Post 16-03-2004 09:38
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez Manfred
Gazorro nie zalatwial rezerwacji w sklepie...

nie ?? DAMN !

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 16-03-2004 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

mnie nie bedzie, sory napijemy sie kiedy indziej:
1. brak kasy (moze bym cos wycisnal od starych)
2. samemu nie chce mnie sie jechac nawet jakby byla kasa

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 17-03-2004 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

ble ble ble , czyli wychodzi ze bedzie tylko Warszawka + goscinnie Saari

Old Post 17-03-2004 20:06
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (7): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions