Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Zaglądam rano i widzę tutaj prawdziwe mrowisko, 400 odwiedzin i to wszystko gdy spałem snem człowieka sprawiedliwego Dużo tych postów i trudno zabrać teraz głos, napiszę więc ogólnie.
Zabrałem wczoraj głos w tej dyskysji bowiem wypowiedzi Tomka na moście wydały mi się trochę złośliwe i obliczone na "dopieczenie" i wywołanie być może przekleństw i banów - może ktoś miałby z tego satysfakcję.

Kolego Jerry, które to niby moje pytania wydały Ci sie złośliwe. I jak mozna wogóle powiedziec że zadawanie pytań może byc złośliwe ? Niestety ja nie mam bezposredniego kontaktu z kolegom o którym mowa i nie mogąc mu zadać tych pytań za pośrednictwem teamspeeka zadałem je na czacie gry. Gdzie tu widzisz złośliwość ?

quote:

1) Tomek, jak i kilka innych osób, śledziło Dobiego i nie zauważyło niczego, co zauważyć się da. Obserwatorzy zakładali od początku, że podejrzany czituje, więc fakt że niczego nie zauważyli mimo wnikliwej obserwacji świadczy dobrze.

Jak juz powiedziałem wcześniej, śledziłem ale gdzieś około 30 minut w sumie, więc rachunek prawdopodobiństwa natrafienia na coś podejrzanego jest bardzo niewielki. Poza tym było juz to po dyskusji jaką ten gracz odbył juz na czacie gry z kolega Yogasem, który wprost zarzucił mu kodowanie, więc istnieje mozliwość że to poskutkowało i gracz zaczął sie bardziej pilnować.

quote:

. Zdaję sobie sprawę, że jest wiele programów, których działania nie da się z zewnątrz zauważyć ale wtedy musielibyśmy podejrzewać każdego gracza, który zabija częsciej niż ginie (bo na przykład "cudowny wzrost umiejętności" zaliczył przy poprzednich statach i teraz ciągle oszukuje nas ale już nikt teraz tego nie widzi).

No cóż, nawet jeżeli tak jest, to chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby teraz jak juz wiemy więcej o tej grze zwracać uwaga na takie dziwne sytuacje.

quote:

Mimo pozytywnej opinii śledczych pojawiają się jednak teksty sugerujące, że Dobi czituje "to niemożliwe(...)dla nas, normalnych graczy". Skoro nic udowodnić się nie udało to zamilknijmy i nie róbmy komuś przykrości.

O jakiej pozytywnej opini mówisz, bo ja takowej nie znam.

quote:

2) dane liczbowe podane przez Tomka były skrzywione i mimo że wspomniałem o błedzie (skwitowanie=nie bądźmy drobiazgowi) nadal podawał dane błędne. Wersja Tomka: wzrost z 0,5 do 1,5. Ja uważam, że było inaczej, bo wzrost z 0,9 do ok 1,35. Przecież Dobi teraz nawet jeszcze nie ma ratio 1,50 a Tomek już je podaje i odwołuje się nawet do okresu sprzed jakiegoś miesiąca pewnie. Różnica wzrostu ratio o 1 pkt % a o 0,45 pkta % to nie są drobiazgi i jeśli zarzuca się komuś oszukiwanie to trzymajmy się prawdziwych danych. Teraz co się tyczy krótkiego czasu, w jakim wzrost nastąpił, pamiętam że w tamtym okresie Dobiemu bardzo szybko przyrastały godziny gry, co zajrzałem to po 50 h więcej i więcej. W tym okresie przegrał pewnie z 200h to bardzo dużo!
Zatem jeśli ktoś gra naprawde intensywnie, zwraca uwagę na to by być może max zwiększyć swoje kill ratio, zmienił przy tym łącze na lepsze (a wiem że tak było), i dostał w ręcę broń która mu pasuje to może jest możliwe podnieść swoje ratio o ok 0,50 w jakiś tydzień czy dwa nawet mając przegrane do tej pory na moście jakieś 500h.

No tak, teraz jego wyniki nie sa juz tak rewelacyjne(przynajmniej te które widziałem) więc ratio z poziomu OKOŁO 1,5 (nie bedę sie kłócił czy to 1,48 czy 1,46 czy też 1,45 bo i tak w każdym z tych przypadków aby podnieść je do tego poziomu przy OKOŁO 500 rozegranych godzinach, musiał non stop przez OKOŁO 100 godzin zabijać w stosunku 5:1 lub 6 :1) mogło spaść.

quote:

3) przypominanie kilkukrotne Dobiemu, że obecni klanowicze dziwili się jego wynikom.

I gdzie tu złośliwość bądz nieprawda ?

quote:

Te punkty, które wypisałem sprawiły że uznałem wypowiedzi Tomka za złośliwe i dlatego zareagowałem. W przeciwnym wypadku pewno bym się nawet nie wmieszał bo nie uważam za celowe dyskutować na temat "jak on to zrobił..." -jakoś zrobił a skoro nie ma dowodów no to trudno, udało mu się i koniec. Jak nie udało się złapać "za rękę" przy domniemanym oszukiwaniu to darujmy sobie złośliwości panowie.

Nie ma tez czytelnych przesłanek że zrobił to uczciwie i dlatego postanowiłem o to ZAPYTAĆ !!! Czy uważasz że zadawanie pytań w stosunku do graczy (obecnie) Waszego klanu jest złośliwe ? Czy uważasz że mamy wychodzić z założenia że są równi i równiejsi ?

Jak widzisz opłaciło sie zadać pytania ponieważ kolega Boski przedstawił wielce prawdopodobną terie na ten temat, a czy jest ona słuszna czy też nie, niech każdy sam juz na to pytanie sobie odpowie.

............................

Sprawa Argusa o którym wspominasz ma juz topik poświęcony temu tematowi, więc tam powinieneś umieszczać posty o nim.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez rodrigez
a jak mi staty wzrosna

To też już jest przedmiotem prowadzonego postepowania dowodowego

Old Post 19-04-2004 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Dżery, skoro juz zabrałeś głos w dyskusji i jestes przekonany o stuprocentowej grze fair kolegi o którym mowa, to może ustosunkujesz sie również do podanych poniżej wypowiedzi.
Ze swojej strony dodam że również o tym wiedziałem, bardzo, ale to bardzo nie podobało mi sie to, ale cieszę sie że również inni to zauważyli

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Mnie jeszcze jedna sprawa interesuje zwiazana z naszym bohaterem. Mianowicie jakis czas temu bana za umawianie sie na granie na noze otrzymalo okolo 13 graczy w tym nasz bohater, po 2 dniach okazalo sie ze sie skasowala lista banow i juz nikt nie mial bana. Wydaje mi sie ze to wlasnie naszemu bohaterowi najbardziej zalezalo na tym zeby ani jednego dnia nie stracic na nabijanie statow. pozdrawiam nikogo nie oskarzam

quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
Rekin to ja ci powiem coś lepszego.Dosłownie po kilku godzinach kiedy została ogłoszona czarna lista nasz bohater dalej hasał ze swoim G3.
Kiedy jeden z graczy zwrócił uwage Hostowi dlaczego osoba zbanowana ma nadal dostęp do serwera w momencie kiedy inne osoby z banem nie miały takiego dostępu odpowiedź była coś w tym rodzaju że zostało to przeoczone po czym te przeoczenie zostało skorygowane dalej było tak napisałeś wszyscy mogli już wejść.

Old Post 19-04-2004 10:38
Jaro(PL)
Goldmember

Talking

Ta dyskusja zaczyna się już toczyć w oparach absurdu.
Skoro kolega nie został przyłapany przez innych kolegów, że gra niekoleżeńsko, to należy uznać że gra nadzwyczaj dobrze i koleżeńsko. Inaczej dojdzie do jakiś absurdów i będzie musiał udowadniać że nie jest wielbłądem albo umyślnie się podkładać by mieć święty spokój.

Old Post 19-04-2004 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Ta dyskusja zaczyna się już toczyć w oparach absurdu.
Skoro kolega nie został przyłapany przez innych kolegów, że gra niekoleżeńsko, to należy uznać że gra nadzwyczaj dobrze i koleżeńsko. Inaczej dojdzie do jakiś absurdów i będzie musiał udowadniać że nie jest wielbłądem albo umyślnie się podkładać by mieć święty spokój.

W pewnym sensie masz racje, ale tylko w "pewnym".
Z tego co napisałem wcześniej przecież nie wynika że oskarżam kolege o oszustwa. Ja tylko zadałem pytanie (na które częściowo uzyskałem odpowiedz), ponieważ mi i nie tylko mi, wydało sie dziwnym aż taki wzrost współczynnika ratio (tym bardziej, że o czym tez wspomniałem, grając z bądz przeciwko temu graczowi nie zauważyłem powalających na kolana wyników).
Jak juz powiedziałem pewne odpowiedzi uzyskałem i juz wiem że ratio 6:1 można podobno uzyskać w godzinach od 0:00 do 6:00

Natomiast sam chyba przyznasz że temat który wyszedł obok, a o którym pisza Rekin i Wulfgar jest, delikatnie mówiąc, niejasny.

Old Post 19-04-2004 10:58
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Kolego Jerry, które to niby moje pytania wydały Ci sie złośliwe. I jak mozna wogóle powiedziec że zadawanie pytań może byc złośliwe ? Niestety ja nie mam bezposredniego kontaktu z kolegom o którym mowa i nie mogąc mu zadać tych pytań za pośrednictwem teamspeeka zadałem je na czacie gry. Gdzie tu widzisz złośliwość ?

Otóż uważam, że zadając odpowiednie pytania można bardzo skutecznie drwić/kpić/ośmieszać/denerwować kogoś. Pytania mogłes Tomku zadać na GG, numer jest na naszej stronie. Czat w grze nie jest zbyt dobry do tego celu bo tworzy się szum, który przeszkadza innym a oprócz tego pytany może akurat woli grać w tym momencie niż tłumaczyć się. A tak wogóle ciekaw jestem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś? Jak napisał Ci, że zmienił łącze to nie uwierzyłeś, twierdząc że to niemożliwe i dalej zadawałeś to samo pytanie. Myślę własnie, że było to pytanie retoryczne, które miało drażnić Dobiego dlatego że chwilę wcześniej mieliście jakiś mały "zatarg" w grze.

quote:

Jak juz powiedziałem wcześniej, śledziłem ale gdzieś około 30 minut w sumie, więc rachunek prawdopodobiństwa natrafienia na coś podejrzanego jest bardzo niewielki. Poza tym było juz to po dyskusji jaką ten gracz odbył juz na czacie gry z kolega Yogasem, który wprost zarzucił mu kodowanie, więc istnieje mozliwość że to poskutkowało i gracz zaczął sie bardziej pilnować.

No właśnie, nikt z nas chyba nie chciałby żeby po pobieżnej obserwacji ktoś zarzucał nam używanie czitu. Przecież to tak jak ja upatrzył bym sobie kilka osób które padają dopiero po dłuższym ostrzale (jest kilka takich), obserwował je przez kilka mapek a potem nie znalazłszy niczego sugerował podczas gry, że osoby te oszukują. Mogłoby się skończyć na żartach albo też na kłótni.

quote:

No cóż, nawet jeżeli tak jest, to chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby teraz jak juz wiemy więcej o tej grze zwracać uwaga na takie dziwne sytuacje.

Ja też jestem za, jednakże mierzi mnie gdy zarzuca się komuś czity bez dowodów. Nasłuchałem sie już tego i nawet nie reaguję ale tutaj obawiałem się, że zaraz polecą ostre słowa i zrobi się nieprzyjemnie.

quote:

O jakiej pozytywnej opini mówisz, bo ja takowej nie znam.

Domyślnie pozytywnej, miałem na myśli to, że skoro dawno temu doświadczeni obserwatorzy niczego nie zauważyli to znaczy, że nie mają się czego uczepić mimo "najlepszych chęci".

quote:

I gdzie tu złośliwość bądz nieprawda ?

Złośliwość to według mnie powtarzanie ciągle tego samego pytania mimo otrzymania odpowiedzi (zarzut oszustwa). Powtarzanie kilka razy tego, że to jego obecni klanowicze zaaranżowali jego śledzenie ( popatrz z kim teraz grasz ), podawanie naciągniętych danych - ja osobiście odebrałem to jako złośliwe, takoż Dobi (wiem bo słyszałem na żywo).

quote:

Nie ma tez czytelnych przesłanek że zrobił to uczciwie i dlatego postanowiłem o to ZAPYTAĆ !!! Czy uważasz że zadawanie pytań w stosunku do graczy (obecnie) Waszego klanu jest złośliwe ? Czy uważasz że mamy wychodzić z założenia że są równi i równiejsi ?

Piszę raz jeszcze, uważam sposób w jaki te pytania były zadawane za trochę złośliwy. Jeśli ja tak to odebrałem, więc moze ktoś jeszcze. Dlatego bardzo chcemy jak najszybszego spopularyzowania anty-czita, właśnie to ucięłoby takie zarzuty. Kto oszukiwał musiał by o tym zapomnieć i grać bez wspomagaczy. Wspominam o argusie w tym topiku, ponieważ jest tutaj mowa o zarzucie oszustwa a zarazem kolejna okazja do ukazania zalet antyczita.

quote:

Jak widzisz opłaciło sie zadać pytania ponieważ kolega Boski przedstawił wielce prawdopodobną terie na ten temat, a czy jest ona słuszna czy też nie, niech każdy sam juz na to pytanie sobie odpowie.

Bardzo się cieszę z tej teorii, może należy kolegę częściej zapraszać do współpracy, skoro w jeden wieczór znalazł przypuszczalne rozwiązanie zaszłości sprzed miesiąca albo i dłużej.

Old Post 19-04-2004 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Dżery, skoro juz zabrałeś głos w dyskusji i jestes przekonany o stuprocentowej grze fair kolegi o którym mowa, to może ustosunkujesz sie również do podanych poniżej wypowiedzi.
Ze swojej strony dodam że również o tym wiedziałem, bardzo, ale to bardzo nie podobało mi sie to, ale cieszę sie że również inni to zauważyli

A o tym to nawet nie wiedziałem, ostanio rzadko na moście. To jest już sprawa admina mostu, bo nie sądzę żeby Dobi był w stanie shakować MOST i zdjąć sobie bana. Aha i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz: ja zazwyczaj nie jestem niczego pewien na 100% a już na pewno tego czy któryś gracz używa czitu czy nie. Antyczit zwiększył by moją pewność ale też nie na 100%, natomiast jestem przeciwko zarzucaniu komuś oszustwa bez dowodu i próbie dogryzania (bo tak to odebrałem).

Old Post 19-04-2004 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wulfgar[GAL]
Combat Medic

Talking

Qrde tu jest lepiej niż w programie Jerego Springera.Mamy chyba nową afere może ją jakoś nazwać ,proponuje Ratiogate

Old Post 19-04-2004 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wulfgar[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wulfgar[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  wulfgar[GAL] Dodaj wulfgar[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wulfgar[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
A o tym to nawet nie wiedziałem, ostanio rzadko na moście. To jest już sprawa admina mostu, bo nie sądzę żeby Dobi był w stanie shakować MOST i zdjąć sobie bana. Aha i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz: ja zazwyczaj nie jestem niczego pewien na 100% a już na pewno tego czy któryś gracz używa czitu czy nie. Antyczit zwiększył by moją pewność ale też nie na 100%, natomiast jestem przeciwko zarzucaniu komuś oszustwa bez dowodu i próbie dogryzania (bo tak to odebrałem).

Ja także nie sądze żeby mógł sam sobie ale zauważ że i dober i miły są z Siedlec i napewno się znają,dalej chyba nic nie musze mówić

Old Post 19-04-2004 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wulfgar[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wulfgar[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  wulfgar[GAL] Dodaj wulfgar[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wulfgar[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Ja także nie sądze żeby mógł sam sobie ale zauważ że i dober i miły są z Siedlec i napewno się znają,dalej chyba nic nie musze mówić

Jeśli Dobi jest faworytem admina to lepiej go nie zaczepiać, może być kara

Old Post 19-04-2004 11:51
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Być może Miły i Doberman to dobrzy koledzy. Jeśli tak jest to tylko szczęście Dobermana. Nikt nie może narzucić Miłemu kogo i za co może banować, zbanował nożowników ale nie zabanował Dobermana ? Jego prywatna sprawa.
Co do tego wątku miałem się nie wypowiadać ale wtrące tylko 2 grosze. Ktoś tu sobie z tego forum zrobił prywatny lincz.

Old Post 19-04-2004 11:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Otóż uważam, że zadając odpowiednie pytania można bardzo skutecznie drwić/kpić/ośmieszać/denerwować kogoś. Pytania mogłes Tomku zadać na GG, numer jest na naszej stronie. Czat w grze nie jest zbyt dobry do tego celu bo tworzy się szum, który przeszkadza innym a oprócz tego pytany może akurat woli grać w tym momencie niż tłumaczyć się. A tak wogóle ciekaw jestem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś? Jak napisał Ci, że zmienił łącze to nie uwierzyłeś, twierdząc że to niemożliwe i dalej zadawałeś to samo pytanie. Myślę własnie, że było to pytanie retoryczne, które miało drażnić Dobiego dlatego że chwilę wcześniej mieliście jakiś mały "zatarg" w grze.

Pytania, przynajmniej te które ja zadaje, zawsze maja na celu uzyskanie opdowiedzi. To że zadałem je akurat na czacie gry może rzeczywiscie nie było najlepszyn rozwiązaniem i dlatego, po Twojej podpowiedzi, przeniosłem je na forum.
Co do teorii ze zmiana łacza to jest to teoria o bardzo kruchej podstawie, więc dlatego pozwoliłem sobie ją odrzucić. Dlaczego ? Juz wyjasniam. Jak wiemy aby osiągnąć dobre wyniki w grze trzeba przyzwyczaić sie do swojego łacza. Są gracze którzy osiągają dobre wyniki zarówno uzywając do połaczenia neo,sdi jaki i sieci osiedlowych. Wszystko tutaj jest kwestią przyzwyczajenia i odpowiedniego wyczucia "gdzie strzelać". Zmiana łącz burzy te przyzwyczajenia i przez pewien czas można wręcz mieć problemy ze znalezieniem właściwego "momentu", a co dopiero mówic o niewiarygodnych osiągach. To tyle na temat teorii o łączach.
A o jakim zatargu mówisz bo ja jakoś go nie zauważyłem ?
Wiec prosze nie dodawaj nieistniejącej ideologi do całej sprawy !

quote:

No właśnie, nikt z nas chyba nie chciałby żeby po pobieżnej obserwacji ktoś zarzucał nam używanie czitu. Przecież to tak jak ja upatrzył bym sobie kilka osób które padają dopiero po dłuższym ostrzale (jest kilka takich), obserwował je przez kilka mapek a potem nie znalazłszy niczego sugerował podczas gry, że osoby te oszukują. Mogłoby się skończyć na żartach albo też na kłótni.

Hmmm... A w którym miejscu zarzuciłem mu kodowanie ???

quote:

Ja też jestem za, jednakże mierzi mnie gdy zarzuca się komuś czity bez dowodów. Nasłuchałem sie już tego i nawet nie reaguję ale tutaj obawiałem się, że zaraz polecą ostre słowa i zrobi się nieprzyjemnie..

Jeszcze raz pytam gdzie i w którym momencie zarzuciłem mu kodowanie ?

quote:

Domyślnie pozytywnej, miałem na myśli to, że skoro dawno temu doświadczeni obserwatorzy niczego nie zauważyli to znaczy, że nie mają się czego uczepić mimo "najlepszych chęci"..

Tu akurat opinie sa podzielone. Natomiast wspomniałem juz wczesniej że całe "śledzenie" miało miejsce juz po potyczkach słownych na czacie gry tego gracza z Yogasem, więc gracz mógł sie pilnować(z mojej strony to tylko teoria)

quote:

Złośliwość to według mnie powtarzanie ciągle tego samego pytania mimo otrzymania odpowiedzi (zarzut oszustwa). Powtarzanie kilka razy tego, że to jego obecni klanowicze zaaranżowali jego śledzenie ( popatrz z kim teraz grasz ), podawanie naciągniętych danych - ja osobiście odebrałem to jako złośliwe, takoż Dobi (wiem bo słyszałem na żywo)..

Ponownie zapytam w którym miejscu zarzuciłem kodowanie ?
To że mówiłem o tym że to jeden z Was poinformował mnie o całej sprawie nie miało na celu wytworzenia pytan u "Dobiego" z kim teraz gra( bo jeżeli chodzi o ścisłość to znając podejscie Yogasa do wspomagania się w grze bardziej na miejscu byłoby pytanie: Z kim Wy teraz gracie ) , ale chodziło mi raczej o pokazanie że nie tylko mi jego wzrost wydaje sie, delikatnie mówiąc dziwny.

quote:

Bardzo się cieszę z tej teorii, może należy kolegę częściej zapraszać do współpracy, skoro w jeden wieczór znalazł przypuszczalne rozwiązanie zaszłości sprzed miesiąca albo i dłużej.

Powiedziałem że jest to JEDNA z teorii i że jest bardzo prawdopodobna.

quote:

Piszę raz jeszcze, uważam sposób w jaki te pytania były zadawane za trochę złośliwy. Jeśli ja tak to odebrałem, więc moze ktoś jeszcze. Dlatego bardzo chcemy jak najszybszego spopularyzowania anty-czita, właśnie to ucięłoby takie zarzuty. Kto oszukiwał musiał by o tym zapomnieć i grać bez wspomagaczy. Wspominam o argusie w tym topiku, ponieważ jest tutaj mowa o zarzucie oszustwa a zarazem kolejna okazja do ukazania zalet antyczita..

Bardzo zaskakuje mnie że cały czas mówisz o kodowaniu. Ja przeciez na ten temat nic nie powiedziałem.
Bardzo przypomina mi sie tu sytuacja z jednego filmu(tytułu niestety nie pamietam) a mianowicie:
Jeden z bohaterów pyta drugiego na której pólce w kuchni leży nóz do chleba. A ten mu na to: "Ale to nie ja zabiłem tą sasiadke z naprzeciwka"...

Old Post 19-04-2004 11:53
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Nie wiedziałeś o tym ?
Jak to ?
Przecież to też jedna z nieprawidłowości o której mnie poinformowaliscie...

Natomiast tekst o hackowaniu jest śmieszny, bo przecież wszyscy doskonale wiemy co sie stało...

Old Post 19-04-2004 11:56
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Akurat Miły w tej spawie nic nie "zawinił".

Old Post 19-04-2004 11:57
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Jeśli Dobi jest faworytem admina to lepiej go nie zaczepiać, może być kara

Ten sam Admin który jest za to odpowiedzialny (jeszcze raz powtarzam ze to nie Miły) juz kilka razy zaczepiał Was

Old Post 19-04-2004 11:59
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Być może Miły i Doberman to dobrzy koledzy. Jeśli tak jest to tylko szczęście Dobermana. Nikt nie może narzucić Miłemu kogo i za co może banować, zbanował nożowników ale nie zabanował Dobermana ? Jego prywatna sprawa.]

Jeszcze raz powtarzam ze to nie Miły.

quote:
[B]
Co do tego wątku miałem się nie wypowiadać ale wtrące tylko 2 grosze. Ktoś tu sobie z tego forum zrobił prywatny lincz.

Kto ?

Old Post 19-04-2004 12:00
Radzioo(PL)
Guest

Co nie Miły ? Miły nie założył bana na nożowników ?
Co do linczu to wydaje mi się że Ty. Rozumiem że każdy chce grać w ucziwy sposób i wymaga tego od innych ale niektóre Twoje "akcje" na forum to klasyczna nagonka na zająca.

Old Post 19-04-2004 12:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Co nie Miły ? Miły nie założył bana na nożowników ?

To nie Miły skasował liste banów. Czytaj uważniej posty to nie będziesz zadawał takich pytań.

quote:

Co do linczu to wydaje mi się że Ty. Rozumiem że każdy chce grać w ucziwy sposób i wymaga tego od innych ale niektóre Twoje "akcje" na forum to klasyczna nagonka na zająca.

Radzioo, od jakiegos czasu do wszystkich tematów które poruszam odnosisz sie bardzo krytycznie. Czyżbyś miał mi za złe że nie pisze o latarkach zamiast podstawek pod karabin czy chodzi o cos zupełnie innego... ???

Old Post 19-04-2004 12:09
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
Akurat Miły w tej spawie nic nie "zawinił".

Napisałem miły bo z tego co wiem on jest hostem mostu a przynajmniej ja o innych nie wiem

Old Post 19-04-2004 12:14
Jaro(PL)
Goldmember

NOWY REKORD

Padł nowy rekord!!!!
Ostani najdłuższy post mierzył 18 cm, ostatnio padł nowy, kolega tmat popełnił 75 cm post, gratuluję

Old Post 19-04-2004 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wulfgar[GAL]
Combat Medic

Re: NOWY REKORD

quote:
Padł nowy rekord!!!!
Ostani najdłuższy post mierzył 18 cm, ostatnio padł nowy, kolega tmat popełnił 75 cm post, gratuluję

To jeszcze zależy w jakiej rozdzielczości

Old Post 19-04-2004 12:16
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...)
Radzioo, od jakiegos czasu do wszystkich tematów które poruszam odnosisz sie bardzo krytycznie. Czyżbyś miał mi za złe że nie pisze o latarkach zamiast podstawek pod karabin czy chodzi o cos zupełnie innego... ???

masz rację coś z nim jest nie tak , bo nie odróżnia Dobermana od zająca, może oślepił sobie oczy latarką a następnie wsadził podnóżki w oczy

Old Post 19-04-2004 12:17
Jaro(PL)
Goldmember

Z pamietnika Funy Hill

quote:
Zmiana łącz burzy te przyzwyczajenia i przez pewien czas można wręcz mieć problemy ze znalezieniem właściwego "momentu", a co dopiero mówic o niewiarygodnych osiągach. To tyle na temat teorii o łączach.
...

Old Post 19-04-2004 12:20
dżery
Elite (Fiend)

quote:
A o jakim zatargu mówisz bo ja jakoś go nie zauważyłem ?
Wiec prosze nie dodawaj nieistniejącej ideologi do całej sprawy !

O ile pamiętam to na początku któryś z Was miał pretensje do drugiego, że depcze mu po minach, które nie chcą w dodatku wybuchnąć. Mogę się mylić ponieważ nie śledziłem od początku Waszych sporów.

quote:

Hmmm... A w którym miejscu zarzuciłem mu kodowanie ???
!

Jeśli ktoś pisze: jak to zrobiłeś?... normalni gracze nie są w stanie czegoś takiego zrobić,... to niemożliwe... to ja osobiście odbieram to jako zarzut nagięcia prawideł panujących w danym miejscu (tu: gra DF:BHD a nagięcie prawideł w postaci zmiany kody gry aby uzyskać nieuczciwą przewagę).

Tutaj jeszcze odpowiem, że naprawdę pierwsze czytam jakoby Dobi miał jakieś dziwne przejścia z banami. Jeśli miał natomiast i, jak kilka razy zaznaczasz, admin ani sam Dobi nie miał nic wspólnego z tym to kto? Bo mam wrażenie że znasz odpowiedź właściwą jeśli te inne odpowiedzi z góry przekreślasz.

Old Post 19-04-2004 12:23
tmat
Elite (Fiend)

quote:

quote:

Nastepny bije ratio na forum

Old Post 19-04-2004 12:23
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Nastepny bije ratio na forum

sex and violence
bo ratio było za słone

Old Post 19-04-2004 12:26
tmat
Elite (Fiend)

quote:
O ile pamiętam to na początku któryś z Was miał pretensje do drugiego, że depcze mu po minach, które nie chcą w dodatku wybuchnąć. Mogę się mylić ponieważ nie śledziłem od początku Waszych sporów.

Wiec mylisz się, bo ja min praktycznie nie używam więc nie moge miec pretensji o to że one nie wybuchają, a jeżeli takowe miał do mnie Doberman to cóż, to tylko o nim świadczy.

quote:

Jeśli ktoś pisze: jak to zrobiłeś?... normalni gracze nie są w stanie czegoś takiego zrobić,... to niemożliwe... to ja osobiście odbieram to jako zarzut nagięcia prawideł panujących w danym miejscu (tu: gra DF:BHD a nagięcie prawideł w postaci zmiany kody gry aby uzyskać nieuczciwą przewagę).

I znowu sie chyba nie rozumiemy...

quote:

Tutaj jeszcze odpowiem, że naprawdę pierwsze czytam jakoby Dobi miał jakieś dziwne przejścia z banami. Jeśli miał natomiast i, jak kilka razy zaznaczasz, admin ani sam Dobi nie miał nic wspólnego z tym to kto? Bo mam wrażenie że znasz odpowiedź właściwą jeśli te inne odpowiedzi z góry przekreślasz.

Oczywiście że znam odpowiedz.
Natomiast gdzie napisałem ze admin i "dobi" nie miał z tym nic wspólnego ?

Old Post 19-04-2004 12:29
Radzioo(PL)
Guest

quote:
To nie Miły skasował liste banów. Czytaj uważniej posty to nie będziesz zadawał takich pytań.

Być może źle przeczytałem któregoś posta za co przepraszam.
Odnoszę się krytycznie ? Widocznie sposób jaki je poruszasz jest przynajmniej dla mnie nieodpowiedni.
Także czasami popierzyć głupoty na forum (Twój przytyk do latarki) niż na siłę robić z siebie bohatera i pogromcę złych ludzi. Kto Ci dał takie prawo abyś każdą osobę która w jakiś sposób Ci się naraziła piętnował w miejscu publicznym które na dodadek służy do innych celów? Osobiście odnoszę wrażenie że pod przykrywką ganiania złych cziterów czy też niekulturalnych graczy starasz się wyładować jakiś swoje złe emocje udawadniając wszystkim na około swoją elokwencję i oczytanie.
Jak już Jerry zauważył to jest Twój kolejny topic który ma na celu nie udowodnienie czyjeś winy tylko nakopanie komuś do dupy. Z góry wiedziałeś że po tak napisanym wątku przewodnim znajdą się gracze którzy CI przyklasną i złoją dupę osobie którą oskarżasz. Masz dowody na to że Doberman oszukuje ? To przedstaw je na tym forum a z chęcią wiele osób podyskutuje. To nie sąd że działa tu prawo domniemiania.

Old Post 19-04-2004 12:33
Radzioo(PL)
Guest

quote:

masz rację coś z nim jest nie tak , bo nie odróżnia Dobermana od zająca, może oślepił sobie oczy latarką a następnie wsadził podnóżki w oczy

Old Post 19-04-2004 12:34
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
ale jaja faktycznie cos jest nie tak. Pamietam przeciesz niedawno jak mial ratio ponizej 1.0 Tu potrzebny jest Fox Mulder i Dana Scully i do tego ufoki uprowadzili Yogasa ze statow.

Hehe, nie tylko mnie, ale i Golema, Jerrego i Kapitano....

A jeśli chodzi o naszego klanowicza o którym jest ten post, to może pare słów celem wyjaśnienia;

Faktem jest, że około 2 miesiecy temu, to ja zwróciłem uwage na "cudowną" odmiane Dobermana. Wraz z kilkoma graczami z Mostu, zaczeliśmy mu sie uważnie przyglądać. Ze "smutkiem" muszę stwierdzić, że żadnych anomalii nie stwierdzono. Mało tego, dowiedziałem się, że w/w gracz zmienil łącze i pare gratów w swoim komputerze. Sam wiem z autopsji, że taka zmiana bardzo pomaga. Różnica jest kolosalna! Biorąc pod uwagę ilość godzin przegranych na Moście przed zmianą, taka sytuacja jest w pelni możliwa. Grając 500 godzin w jedną grę, wiesz na jej temat wszystko, tym bardziej, że mapki praktycznie są te same...

Dlatego to nam zależało na przyjęciu do klanu Dobermana, a nie odwrotnie...

Pozdrawiam

Yogas

Old Post 19-04-2004 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:06.    Strony (17): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions