Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Clanbase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
Juz nie i nie mam zamiaru wracac nawet jak by byli najlepszym klanem na swiecie! Oni sa po prostu zenujacy
Zreszta sam widziales. Ja 3 miesiace nie gralem wracam a tu taki syf, straszne

popros Raptora, aby wymazal Ci tag ...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2001 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

huh STREFA pokazala nam jak sie powinno grac wynik charges only to 16:4 dla nich (chyba), ale to i tak wszystko przez dragona

Old Post 21-10-2001 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania

popros Raptora, aby wymazal Ci tag ...

Ok tak zrobie! Wyslalem maila z taka prosba do Ex00, bo zapomnialem o Raptorze - zaraz sie poprawie!
Dzieki za info Wania!

Old Post 21-10-2001 21:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==

Ok tak zrobie! Wyslalem maila z taka prosba do Ex00, bo zapomnialem o Raptorze - zaraz sie poprawie!
Dzieki za info Wania!

np

Old Post 21-10-2001 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
huh STREFA pokazala nam jak sie powinno grac wynik charges only to 16:4 dla nich (chyba), ale to i tak wszystko przez dragona

Zawsze tzreba na kogos zwalic

Old Post 21-10-2001 21:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Cóż CS i tak najlepszy clanbase.
16-14.
Zdziwiłem się troche,ale wiedziałem,ze to jest najgrożnejszy
rywal Grynetu.
Po prostu jesteście widać w dobrej formie,a o porażce ze
Strefą nie słyszałem,ale zdziwiłem się.
Powodzenia w Clanbase może i ShenRon w następnej edycij
wystąpii.

Old Post 22-10-2001 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

w nastepnej edycji czego?

Old Post 22-10-2001 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

No może mój clan ShenRon zagra w następnej edycij clanbase.
Mam nadzieje.

Old Post 22-10-2001 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez Izzy
No może mój clan ShenRon zagra w następnej edycij clanbase.
Mam nadzieje.

do CB mozecie sie dolaczyc kiedy tylko chcecie zapisy nie sa zamkniete

Old Post 22-10-2001 16:15
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

heh wlasnie chcialem to samo napisac... tak wlasnie sie dziwilem o edycji czego mowiles.....

Old Post 22-10-2001 17:21
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Może i tak Wania,ale musimy jeszcze wyłonić podstawową 5
na ten turniej,aże jesteśmy młodym klanem to jeszcze
do tego troche czasu jest.
Ps:Zajrzyjcie na artykuł Diody może się wypowiecie.

Old Post 22-10-2001 18:13
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez Izzy
Może i tak Wania,ale musimy jeszcze wyłonić podstawową 5
na ten turniej,aże jesteśmy młodym klanem to jeszcze
do tego troche czasu jest.
Ps:Zajrzyjcie na artykuł Diody może się wypowiecie.

podstawowa 5, nawet 6, a czasem nawet 7 ;p

Old Post 22-10-2001 18:28
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

grynet v strefa 3:18 !

Old Post 22-10-2001 20:23
DeStRuCt0r
Guest

good work stefa

Old Post 22-10-2001 21:15
ON.
Warrior (Scrag)

Ale sie temacik rozwija

Old Post 22-10-2001 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Ja grale w clanbase jeden mecz... jako +. I fajnie sie gralo, ale lagownia byla straszna

[F|S|G] member

Old Post 23-10-2001 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez Fruit
Ja grale w clanbase jeden mecz... jako +. I fajnie sie gralo, ale lagownia byla straszna

a z kim graliscie ?

Old Post 23-10-2001 09:39
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

nie możliwe co się dzieje w tych meczach.
Faworyci przegrywają.
Chociarz STREFA to tesh fawort,ale nie ash taki.
Nie wiedziałem nawet wcześniej o istnieniu SPHERE,ale jush poznałem i to jest wielka siłą ognia.
APROPOS dlaczego STalin i Necik przeszedliście do SPHERE CÓŻ>>

Old Post 23-10-2001 12:44
Dark_old
...!...

LOL Izzy zanim cos napiszesz to sie zastanow,

SpHeRe = STREFA

I od STREFY sie rozni 2 osobami.

Old Post 23-10-2001 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Sorki ze w 2 postach,

Zorro daloby sie wrzucic demka z meczu z grynet'em na ftp cs.fpp? Bo nie nadazam z wysylaniem:/

Old Post 23-10-2001 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Czy jak wrzucice to demkon na ftpka to kazdy bedzie mogl je obejzrec i podziwiac dobra gre? Czy to bedzie tylko dla wybranych?

Old Post 23-10-2001 15:20
yebisu
litl'o alcoholic

strefa rzadzi
i moge sie pochwalic ze znam dwie osoby z podstawowego skuadu
a nie byuem na zadnych mistrzostwach na zadnym turnieju i nie jestem z wawy
a swoja droga kafeje tez zmienili czy dalej ze strefy graja???
chyba zmienili nie?

aa i pytanko czy wymiota wszystkich w lidze?
moim zdaniem poza cs-em na razie nie moga miec sobie rownych...
a skoro dragon grau to znaczy ze w najlepszym skuadzie nie grali przeciez on cienki jest

Old Post 23-10-2001 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Demko z walki STREFA - GRYNET jest na clanbase.com !!!
jeszce nie ogladalem ale napewno bedzie dobre
GO GO GO !
http://www.clanbase.com/demolist.php?wid=634170
Sa az 3 demka

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 23-10-2001 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Bedzie trzeba looknac i spisac takty

Old Post 23-10-2001 18:55
DeStRuCt0r
Guest

Zassalem i ide obejrzec

Old Post 23-10-2001 19:26
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Eh cos te dema troche skopane
Jakos STREFIAze maja na nich caly czas zoom wlaczony i nie widac jak "naprawde" celuja iz celwonik nie jest odpowiednia nastawiony. Po mimo to mozna sobie poogladac. Najlepsza akcja to wedlug mnie gdy AliasS broniac BS1 (ten w bazie CT) rozwala 4 gosci z GN jednym magazynkiem z m4 i USP`kiem
Niezle AliasS

PS : Net_Runner kampo

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 24-10-2001 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Jak masz taki problem z zoomem to oznacza, że demko zostało nagrane na wyższej rozdzielczości (czasami występują takie błędy), ja odtwarzałem wszystkie w 1024x768 i było OK.

Old Post 24-10-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Wlasnie wystarczy pozmeiniac rozdzielczosc i jest zazwyczaj dobrze. Aliass ladnie zalatwiles tych 4 terro o ktorych mowil NEMESIS. Jestem pelen podziwu

Old Post 24-10-2001 18:09
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Aliass ladnie zalatwiles tych 4 terro o ktorych mowil NEMESIS. Jestem pelen podziwu

a ja poznauem amdoma i wygladau tak niepozornie
a aliass to juz w ogole taki misiu do przytulania tylko bialutki cauy wuacznie z wuosami
widac w guebi duszy ukrywali swoje prawdziwe natury

Old Post 25-10-2001 02:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

a ja poznauem amdoma i wygladau tak niepozornie
a aliass to juz w ogole taki misiu do przytulania tylko bialutki cauy wuacznie z wuosami
widac w guebi duszy ukrywali swoje prawdziwe natury

A ja poznalem Wanie... zayebisty koles... jush odrazu go polubilem... i cos bym powiedzial, ale nie wiem czy bylby z tego zadowolony... napewno nie jest taki & ... a moze? Wania... jak to jest z Toba?

[F|S|G] member

Old Post 28-10-2001 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:39.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions