Re: Re..poprzednicy
quote: Napisane oryginalnie przez Pavia_wawa
A co do postu Dżerego to nie wiem czy jestes tak malo blyskotliwy czy moze udajesz tylko by podlizac sie Yogasowi(moze jestes marionetka w jego rekach)..ale ja widze dosyc znaczna roznice odleglosciowa pomiedzy Tarnowem ,a Warszawa....stary wez sobie pie...nij w leb to moze
wtedy przejzysz na oczy i zastanowisz sie zanim cos napiszesz
...a co do klimatu....to ty chyba prezentujesz podobny do Yogasa..
A jesli nie doczytales sie kretynie mojego pierwszego postu o nowym koncie wyzej to zapraszam raz jeszcze.
Ale lolek z Ciebie koleżko. OK a więc przyznaję się że jestem mało błyskotliwy a na dodatek marionetką Yogasa. Już Ci lżej na duszy? Nie sądzę, bo niektórych rzeczy nie da się szybko zapomnieć i żal z kompromitacji pozostaje. Widzę po treści że jesteś trochę zdenerwowany, wrzuć na luz kolego, odpręż się, życie może być piękne jeśli grasz fair.
Co do różnicy odległościowej... Cóż zaraz zrobię sobie użytkownika Johny_New York i będę pisał to samo co pisze jako dżery, krzycząc przy tym: "spójrzcie głupki jaka to różnica w odległości, to nie mogą być przecież dwie te same osoby, to chyba dostatecznie czytelne po nazwie użytkownika, prawda???".
Klimat rzeczywiście prezentuję podobny do Yogasa, jak i do wielu innych osób na boardzie i cóż z tego?
Doczytałem się również tego co pisałeś o nowym koncie, jak to czytasz od dawna i teraz nie mogąc znieść nieprawości założyłeś sobie konto aby naprawiać boarda. Dziwi mnie to, że mając tak dużo do powiedzenia pozostawałeś do tej pory w cieniu, gigantyczna wstrzemięźliwość z Twojej strony, naprawdę.
Nazywasz mnie również kretynem i odczytuję to jako obelgę; kretynizm to choroba a wyśmiewając się z osób chorych pokazujesz tylko jakim śmieciem jesteś, obyś nigdy nie miał do czynienia z tą chorobą bo następnym razem może już nie będzie Ci tak do śmiechu.