Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > znikające posty
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re..poprzednicy

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Kiedyś Yogas już napisał - każdy jest mocny zza monitora. To jest mój przedostatni post do twojej osoby, zgodnie z zaleceniami moderatora nie zamierzam się wdawać w jakieś czcze dyskusje tylko ze względu na czyjąś chorą, urażoną ambicję. Ty możesz mi ubliżać, ale zawsze kiedyś przychodzi taki dzień, że zaczyna się żałować rzeczy zrobionych pod wpływem emocji. I wtedy jest już za późno na przeprosiny.

... 13/17

To ja napisałem. A czcze dyskusje to Twoja domena szalona nastolatko

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-06-2004 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Re..poprzednicy

quote:
Napisane oryginalnie przez Pavia_wawa
A co do postu Dżerego to nie wiem czy jestes tak malo blyskotliwy czy moze udajesz tylko by podlizac sie Yogasowi(moze jestes marionetka w jego rekach)..ale ja widze dosyc znaczna roznice odleglosciowa pomiedzy Tarnowem ,a Warszawa....stary wez sobie pie...nij w leb to moze
wtedy przejzysz na oczy i zastanowisz sie zanim cos napiszesz

...a co do klimatu....to ty chyba prezentujesz podobny do Yogasa..

A jesli nie doczytales sie kretynie mojego pierwszego postu o nowym koncie wyzej to zapraszam raz jeszcze.

Ale lolek z Ciebie koleżko. OK a więc przyznaję się że jestem mało błyskotliwy a na dodatek marionetką Yogasa. Już Ci lżej na duszy? Nie sądzę, bo niektórych rzeczy nie da się szybko zapomnieć i żal z kompromitacji pozostaje. Widzę po treści że jesteś trochę zdenerwowany, wrzuć na luz kolego, odpręż się, życie może być piękne jeśli grasz fair.
Co do różnicy odległościowej... Cóż zaraz zrobię sobie użytkownika Johny_New York i będę pisał to samo co pisze jako dżery, krzycząc przy tym: "spójrzcie głupki jaka to różnica w odległości, to nie mogą być przecież dwie te same osoby, to chyba dostatecznie czytelne po nazwie użytkownika, prawda???".
Klimat rzeczywiście prezentuję podobny do Yogasa, jak i do wielu innych osób na boardzie i cóż z tego?
Doczytałem się również tego co pisałeś o nowym koncie, jak to czytasz od dawna i teraz nie mogąc znieść nieprawości założyłeś sobie konto aby naprawiać boarda. Dziwi mnie to, że mając tak dużo do powiedzenia pozostawałeś do tej pory w cieniu, gigantyczna wstrzemięźliwość z Twojej strony, naprawdę.

Nazywasz mnie również kretynem i odczytuję to jako obelgę; kretynizm to choroba a wyśmiewając się z osób chorych pokazujesz tylko jakim śmieciem jesteś, obyś nigdy nie miał do czynienia z tą chorobą bo następnym razem może już nie będzie Ci tak do śmiechu.

Old Post 06-06-2004 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Unhappy chyba nie doszło...

i coś nadal nie widzę zaproszenia na spotkanie... to może wolisz mailem - [email protected]

Old Post 06-06-2004 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: chyba nie doszło...

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
i coś nadal nie widzę zaproszenia na spotkanie... to może wolisz mailem - [email protected]

Podaj numer telefonu za moment zadzwonię i umówimy sie w tej sprawie

Old Post 06-06-2004 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

Re: Re: Re..poprzednicy

pozwole sobie tu umiescic moj ostatni wpis z tamtego watku bo nie dano mi szansy odpowiedzenia ci Dzerry i bezczelnie zamknieto topik..no ale coz widac taka polityka koalicji SLS-owsko _Radziowskiej zeby nie dac mozliwosci wypowiedzenia sie drugiej stronie

quote:

Pavia, pracowałeś/aś jak pszczółka aby wyłuskać te wszystkie cytaty, i na cóż one, masz coś do klanu SLS? Pisały to dwie osoby, w klanie jest osób 20, co daje 10% składu. Jeśli Swoje stwierdzenia opierasz na 10% to podważa Twoje racje, może boarda też tylko 10% czytałeś?

Otoz moj drogi kolezko te wszystkie posty z tego co staralem sie sledzic na biezaco napisal Yogas a on jest waszym (powtarzam W-A-S-Z-Y-M) reprezentantem klanowym a zarazem liderem wiec mowi sie ze:

"jaki pan taki kram....."

pozdrawiam

Old Post 06-06-2004 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pavia_wawa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pavia_wawa Znajdź więcej post'ów przez  Pavia_wawa Dodaj Pavia_wawa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pavia_wawa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re..poprzednicy

quote:
pozwole sobie tu umiescic moj ostatni wpis z tamtego watku bo nie dano mi szansy odpowiedzenia ci Dzerry i bezczelnie zamknieto topik..no ale coz widac taka polityka koalicji SLS-owsko _Radziowskiej zeby nie dac mozliwosci wypowiedzenia sie drugiej stronie

Otoz moj drogi kolezko te wszystkie posty z tego co staralem sie sledzic na biezaco napisal Yogas a on jest waszym (powtarzam W-A-S-Z-Y-M) reprezentantem klanowym a zarazem liderem wiec mowi sie ze:

"jaki pan taki kram....."

pozdrawiam

No tak, rzeczywiście masz rację i zapędziłeś mnie w kozi róg. Twoje na wierzchu, nie wiem co odpisać

Old Post 06-06-2004 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Otoz moj drogi kolezko te wszystkie posty z tego co staralem sie sledzic na biezaco napisal Yogas a on jest waszym (powtarzam W-A-S-Z-Y-M) reprezentantem klanowym a zarazem liderem

Przeczytaj więc jeszcze raz, bo gdzieś sie pogubiłeś.

Old Post 06-06-2004 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
No tak, rzeczywiście masz rację i zapędziłeś mnie w kozi róg. Twoje na wierzchu, nie wiem co odpisać

dzieki za uznanie....moze Yogas cos podpowie

Old Post 06-06-2004 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pavia_wawa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pavia_wawa Znajdź więcej post'ów przez  Pavia_wawa Dodaj Pavia_wawa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pavia_wawa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Chciałbym Cię zapytać pavia czy jesteś/byłeś w jakimś klanie?

Old Post 06-06-2004 16:34
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Przeczytaj więc jeszcze raz, bo gdzieś sie pogubiłeś.

chyba proponowalbym popatrzec w lusterko...bo nie sadze zebym to ja sie pogubil

Old Post 06-06-2004 16:36
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Nic nowego

Old Post 06-06-2004 16:36
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
Chciałbym Cię zapytać pavia czy jesteś/byłeś w jakimś klanie?

tak jestem ale nie sadze zeby to mialo cos wspolnego z prowadzona dyskusja....

Old Post 06-06-2004 16:38
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re..poprzednicy

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Nic nowego

nic nowego ,nic starego..nie po raz pierwszy i nie ostatni

Old Post 06-06-2004 16:40
dżery
Elite (Fiend)

quote:
tak jestem ale nie sadze zeby to mialo cos wspolnego z prowadzona dyskusja....

A czy w Twoim klanie jest tak jak piszesz: "jaki pan taki kram" to znaczy że każdy ma identyczne zdanie na każdy temat, identyczne jak lider?

Old Post 06-06-2004 16:45
tmat
Elite (Fiend)

quote:
A czy w Twoim klanie jest tak jak piszesz: "jaki pan taki kram" to znaczy że każdy ma identyczne zdanie na każdy temat, identyczne jak lider?

I KTO TO MÓWI ???!!!

Old Post 06-06-2004 16:46
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(...)taka polityka koalicji SLS-owsko _Radziowskiej zeby nie dac mozliwosci wypowiedzenia sie drugiej stronie

(...)
pozdrawiam

Mozesz jaśniej ? To że zostałem moderatorem ?(z czego szczęśliwy nie jestem) dowiedziałem się dziś i nie przypominam sobie żebym ingerował w jakikolwiek topik.

Old Post 06-06-2004 16:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Mozesz jaśniej ? To że zostałem moderatorem ?(z czego szczęśliwy nie jestem) dowiedziałem się dziś i nie przypominam sobie żebym ingerował w jakikolwiek topik.

hehe, ktoś już zadał kiedys komuś to pytanie
To po co sie zgodziłeś ???

Old Post 06-06-2004 16:48
Radzioo(PL)
Guest

Znajdź post w którym się zgadzam.

Old Post 06-06-2004 16:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Znajdź post w którym się zgadzam.

A Ty znalazłeś w którym ja sie zgadzam ???!!!

Old Post 06-06-2004 16:51
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
A Ty znalazłeś w którym ja sie zgadzam ???!!!

hmmmm, chyba masz rację.

Old Post 06-06-2004 16:53
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:

Nie ,nie zawsze kazdy sie znim zgadza... ale przynajmniej nie stara sie tak w kuriozalny i chamski sposob ukazywac to na ogolno-dostepnym forum...

ja nieneguje faktu ze wszyscy w SLS prezentuja tak "wysoki 4funowy poziom" jak lider...ale nie da sie tego ukryc ze po przeczytanych postach wiekszosc taki prezentuje

a to ze Yogas sie uwidacznia swymi "inteligentnymi postami" to tylko dobra reklama dla SLS....wiec nie dziw sie ze was co niektorzy atakuja:

Old Post 06-06-2004 16:55
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Nie ,nie zawsze kazdy sie znim zgadza... ale przynajmniej nie stara sie tak w kuriozalny i chamski sposob ukazywac to na ogolno-dostepnym forum...

A wcześniej pisałeś "jaki pan taki kram". Sam widzisz jak szybko zmieniasz zdanie.
quote:

ja nieneguje faktu ze wszyscy w SLS prezentuja tak "wysoki 4funowy poziom" jak lider...ale nie da sie tego ukryc ze po przeczytanych postach wiekszosc taki prezentuje

a to ze Yogas sie uwidacznia swymi "inteligentnymi postami" to tylko dobra reklama dla SLS....wiec nie dziw sie ze was co niektorzy atakuja:

Jak najbardziej masz prawo do własnej oceny i wyrażania uczuć. Na szczęście SLS nie jest organizacją która walczy o uznanie. Klan jest po to aby ludzie mogli miło spędzić czas i pograć razem, jak na razie jest przyjemnie a granie też nam wychodzi. Dodam że większość klanów, które z nami się potykały, ma o nas dobre zdanie, tak w Polsce jak i na zachodzie. Ta opinia jest najważniejsza, wpływa na to jak postrzegają nas inni partnerzy z serwera. Działalność forumowa to działalność poboczna i ma mniejsze znaczenie. Dobrze by było gdyby i tutaj nie było zatargów ale wiadomo że każdy jest inny i wszystkim nie da się dogodzić.

Tak wogóle to mam wrażenie, że użytkownicy tmat i pavia_wawa swoimi postami starają się mnie poirytować bądź też sprowkować, "wystawić", bym pisał z oburzeniem. Postaram się więc ignorować tych użytkowników w sprawach tak błachych i dziecinnych, jakie poruszają.
Niechaj sczezną w żalu

Old Post 06-06-2004 17:12
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
A wcześniej pisałeś "jaki pan taki kram". Sam widzisz jak szybko zmieniasz zdanie.
Jak najbardziej masz prawo do własnej oceny i wyrażania uczuć. Na szczęście SLS nie jest organizacją która walczy o uznanie. Klan jest po to aby ludzie mogli miło spędzić czas i pograć razem, jak na razie jest przyjemnie a granie też nam wychodzi. Dodam że większość klanów, które z nami się potykały, ma o nas dobre zdanie, tak w Polsce jak i na zachodzie. Ta opinia jest najważniejsza, wpływa na to jak postrzegają nas inni partnerzy z serwera. Działalność forumowa to działalność poboczna i ma mniejsze znaczenie. Dobrze by było gdyby i tutaj nie było zatargów ale wiadomo że każdy jest inny i wszystkim nie da się dogodzić.

Tak wogóle to mam wrażenie, że użytkownicy tmat i pavia_wawa swoimi postami starają się mnie poirytować bądź też sprowkować, "wystawić", bym pisał z oburzeniem. Postaram się więc ignorować tych użytkowników w sprawach tak błachych i dziecinnych, jakie poruszają.
Niechaj sczezną w żalu

dokladnie moj "4funowy" kolego...z tym ze jedna mala poprawka ja nigdy zdania nie zmieniam a "jaki pan taki kram" mialo odnosic sie co do kultury reprezentowanej przez waszego lidera

A odnosnie przychylnosci klanow do was to mozna to zauwazyc na jednym z ankiet umieszczonych na tym forum, gdzie gracze wyrazaja swoja opinie ....faktycznie jestescie na pierwszym miejscu z tym ze najbardziej nie lubianych

i o czym to swiadczy....??

Old Post 06-06-2004 17:24
Tomcat27
Master (Spawn)

Mam pytanie do kolegi tmata i pavia. Czy Wy sie znacie ? Wiem że to nie ma związku z żadną dyskusją, ale pytam z ciekawości.

Old Post 06-06-2004 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Mam pytanie do kolegi tmata i pavia. Czy Wy sie znacie ? Wiem że to nie ma związku z żadną dyskusją, ale pytam z ciekawości.

Faktycznie mowi sie ze "ciekawosc to pierwszy stopien do piekla"....

a pytanie faktycznie nie na miejscu(dobrze ze przynajmniej wulgaryzmy nie zawiera) zreszta jak cala masa pozostalych waszych tekstow ale jak juz padlo to grzech nie odpowiedziec......

Wiec zeby popierac czyjes dzialania nie zawsze trzeba kogos znac..a zeby sprzeciwic sie koalicji jedna osoba nie wystarczy ,ale wracajac do pytania to z tmat znam sie ze sceny BHD.

Ja tez spytam sie "4funowo"o jedna rzecz....tym razem do was

Czy Jaro z Radziem i Lama sie znają ..??

Old Post 06-06-2004 17:38
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
(dobrze ze przynajmniej wulgaryzmy nie zawiera) [/B]

Znajdż mi posta gdzie wykazałem sie wulgaryzmem do tmata lub do Ciebie?

Old Post 06-06-2004 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(..)Czy Jaro z Radziem i Lama sie znają ..??

To ja "forfanowo" odpowiem że owszem

Old Post 06-06-2004 17:45
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
To ja "forfanowo" odpowiem że owszem

I ja sie dopisze że także ich znam

Old Post 06-06-2004 17:47
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
Znajdż mi posta gdzie wykazałem sie wulgaryzmem do tmata lub do Ciebie?

Tomcat a ty znowu swoje nie wiesz ze nie wyrywai nie cytuje sie zdan wyrwanych z kontekstu...to nie po "4funowemu" przeczytaj najpierw cale zdanie zanim to skomentujesz

A w celu W-Y-J-A-S-N-I-E-N-I-A tobie tej kwesti to (wulgaryzm) dotyczyl twoich kompanow...... czego z reszta jak raz jeszce przeczytasz moj post sie dowiesz.....

..takie sa wlasnie skutki wyrywania zdan z kontekstu

Old Post 06-06-2004 17:47
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
I ja sie dopisze że także ich znam

To "4funowo" po czesci odpowiedziales sobie na pytanie ,ktore zadales i które z reszta jak sam ujales bylo nie na miesjcu

Old Post 06-06-2004 17:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:07.    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions