Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nareszcie - DOOM 3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bizonek
def

timedemo 25.8 ;>
VERY LOW detale

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-08-2004 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
timedemo 25.8 ;>
VERY LOW detale ;]

1700+ i Gf3 ?

Old Post 08-08-2004 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

No no no, pożyczony GF FX 5600 128mb i w 800x600 bez cieni jest 50.0 fps! Normalnie miazga i w dodatku więcej efektów - ciepłe powietrze, zakrzywiony obraz przez szyby :>

Old Post 09-08-2004 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
1700+ i Gf3 ?

+256MB :S
poprzedni Gainward bardziej się kręcił :S
POPRAWKA on się prawie nie kręci :S
Może VGA Silincera założe. :>
Ostatnim razem mi wygotował jeden kondek.

Old Post 09-08-2004 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Komplet wyników dla FX 5600 i amd Athlon XP 1800+ [11x150] 512 Mb

Sterowniki 61.77

1024x768

High shadows on : 26,2
High shadows off : 36,7

Medium shadows on : 26,7
Medium shadows off : 37,3

Low shadows on : 26,9
Low shadows off : 37,7

800x600

High shadows on : 36,1
High shadows off : 48,6

Medium shadows on : 37,0
Medium shadows off : 48,7

Low shadows on : 37,1
Low shadows off : 48,9

640x480

High shadows on : 43,8
High shadows off : 54,2

Medium shadows on : 43,8
Medium shadows off : 54,8

Low shadows on : 43,8
Low shadows off : 54,8

Old Post 09-08-2004 18:02
bizonek
def

dla tych którym się latarka nie podoba

Old Post 09-08-2004 18:30
[FPP]ziel1na
z1

a ja dzisiaj przeszedlem dooma
spokojnie po pare leveli dziennie dobrnelem do konca troche nudny sie robil ale po wizycie w piekle juz bylo ciekawie

ten mod z latarka to moze byc ciekawy

Old Post 09-08-2004 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Wy*******ona gierka w kosmos. Znów wyprzeda inne o pokolenia. Hołd dla panów z id. Jak zawsze... oczywiście.

Old Post 10-08-2004 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]BlackGhost
Admin Zajebisty!

DOOM 3 roox :_)

Old Post 10-08-2004 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]BlackGhost Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]BlackGhost Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]BlackGhost Dodaj [FPP]BlackGhost do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]BlackGhost prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

ultra details
ultra extreme quality mod
1024x768
g_showplayershadow 1 (rzadzi ! czemu oni tego nie dali jako default? shame!)
wszystkie opcje 'on'

timedemo demo1

24.1 fps

nawet da sie grac zmniejszylem na 800x600 i high quality i jest plynnie.

imo granie bez showplayershadow i ueq mod'a traci duzo na uroku

Old Post 13-08-2004 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

- Doom 3 demo is at least a couple of weeks away.
- Doom 3 patch is of course in the works addressing a couple of minor multiplayer bugs
- Doom 3 expansion pack in the works by a separate developer
- Doom 3 sales for the first week are possibly the highest ever for a PC game, Activision is investigating to be sure

With the game engine finalized (though Carmack continues to add new features based on future video technology), licensing can begin. Raven Software has licensed the engine for the still-under-wraps "Quake 4". And an as-yet unidentified developer will use it for a forthcoming game.

Robią add-on :> Mniaaaam. Oby było w nim jak najwięcej leveli jak Hell.

Hmm, ja już przeszłem duma czy. Ale później coś naskrobię, jestem wymęczony kiepskim filmem.

Old Post 13-08-2004 23:46
rcube
KOSZ

FAJNE TO (D3) TO JEST ?

I czy pojdzie na 2400+, gf4ti, 512 MB?

PS. Ale mnie zab **********

Old Post 14-08-2004 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

imho painkiller byl lepszy nie mowiac o far cry, ale coz...
mozna pograc, ale zadna rewelacja jak dla mnie

bedzie ci dzialac spokojnie w 800x600 i medium, a nawet high jak dobrze pojdzie

Old Post 14-08-2004 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

IMO gra miodzio, jest ciemno i klimatycznie, naprawde grajac w nocy mozna sie ciezko wystraszyc, ide a tu nagle gasna swiatla i zostaje tylko czerwona lampka, podchodze do schodow i nagle miedzy stopniami widze pomaranczowe oczka a ulamek sekundy pozniej wyskakuje na mnie z piskiem potwor rozrywajac przy tym schody... duzo jest takich sytuacji i atmosfera naprawde gesta, uczucie samotnosci, strachu i braku bezpiecznego jakiegokolwiek miejsca towarzyszy nam bez przerwy. A jesli ktos ani razu sie nie wystraszyl przez cala gre to chyba w dziecinstwie byl zamykany w ciemnej szafie z wiszacymi na lancuchach wypatroszonymi zwierzetami

a i oplaca sie tweaka zrobic, fps skoczyl do 29.6 w timedemo na 1024/ultra high

Old Post 14-08-2004 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Mam very lame pytanie, czy ktos mi moze wyslac na mail'a, ewentualnie privem CD-key'a?

Old Post 15-08-2004 22:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

lame

Old Post 16-08-2004 00:59
[FPP]ziel1na
z1

http://www.ingame.de/filebase/index...ory&cid=377

pierwsze 'demka'
jak dla mnie do dupy ale mozna obejzec..
aha ogladac nalezy przez winampa5 :/

Old Post 16-08-2004 01:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

brachol sobie kompa sprawil: amd athlon 2500+, 256MB RAM (DDR@400MHz), ATI Radeon 9600PRO 128MB RAM, seagate 120GB@7200rpm 8MB cache

doom3 w 640x480 low, wszystko inne na "on":

timedemo demo1: 29.5fps

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 18-08-2004 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

proponuje troche ramu dokupic
bo wynik jakis taki niski jak na takiego kompa

Old Post 18-08-2004 19:19
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
proponuje troche ramu dokupic
bo wynik jakis taki niski jak na takiego kompa

Co?

Czego chcesz o 4-potokowca...

Old Post 18-08-2004 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

doskonale wiem co mam zrobic ale moze ty mi powiesz za co?napisalem go tylko w celach informacyjnych a nie z prosba : "jak przyspieszyc" az taka lama nie jestem

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 18-08-2004 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

nie kupować

Old Post 19-08-2004 07:23
Jarek
Pop Shop Boy :P

Z całej gry najfajniejszy jest chyba main theme, szkoga tylko ze ogg jest w takiej kijowej jakosci

Old Post 19-08-2004 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Hm... ja jestem aktualnie w delta labs 4, na poczatku levelu i powiem, ze od poczatku delta labs gra wydaje sie byc lepsza. Niby robi sie to samo co na poprzednich levelach, ale jednak jest lepiej . Chociaz z calego dooma, jak na razie to jak dla mnie etap 'Monorail' rzadzi.

Old Post 19-08-2004 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Swietny jest HELL, gdyby cala taka giera byla, to bylby czysty miodek. Skladajace sie schody na oczach gracza, sciany skladajace i rozkladajace sie, miazgun.

Old Post 19-08-2004 19:16
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
Swietny jest HELL, gdyby cala taka giera byla, to bylby czysty miodek. Skladajace sie schody na oczach gracza, sciany skladajace i rozkladajace sie, miazgun.

Z tego co mi wiadomo to jeszcze tylko delta labs 4 i 5 i laduje w piekle . Od poczatku slysze, ze to taki zajebisty level, wiec juz niedlugo sam ocenie .

Old Post 19-08-2004 19:22
rcube
KOSZ

Ma ktos konkretnego cfg dla gf 4ti ??

Mam w timedemo ~ 22 fps (1024x768, high, shadow on ). Det 61.77 (wczesniej 56.72 i zero roznicy)

Najwazniejsze zeby jednak w samej grze nie bylo wiekszych ciec...

Old Post 19-08-2004 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Ma ktos konkretnego cfg dla gf 4ti ??

Mam w timedemo ~ 22 fps (1024x768, high, shadow on ). Det 61.77 (wczesniej 56.72 i zero roznicy)

Najwazniejsze zeby jednak w samej grze nie bylo wiekszych ciec...

ze sie brzydko wyraze: na **** takie detale na tej kartce?! ja mam radka 9100, ktory jest ciut slabszy od tego gf i gram w 800x600 medium i wszystko off (oprocz bum-mappingu) i mam 40-60 w czasie przemierzania korytarzy, w czasie walki malo, ale rozwalam i tak 1-2 strzalami z shotguna.
Teraz ktos na forum tweaka zapodal komende 'g_doublevision 0', ktora znacznie poprawia fps podczas walki, wiec wpisz ja . A co do cieni - roznica miedzy on a off jest praktycznie niezauwazalna, a jak masz off to masz o 30% wiecej fps.

Old Post 20-08-2004 08:33
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
ze sie brzydko wyraze: na **** takie detale na tej kartce?! ja mam radka 9100, ktory jest ciut slabszy od tego gf i gram w 800x600 medium i wszystko off (oprocz bum-mappingu) i mam 40-60 w czasie przemierzania korytarzy, w czasie walki malo, ale rozwalam i tak 1-2 strzalami z shotguna.
Teraz ktos na forum tweaka zapodal komende 'g_doublevision 0', ktora znacznie poprawia fps podczas walki, wiec wpisz ja . A co do cieni - roznica miedzy on a off jest praktycznie niezauwazalna, a jak masz off to masz o 30% wiecej fps.

Wiem ze z shadowsami off jest lepiej z fpsami dlatego zaznaczylem ze mam on

Zreszta mi to rybka czy High czy Medium czy Low I tak detale trzeba se ustawiac w cfg np: kompresje.....

Poprostu chce se pograc w 1024x768 z jakimis tam detalkami rozsadnymi i z rozsadnymi fps'ami.

Co do tweaka to czytam te 80 stron DOOM - The LEGACY , jestem teraz na 60 stronie (gdy topic powstawal bylem poza domem, gdy wrocilem 74 stony sie zrobily ) ale glownie to sa tam klotnie, i pytania o kod bo komus pda zwedzili :/
Cos tam sprawdzalem ten cfg lukaszarzrz czy jak mu tam ale dalo to zerowy efekt.........

Najwyzej zagram w 800x600

Old Post 20-08-2004 08:47
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Cos tam sprawdzalem ten cfg lukaszarzrz czy jak mu tam ale dalo to zerowy efekt.........

Najwyzej zagram w 800x600

LOL! wez o nim nawet nie mow, ustawic w grze ultra high a w cfg pozmieniac co trza zeby sie medum zrobilo to kazdy potrafi ;p

Old Post 20-08-2004 08:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:51.    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions