Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Q1?? q2?? q3?? ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

q2 to najgorsza czasc quake'ow
IMHO

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-07-2001 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
q2 to najgorsza czasc quake'ow
IMHO

Niestety musze sie zgodzic - choc nie do konca bo uwazam ze kazdy Quake ma w sobie cos wyjatkowego i oryginalnego!

Old Post 31-07-2001 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tak wiem o tym shoolerku...ale powiedzialem ze to najgorsza czesc qwakow...ja zaczynalem od q2

Old Post 02-08-2001 04:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

W soomie to ja tez. Tzn zaczalem od q1 ale gralem pol roku i przerzucilem sie na Quake2 - a pozniej cofka na QW. BTW. Na q2 nauczylem sie grac na Mousie

Old Post 02-08-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LOOKI
Training (Enforcer)

:/

fajny topic... trzeba bylo jescze collina dorzucic i byloby ql

btw szuler wczesniej mowiles ze nauczyles sie w doomie na myszce grac....fajny jestes

Old Post 02-08-2001 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LOOKI Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LOOKI Znajdź więcej post'ów przez  LOOKI Dodaj LOOKI do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

W soomie masz racje zapomnialem o doomie, ale tam gralo sie z mousem tylko horyzontalnie. Dopiero w Q2 ( w singlu ) zaczalem w pelni uzywac mousa - ale fakt doom byl pierwszy.

Old Post 02-08-2001 20:41
Dark_old
...!...

Wybacz ale w q3 gra coraz mniej osob, w qw sa resztki... za to q2 wlasnie sie ozywia... ale w koncu to najgorszy z Q.

Old Post 21-08-2001 01:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Wybacz ale w q3 gra coraz mniej osob, w qw sa resztki... za to q2 wlasnie sie ozywia... ale w koncu to najgorszy z Q.

Q3 jest tak jakby w spiaczce. To czy sie z niej obodzi zalezy w doozym stopniu od CGL#3, ale poza tym znowu zaczynaja sie turnieje q3 itp. Moze jeszcze cos z tego bedzie.

Old Post 21-08-2001 09:04
Gonthar
Training (Enforcer)

IMHO Q3 ludzie wykorzystują do grania w dodatki do niego... Zobaczcie ile ludzi pyra w Q3Ut2 - są dni, że nie można się na żadnej serwer dopchać... Na gcpro.de (mają 5 serwerów) prawie codziennie komplet

Old Post 21-08-2001 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gonthar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gonthar Znajdź więcej post'ów przez  Gonthar Dodaj Gonthar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gonthar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r1q
GraJ eFo roX ;)

widzialem wszystkie czesci qFakow, w q1 nie gralem w q2 gram do dzis a q3 jest fajna czesc ale pingi sa nie wygodne

Old Post 29-09-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r1q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r1q Znajdź więcej post'ów przez  r1q Dodaj r1q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r1q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

I tak QuakeWorld rulez

Old Post 30-09-2001 00:31
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
I tak QuakeWorld rulez

dynamiczna jest bestia

Old Post 30-09-2001 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

Ja wlasnie wroocilem do grania w QW po rocznej przerwie na q3 - QuakeWorld jest o wiele leprzy, a czy dynamiczniejszy ? no tak z 5 razy szybsz

Old Post 30-09-2001 11:09
Mezzane
Skilled (Knight)

quote:
Ja wlasnie wroocilem do grania w QW po rocznej przerwie na q3 - QuakeWorld jest o wiele leprzy, a czy dynamiczniejszy ? no tak z 5 razy szybsz

Zgadzam się kompletnie, że QW bije na łeb i na szyję wszystkie inne FPPeki. Extra grafa czy super wybór broni od kałacha do qtacha nie robi z gry przeboju tylko komerche, którą kupują masy, bo to im się wciska na bilbordach i w tivi. Może i się nie znam,ale sądzę że nie ma lepszej giery niż Qw i nigdy nie będzie.
Mezzane - filozof

Old Post 02-10-2001 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mezzane Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mezzane Znajdź więcej post'ów przez  Mezzane Dodaj Mezzane do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mezzane prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mezzane
Skilled (Knight)

Shooler i te twoje orty...
impra jakaś byłą widze +

Old Post 02-10-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mezzane Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mezzane Znajdź więcej post'ów przez  Mezzane Dodaj Mezzane do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mezzane prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Mezzane

bilbordach i w tivi

Hehe - widziales gdzies bilbord Q3 or reklame QW w telewizji ?

quote:

Shooler i te twoje orty...

Jakie orty ?

Old Post 02-10-2001 22:06
Mezzane
Skilled (Knight)

quote:

Hehe - widziales gdzies bilbord Q3 or reklame QW w telewizji ?

Jakie orty ?

NIGDY NIE WIDZIAŁEM I MAM NADZIEJĘ ŻE NIGDY NIE ZOBACZĘ
mam tez nadzieje ze wiesz o co mi chodzi

Old Post 02-10-2001 22:48
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Cool

quote:
mam tez nadzieje ze wiesz o co mi chodzi

wiem wiem -

Old Post 03-10-2001 17:20
Mezzane
Skilled (Knight)

Quake - najlepsza pod słońcem dynamika gry. Klimat.
Quake 3 - Grafa, grafa, grafa (i prostota obslugi w mp). Brak klimatu. Kolorowo jak na jarmarku. dynamika slabsza nie liczac CPM ale to i tak do bani.
Quake 2 - bez komentarza. najslabsza czesc. cos pomiedzy cs a q3a i w slabszym wykonaniu. totalnie slabsza. odpada bez 2 zdan

Old Post 06-10-2001 13:11
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez r1q
co wy gadacie q3 jest najlebsze pewnie wam sie nie podoba bo nie mozecie pojac strefow jumow cyrkow itp (skokow)

HAHAHAHAH jaki ROTFL!

Stary jak bys nie wiedzial to strafejumpy i temu podobne wywodza sie z QW - LOL

A jesli chodzi o mnie to przez ostatni rok gralem w Q3 - i stwierdzilem ze wracam do QW

Old Post 07-10-2001 07:04
weirdo
kontemplator bytu

Re: Hmm......

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Suchy
Q2 (...) na multi podumapa[QUOTE]

dziwi mnie duza ilosc takich opinii - czyzby na tej czesci boarda udzielali sie jedynie fani q1 i q3?

you accept (reject, respect);

Old Post 07-10-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mezzane
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez r1q
co wy gadacie q3 jest najlebsze pewnie wam sie nie podoba bo nie mozecie pojac strefow jumow cyrkow itp (skokow)

Skad ty sie wziales? Czy ty wogole masz pojecie co to jest FPP? Dla mnie jestes jednym z przedstawicieli pokolenia wychowanej na komercyjnej kaszance przepelniona extra jarmarkową grafą. (tu się powtarzam). Gdyby QW mialo takie same efekty graficzne i tak niedalbys rady w to zagrac bo nie wiedzialbys jak. Przeczytalem kilka twoich postow i nie chcialbym cie obrazac ale czasmi sa kompletnie idiotyczne i nic nie wnoszace (nabijasz posty? LOL). Prosze zastanow sie zanim cos napiszesz.
Filozof - Mezzane

Old Post 07-10-2001 10:48
weirdo
kontemplator bytu

quote:

nie chcialbym cie obrazac ale czasmi sa kompletnie idiotyczne i nic nie wnoszace (nabijasz posty? LOL). Prosze zastanow sie zanim cos napiszesz.
Filozof - Mezzane

nei jestes odosobniony w swej opinii

you accept (reject, respect);

Old Post 07-10-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

tak ogolnie to sie z wami zgadzam no nie wszystkimi ale co do paru rzeczy to strasznie sie czesc z was myli mowiac:
-q3 ze jest bardzo kolorowy ludzie! *******y chrzanicie grafe se mozna ustawic ja np. gralem na cfg Makaveliego i mial kutfa powylaczane kolorki, bajerki i bylo gites, po czym zrobilem se grafe dla moich potrzeb [tez bez bajerof] i jest faza
-q2 wolny? najgorszy z calej seri? no coz do szybkich to on nie nalezy, ale czy najgorszy no nie wiem ludziom on sie podoba takim jaki jest chocby ze wzgledu na tricki jakich w innych czesciach nie ma
-q1 i tu sie nie wypowiem bo gralem tylko w singla a multi 1 raz z kumplem i ****** mnie jak trza bo znal mapke i mial cfg, no ale ogolnie spox tylko ze nie mialem Open gl'a
PS. Moim skromnym zdaniem nie ma co tu rozwazac ktory quake jest naj naj bo i tak takowego nie wyznaczycie

Old Post 07-10-2001 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

Post ...

"ogolnie spox tylko ze nie mialem Open gl'a"
-------------------------------------------------------
Ja tez nie mam open gl'a, gram tylko na sofcie i uwazam, ze tak jest najlepiej.
Quakeworld rządzi!

Old Post 07-10-2001 21:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mezzane
Skilled (Knight)

Re: ...

-------------------------------------------------------
Ja tez nie mam open gl'a, gram tylko na sofcie i uwazam, ze tak jest najlepiej.
Quakeworld rządzi! [/B][/QUOTE]

hmm. nic dodac nic ująć.
po prostu nie ma nic lepszego niz qw (moim skromnym zdaniem )

Old Post 07-10-2001 22:34
Mezzane
Skilled (Knight)

LOL [/B][/QUOTE]
sora :smoking2:

Old Post 07-10-2001 22:36
Mezzane
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
tak ogolnie to sie z wami zgadzam no nie wszystkimi ale co do paru rzeczy to strasznie sie czesc z was myli mowiac:
-q3 ze jest bardzo kolorowy ludzie! *******y chrzanicie grafe se mozna ustawic ja np. gralem na cfg Makaveliego i mial kutfa powylaczane kolorki, bajerki i bylo gites, po czym zrobilem se grafe dla moich potrzeb [tez bez bajerof] i jest faza
-q2 wolny? najgorszy z calej seri? no coz do szybkich to on nie nalezy, ale czy najgorszy no nie wiem ludziom on sie podoba takim jaki jest chocby ze wzgledu na tricki jakich w innych czesciach nie ma
-q1 i tu sie nie wypowiem bo gralem tylko w singla a multi 1 raz z kumplem i ****** mnie jak trza bo znal mapke i mial cfg, no ale ogolnie spox tylko ze nie mialem Open gl'a
PS. Moim skromnym zdaniem nie ma co tu rozwazac ktory quake jest naj naj bo i tak takowego nie wyznaczycie

RIGHT. Kazdy woli co lubi. EOF. Ale prawda jest taka: na poczatku byl QW i nikt tego stanu rzeczy nie zmieni. Kolejne czesci IMHO to tylko przeróbka.

Old Post 07-10-2001 22:39
eX3
Warrior (Scrag)

quote:
RIGHT. Kazdy woli co lubi. EOF. Ale prawda jest taka: na poczatku byl QW i nikt tego stanu rzeczy nie zmieni. Kolejne czesci IMHO to tylko przeróbka.

zgadzam sie, poprostu teskty typu: q2 to syf QW roX, Q3 zadzi bo ma najlepsza grafe itp. poprostu sa durne bo te gry zaczely sie od QW no a reszta trzeba spojrzec prawdzie w oczy q2 i q3 zrobione zostaly dla kapuchy gdyz kontynuacje gier sa ostatnio modne, ale i tak kazda z tych gier ma swoich zapalencow ktorzy ja lubia/kochaja/wielbia jak Boga [niepotrzebne skreslic ] dlatego tez sadze ze warto by zamknac ten topic gdyz to nie ma sensu...

Old Post 08-10-2001 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Kurde...

Ja mówię tak...
Jak grałem w Q1 to mówiłem, że jest najlepszy...
Jak grałem w Q2 to mówiłem, że jest najlepszy...
Jak grałem w Q3 to mówiłem, że jest najlepszy...

Na Q1 bronie są z****** . Najlepiej flaki latają , nie da się schylać , słabe engine ...
Na Q2 bronie ( moim zdaniem są najlepsze ). Flaki tak umiarkowanie latają, lepsze engine ale też... hmmm...
Na Q3 bronie są COOL, ale patrzcie ile rzeczy ściągneli z UNREALA, no i tutaj dużo krwi jest , engine najlepsze , co za tym idzie... wymagania ...

Każda część ma coś w sobie i każdy ma inny gust ( sprzęt też )...
MIMO wszystko mi podoba się najbardziej Q2 i nie gadajcie, że jak go robili to byli pijani, bo to nie prawda ( sami o tym wiecie )...

PS.
AAA... WINDOWS jest najbardziej powalony ...

Old Post 21-10-2001 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:15.    Strony (7): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions