Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > mapki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

oki )) tym bardziej, ze wole pisac offline )) a nikt nie chce byc zabanowanym jak crunchips x-cut )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-07-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

proponuje kontynuowac te konwersacja na privie, bo nas oskazrza o podbijaje postow... ;-)

ciekawe dlaczego ?
pewnie dlatego ze je podbijacie !!!

Old Post 10-07-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

ciekawe dlaczego ?

oj... czepiac sie zaczynasz... przeciez jestesmy jush cicho...

Old Post 10-07-2001 09:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

ciekawe dlaczego ?

zrobilbym wszystko by moje odpowiedzi byly wyczerpujace i dokladne ale ze wzgledu na brak stalego lacza - nie moge ((
wiec bedziecie ode mnie dostawac tylko zdawkowe informacje (czy jakos tak

Old Post 28-07-2001 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Y-A-H-O
Skilled (Knight)

Cool

vadm2 i chwala vaderowi

Old Post 31-07-2001 00:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Y-A-H-O Znajdź więcej post'ów przez  Y-A-H-O Dodaj Y-A-H-O do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Y-A-H-O prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vader
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Y-A-H-O
vadm2 i chwala vaderowi

Ochh , cienkuje
BTW Jesli mozecie to walcie co wam sie podoba , a co nie

Old Post 31-07-2001 05:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vader Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vader Znajdź więcej post'ów przez  Vader Dodaj Vader do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vader prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Vader

Ochh , cienkuje
BTW Jesli mozecie to walcie co wam sie podoba , a co nie

Nie obraz sie, ale skopales U2... wlasciwie ta patforma nic nowego do planych ie dodaje... ale ogolem masz fajne mapki... moze urosniesz kiedys do rozmiarow ZTN'a =>

Old Post 31-07-2001 09:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:

moze urosniesz kiedys do rozmiarow ZTN'a =>

JA TO PIERWSZY POWIEDZIALEM !!! )

Old Post 31-07-2001 13:08
Vader
Training (Enforcer)

quote:

Nie obraz sie, ale skopales U2... wlasciwie ta patforma nic nowego do planych ie dodaje... ale ogolem masz fajne mapki... moze urosniesz kiedys do rozmiarow ZTN'a =>

Przyjmuje kazda opinie i nie obrazam sie , ale uwierz mi ciezko jest dogodzic wszystkim - ten chcialby tak , a ten tak

U2v ? Ja juz o niej zapomnialem - chodzilo mi o opinie map vadm1 i vadm2 To sa moje pierwsze "nierekonwersje"

Ztn ? Hmmm , musze sie przyznac , ze az tak mocno nie holubie tego pana Tzn , jego mapy sa cool , ale jest kilka ( moim zdaniem ) ciekawszych

Old Post 31-07-2001 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vader Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vader Znajdź więcej post'ów przez  Vader Dodaj Vader do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vader prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nasciagalem ostatnio duuzo mapek (50? wiecej?), ale poziomem sie nie zachwycilem. jedyne naprawde dobre to:

bugdm7
cxdm5
ikdm6
ironmaze ( w kategoriach joke, nie mapka )
ljkldm1
trdm04a, trdm05a

a ze starszych, ktore znam od dawna:
2box4
maddm2
ptrip
unrdm1

dwie ostatnie wymiataja

Old Post 31-07-2001 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MoN-SooN
Training (Enforcer)

ta przeciez powertrip headshota byl afair swego czasu jedna z najczesniej granych mapek na turniejach...

Old Post 31-07-2001 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MoN-SooN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MoN-SooN Znajdź więcej post'ów przez  MoN-SooN Dodaj MoN-SooN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MoN-SooN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nio, przypomnial mi sie meczyk na niej - thresh-immortal kiedy immy dostal nieziemski wjeb :O

Old Post 01-08-2001 00:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nie moglem spac i nasciagalem troche mapek. miedzy innymi vadm1 i vadm2. no i mam kilka refleksji. moze najpierw to co mi sie nie podoba: za duzo udziwnien. jakies gry swiatel, migajace lampki itp... na vadm1 bodajze gdzies na gorze jest logo q2 z efektem lawy (glupio to brzmi, wiem). to wszystko strasznie zwalnia. w niektorych miejscach mialem +/- 30 fps, podczas gdy na dm1 na arenie mam 100-110 i wyciskam co sie da z mojej karty.
no a po drugie, nie wiem czy to wada czy zaleta (dla mnie wada) -akcenty z q3. czy musi tam byc tyle tych "wind" powietrznych?

no ale sa tez plusy i to duze. pomyslowosc - to silna strona vadera. mapki sa naprawde dobrze rozplanowane i przyjemnie sie po nich biega widac ze obydwie byly przemyslane, robione wedle jakiejs idei

uff, dziekuje za uwage

Old Post 01-08-2001 05:19
Vader
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
nie moglem spac i nasciagalem troche mapek. miedzy innymi vadm1 i vadm2. no i mam kilka refleksji. moze najpierw to co mi sie nie podoba: za duzo udziwnien. jakies gry swiatel, migajace lampki itp... na vadm1 bodajze gdzies na gorze jest logo q2 z efektem lawy (glupio to brzmi, wiem). to wszystko strasznie zwalnia. w niektorych miejscach mialem +/- 30 fps, podczas gdy na dm1 na arenie mam 100-110 i wyciskam co sie da z mojej karty.
no a po drugie, nie wiem czy to wada czy zaleta (dla mnie wada) -akcenty z q3. czy musi tam byc tyle tych "wind" powietrznych?

no ale sa tez plusy i to duze. pomyslowosc - to silna strona vadera. mapki sa naprawde dobrze rozplanowane i przyjemnie sie po nich biega widac ze obydwie byly przemyslane, robione wedle jakiejs idei

uff, dziekuje za uwage

Dzienkuje za uwagi
Nie bede sie powtarzal dlaczego mapa zwalnia itd. juz o tym mowilem - sorki
A z tym przemyslaniem mapy to jak najbardziej o to wlasnie mi chodzi - oprocz mapersa jest we mnie zylka gracza i bynajmniej kilkuletniego - wiec pewne rzeczy zmieniam jakby na innych zasadach - piszesz ze za duzo wind powietrznych ( trigger_push ) Hmmm wiekszosc ludzi twierdzi ze spoko Ja wiem ze wiele rzeczy np. przypomina Q3 itd. Ej , ale ja nie mam najmniejszego zamiaru robic mapy w stylu np. ztn-a czy innych Po prostu uwazam ze nie ma sensu robic kolejnych map w stylu dm1 itp. itp. To nic nie zmieni Wiesz ile powstalo map do Q2 ? Wedlug moich danych i przeliczen - okolo 5000 ! Zreszta sam mam okolo 3000
I dlatego wole robic mapki w swoim stylu - zawsze to jakas odmiana

Old Post 01-08-2001 06:17
[FPP]Claymore
quake2.fpp.pl
quake2.fpp.pl

no chyba o to w tym wszystkim chodzi zebys robil w swoim stylu a nie powielal tego co juz kazdy zna ...
bylo by bardzo dobrze (mowie tu juz ogolnie o twoim stylu) gdyby nie te twoje wymagania wzgledem naszych kompow
ale jak mapki bede jeszcze lepsze w przyszlosci (bo chyba taki jest cel zeby sie samodoskonalic) to chwali ci juz teraz

Old Post 01-08-2001 07:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Claymore Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Claymore Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Claymore Dodaj [FPP]Claymore do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Claymore prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

tylko nie rozumiem niecheci tramwaja do czegokolwiek kojarzacego sie chocby w maly stopniu z q3... sam sie przyznam, ze q3dm17 mi sie podobalo...

Old Post 01-08-2001 12:38
Vader
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
tylko nie rozumiem niecheci tramwaja do czegokolwiek kojarzacego sie chocby w maly stopniu z q3... sam sie przyznam, ze q3dm17 mi sie podobalo...

Ha ! Tez jestem tego zdania Nie wszystko w Q3 jest zj...ne

Old Post 01-08-2001 12:42
FiDO
Skilled (Knight)

quote:

Wiesz co, te jumppady sa akurat na tej mapie fajne. Zreszta prponuje zagrac mnajpierw na tej mapie. Ja tez podchodzilem do niej sceptycznie jak ja tylko zobaczylem. Potem gralem na niej z samym jej autorem i musze powiedziec, ze grywalnosc mapy jest super (Vader mi nie placi jakby co ).

Old Post 01-08-2001 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

a ze mna vader grac nie chcial

Old Post 01-08-2001 18:49
deathcrush
łobuz

hm, z tymi trigger_pushami czy czym tam kolwiek to byla moja skromna opinia, ktorej przeciez nikomu nie narzucam. ale jakos pewniej czulbym sie gdyby w tamtym miejscu stala drabina albo winda... takie osobiste zboczenie ale jak powiedzialem, reszta na tych mapkach wymiata (poza plynnoscia )

Old Post 02-08-2001 00:06
weirdo
kontemplator bytu

quote:
hm, z tymi trigger_pushami czy czym tam kolwiek to byla moja skromna opinia, ktorej przeciez nikomu nie narzucam. ale jakos pewniej czulbym sie gdyby w tamtym miejscu stala drabina albo winda... takie osobiste zboczenie ale jak powiedzialem, reszta na tych mapkach wymiata (poza plynnoscia )

my tez ci nic nie narzucamy ) my tylko polemizujemy a nie uwazasz, ze nie ma to jak zrailowac goscia lecacego z jumppada? bo ja tak

Old Post 02-08-2001 12:10
FiDO
Skilled (Knight)

quote:

my tez ci nic nie narzucamy ) my tylko polemizujemy a nie uwazasz, ze nie ma to jak zrailowac goscia lecacego z jumppada? bo ja tak

Dokladnie to mialem na mysli mowiac o grywalnosci. Takie "lotne" fragi kocham najbardziej

Old Post 02-08-2001 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez FiDO

Dokladnie to mialem na mysli mowiac o grywalnosci. Takie "lotne" fragi kocham najbardziej

ale najlepsze to jest q3dm17 jedyna zaleta q3

Old Post 02-08-2001 21:17
deathcrush
łobuz

gdzies mam te mape dla q2
a jak lubicie lotne fragi to czemu w q3 nie gracie?

Old Post 03-08-2001 01:43
weirdo
kontemplator bytu

quote:
gdzies mam te mape dla q2
a jak lubicie lotne fragi to czemu w q3 nie gracie?

bo nie lubimy raila - latarki, kiepskich strafejumpow, zreszta nie mam pelnej q3

Old Post 03-08-2001 10:42
ha'br'th
Guest

q2jalt2

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez r@fee
[B]Najlepsza mapa jaka widzialem do q2 to
Q2jalt2

www.gandp.format.net.pl/files/maps/q2jalt2.zip

popieram w 100% tylko chyba troszq niedoceniana, bo jeszcze nie widzialem serva na ktorym by ktos juz ją wrzucił :-( . Wie może ktoś czy są inne mapki q2jalt* ?

Old Post 10-08-2001 12:24
weirdo
kontemplator bytu

ahem.... 90% serwerow gra non-stop q2dm1 wiec nie oczekuj... =[[[

Old Post 20-08-2001 10:21
bLADE
Guest

quote:

proponuje kontynuowac te konwersacja na privie, bo nas oskazrza o podbijaje postow... ;-)

niom

Old Post 06-09-2001 19:34
weirdo
kontemplator bytu

tylko nieliczni wiedza, jak sie dostac do tego topica, wiec nie sadze =]

Old Post 07-09-2001 08:17
Grzesioo
Combat (Death Knight)

Re: mapki

quote:
yo!

tak sie chcialem zapytac na jakich mapkach gracie ) bo wiele osob gra caly czas na q2dm1 )) i potrzebuje czegos porzadnego zeby wyprowadzic ich z bledu

Stare ale jare: q2duel8, fury oraz Power Trip (ta ostatnia jak mi sie wydaje malo znana w Polsce ale wysoko ceniona np. w USA)

gl man
Grzesioo

Old Post 09-09-2001 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grzesioo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grzesioo Znajdź więcej post'ów przez  Grzesioo Dodaj Grzesioo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grzesioo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:34.    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions