Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > ut nocka w waffce
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (11): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaRcel
siem

Thumbs up

Chciałem wszystkim podziekować za pamieć o sponsorze nocki łudki Bols Sport Travel, co prawda wpłyneła niekożystnie na tak zwane "head lagi" przy miłym pingu ok 10, ale jaka zabawa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-04-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking Sprawozdanie oczami fatala

Nocka zaczęła się nie pozornym szukaniem się w centrum (no wiecie jak stoją tacy 2 goście co są już nawaleni i się śmieją do wszystkich to ciężko wywnioskować czy to nasz człowiek ) po pełnym znalezieniu rozdzieliliśmy się na 2 grupy. Jedna po zakupy % a druga grupa się integrowała w centrum (ale ten browar z tego namiotu byl niedobry stęzenie wody 99%) ale od czegoś trzeba zacząć. Ok. godz. 19 udało nam się przejść (niezbyt gładko ) przez bramki metra no wiecie nie kazdy wie jak to się robi u zaczeliśmy jechać w kierunku caffei. Pierwsze wrażenie było dobre. Dobre kompy (1400 lub 1600 XP- grzały się jak skurczybyk przez co było ok. 30 stopni ) fajne słuchawki "wygodne" stoliki. Hmm... może nikt o tym nie wspomni ale fascynujący był tyż kibel (może daltego że go czesto odwiedzałem hyhy (browarki ) inwalidzki, innego nie było... Ok. godziny 20.30 zaczeliśmy powili doinstalowywać UT na niektórych kompach. OCzewiście wszystko w kameralnej atmosferze.
OK. godziny 21 przyszedł Papuga i Marcel ze swoją łódką którą się bardzo chętnie dzielił za co mu dziękujemy (potem odbiło sie to na nas jak fatum )
w zasadzie na początku były problemy z serv. (czeste lagi z powodu przegrzewania serv itp. ) grałem z Aimem 1v1 taka rozgrzewka. Potem zaczeły się gry które bardzo nas podbudowały.
Mniej więcej gdzieś tak koło 1-2 w nocy poszły szybko w ruch borwarki bo przyjechała pizza i tzreba było czymś popić . Wynik naturanie widać było odrazu. Około połowa graczy lezała poniżej poziomu stolików (bardzo niskich ) na podłodze. mi jeszcze udało się ustać i dalej tłukłem do skutku ale czułem że powoli mnie bierze więc trzeba zapić by nic nie czuć . Był to w zasadzie jeden z błędów strategicznych gdyż BR tylko ukratkiem patrzył jak powoli całe Av się buja od jednej ściany korytarza do 2 ściany korytarza co zaowocowało wynikiem na abbey mało śycącym ee ile był bo juz nie pamiętam wiem że całeszczeście na uptown poszło nam w miarke. (uznanie dla merlina i aima na którym w zasadzie opierał się clan BR, ich nadmierna ilość headów przyprawaiła o kolejne browary . Wynikiem oczewiście tego było kolejny wypad do wyjścia po świeże powietrze z cysternami
Gdzieś tak koło 4-5 wszyscy byli już kopletnie najebani i nikomu już praktycznie się nie chciało grać (to zdanie podzielało sporo osób) nie wiem czy to tak te growarki działały (łodka tyż) czy nadmierna ilość jonów dodatnich z monitorów chyba gdzieś koło 6-7 wybyli Aim, Cristoff i Lorwin a następnie kolejne osoby... ja wybyłem ok. 7:54 cud że trafiłem do autobusu (oczewiście w złym kierunku) no ale jak dotarłem do domu to już odzielna historia.
Ogólnie cały zjazd udał się bardzo w kameralnej atmosferze (% z tym zawsze jest dobrze )
Na szczególne uznanie zasługuje osoba o ksywce Lorwin (jedyna uczestniczka zjazdu) która miała wielką aprobate "Kobieta mnie bije !" po 8 headach z mojej ręki pod rząd prawie doszło do rękoczynów "Fatal !!! zara cię kopnę jak mnie jeszcze raz zabijesz "
Równiez chciałbym podziękować organizatorom i właścicielowi caffejki który wykazał się neisamowitą tolerancją (eh te puszki walały się wszędzie )

Proponuję powtórzyć taki zjazd (oczewiście w większym składzie) w przyszłości

Old Post 14-04-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

hehehe
pamietasz Mi$ik co BOrGowi się niepodiba na boardzie (odnośnie cytowania)
zobacza na samym dole tego postu na 3 stronie

BOrG bez urazy

Old Post 14-04-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
hehehe
pamietasz Mi$ik co BOrGowi się niepodiba na boardzie (odnośnie cytowania)
zobacza na samym dole tego postu na 3 stronie

Ja wiem co mu sie nie podobalo
A tak na serio, to przeczytalem post ktory cytowalem od konca... stwierdzilem, ze i kolejne zdanie sie przyda, wiec go nie wytne, wg. tego algorytmu az do poczatku posta przeszedlem no i zostawilem go calego lol
A juz kompletnym brakiem konsekwencji wzgledem tego co Wam mowilem, bylo cytowanie posta, pod ktorym bezposrednio odpisywalem, prosze mi wybaczyc, gdyz spalem (u tati w masohodzie) dobre 2 godziny i chyba jeszcze nie funkcjonuje w odpowiedni sposob

quote:

BOrG bez urazy

Alez MaRcelku

ps
dziekuje za rejs Lodka Bols, tak sie zastanawialismy z Mi$kiem, czy kupowac lodke, czy nie, czy jest sens... no bo Ty samochodem... to co tak we 2 tylko... no ale zjawiles sie i zdecydowane kroki poczyniles w tym kierunku

Old Post 14-04-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Thumbs up ehh to byla noc:>

wlasnie sie obudzilem:>>

wiec ja to (nie) pamietam troche inaczej :>

udalem sie na spotkanie w wyznaczone miejsce ze szczerym zamiarem ratowania tych porzadnych mlodych ludzi przed zgubnym wplywem alkoholu. wiedzac, ze nic im nie przemowi bardziej do rozsadku, niz pokazanie im, jak konczy sie naduzywanie alkoholu

pozniej pamietam smiech, piwka, paskudna pizze, kompa papugi i Was wszystkich

co do tej klanowki to fajnie sie gra jak tylko nieliczni sa w stanie w cos trafic:>>>

Old Post 14-04-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Talking :)

hehehehehehe
smiac mi sie chce jak sobie przypomne co sie dzialo Marcelo dzikowa za podwiozke ( 30 min muslame czekac na zasrany pociag ) i dziki za rejs łutką

hehehehe bylo smiechowo

Old Post 14-04-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

tu merlin wale od sniega

hehe ale nawet cale AV nie przebije ilosci alkocholu jakie wypil quietc

Old Post 15-04-2002 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Christoff
Toffi (Absolute beginner)

Re: Sprawozdanie oczami fatala

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
(uznanie dla merlina i aima na którym w zasadzie opierał się clan BR, ich nadmierna ilość headów przyprawaiła o kolejne browary . Wynikiem oczewiście tego było kolejny wypad do wyjścia po świeże powietrze z cysternami
Gdzieś tak koło 4-5 wszyscy byli już kopletnie najebani i nikomu już praktycznie się nie chciało grać (to zdanie podzielało sporo osób) nie wiem czy to tak te growarki działały (łodka tyż) czy nadmierna ilość jonów dodatnich z monitorów chyba gdzieś koło 6-7 wybyli Aim, Cristoff i Lorwin a następnie kolejne osoby... ja wybyłem ok. 7:54 cud że trafiłem do autobusu (oczewiście w złym kierunku) no ale jak dotarłem do domu to już odzielna historia.

Na szczególne uznanie zasługuje osoba o ksywce Lorwin (jedyna uczestniczka zjazdu) która miała wielką aprobate "Kobieta mnie bije !" po 8 headach z mojej ręki pod rząd prawie doszło do rękoczynów "Fatal !!! zara cię kopnę jak mnie jeszcze raz zabijesz "

Proponuję powtórzyć taki zjazd (oczewiście w większym składzie) w przyszłości

Od Loriwin : FATAL - co ja mam Ci powiedziec??? Ja sie nazywam LORIWIN! A nie Lorwin (A ja sie nazywam Christoff - przyp. Christoff ) Chciałam jeszcze dodac ze nocka byla swietna i mozna by to powtorzyc. Podobała mi sie gra Lucypera i Papugi . Dziekuje rowniez Śmietanie za mecz CPMA. Bardzo milo mi sie rozmawialo z Covboyem . Av sie alienowalo ale mialam zaszczyt poznac Miśka i Borga . Duze wrazenie zrobił na mnie wygląd Maffa i Demona . Wszyscy zachowywali sie w miare poprawnie chociaż troszke głośno - pozdrawiam.

Od Christoff : Fatal!!! %%%%%% - ile widzisz % ??? - Wiem ze byles bardzo zaangazowany w ten mecz av vs br ale Aim tam nie gral i on jest w bia - a tak poza tym to pozdrawiam

PS: Quietc - jeszcze sie spotkamy !!!

Old Post 15-04-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Christoff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Christoff Znajdź więcej post'ów przez  Christoff Dodaj Christoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Christoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: Sprawozdanie oczami fatala

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
(uznanie dla merlina i aima na którym w zasadzie opierał się clan BR, ich nadmierna ilość headów przyprawaiła o kolejne browary .

a dziekuje dziekuje ale ja nie gram w bR i nie gralem w tym meczu a z checia skopalbym wam wszystkim myszki :o

dlatego tylko uznanie dla merlina .......i wcale merlin nie siedzi obok i nie kaze mi tego napisac przystawiajac pistolet do glowy

Old Post 15-04-2002 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Sprawozdanie oczami fatala

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
dlatego tylko uznanie dla merlina .......i wcale merlin nie siedzi obok i nie kaze mi tego napisac przystawiajac pistolet do glowy

no... musze przyznac, ze tak na oko, to Merlin napykal z polowe naszych klanowych fragoow.

Ale to tylko dlatego, ze Demonek byl przejety
zmrozona zawartoscia lodowki, a Quetc chrapal w czasie rozgrywki ... a mi jak zwykle - rece sie trzesly ze starosci, co jest z reszta uwiecznione na demku

Old Post 15-04-2002 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Sprawozdanie oczami fatala

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

no... musze przyznac, ze tak na oko, to Merlin napykal z polowe naszych klanowych fragoow.

Ale to tylko dlatego, ze Demonek byl przejety
zmrozona zawartoscia lodowki, a Quetc chrapal w czasie rozgrywki ... a mi jak zwykle - rece sie trzesly ze starosci, co jest z reszta uwiecznione na demku

ehheehhe zazdroszcze wam papuga to z podniety??[joke]

GrEaTEyE

Old Post 15-04-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Post eh :))

Eh nie krzyczcie na Fatalka go po tym 1 piwku szlag trafil i mu sie nicki pomylily chodzilo mu o mnie nie o Aima )). Dziekuje kolegom z klanu za resj lodkom (paliwa starczy mi jeszcze na 2 dni, nie wiem czy macie takie slabe mozilwosci czy com ) dla quietc za to ze pilnowal mi miejsca (ludzie dla tego pana troche wiecej szacunku mimo ze spal z Urban Terror nie wyszedl :>>> ). Dla reszty za mile spedzona nocke aha dla Christoffa Merlinka za to ze odebrali nas z pociagu i wsadzil mnie (eee wsadzil tylko merlin chyba ale co tam :> ) do autobusu (cholera kierwoca strasznie dlugo nie gasil silnika wiec czekalismy 15 minut po tym wszyscy wysiedli :>>>. Dla telepizzy i pizzahut za rozrwyki na dworcu i w pociagu (problem z zoladkiem :> ) Dla Loriwin za wspanialy pomysl, juz wyslalem zgloszenie na casting do 2 czesci Harrego Pottera
No i to chyba narazie wszysto jak mi sie cos przypomni to bede postowal.

P.S. Papuzko za ktorego posta mialem sie obrazic?????

Old Post 15-04-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking Hy

Jak widzicie pisałem ten teksty zaraz po powrocie (nim sie polożyłem więc jest pare niescisłosici . Zresztą ten tekst mówi sam za siebie jaki był. (tak pamietam pół na pół ) A co do tylko % to widze.... 7...
a tak pozatym to dziękuje wam za miłą atmosferke i zapraszam do kolejnych takich zjazdów. Trzeba się integrować

Old Post 15-04-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Post Re: Re: Sprawozdanie oczami fatala

To ja jeszcze mam pytanie do Loriwin

quote:
Napisane oryginalnie przez Christoff

Duze wrazenie zrobił na mnie wygląd Maffa i Demona

pozytywne czy negatywne?

Old Post 15-04-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: eh :))

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Papuzko za ktorego posta mialem sie obrazic?????

nie wiem jak Ci wskazac articleID, to wskaze tylko jego date :/ 15-04-2002 20:35 pare artykulow powyzej.
ale spox - jesli nie jarzysz - to i dobrze

Old Post 15-04-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Sprawozdanie oczami fatala

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
papuga to z podniety??[joke]

nie, no przeciez pisalem: ze starosci

Old Post 15-04-2002 22:41
Sniezek
Elite (Fiend)

gdzie jest CoVBoY ?

Old Post 16-04-2002 06:40
Merlin
r3esurrected

=]

quote:
gdzie jest CoVBoY ?

to ja sie pytam CoVBoY jak sie z toba skontaktowac bo chcialbym ten film odebrac, oddac ci plecak oraz przylookac zdjecia jakie nam zrobiles

Old Post 16-04-2002 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

merlin wpadaj do mnie :o

a zostajesz na ostatni polski ?, bo nie wiem czy bedzie sie oplacalo..jak zostajesz.. :/

Edytowane przez Sniezek dnia 16-04-2002 o godz. 09:08

Old Post 16-04-2002 08:52
Merlin
r3esurrected

quote:
merlin wpadaj do mnie :o

ok aimq ale po polskim ok ?

Old Post 16-04-2002 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

doba to wpadaj..ale czytaj wyzej

Old Post 16-04-2002 09:20
Merlin
r3esurrected

quote:
doba to wpadaj..ale czytaj wyzej

hmm chyba sie w ogole z polskiego zerwe bo nie ma kartkoffki z romantyzmu a nie przeczytalem Tanga no to wpadne za niedlugo

Old Post 16-04-2002 09:43
Merlin
r3esurrected

fuck wpadne po polskim bo qrna kartkoffka jest dla tych co maja nie jasna sytuacje a ja mam taka

Old Post 16-04-2002 09:51
Sniezek
Elite (Fiend)

to mozesz jutro odpowiadac :/

Old Post 16-04-2002 10:17
F4+4L
F4+4Lny gość

Wink

No nieźle zrobił się fajny IRC (Internet REALY CHAT) a nie board... ludzie prosze was dawajcie takie info na priv. Bo np. co ma wspólnego taki polski ze zjazdem

Old Post 16-04-2002 12:47
Sniezek
Elite (Fiend)

taki ze merlin jest w szkole a ja w domu i sie umawiamy zeby wypic reszte tego piwa co zostawiliscie :O

Old Post 16-04-2002 13:04
DEMON
bR ownz

Cool zdjatko :)

Hmm najpierw 3 slowa do paugi. Papuzko jaesli chodzi o to

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

(...) Ale to tylko dlatego, ze Demonek byl przejety
zmrozona zawartoscia lodowki, a Quetc chrapal w czasie rozgrywki ... (...)

To nie widze tu zadnego powodu dla ktorego mialbym sie obrazic

No a teraz najwazniejsze zdjatko. Hmm jakosc 0moze nie zadobra ale zdjecie robione zwyklym aparatem i w dodatku te najgorsze (lepsze wogole nie wyszlo). To moze tak na zdjeciu od lewej : M@rcel, za nim widac kawaleczek Maff'a , z tylu Smietana, z przodu BOrG, nastepnie F4+4L, Aim, Mystikal, Quietc, pod nim Christoff , Loriwin , Lucyper, wasz mastaha DEMON (hmm cholera no znowu kiepsko wyszedlem ) albo przez bolsa albo juz sam nie wiem przez co, no nic jak widac fotogeniczny nie jestem , zaraz obok mnie Merlin (pan Organizator), no i na szarym koncu (pamietajcie ostatni beda pierwszymi :>> ) nasza ukochana Papuga . To chyba wszytko to teraz czekamy na zdjatka z aparatu cyfrowego i oczywiscie filmik )) Covboyq streszczaj sie

Old Post 16-04-2002 14:48
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: zdjatko :)

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Hmm najpierw 3 slowa do paugi. Papuzko jaesli chodzi o to
To nie widze tu zadnego powodu dla ktorego mialbym sie obrazic

spoko, luuzik

quote:
To chyba wszytko to teraz czekamy na zdjatka z aparatu cyfrowego i oczywiscie filmik )) Covboyq streszczaj sie [/B]

CZEKAMY!!!!!!

Old Post 16-04-2002 15:29
panNA
Warrior (Scrag)

Re: zdjatko :)

Dobrze wam z oczu patrzy Pani i Panowie :)
Mógłby ktoś powiedzieć że krew na rękach macie, lica osmalone prochem, jeszcze słychać echa"Medic" i "Grenade" ... sympatyczna z was gromada.Salut.

PS. a o której to zdjątko zrobione, albo w której "procentowo" fazie spotkania ?

Old Post 16-04-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

No ale Harry Potter ten z prawej to normalnie jak z plakatu. Ktory to taki madry? Merlin czy kto?

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 16-04-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:42.    Strony (11): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions