Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Tibia! :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jak sie nazywa twoja postac? :> dodaj sobie mnie do vip - nick Ivis

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-08-2003 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Jestem wspaniały :> Mam 2 lvl
Zaczynam nieco rozumieć te gre

Powiedz gdzie jestes to Ci w-p-i-e-r-d-o-l-e...

w tle: AC/DC - You Shook Me All Night Long

Old Post 29-08-2003 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

n-i-e u-d-a c-i s-i-e t-o
na rooku nie można zabijać innych PPP

Old Post 29-08-2003 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Jak sie nazywa twoja postac? :> dodaj sobie mnie do vip - nick Ivis

Chcialem oscylator ale był zajety
Jestem Oscylofon

mam już 4lvl :> Raz mnie zabil pająk i stracilem tarcze i line ktorą dopiero kupilem....do tego w sklepie :/ Ale teraz juz troche pojmuje te gre i staram sie wycisnąc jak najwięcej kasy od ludzi za przedmioty
Czym najlepiej walczyc? bo walke pałką mam na 13lvl i mieczem tez...reszte standardowo po 10.

Old Post 29-08-2003 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Zdecydowanie więcej tranuj walke mieczem, na mainlandzie pałka jest uznawana prawie jak broń z epoki kamienia łupanego ( tak samo jak inne bronie które można znalezc w rookgardzie )

Saari : Jak wejdziesz na mainland, czeka już na Ciebie "Plate Shield", "Brass Legs", "Dark Helmet" i "Two handed sword"

A co do tego kolesia który Ci groził to raczej bym sie nie przejmował Siedzi z 9 lvl na rooq, bo albo nie wie jak sie z tamtad wydostac, albo niechce, takczysiak raczej nie przedstawia zagrozenia

Old Post 29-08-2003 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Plate shield to shit! ile ten dark helmet ma def?

btw. Yarek ty w to jeszcze grasz?

Old Post 29-08-2003 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Pogrywam, to już nie jest zawalanie nocek na graniu Ale jasne, odpalam co czas jakis giere. Ot tak coby moze nowy lvl złapać, czy zwiedzic poprostu kontynent Ta gierka to całkiem fajny sposob na totalną nude, kiedy nie ma co innego do roboty

Old Post 29-08-2003 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yarek
Ta gierka to całkiem fajny sposob na totalną nude, kiedy nie ma co innego do roboty

Ja akurat mam ostatnio duzo do roboty - musze grac w ET DD

Old Post 30-08-2003 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja jeszcze chwile poczekam zby pograc w et... cos sie z tym laczem grzebia..

Plate shield wlasnie kupilam - jak sie mialo wooden bo sie zginelo to nagle ta jest baaardzo fajna Reszte z checia wezme :>

Tera pytanko - w jakims tutorialu wyczytalam ze przed pojsciem na main trzeba sprzedac wszystko co sie ma bo tam i tak to smieci... zrobic tak czy jednak zostawic?

Btw jaka klase polecacie? Ja to bym knighta chetnie wziela ale nie wiem :>

Old Post 30-08-2003 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337 jakies 2 strony temu
Ja też tak myślałem, imo większość początkujących taką profesje wybiera, i zapewne z rok temu w tibii była przewaga rycerzy. Jednak rycerzem się być poprostu nieopłaca, jasne dużo życia etc, ale pojawia się jeden problem - runy. Fakt pomysł z runami jest całkiem fajny, dobry sposób na zarobek i wogóle ale... runy wymagają mlvl (magic level) do używania, przy czym jest to poziom zaniżony dość mocno w porównaniu do magii spalającej mane (heavy magic missle wymaga 1 poziomu). Nabicie knightem dobrego mlvl który pozwalał by używać potężnych czarów wymaga czasu (ja dopiero na 24lvl nabiłem mlvl4 pozwalający używać ultimate heal). Palladyn ma mniej życia, ale za to używa broni dystansowych (stąd mniej hp nie jest aż taką stratą). Skilluje się w walce dystansowej tak jak knight w walce bronią, shielding też może sobie wypracować, many dostaje 3x więcej od rycerza, co pozwala mu się leczyć w znacznie większym stopniu niż knight, ma dostęp do większej ilości zaklęć, a po zakupie odpowiednich run od czarodzieja czy druida różni się tylko tym, że jest bardziej wytrzymały. Knight może się przydać jedynie jako bloker na bardzo silne potwory (knight bolkuje magowie walą runami etc.).

Old Post 30-08-2003 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

knajt pałer!!!

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 30-08-2003 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

To brac palpadyna tak? :>

Jeszcze myslalam nad magami... ale naprawde nie wiem..za trudny decision

Mam jeszcze troche exp do nabicia zanim bede mogla wejsc na main do pomysle ale decyzja pewnie i tak jak zwykle bedzie maksymlnie spontaniczna dokonana gdy juz mnie zapytaja co chce

Old Post 30-08-2003 13:09
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
To brac palpadyna tak? :>

Jeszcze myslalam nad magami... ale naprawde nie wiem..za trudny decision

Mam jeszcze troche exp do nabicia zanim bede mogla wejsc na main do pomysle ale decyzja pewnie i tak jak zwykle bedzie maksymlnie spontaniczna dokonana gdy juz mnie zapytaja co chce

Paladyn walczący mieczem raczej nie będzie miał łatwego życia, może i nabija skille w walce szybciej od maga, to jednak jest to prędkość nieporównywalna do skillowania się knight'a. Pally w Tibi niewiedzieć dlaczego jest postacią stworzoną do walki dystansowej (rzucanie włócznie (swoją drogą włócznia (spear) jest to broń słurząca do walki wręcz, a bronią rzucaną powinny być oszczepy (javelin), łuki i kusze). Pally nabija magic lvl zdecydowanie szybciej od knighta (ale oczywiście wolniej od maga), i ma dostęp do większej ilości czarów od rycerza. Palladyni często kupują od magów w***** run z czarami ofensywnymi, dzięki czemu mogą wymiatać niegorzej od maga - może to być bardzo denerwujący aspekt gry jeśli walczysz przeciwko pallemu .

I tak jeszcze na koniec, podsumowanie bonusów na lvl:

newbie - 5hp i 5mp / lvl
knight - 15hp i 5mp / lvl
palladyn - 10hp i 15mp / lvl
mag (sorc lub druid) - 5hp i 30mp / lvl

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 30-08-2003 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Dobra...ja sie nie bede pytał co wybrać tylko co wy macie :> juz mi brakuje kilkadziesiąt XP do 6 lvl

Musze se załątwić dobre buty i psodnie i coś lepszego od sworda to bede wymiatał Aha.. dobry ten plate shield? bo ja mam studded

Old Post 30-08-2003 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Dobra...ja sie nie bede pytał co wybrać tylko co wy macie :> juz mi brakuje kilkadziesiąt XP do 6 lvl

Musze se załątwić dobre buty i psodnie i coś lepszego od sworda to bede wymiatał Aha.. dobry ten plate shield? bo ja mam studded

Plate ma 1 def więcej od brass shield, a jest dużo droższy na rooku. Brassa można łatwo zdobyć od szkieletów.

Ja miałem knighta, na 25lvl mnie rozjebał palladyn na 15lvl (chociaż pewnie bym wygrał, gdybym miał przy sobie plecak run ultimate heal, ale to zawsze 2k w plecy )

Old Post 30-08-2003 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
nie lepiej grac w ultime? tam poziom kultury jest wyzszy, i to zdecydowanie, sama gra bardziej rozbudowana, sa shardy, gdzie gracze, ktorym zalezy jedynie na statystykach sa tepieni

wprawdzie i ja wymieklem po paru dniach gry, zabraklo mi zapalu widzac kilkudziesieciopoziomowe postacie, z ktorymi nie mialem zadnych szans, ale gdyby starczylo mi konsekwencji, na pewno bawilbym sie lepiej niz przy multiplayerowym hack'n'slash z elementami rpg...

skoro sie tam martinek i ludzie jego pokroju zadomowili to napewno nie moze byc tam fajnie, szczegolnie jesli doszli do wladzy :E

Old Post 30-08-2003 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

W Tibie też nie grają wybitne jednostki - kupiłem line za 14golda. Chce ją sprzedać to sie dre na rynku: I SELL ROPE. podchodzi koles i sie pyta ile? Ja mu mówie - 25 - i kupił, a kilka metrów (jednostek) stoi ode mnie koleś i sie drze ze sprzedaje line za 15

Old Post 30-08-2003 16:39
DEiMOss
sharimurai

quote:
[...]
Btw jaka klase polecacie? Ja to bym knighta chetnie wziela ale nie wiem :>

Tak dla pewnosci, Ty grasz czy inni?

Old Post 30-08-2003 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Tak Saari! Nie zabijaj własnego JA! .

Old Post 31-08-2003 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Moje wlasne ja moze by chcialo byc zlodziejem? Ale niestety takiej opcji nie ma wiec prosze sie nie czepiac bo wybor maly i w dodatku chalowy

Old Post 31-08-2003 01:22
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Moje wlasne ja moze by chcialo byc zlodziejem? Ale niestety takiej opcji nie ma wiec prosze sie nie czepiac bo wybor maly i w dodatku chalowy

Chcesz zostać złodziejem, to cie moge paru sztuczek nauczyć, znam z doświadczenia (jak mnie wyrolowali ). Jak nie wiesz co wybrać to zawsze możesz zostać na noobgaardzie, i stać się queen of lamas ;D

Old Post 31-08-2003 03:12
AlieneK
KOSZ

Właśnie zdobyłem 7lvl
To którą mam wybrać profesje? Bo to już niedługo

Old Post 31-08-2003 09:40
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Właśnie zdobyłem 7lvl
To którą mam wybrać profesje? Bo to już niedługo

Ja Ci polecam knighta - jak jebac to porzadnie

Old Post 31-08-2003 12:00
$corcerer
Mad WildCat driver

Sorc rulez!!!!
na razie biegam z dwurecznym mieczem po dwarfach

Old Post 31-08-2003 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Wy naprawde w To gracie
Nudzi wam sie jush chyba

Old Post 31-08-2003 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Taaaa... fajnie nie?

Ja zdecydowalam juz chyba napewno biore paladyna - w sumie yareq mi luk kupil to teraz glupio sie wycofac

Old Post 31-08-2003 13:04
deathcrush
łobuz

Saari zucis mi ultime onlajn na eftepa plose plose plose

Old Post 31-08-2003 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Pisze o tym dopiero teraz bo juz naprawde nie moge wytrzymac i sory za nabijanie:

deathcrush masz zajebisty avatar! DD

rotfl co sie ze mna dzieje

Old Post 31-08-2003 14:14
[FPP]Liv3sMack

Ja nie nazekam... Mi sie fajnie gra... I pamietajcie! Jak juz bedziecie na main to nie podnoscie plecakow ktore niby leza luzem

Old Post 31-08-2003 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

tak jakby odszedlem z tibiego :> czas sie wziac powaznie za QW... jakby ktos chcial sorca wmiare sprawnego na 13 lvl z HMM , IH i kilkoma innymi czarami to mesgac, chetnie oddam w dobre rece [ale bez ekwipunku, ten juz oddalem] powo all :E

Edytowane przez [FPP]Fausto dnia 31-08-2003 o godz. 18:22

Old Post 31-08-2003 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:32.    Strony (8): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions