Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > gotka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Re: Re: Re: gotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Lover-Of-Sin
Moim zdaniem nie jest to powód do krytyki.

tak, ale takie wywody bardzo ciężko się czyta, a chyba jeśli sie coś pisze, to ma się nadzieję że to ktokolwiek zrozumie... po co stylizować tekst na jakąś elokwentną przemowę pełną pięknych słów, skoro można pisać w miarę prosto i zrozumiale?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-01-2004 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lover-Of-Sin
Training (Enforcer)

Zgadzam się, ale przecież nie piszę jakoś nad wyraz zawile, a przynajmniej się staram. Być może tylko mi się tak wydaje, dlatego będę zwracała na to więcej uwagi.
PS: Jeśli się czegoś nie rozumie, zawsze można zapytać o co chodzi.

Old Post 24-01-2004 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lover-Of-Sin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lover-Of-Sin Znajdź więcej post'ów przez  Lover-Of-Sin Dodaj Lover-Of-Sin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lover-Of-Sin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja wszystko rozumiem, ale to jest tak, że można napisać "skomplikowanie" a nie "nad wyraz zawile" czy podobnego literackiego farmazona

tak wogóle zamknij ktoś ten topik bo zrobił się bezcelowy...

Old Post 24-01-2004 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Old Post 24-01-2004 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

shooler powiedzial ze zamknal czy co to mialo znaczyc?

a jednak tak jak myslalem przejdzie to za moment do przeszlosci i wszyscy zapomnimy o tym co tu bylo i dalej bedziemy toczyc swoj board... ehh... chyba w kropce jestesmy

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 24-01-2004 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Re: Re: Re: Re: gotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Lover-Of-Sin
Nie wiem czy załatwi, ale na pewno wyjaśni. Grunt być szczerym.

Jesli juz sie musisz bronic [bo zupelnie nie rozumiem tego zjawiska ze musisz to wszystko sprostowac - normalny czlowiek mialby to w dupie - lacznie z nadawca maila] - to daruj sobie szczerosc, predzej na miejscu byloby cos z sensem. A najlepiej jak juz pisalem, w ogole ignorowac. Przydaloby ci sie troche dystansu imho.
quote:

Nie taki miałam cel. Poza tym nie byłeś osobą, do której kierowałam swój wpis. A i jeśli o szacunku mowa, to jakże mocno trzeba się w dzisiejszych czasach napracować, żeby go zyskać. Już nie wystarcza to, że jest się dobrym - w bardzo ogólnym pojęciu. I ja postanowiłam inaczej, bo mnie się taka kolej rzeczy nie podoba. U mnie można szacunek conajwyżej stracić.

Moze nie masz doswiadczenia w pisaniu na forach dyskusyjnych, ale to nie jest korespondenca miedzy 2 osobami. Od tego jest email [chociaz tez nie zawsze]. Piszesz do wszystkich i kazdy zainteresowany ci odpowiada.

Co do szacunku: nie sadze zebys go w ten sposob od kogokolwiek szanujacego sie zyskala. Oczywiscie moze od yarka, bo dla niego jak widac liczy sie ilosc a nie jakosc, no ale n to juz nic nie poradze. Obecnie dostrzegamy zjawisko, ze ludzie szanuja tych, ktorzy im imponuja, a zadkoscia jest, ze ktos szanuje wszystkich z zasady [mowie tu o szacunku do osobowosci, a nie np. poszanowaniu czyjegos zycia - to sie kazdemu nalezy]. Ludzie zas postepujacy niemadrze, zdradzajacy smieszne slabosci, etc zazwyczaj nie sa darzone szacunkiem. Jeszcze pojawia sie pytanie, czy na szacunku nam zalezy, ale tu nie bede sie juz dalej rozwodzil

Old Post 24-01-2004 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:42.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions