Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
na siłę robić z siebie bohatera i pogromcę złych ludzi.

Ghost Buster ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Być może źle przeczytałem któregoś posta za co przepraszam.
Odnoszę się krytycznie ? Widocznie sposób jaki je poruszasz jest przynajmniej dla mnie nieodpowiedni.
Także czasami popierzyć głupoty na forum (Twój przytyk do latarki) niż na siłę robić z siebie bohatera i pogromcę złych ludzi. Kto Ci dał takie prawo abyś każdą osobę która w jakiś sposób Ci się naraziła piętnował w miejscu publicznym które na dodadek służy do innych celów?

To ze nie odpowiada Tobie nie oznacza że nie odpowiada on innym. Mi na przykład nie odpowiada to że na forym o grze "piepszysz głupoty" (sam to tak nazwałeś), ale masz oczywiscie do tego pełne prawo i nie neguję tego. W koncu są osoby którym to Twoje po********** głupt odpowiada(głosowało w koncu na Ciebie pare osób w ankiecie na nowego moderatora), więc nic nie stoi na przeszkodzie abys rozpoczynał topiki ze swoim "po**********m" i obiecuje Ci że nie bede sie w to wtrącał.

Jezeli chodzi o bohatera i pogromce złych to chyba Ci sie bajki kolego pomyliły. Jeżeli spojrzysz dokładnie we wszystkie posty to doczytasz sie tam że wszysko o czym pisze to są to sprawy które sam sobie nie wymysliłem i że osobiscie nikt mi się nie naraził. Jedyna osoba która traktuje tu wszystko personalnie jestes Ty mój drogi kolego.

quote:

Osobiście odnoszę wrażenie że pod przykrywką ganiania złych cziterów czy też niekulturalnych graczy starasz się wyładować jakiś swoje złe emocje udawadniając wszystkim na około swoją elokwencję i oczytanie.

Przeczytaj kolego powyższą wypowiedz i odpowiedz sobie na pytanie kto tu kogo atakuje personalnie...

quote:

Jak już Jerry zauważył to jest Twój kolejny topic który ma na celu nie udowodnienie czyjeś winy tylko nakopanie komuś do dupy. Z góry wiedziałeś że po tak napisanym wątku przewodnim znajdą się gracze którzy CI przyklasną i złoją dupę osobie którą oskarżasz. Masz dowody na to że Doberman oszukuje ? To przedstaw je na tym forum a z chęcią wiele osób podyskutuje. To nie sąd że działa tu prawo domniemiania.

Jescze raz kolego powtarzam Ci czytaj dokładnie posty. Pokaż mi w którym miejscu oskarżyłem Dobermana o kodowanie, a jezeli nie znajdziesz takowego to idz dalej pisac o latarkach.

Old Post 19-04-2004 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
(...)Mało tego, dowiedziałem się, że w/w gracz zmienil łącze i pare gratów w swoim komputerze. Sam wiem z autopsji, że taka zmiana bardzo pomaga. Różnica jest kolosalna! Biorąc pod uwagę ilość godzin przegranych na Moście przed zmianą, taka sytuacja jest w pelni możliwa. Grając 500 godzin w jedną grę, wiesz na jej temat wszystko, tym bardziej, że mapki praktycznie są te same...(...)

Za chwilę się dowiesz że to niemożliwe i nie ma wpływu

Old Post 19-04-2004 12:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Za chwilę się dowiesz że to niemożliwe i nie ma wpływu

A od kogo sie tego dowie ?

Old Post 19-04-2004 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
http://bhd-acc.com/phpBB2/phpcheats.php
Żeby wejść na MOST trzeba mieć wersje 1.5 tak jak na większości serwerów czity do wersji 1.5 są robione do TS (najnowszy czit do zwykłej delty jest do wersji 1.3)

Widze, że kolega w temacie

Old Post 19-04-2004 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
Mam link do wersji 1.5 ale nie wrzuciłem go właśnie z tego powodu , ściągnołem je zainstalowałem,wyprubowałem na Lanie,na zwykłej delcie nie działało potem zainstalowałem TS i bum biegasz przez ściany lub widzisz przez nie albo jedno i drugie

Na Lanie......jasne

Old Post 19-04-2004 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat

Jescze raz kolego powtarzam Ci czytaj dokładnie posty. Pokaż mi w którym miejscu oskarżyłem Dobermana o kodowanie, a jezeli nie znajdziesz takowego to idz dalej pisac o latarkach.

Głupi nie jesteś więc zdania dobierasz bardzo rozsądnie ale zauważ że inni gracze (zaznajomieni z tą sprawą) natychmiast zrozumieli o kim piszesz na forum. To że nie podałeś ksywy gracza o niczym nie świadczy bo przy okazji podałeś tyle szczegółów sprawy że można było łatwo rozwiązać ten rebusik.
Widzę że temat " latarki" to Twój główny punkt zaczepienia żeby mi dosrać i tu brawo; bardzo skrupulatnie wykorzystujesz czyjeś słowa i wypowiedzi. Przy okazji oczywiście gratukuję Ci zdobycia statusu moderatora tego forum.

Old Post 19-04-2004 12:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
A od kogo sie tego dowie ?

Być może ktoś się z tym nie zgodzi przecież to forum jest odwiedzane przez wielu graczy i na pewno kazdy ma swoją opinię na ten temat.

Old Post 19-04-2004 12:57
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Wiec mylisz się, bo ja min praktycznie nie używam więc nie moge miec pretensji o to że one nie wybuchają, a jeżeli takowe miał do mnie Doberman to cóż, to tylko o nim świadczy.

Ale jak świadczy?

quote:

I znowu sie chyba nie rozumiemy...

Rzeczywiście bardzo trudno się dogadać i odchodzi mi już ochota do dyskusji. W kółko powtarzasz Tomku "gdzie tak powiedziałem, nie rozumiemy się, tak nie napisałem tylko inaczej". Pisałeś wczoraj "nie bądźmy drobiazgowi" a dziś mam wrażenie, że jesteś drobiazgowy aż nadto, każąc sobie wskazywać rzeczy dla mnie oczywiste.

quote:

Oczywiście że znam odpowiedz.
Natomiast gdzie napisałem ze admin i "dobi" nie miał z tym nic wspólnego ?
.....................................................................
To nie Miły skasował liste banów. Czytaj uważniej posty to nie będziesz zadawał takich pytań.
.......................................................................
Jeszcze raz powtarzam ze to nie Miły.
......................................................................
Natomiast tekst o hackowaniu jest śmieszny, bo przecież wszyscy doskonale wiemy co sie stało...

Więc ja nie wiem co się stało a z tego co pisałeś niezbicie wynika że admin nie miał z tym nic wspólnego. Proszę też abyś porzucił już taktykę poddawania w wątpliwość wypowiedzi oponentów, bo nie staramy się wyjaśnić "cudownego wzrostu statów" a spieramy się o słówka i szczegóły, taka mała wojna kto sprytniej tekst zredaguje.
.......................................................................................................
A tak oprócz tego dziwię się też dlaczego kilka postów wcześniej zwróciłeś mi uwagę gdy pisałem o argusie, że to nie topik na to. Często zdarza się na boardzie, że ktoś odbija od tematu ale jeszcze chyba nigdy moderator nikogo nie upomniał za małą odskocznię. A tutaj od razu ciach w łeb.

Old Post 19-04-2004 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Ale jak świadczy?

Więc ja nie wiem co się stało a z tego co pisałeś niezbicie wynika że admin nie miał z tym nic wspólnego. Proszę też abyś porzucił już taktykę poddawania w wątpliwość wypowiedzi oponentów, bo nie staramy się wyjaśnić "cudownego wzrostu statów" a spieramy się o słówka i szczegóły, taka mała wojna kto sprytniej tekst zredaguje.
.......................................................................................................
A tak oprócz tego dziwię się też dlaczego kilka postów wcześniej zwróciłeś mi uwagę gdy pisałem o argusie, że to nie topik na to. Często zdarza się na boardzie, że ktoś odbija od tematu ale jeszcze chyba nigdy moderator nikogo nie upomniał za małą odskocznię. A tutaj od razu ciach w łeb.

Po pierwsze: Nie tylko Miły jest adminem Mostu, więc nie mozna tu mieszac pojęc.
Po drugie: Nie upominałem Cię jako moderator, a jedynie jako użytkownik forum zwróciłem Ci uwage że to nie ten topic. Tu też poprosze o nie mylenie pojęć.

...........................

Ciekawie sie zrobiło aż załuje że już muszę wyjść z domu. Ale głowa do góry wracam wieczorkiem

Old Post 19-04-2004 13:04
lukasz10120
Skilled (Knight)

Tomeczku ja ci powiem tylko tyle idz sie napij piwka czy kawki bo tylko tracisz swój cenny czas a skoro nie oskarżasz mnie o to że jechałem na kodach to o co ?

Old Post 19-04-2004 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lukasz10120
Tomeczku ja ci powiem tylko tyle idz sie napij piwka czy kawki (...)

Można powiedzieć "Walnij sobie dwie lornetki" co żargonowo oznacza dwie seteczki

Old Post 19-04-2004 13:10
lukasz10120
Skilled (Knight)

heh

Old Post 19-04-2004 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Ghost Buster ?

FPB czyli ForumPunkBuster

Old Post 19-04-2004 13:12
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Co do teorii ze zmiana łacza to jest to teoria o bardzo kruchej podstawie, więc dlatego pozwoliłem sobie ją odrzucić. Dlaczego ? Juz wyjasniam. Jak wiemy aby osiągnąć dobre wyniki w grze trzeba przyzwyczaić sie do swojego łacza. Są gracze którzy osiągają dobre wyniki zarówno uzywając do połaczenia neo,sdi jaki i sieci osiedlowych. Wszystko tutaj jest kwestią przyzwyczajenia i odpowiedniego wyczucia "gdzie strzelać". Zmiana łącz burzy te przyzwyczajenia i przez pewien czas można wręcz mieć problemy ze znalezieniem właściwego "momentu", a co dopiero mówic o niewiarygodnych osiągach. To tyle na temat teorii o łączach.

Jeśli chodzi o łącze, to niestety nie masz racji...

Celem przypomnienia;

Mniejwięcej rok temu zaczołem grać w Delte na łączu Tele2(niech ich szlag trafi), o przepustowości 128 kBit/s. Po około 3 miesiącach zmieniłem łącze na "słynne" neo+. Zaznaczam, że ratio moje było niskie(mniej więcej na poziomie 1.0, a co ciekawe większość czasu grałem snajperem). W następnym okresie około 2 miesiecy, moje ratio podskoczylo do 1.54 i przesunołem się z pozycji około trzysetnej do pierwszej 20-tki! ! ! Reakcja admina Mostu była natychmiastowa Zostałem wziety pod lupe i przy tej okazji paru osobom wykasowano staty z wiadomego powodu, a ja zostałem oczyszczony z zarzutów. Pamietam jednak wyrażane opinie, typu "... to niemożliwe!" A jednak bylo to możliwe. Dodam jeszcze, że podczas w/w obserwacji moje ratio wciąż rosło, aż do wykasowania statów i skończyło się na 1.72 ! ! !

Dlatego uważam, że zmiana łącza na lepsze, może(aczkolwiek nie musi) zmienić diametralnie słabego gracza w "super bohatera".

Pozdrawiam

Yogas

Edytowane przez Yogas dnia 19-04-2004 o godz. 14:26

Old Post 19-04-2004 13:43
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(głosowało w koncu na Ciebie pare osób w ankiecie na nowego moderatora)...

na Ciebie drogi moderatorze też głosowało kilku, a dokładniej rzecz ujmując o jeden więcej http://board.fpp.pl//showthread.php...;threadid=12542 więc trochę ściągnij cugle

Old Post 19-04-2004 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Po pierwsze: Nie tylko Miły jest adminem Mostu, więc nie mozna tu mieszac pojęc.

Mam zatem rozumieć że, oprócz Miłego, jest więcej osób które mają prawo nadawać i zdejmować bany na MOST.PL. Ciekaw jestem jeszcze czy osoby te aktywnie w tym uczestniczą, bo jak pamiętam to w osobie hosta na moscie zawsze pojawiał się Miły. Ciekawe jeszcze czy osoby te działają całkowicie niezależnie bo jeśli każda z nich wie kogo banuje druga to każdy ma z tym związek. Oprócz tego dobrze by było wiedzięc kim są ci pozostali admini z tej prostej przyczyny, ze wiedziałbym kogo słuchać. Inaczej reaguje się na polecenia Miłego a inaczej jak dostanę na MOST polecenie od jakiegoś "wróbelka elemelka" a za chwilę dostanę kicka z serwera bo to był admin i trzeba było go posłuchać.

Old Post 19-04-2004 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

a wracając do podnóżka i latarki
http://sas.bhd.pl/forum/smf/index.php
tutaj możecie porozmawiać również na temat latarek i podnóżek, forum ma nowy engine i chodzi jak brzytwa . Zapraszamy!!!

Old Post 19-04-2004 13:48
rodrigez
kreutzritter

Cool

quote:
na Ciebie drogi moderatorze też głosowało kilku, a dokładniej rzecz ujmując o jeden więcej http://board.fpp.pl//showthread.php...;threadid=12542 więc trochę ściągnij cugle

znaczy sie jednoglosnie

Old Post 19-04-2004 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:

Juz wspominalem, ze jest mi przykro...

Old Post 19-04-2004 13:53
dżery
Elite (Fiend)

Jeśli chodzi o wpływ sprzętu i łącza to ja też coś dorzucę. Miałem kiedyś prawdziwą przyjemność zagrać w BHD na MOST na mocnym kompie i szybkim, jak na Polskę, łączu. To co wyprawiałem na mapie opisałbym jako niemożliwe. Zagrałem sobie na chwilkę tak jak mi włączono: CQB ze zwykłym CAR15. Nie bawiłem się w żadne kampienie, stawianie min czy inne, po prostu wybiegałem na wroga i patrzyłem jak we mnie strzela, mi nic się nie dzieje a on pada po 2,3 kulach z car. Grając całkowicie dla zabawy, w pojedynkach bezpośrednich z gunnerami, o nic nie dbając, zrobiłem wynik 70kill/40death; aż boję się pomyśleć co mogłoby się dziać gdybym grał dla max ratio.

Old Post 19-04-2004 13:57
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Juz wspominalem, ze jest mi przykro...

: D tak, tak ....

Old Post 19-04-2004 14:32
konrad90001
Training (Enforcer)

Smile Boscy ludzie sa wśród nas :)

Chłopcy i dziewęta albo i odwrotnie Nie tylko Doberman umie sobie podwyzszyc racjo w tak szybkim tempie, a ja to co : ))) z racjo 1.00 do 1.73 ]] Po prostu na Moscie sa dobzi gracze i CI gorsi ( nie bede tego nazywal po swojemu )

Old Post 19-04-2004 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil konrad90001 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do konrad90001 Znajdź więcej post'ów przez  konrad90001 Dodaj konrad90001 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać konrad90001 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

No i nie mówiąc o mnie. Z 0,9 do 1,10, ciekawe czy jestem inwigilowany. Trzeba się będzie golić siadając do kompa i pamiętać żeby się po jajkach nie drapać

Old Post 19-04-2004 14:50
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Mniejwięcej rok temu zaczołem grać w Delte na łączu Tele2(niech ich szlag trafi), o przepustowości 128 kBit/s. Po około 3 miesiącach zmieniłem łącze na "słynne" neo+. Zaznaczam, że ratio moje było niskie(mniej więcej na poziomie 1.0, a co ciekawe większość czasu grałem snajperem).

Oho, świetlana przyszłość przede mną, wywiady, zaszczyty te sprawy. Ja też mam teraz łącze 128 kbit/s i mam ratio 1,10. Chyba trzeba neo kupić, będzie ze 2,50. Tylko strach trochę bo nie wiadomo co se ludzie pomyslą

Old Post 19-04-2004 15:01
Radzioo(PL)
Guest

A co ja mam powiedzieć ? z 0.73 na 0.75 : D

Old Post 19-04-2004 15:03
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Oho, świetlana przyszłość przede mną, wywiady, zaszczyty te sprawy. Ja też mam teraz łącze 128 kbit/s i mam ratio 1,10. Chyba trzeba neo kupić, będzie ze 2,50. Tylko strach trochę bo nie wiadomo co se ludzie pomyslą

Zaproponują Ci posadkę Krystyny Czubówny

<<przerwa reklamowa - "chcesz mieć wysokie ratio ? Zainstaluj neostradę" >>

Old Post 19-04-2004 15:04
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Jesteś bzikiem

Old Post 19-04-2004 15:42
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Jesteś bzikiem

"trzeba mieć fantazję dziadku!!!"

Old Post 19-04-2004 15:46
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

...........................

Ciekawie sie zrobiło aż załuje że już muszę wyjść z domu. Ale głowa do góry wracam wieczorkiem

nie spiesz się , a może po drodze zauważysz paru dziwnie zachowujacych się ludzi

Old Post 19-04-2004 15:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:06.    Strony (17): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions