quote: Napisane oryginalnie przez Lucas
Jak mieszkaja tam debile...
"Tematy maturalne pojawiły się w przeddzień egzaminu na internetowym forum dyskusyjnym, a do redakcji jednej z gazet zadzwoniła nauczycielka, którą wieczorem w przeddzień egzaminu poproszono o przygotowanie gotowca na jeden z tematów."
tjaa i to w moim wojewodztwie (opolskie) ale to nie tak do konca bylo . Jeden debil po egzaminie z polaka wyskoczyl przed TV i powiedzial ze pikus bo on juz znal wczoraj pytania jakie beda (chlopak nie ma juz zycia - rodzice pod szkole po niego przyjezdzaja a on wybiega i biegnie do auta ) potem informacje dostaly sie do gazety (Nowa Trybuna Opolska) tak jak pisal Lucas, poszly jakies sciemy ze ludzie z Brzegu (mojego miasta) znali tez tematy dzwonili do ludzi z Nysy i Opola i ponoc z matmy tez wiedzieli. I dlatego pisza od nowa 19-20 polak matma -> dla mnie idiotyzm i pokrzywdzenie tych ktorzy tych pytan nie znali . W sumie ten kto sie uczyl napisze jeszcze raz ale znowu musi przejsc przez ten stres. Jutro jest Manifest Opolskich maturzystow pod ratuszem w Opolu o 12:00 i tak to im nic nie da
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|