Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ktora druzyna na stadionach Portugalii siegnie po puchar Delaunay'a ?
Kto wygra Euro 2004 ?
You do not have permission to vote on this poll.
Anglia 2 6.25%
Bulgaria 1 3.13%
Czechy 6 18.75%
Chorwacja 1 3.13%
Dania 1 3.13%
Francja 4 12.50%
Hiszpania 6 18.75%
Holandia 1 3.13%
Niemcy 5 15.63%
Portugalia 2 6.25%
Rosja 0 0%
Szwecja 1 3.13%
Szwajcaria 0 0%
Włochy 1 3.13%
inni (w tym przypadku: Lotwa lub Grecja) 1 3.13%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (9): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bizonek
def

sie zobaczy :p
a mnie wczorajszy mecz zagiał :/
jakoś takoś :/
1:1 :/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-06-2004 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

http://www.euro2004.com/MultimediaF...ls_forecast.zip

Bardzo fajna tabelka do excela. Wpisuje wyniki, ustawia tabele itd itd . Mozna sobie symulowac przebieg turnieju :>

Old Post 16-06-2004 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
http://www.euro2004.com/MultimediaF...ls_forecast.zip

Bardzo fajna tabelka do excela. Wpisuje wyniki, ustawia tabele itd itd . Mozna sobie symulowac przebieg turnieju :>

Cos dla Gazdzika

Ja nie potrzebuje Mam dobra pamiec a drabinke znam na pamiec, pamietam wszystkie wyniki od francjii 98, wiekszosc euro 96, troche mniej z usa 94, a szwecje 92 i italie 90 jush slabo

Old Post 17-06-2004 08:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Cos dla Gazdzika

Ja nie potrzebuje Mam dobra pamiec a drabinke znam na pamiec, pamietam wszystkie wyniki od francjii 98, wiekszosc euro 96, troche mniej z usa 94, a szwecje 92 i italie 90 jush slabo

e tam mam przeciez ladnie drabinke w gazecie, dodatkowo plan ladny zielony to nie bede tego ssal

92 hm... wtedy bylo euro, a jak bylo euro to wygrala dania i tamte me byly w danii

Anglia - Szwajcaria (1:0) 3:0

Calkiem rowna gra do pierwszego gola. Potem Anglia zaczela grac i Szwajcaria rzadziej przy pilce. W drugiej polowie tez normalna gra do drugiej bramki. Calkiem fajny gol, slupek, glowa i gol . Szwajcarzy sie zalamali, szybka akcja Anglii i 3:0. Calkiem fajny mecz.

Old Post 17-06-2004 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
e tam mam przeciez ladnie drabinke w gazecie, dodatkowo plan ladny zielony to nie bede tego ssal

92 hm... wtedy bylo euro, a jak bylo euro to wygrala dania i tamte me byly w danii

Oj Gazdzik Gazdzik ......... plama

Euro 92 bylo w Szwecjii Nawet mi specjalnie nie chcialo sie linka szukac
http://sport.onet.pl/1153481,1394,3...t,euro2004.html

Old Post 17-06-2004 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

anglia - szwajcaria

ladny meczyk, ladne brameczki, angole troche ospali ale napewno jeszcze sie rozpedza

Old Post 17-06-2004 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

rcube: uh, racja... zlamilem , tylko qfa zawsze w telewizji mowili, ze dania wygrala u siebie w '92. A moze to ja mam cos z uszami?

Chorwacja - Francja (0:1)

Francja wreszcie cos zagrala. Tyle, ze tylko przez pierwsze 10 min. . Potem, az do konca pierwszej polowy kontrolowali gre. Ogolnie to od meczow z grupy D, mecze zrobily sie troche nudne. Francja zdobyla gola, co prawda troche szczesliwie ale ja bym tutaj nie wyzywal Francji, ze to *******one fuksiarsie zabojady, bo tutaj wyzwac mozna Tudora, ktora przepuscil taka pilke pod noga, ze 7-letni orlik by to wybil.

Old Post 17-06-2004 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

***** zesz jebana mac... Tudor to jest *******a. Przez niego milan ftopil chyba tez, bo samoboja strzelil, teraz znowu, a potem podal do swojego bramkarza, jak francuz byl obok. Ja nie wiem dlaczego ten frag ciagle biega po boisku w barwach chorwacji - jest do bani - a chorwaci mogli wygrac ladnie...

Old Post 18-06-2004 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Bulgaria - Dania (0:1) 0:2

Dania zagrala calkiem dobry mecz, czego nie mozna powiedziec o Bulgarii. Dunczycy atakowali od poczatku i nalezal im sie gol. Bulgaria zachowala sie w koncowce strasznie chamsko i zarobili 1 czerwona i ze 3 zolte kartki. W 90' strzelil Gronkjear,

Wlochy - Szwecja (1:0)

Bardzo dobry mecz. Jeden z lepszch ze wszystkich rozegranych dotychczas na euro 2004. Wlosi graja bardzo dobrze, atakuja, utrzymuja sie przy pilce. Ladnie grali gol im sie nalezy. Del Piero cos zagral - 2 ladne strzaly, jeden zablokowany, kilka ladnych wrzutek, podan. Dobrze gra. Vieri tez oprzytomnial, co prawda za duzo okazji nie mial, ale przy kilku byl przytomny tyle ze palil . Mysle, ze teraz mecz bedzie jescze lepszy bo Szwedom ucieka czas.

Old Post 18-06-2004 20:40
insmac*1337
lump

Piekny mecz, chyba najlepszy ze wszystkich dotychczasowych grupowych spotkan na Euro 2004. To byli zupelnie inni Wlosi, grali rewelacyjnie, ale nie starczylo im sil na ostatnie 15 minut, kiedy to bramke strzelil Ibrahimovic. Ale jaka bramke! Cos takiego mozna ogladac w nieskonczonosc...

Włochy - Szwecja 1:1 (1:0)

Antonio Cassano (37 min.) - Wlochy
Zlatan Ibrahimovic (85 min.) - Szwecja

Old Post 18-06-2004 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

dobry mecz. Kurna Wlosi caly czas grali, a tu ci taki Ibrahimovic bramke strzela na 5 min. przed koncem. Niech szlag jasny trafi taka robote . Najlepszy mecz dotychczas. Oby wiecej takich!

19.06.2004:

18.00 TVP2 Łotwa - Niemcy
20.45 TVP1 Holandia - Czechy

Zapowiadaja sie dobre mecze, szczegolnie Holandii z Czechami.

Old Post 18-06-2004 23:07
Hakan
Elite (Fiend)

Bylem za Szwedami Zlatan Ibrahimovic a.k.a. "Gumowa Noga"

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 18-06-2004 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Lotwa - Niemcy 0:0

Chce Podolskiego !! a nie Bobica, Brdarica czy Klose

Old Post 19-06-2004 18:50
rcube
KOSZ

Czechy 3:2 Holandia

Czechy sa Wielkie !!

Sedziowie sa malutcy

Old Post 19-06-2004 21:37
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja kce by te niemce przezsly no! powalony sklad maja ale napewno przejda! wieze w nich!

Old Post 19-06-2004 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Lotwa - Niemcy 0:0

Dobry mecz, Lotysze niezle zagrali. Tylko co zrobil Verpakovskis w chyba 40 min.!? Orlicy strzelaja takie cos... Nie rozumiem jeszcze sedziego - w 53. min. Verpakovskis wychodzi na czysta pozycje na 11 m. Podbiega dwoch Niemcow i go ewidentnie fauluja a sedzia 'grac dalej'

Holandia - Czechy (2:1) 2:3

Swietny mecz. Najlepszy dotychczas. Czechy slabo zaczely i dostaly 2 razy w dupe. Dobrze, ze wzieli sie do gry potem. Piekny strzal Nedveda w poprzeczke w 75 min. chyba. Potem piekny gol Barosa. "Dla takich meczow warto zyc" PP

Na podobne emocje licze w meczu esp - por

Old Post 19-06-2004 23:00
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ja kce by te niemce przezsly no! powalony sklad maja ale napewno przejda! wieze w nich!

Niemcy zremisuja z Czechami a Holendrzy z Lotyszami i Niemcom stykna 3 pkt i wyjda na drugim miejscu Fuksem

Old Post 20-06-2004 09:11
Hakan
Elite (Fiend)

Nie chce krakac ale Czesi maja dobra passe i co bedzie jak sie zrewanzuja Niemcom za Euro 1996?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 20-06-2004 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Mam nadzieje, ze Czesi skopia tylki Niemcom, ale to tak porzadnie.

Dzisiaj bedzie ciekawy mecz Hiszpania - Portugalia...stawiam 2:1 dla Hiszpanii.

Old Post 20-06-2004 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Jesli chodzi o wczorajszy mecz Czechy - Holandia to mozna to okreslic tylko jako:
Jaka piekna tragedia, ech! C:

Old Post 20-06-2004 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

uoj insmac insmac braciszku.. nerwujes mnie ;D

Old Post 20-06-2004 15:37
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

Ja jestem od początku turnieju za Szwedami i to jak zagrali z BUłgarią utwierdziło mnie, poza tym zasze kibicowałem Portugalii ale co teraz prezentują to jest zenada, cień drużyny sprzed 4 lat:<

Old Post 20-06-2004 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Niemcy maja awansowac , kurde Niemcy musza byc mistrzem
A i mam nadzieje ze Hiszpanie nie wyjda z grupy Portugalii tez nie lubie ( jak wszystkie reprezentacje z poludnia ) ale wole ich niz Hiszpanow

Niemcy jak graja, wkurwiaja wszystkich moich kumpli i chwala im za to

Old Post 20-06-2004 16:03
gazi
podróżnik

Rosja - Grecja 1:0 (ew 1:1)
i jednoczesnie
Portugalia - Hiszpania 2:1 (ew. 2:2)

i tabelka grupy a ladnie sie ulozy
czy w takiej sytuacji bedzie losowanie?

Old Post 20-06-2004 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Wow Hiszpanie mieli pecha

Grecja i Hiszpania po 4 pkt

Decyduje najpierw bezposrednie spotkanie
Hiszpania 1:1 Grecja

Dalej roznica goli (bilans)
Hiszpania (2/2) i Grecja (4/4) -> roznica zero czyli znowu nie wiadomo

Dalej decyduja liczba strzelonych goli. I teraz Hiszpanie kapituluja i jada do domu.

Old Post 20-06-2004 21:44
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

http://w1.498.telia.com/~u49813383/evul/zlatan.gif

Old Post 20-06-2004 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

WIELKI LOL DLA PANOW Z HISZPANI

to kto mowil ze hiszpanie wygraja mistrzostwa? buahahahaha

Old Post 20-06-2004 22:00
rcube
KOSZ

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Moim faworytem jest Hiszpania. Zawsze dobrze graja, a w imprezach nawalaja, ale teraz musza wygrac. Nalezy im sie to.

Old Post 20-06-2004 22:10
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

nie draznij mnie

Old Post 20-06-2004 22:29
insmac*1337
lump

[stek nieokreslonych bluzgow]

hiszpanski...trener...nawalil! I druzyna...do kitu!

[stek bluzgow #2]

Old Post 20-06-2004 22:40
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:20.    Strony (9): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions