Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nareszcie - DOOM 3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Wiem ze z shadowsami off jest lepiej z fpsami dlatego zaznaczylem ze mam on ;]

Zreszta mi to rybka czy High czy Medium czy Low ;] I tak detale trzeba se ustawiac w cfg np: kompresje.....

Poprostu chce se pograc w 1024x768 z jakimis tam detalkami rozsadnymi i z rozsadnymi fps'ami. ;]

Co do tweaka to czytam te 80 stron DOOM - The LEGACY , jestem teraz na 60 stronie (gdy topic powstawal bylem poza domem, gdy wrocilem 74 stony sie zrobily :D ) ale glownie to sa tam klotnie, i pytania o kod bo komus pda zwedzili :/
Cos tam sprawdzalem ten cfg lukaszarzrz czy jak mu tam :D ale dalo to zerowy efekt.........

Najwyzej zagram w 800x600 ;]

Brak cieni zabija tą gre. Nie ma jak to imp, który zaczyna rzucać to swoje cośtam i cień rzuca na cały pokój, łądznie z jego paluchami. JUż nie mówię o cieniu samego gracza, którego na początku można się wystraszyć :>

BTW do ciężkiej cholery, kiedy zrobią gry, co jak patrzę na podłogę to widzę swoje stopy też!! W bardzo niewielu grach to jest, co mnie smuci :( Czasem mam uczucie "łażenia" lewitującą ręką z bronią.

Tak wygląda mój autoexec, dużo mniej doczytywania jest:

code:
com_allowconsole 1 seta image_downSizeLimit "512" seta image_ignoreHighQuality "0" seta image_downSizeBumpLimit "512" seta image_downSizeSpecularLimit "64" seta image_downSizeBump "0" seta image_downSizeSpecular "0" seta image_downSize "1" seta image_forceDownSize "0" seta image_lodbias "0" seta r_preload "1" seta r_skipBump "0" seta r_shadows "1" seta r_useOptimizedShadows "0" seta r_useTurboShadow "0" seta g_bloodEffects "1" seta g_decals "1" seta g_showBrass "1" seta g_muzzleFlash "1" seta g_showPlayerShadow "1" seta image_anisotropy "0" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST" seta sys_cpustring "AMD w/ 3DNow!"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-08-2004 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

code:
seta image_downSizeLimit "1024" seta image_ignoreHighQuality "0" seta image_downSizeBumpLimit "1024" seta image_downSizeSpecularLimit "512" seta image_downSizeBump "1" seta image_downSizeSpecular "1" seta image_useCache "0" seta image_cacheMegs "64" seta image_cacheMinK "200" seta image_usePrecompressedTextures "1" seta image_useNormalCompression "1" seta image_useAllFormats "1" seta image_useCompression "1" seta image_roundDown "0" seta image_forceDownSize "0" seta image_downSize "0" seta image_lodbias "-1" seta image_anisotropy "0" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"

Old Post 20-08-2004 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

no nie wiekszosc komed z q3
sprobojcie dac r_mapoverbrightbits 24

Old Post 20-08-2004 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

i wtedy d3 bedzie wygladal jak twoj avatarek?
ps ma ktos autosave'a z mapy ktora jest po ENPro czy jakos tak (mam walniety pak i nie moge sobie pograc dalej - uroki "orygynałufff" - a urodzinki dopiero za 2 miechy :/ ) najchetniej bez uzywania kodow (bo moglbym sobie odrazu wpisac doomhell - tylko po co psuć zabawe

jezeli ktos ma to prosze na pw (albo na mejla -> pacz f pro-fill)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 20-08-2004 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

to może mapę Ci wyciągnać z paka ?

Old Post 20-08-2004 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

hmm ale to troche zajmie (konkretnie to mi chodzi o pliczek enpro.proc) - sprawdzisz ile? jezeli wiecej niz 20MB to chyba ja sobie daruje

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 20-08-2004 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

28mb, spakowane 5,8 mb.

Leci na http://orion.media4u.pl/~ogo/enpro.zip

Za jakieś 10 min będzie.

Jak ściągniesz daj znać.

Old Post 20-08-2004 14:19
t0d
Elite (Fiend)

sciagnalem - teraz tylko musze brachola odgonic od jego kompa by to sprawdzic - dzieki

Old Post 20-08-2004 15:06
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
sciagnalem - teraz tylko musze brachola odgonic od jego kompa by to sprawdzic - dzieki

w beton i do wisły

Old Post 21-08-2004 02:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

w miescie Łodzi nie ma Wisły - a inne rzeczki sa tak głębokie ze szkoda gadac, ale sobie poradzilem hehe łups kamorem i w kszaczory

OGO - jesio raz dzieki, dziala

Old Post 21-08-2004 09:24
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Ja pogralem dzisiaj troche wiecej, przeszedlem delta labs 4, hell, delta labs 5 i jestem w cpu complex. Gra jest lepsza, szybsza, az przykuwa do monitora, choc 1,5h to na raz za duzo. Hell - wszyscy mowia, ze to takie full wypas, zajebiste. Level rzecz jasna najlepszy chyba w grze (przynajmiej do momentu cpu complex bo tam jestem dopiero, jak juz pisalem), jednak nie jest to rewelacja. Pieklo jako "wielki, pomaranczowo-czerwony kosmos" tak jak to tutaj mamy, jest rzeczywiscie nowe, bo w innych grach bylo to inaczej zrobione, jednak ja wyobrazalem sobie to inaczej. Przy wejsciu do jakiegos pomieszczenia w delta labs 1, nie obserwujemy go normalnie, tylko wszystko robi sie czerwone, krew splywa ze scian, wszedzie szkielety, IMHO hell by lepiej wygladal gdyby to bylo tak.

btw. ile leveli zostalo mi do konca?

Old Post 22-08-2004 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

otworz sobie pak000.pk4 w winrarze przejdz do katalogu maps/game i policz te ktore przeszedles

Old Post 22-08-2004 21:31
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
otworz sobie pak000.pk4 w winrarze

w takie akcje sie nie bawie, bo jeszcze sie cos popierdzieli (wiem, ze to tylko extract ale roznie to bywa ), a ja nie mam dooma na plytach i kicha bedzie .

Old Post 22-08-2004 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
w takie akcje sie nie bawie, bo jeszcze sie cos popierdzieli (wiem, ze to tylko extract ale roznie to bywa ), a ja nie mam dooma na plytach i kicha bedzie .

LOL
Nie musisz rozpakowywac

W tym katalogu sa:

admin
alphalabs1
alphalabs2
alphalabs3
alphalabs4
caverns1
caverns2
comm1
commoutside
cpu
cpuboss
delta1
delta2a
delta2b
delta3
delta4
delta5
enpro
hell1
hellhole
mars_City1
mars_City2
mc_underground
monorail
pdas
recycling1
recycling2
site3

Old Post 22-08-2004 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

thx

To w takim razie zostalo: caverns 1 i 2, cpu, cpuboss, hellhole, pdas, site3.
Czyli to bedzie 7 tak na oko .

Old Post 22-08-2004 23:00
t0d
Elite (Fiend)

to sie ciesz bo ja urde mam walnietego paka i kolejna mapa ktorej nawet nie moge zaczac: comm1 (miła duszyczka mogła by podrzucic mi pliczek comm1.proc ) odpłacę w naturze

jest to kolejny powod dla ktorego warto miec oryginala (i tak go kupie ale nie teraz - zeby nie bylo )

Old Post 23-08-2004 21:55
OGO
niema mnie

http://orion.media4u.pl/~ogo/comm1.zip

Old Post 23-08-2004 22:51
t0d
Elite (Fiend)

o ja - ja chce miec z Toba dziecko dzienki

Old Post 24-08-2004 09:38
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Skonczylem! 26 etapow, gralem na poziomie marine. Gra jest porazka roku IMHO, chociaz dobre strony ma. Gralem na sile szczerze mowiac, zeby zobaczyc koncowke i poziom "Hell". Ktos mi powie, ze moglem wpisac 'doomhell', ale to by bylo bezsensu. Koniec fajny, ale boss slaby. 12 strzalow z bfg i 3 razy soulcube. Pachnie mi tutaj nastepnym doomem . Teraz czekam na hl2; dzisiaj pojawily sie dwa nowe filmy:
http://www.gamershell.com/news/14880.html

edit:

bym zapomnial. Ostatnie poziomy (site 3, caverns 1 i 2; nie licze ostatniego poziomu, na ktorym jest boss) sa jak dla mnie najlepsze. Nie nudzilem sie grajac na nich, tak jak przebijajac sie przez cpu complex i ten nastepny. Do tego hell i monorail i wychodzi, ze podobalo mi sie 5 na 26 poziomow. A w Far Cry'u to wszystko bylo inne i gralo sie przyjemnie, tylko karta wkoncu wszystko popsula i levele sie nie ladowaly :/. Ale teraz jest duzo nowych sterow, wiec i fc skoncze .

ps. wie ktos skad wytrzasnac muze z outro z dooma 3?

edit2:

w ktoryms miejscu w doomie wzywa sie posilki? gdzie to jest dokladnie? bo jak skonczylem gre to sobie przypomnialem o tym, a z tego co pamietam to raczej nic takiego nie robilem co by wzywanie kogokolwiek przypominalo.

Edytowane przez [FPP]Gazdzik dnia 24-08-2004 o godz. 15:15

Old Post 24-08-2004 15:01
Lucas
esports.pl

quote:
ps. wie ktos skad wytrzasnac muze z outro z dooma 3?

http://landhell.fpp.pl/doom3/index....&FILE=DooM3 Theme.mp3&DIR=Media/Audio

Old Post 24-08-2004 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
http://landhell.fpp.pl/doom3/index....&FILE=DooM3 Theme.mp3&DIR=Media/Audio

Wystapil nastepujacy blad.

CAN'T FIND THE FILE

Old Post 24-08-2004 20:28
Lucas
esports.pl

quote:
Wystapil nastepujacy blad.

CAN'T FIND THE FILE

Wywalilem spacje z pliki - bo sie skrypty gubia.

http://landhell.fpp.pl/doom3/index....DIR=Media/Audio

Old Post 24-08-2004 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Wywalilem spacje z pliki - bo sie skrypty gubia.

http://landhell.fpp.pl/doom3/index....DIR=Media/Audio

Lucas, mp3'ki od TOK FM nie bedzie (pewnie w ogole tego nie nagrali albo nie potrafia przerobic )

Old Post 25-08-2004 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Lucas, mp3'ki od TOK FM nie bedzie (pewnie w ogole tego nie nagrali albo nie potrafia przerobic )

Co za waly...

Old Post 25-08-2004 10:40
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

nagrac musieli ;>

Old Post 25-08-2004 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:19.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions