Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Q1?? q2?? q3?? ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

Re: Kurde...

Brak mi slow na temat Twojej ignorancji Kaziu.
Najgorsze bronie? Przeciez rakietnica w q1 jest niesamowita, niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju. No i co, ze nie da sie schylac? Mi to do niczego nie potrzebne. Slaby engine... bez komentarza.
Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2001 19:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Cool Quake1...

Jak mówiłem, każdy ma inny gust...
Wcale nie mówię, że Q1 jest głupi, mam go na dysku i w niego gram często...
Jest COOL, ale:
Engine: no przecież wiemy, że nie jest najlepsze ( mi tam się podoba ).
Schylanie: jest potrzebne, ponieważ można się schylać przed pociskami !
Bronie: nooo... bronie, bazuka mi się podoba, ale reszta nie
( każdy ma inny gust )
GRYWALNOŚĆ: no w końcu... to jest najważniejsze i mówię, że w Q1 super mi się grało ( szczególnie z OMICRONEM ), grywalność na maksa, no może prawie na maksa ...

PS.
A w tamtym liście mówiłem, że każdy ma inny gust i każdemu co innego się podoba, więc nie wymyślaj na mnie !
POZDROWIENIA !

Old Post 22-10-2001 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Re: Re: Kurde...

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
Przeciez rakietnica w q1 jest niesamowita, niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju

w q1 licza sie dwie bronie a to chyba nie jest satysfakcjonujace, nie? w takim quake2 liczy sie piec broni - to chyba duza roznica

you accept (reject, respect);

Old Post 22-10-2001 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Red face fakt...

Fakt, a oni mówią, że jak robili Q2 to byli pijani !
W Q1 liczy się: bazuka i te... no... ta broń co strzela z prądów !
W Q2 liczy się: bazuka, railgun ( kamperstwa w Q... nie lubię ),
super shotgun ( na bliskie dystanse ), hyper blaster ( no na dalekie dystansy JA tej broni nie używam zbyt często ), granatnik
( ale to zależy, na jakie OKOLICZNOŚCI ) i BFG ( no w końcu broń potężna, ale na otwarte przestrzenie więcej jej używam )...
WYKŁAD ...

PS.
Ale ciała lepiej latają na Q1 ... lecz tak naprawdę nie o to chodzi... ,,Najważniejsza jest technika - strategia"
POZDROWIENIA ...

Old Post 22-10-2001 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

Re: fakt...

Eh,...
Engine q1 (qw) jest dobry, poprawny i funkcjonalny. Dobrze sie gra i to jest najwazniejsze.
Schylanie. Sam nigdy tego nie praktykowalem w q2, q3 - nie lubie tego. Po drugie q1 jest chyba troche za szybki na schylanie, nawet jak sie schylisz to rakieta Cie drasnie. W q1 ta funkcja jest wogole nieprzydatna.
Broni: rakietnica - swietna, ale tez dobra zarowno spawara jak i granatnik. A reszta broni tez poprawna. Lepsz jest jakosc niz ilosc.
Grywalnosc na maxa! (zadne prawie )
Do Kazika: jezeli Cie urazilem poprzednim postem to przepraszam, ale prawde powiedziawszy ja tam zadnych brzydkich rzeczy nie widze ("nie wymyslaj na mnie" - przeciez tego nie robie, to nie wiem o co Ci chodzi).
Pozdrawiam

Old Post 22-10-2001 21:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Talking hehe...

Powiedziałeś, że jestem ignorantem...
Mniejsza z tym ... Q1 jest fajny, ale tak szczerze to podobają mi się wszystkie części !

Old Post 23-10-2001 14:18
Raziel
Gloom Trooper

quake1 i quake2 de best

Old Post 31-10-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Raziel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Raziel Znajdź więcej post'ów przez  Raziel Dodaj Raziel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Raziel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Raziel
quake1 i quake2 de best

wzialbys to uargumentowal jakos

Old Post 31-10-2001 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Talking Cool Q2 !

Ale i tak najbardziej podoba mi się Quake2 ...

Old Post 01-11-2001 09:42
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Kazdy Quake ma jakies plusy i minusy tak jak kazdy ma swoich zwolennikow i przeciwnikow - nie widze sensu takiej dyskusji.

Lepiej pogadajmy o tym, czemu coraz mniej loodzi gra w Quake1

Old Post 03-11-2001 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Kazdy Quake ma jakies plusy i minusy tak jak kazdy ma swoich zwolennikow i przeciwnikow - nie widze sensu takiej dyskusji.

Lepiej pogadajmy o tym, czemu coraz mniej loodzi gra w Quake1

O właśnie...
Masz rację tylko tyle, że nie które osoby mówią, że Q2 był robiony po pijanemu co mnie w kurza, bo tak nie było !
A o tym, że każda część ma jakieś plusy i minusy, mówię już długo...

PS.
Tylko tyle, że nie na tym boardzie ...

Old Post 03-11-2001 14:19
[aaa]
Skilled (Knight)

Thumbs down zenada!

quote:
Napisane oryginalnie przez Kazik
W Q2 liczy się: ...
BFG ( no w końcu broń potężna, ale na otwarte przestrzenie więcej jej używam )...

Stary ty chyba malo grasz w q2...

Old Post 09-11-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [aaa] Znajdź więcej post'ów przez  [aaa] Dodaj [aaa] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [aaa] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Talking Hehe...

quote:
Napisane oryginalnie przez [aaa]

Może źle się wyraziłem ! Na kręte tunele ( lub coś w tym rodzaju ) jest cienkie BFG, bo promienie cię w tedy nie dosięgną !
Hehe... ,,Pozory mylą" . Dużo gram w Quake2 !

Old Post 10-11-2001 19:59
Kazik
Mystic

Cool Na przykład !

Gościu strzela z BFG ( jak jesteście w krętym tunelu ), leci na was radioaktywny pocisk , skręcacie w bok ( w inny tunel ), straciliście go z oczu ( pocisk ) jeszcze raz skręcacie w jakieś przejście i nie trafi was ( oczywiście pocisk )...

PS.
Jeszcze jedno, najlepiej żeby były to krótkie, ciasne i kręte tunele, lub jakieś pomieszczenia !
Myślę, że teraz mnie wszyscy zrozumieją...

Old Post 10-11-2001 20:12
Kazik
Mystic

Otwarte przestrzenie...

Jeśli jesteście na otwartej przestrzeni to prawie zawsze dosięgnie was promień z pocisku. No, ale za to nie traficie gościa centralką w ciało ( chyba, że jest niezła lama ), a w ciasnych pomieszczeniach można to zrobić... No to by było na tyle, chyba poprawiłem każdy mój błąd ?!

Old Post 10-11-2001 20:19
[aaa]
Skilled (Knight)

Thumbs down ... ?

Gdzie ty grasz w tego kłejka 2 bo w polsce bfg juz nie widzialem z rok...

Old Post 11-11-2001 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [aaa] Znajdź więcej post'ów przez  [aaa] Dodaj [aaa] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [aaa] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Re: zenada!

quote:

nie kazdy poswieca tak jak ty kazdej chwili na gry komputerowe i nie jest to nic zlego.

Old Post 11-11-2001 09:57
[aaa]
Skilled (Knight)

zenada man!

Ale jak ktos plecie bzdury o quaku2 to mnie to troche rusza... Bfg jest uwazane za lamerska bron a on dokladnie opisuje jak jej uzywac gdzie co i jak po 2 jesli juz ludzie graja na innej mapie niz dm1 i gdzie jest dostepna bfg to jedynie naprawde zacofofane lamy uzywaja bfg... wiec kazik poprostu miazdzysz tymi postami .

Chyba ze Kazik nie mowi o polskiej scenie q2

Bfg LOL

Old Post 11-11-2001 11:45
Kazik
Mystic

Talking Re: zenada man!

quote:
Ale jak ktos plecie bzdury o quaku2 to mnie to troche rusza... Bfg jest uwazane za lamerska bron a on dokladnie opisuje jak jej uzywac gdzie co i jak po 2 jesli juz ludzie graja na innej mapie niz dm1 i gdzie jest dostepna bfg to jedynie naprawde zacofofane lamy uzywaja bfg... wiec kazik poprostu miazdzysz tymi postami .

Chyba ze Kazik nie mowi o polskiej scenie q2

Bfg LOL

Hehe... Ja nie powiedziałem, że używam BFG, bo tak nie jest...
Mówiłem tylko, że jest to broń silna ( chyba, że masz inne zdanie ? )...
Pozatym, kto powiedział, że gram na NECIE ?! Chyba nie ja ?!
Najczęściej gram na LANIE z kumplami !
Gdzie jest BFG np: map q2dm2, jak się zabijają na dole to strzelę sobie z BFG w dół i paru zabijam !

PS.
Bardzo żadko używam BFG !!!

Old Post 11-11-2001 15:29
[aaa]
Skilled (Knight)

Thumbs up

Skoro pisales o fajnych broniach w q2 myslalem ze mowisz o grze na necie. Trudno pomylka sorry Kazik zycze milego fragowania...

A co do broni to 1)railgun 2)chaingun 3)hyperblaster 4)supershotgun 5)rocketluncher ... i reszta pomijajac BFG

Old Post 11-11-2001 19:15
Kazik
Mystic

Cool Hehe...

quote:
Skoro pisales o fajnych broniach w q2 myslalem ze mowisz o grze na necie. Trudno pomylka sorry Kazik zycze milego fragowania...

A co do broni to 1)railgun 2)chaingun 3)hyperblaster 4)supershotgun 5)rocketluncher ... i reszta pomijajac BFG

Hehe ... Wiesz, nie lubię trochę hyperblastera ( chociaż też zależy na jakie okoliczności )...

PS.
Ostatnio nieźle pojechałem kumpli !

Old Post 12-11-2001 11:10
Kazik
Mystic

Moje ulubione bronie...

A, moje ulubione bronie to: 1. Chaingun 2. Rocketluncher 3. Rail 4. Supershotgun 5. Hyperblaster .
Dobra, muszę pograć !

Old Post 12-11-2001 11:18
Croom
Training (Enforcer)

Exclamation Wstrząsu jeden ciąg dalszy ...:))))

Nie chce się rozwodzic ale q1 pozostanie najlepsza gra na swiecie przynajniej dla mnie q2 wyglada jak ...w sumie nie wyglada moze po trochu sie czulem w nim jak w jakims plastusiowym swiecie a q3 no coz ..pro-mode tu malo daje brak kontroli lotu i za wolne zmienianie broni , spawara jest beznadzijna wyglada jak jakis ciagnacy sie na niebiesko gluut !), rakiety za wolne, i brak mozliwosci wyrzucenia fraga rakieta podpietnikowa) ( strzal w stope ) ) i os postaci w samym srodku co nie jest zbyt dobrym rozwiazaniem dla nie wtajemniczonych chce przypomniec myk z lawa na DM2)...prawda jest taka ze w id nie robi juz romero a wszystko to co robia idzie w kierunku "kup najnowszy akcelerator na nim bedziesz mnial 100klatek grafika fotorealistyczna i co z tego jak w q3 moge pograc co najwyzej 3,4 godz. i wlaczam Q1 i dm4,dm2 ranbase dm3 , dm6 i gram do rana .
W q2 gralem tez z kilka tygodni ale dluzej juz nie dalem rady ...skoki nad postacia, rakieta tak wolna ze juz nie moglem ogolnie straszna kicha ...
Q4 obym sie mylil zeby nie sluzyla jak co poniektutre gry do promocji procesorow i AKCELERATOROW GRAF.

Nie ma to jak duelik na DM2
pozdrawiam
hej )

Old Post 23-11-2001 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Croom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Croom Znajdź więcej post'ów przez  Croom Dodaj Croom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Croom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Wstrząsu jeden ciąg dalszy ...:))))

quote:
Napisane oryginalnie przez Croom
a q3 no coz ..pro-mode tu malo daje brak kontroli lotu i za wolne zmienianie broni

Hmm... wydaje mi sie ze Q3 PM ma taka sama kontrole postaci w powietrzu i czas zmiany broni jak qw

Old Post 23-11-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Croom
Training (Enforcer)

Exclamation wstrzas 1 :))

Co do kontroli lotu to napewno nie ma takiej jak w QW w qw skaczac do przodu mozesz sie zatrzymac w miejscu w promodzie niestety nie a zmiana nie jest taka sama przynajmniej zmien sobie przykladowo raila na RL to trwa za dlugo a sama technika defensa w qw granaty i 3 rakiety to trwa natychmiast w promodzi nie ..trwa to dluzej niewiele ale jednak za dlugo i nie wiem czego to wina ))

zmieniaj sobie w qw RL szczal i GL i szczal i tak w kolko i zrob to w pro-modzie sprobuj jeszcze to samo zrobic z RG i RL jest delikatnie wyczowalna roznica ...

pozdrawiam

Old Post 23-11-2001 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Croom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Croom Znajdź więcej post'ów przez  Croom Dodaj Croom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Croom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Cooldown (czas zmiany z RG na LG) specjalnie wydloozyli w ktorejs tam wersji ProMode zeby wiara nie robila tzn kombosow. Zreszta najgloopsze co mogli zrobic.

Old Post 23-11-2001 15:29
eX3
Warrior (Scrag)

eh no zrobili to chyba po to zeby masty z raila nie minusowaly slabszych jak mniemam
kazik gra na lanie malo ma wspolnego z gra na necie [gdy wszyscy jestescie poszatkujacy] pewnie tylko dm gracie i z bfg se latacie no coz..
zagraj se na necie jakies good tp i zobaczysz co to prawdziwy q2
PS. ten topic jeszcze zyje??! , powinniscie go wkoncu zamknac

Old Post 26-11-2001 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

1) topic jesli nie jest jakis wynaturzony to raczej umiera smiercia "naturalna" a skoro sa loodzie, ktorzy chca tu pisac, to czemu go zamykac?

2) masz racje - gra po lanie roozni sie od netu, ale tylko tym, ze lagi sa mniejsze.

Old Post 26-11-2001 14:31
eX3
Warrior (Scrag)

no ale pisza bezsensu ci z q2 ze q2 rox q3-q3 rox q1-qw rox bleble...
co do gry na lanie moze powtorze [gdy wszyscy sa poszatkujacy] graja tylko dm [ z tego co wiem od tego sie zaczyna..]

Old Post 27-11-2001 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Croom
Training (Enforcer)

eX3 - grales w eX albo dawniej w Fl z Bolomanem w q2 ?

nie ma sensu juz porownywac q1, q2, q3 bo i po co kazdy lubi to od czego zaczynal i tak jest w wiekszosci ja zaczynalem od dooma i \Duka az zakochalem sie w q1 ktos zaczynal gre w q2 i ta wlasnie gre bedzie dazyl najwiekszym sentymentem ...zdazaja sie jak to powiedziec odstepstwa od reguly ale tak to juz jest ...jak to sie mowi pierwsza milosc nbigdy nie rdzewieje a moj "pierwszy raz" zawsze najbardziej sie zakorzeni w rozgibowanym umysle )

Ja osobiscie nie spodziewam sie juz zadnego wstrzasu w swiecie Quake-a wyjdzie q4 i nastepne patchei dodatki Id zrobi kase i wypromuje nastepna generacje akceleratorow i procesorow organizujaz wielkie serwisy i turnieje obym sie mylił..ale moze ktos pomysli o porzadnym DM i fizyce gry ioczywiscie klimacie rozgrywki bo bez tych 3 rzeczy nie ma co grac na dluzsza mete

pozdrawiam i zycze milych i dlugich rozgrywek wigilijno-sylwestrowych ))

Old Post 20-12-2001 12:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:15.    Strony (7): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions