Tram - na tak, wrocilem. Mowiac o poziomie ktory z tego powodu ma isc w gore nie uwazasz chyba ze zaczne zaraz wypisywac "milijon" postow dlugosci dluzszej niz dluga. Z cala checia bym to zrobil, ale po pierwsze - czas, po drugie - nie jestem chyba az taki "wyedukowany" by po moim powrocie zaraz podniosl sie poziom.
Tram - dzieki za mile przyjecie - wiedzialem ze we mnie wierzyles. 
A teraz z innej beczki. Hmm... na boardzie swego czasu panowal totalny - sorka za slowko - burdel. Troche sie zmienili polazlem sobie precz, wrocilem i juz widze ze jest lepiej. Nie mniej jednak rygor powinien byc jakis wprowadzony. I niech nikt mi tu nie plakusia o wolnosci slowa, wypowiedzi, o zakazach, komunie i innych bzdurach. Niech nie bedzie tu anarchii. Aha - zwolennicy anarchii tez niech sie nie czepiaja, anarchia jako taka nie jest mozliwa, jest to utopijne stwierdzenie i niemam ochoty sluchac glupot na ten temat. Prosimy o wprowadzenie jakichs ograniczen. Ostrzerzenia musza byc. Ban od razu to troche dziwne, ale otrzerzenia byc musza. Hmm.. liczba postow - pamietam jak "walczylismy" o to by byl licznik, wiec niech zostanie, to samo oceny. Tylko tu jest problem z iloscia postow od ktorej mozna oceniac. Coz, trzeba pojsc na jakis kompromis.
GG za to co bylo i GL na przyszlosc. Miejmy nadzieje ze bezie juz tylko lepiej. Chociaz z innej strony nadzieja matka glupich, ale jezeli czlowiek uczy sie cale zycie i glupi umiera, to w sumie wszystko idzie po naszej mysli. 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|