Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Czy uwazasz, ze Board powinien byc bardziej rygorystyczny?
Czy uważasz, ze Board powinien być bardziej rygorystyczny?
You do not have permission to vote on this poll.
zdecydowanie tak - więcej banów 12 26.09%
tak - kasujcie bzdurne topiki i głupawe posty 15 32.61%
raczej tak - powinno się częściej kasować debilne posty 7 15.22%
bez głosu - jak jest jest dobrze 7 15.22%
nie - powinien być większy luz 4 8.70%
zdecydowanie nie - oszalałeś? a wolność słowa? 1 2.17%
W sumie: 46 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Nie pisałem o tym jak jest na Boardzie fpp.pl .

Miałem już się nie udzielać "w tym temacie" (Mil0sh by się ucieszył ) ale nie mogę, no qrcze już nie mogę...
Venotom, czy zadałeś sobie trud przeczytania o czym traktuje ten topic!!!!!!!!?

No, skoro już nie mówimy o TYM boardzie
to
EOT

Po edycji:
Panowie Moderatorzy!
Cofam ten EOT podyktowany ogólnym wzburzeniem.
Nie będę psuł tego co dobrze idzie przez nerwy...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Nie pisałem o tym jak jest na Boardzie fpp.pl .

Jak ci się nie podoba to naprawdę nikt cię nie zmusza do "siedzienia" tutaj.

Old Post 06-02-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Przemyślcie moje propozycje.

Old Post 06-02-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Nie pisałem jak jest Board, tylko jaki powinien być.

Old Post 06-02-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

z jakiegoz powodu dales to w 2 postach? przeciez to niepotrzebne zasmiecanie boarda - ktore slusznie postanowiles karac banem

quote:
Nie pisałem jak jest Board, tylko jaki powinien być.

wiem ze to oszczednosc miejsca ale nastepnym razem sprecyzuj o co ci dokladnie chodzi

you accept (reject, respect);

Old Post 06-02-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Re: Szybki i przejrzysty Board

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ludzi piszacych rozpoznaje sie po avatarach i sygnach (w niektorych przypadkach po avatarach sie nie da ), jak sie zrobi sam tekst to bedzie g.... widac

Saari - to chyba nie byla aluzja do tego ze czesto zmieniam avatary

Btw - Venotom Saari ma racje, ludzi ktorzy pisza rozpoznaje po avatarach... krotki samo-krytyczny opis tez jest calkiem ciekawy, a sygna jest albo madra, albo smieszna, albo jej nie czytaj
Taki ascetyczny Board byl by przesada... aczkolwiek porzadek byc powinien... imo nasz Board jest calkiem ladny

Old Post 06-02-2002 16:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Wiem, że dla was takie ascetyczne forum byłoby eksperymentem, ale gdzie byśmy byli dzisiaj jeśli nie odrzucenie tego co pięknę w zamian za treść? Piękna szukajcie wśród ludzi- na ich stronach www itp. A forum uczyńcie niemym przekaźnikiem najprostszych, konkretnych myśli. To wy macie tu mówić, a nie obrazki, podpisy itp. Przyjaciółmi możecie być na IRCu, na forum zaś bądźcie tylko źródłem wątpliwości, lub ich rozwiązaniem, zapytaniem lub odpowiedzią. Niech tu będą tylko wasze słowa, usta zachowajcie dla przyjaciół (e-mail itp).

Old Post 06-02-2002 16:19
Lucas
esports.pl

Nie kapuje - jak ktos chce na pryw strone zajzec - to ma przycisk na dole "Profil" pierwszy z lewej....

A Pan Maslav - zmiejsza podpis - benerek o polowe mniejszy (wysokosc) i linki w jednej, max 2 linijki...

Old Post 06-02-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Venotom - Twoj sliczny styl pisania skonfrontuje z prostym i retorycznym pytaniem:
Czy nie uwazasz, ze latwiej/szybciej kogos rozpoznac po sygnie/avatarze niz po nicku...?

Odpowiedz o tyle oczywista co praktyczna...

Old Post 06-02-2002 16:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

*OFFTOPIC*

Wylookajcie kondoma, ktory sie pokawil

Old Post 06-02-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Może ograniczyć rozmiaz avatarów do 32x32 (rozmiar ikon w Windows)?

Old Post 06-02-2002 16:50
AlieneK
KOSZ

hehe. hyba widziałem kondoma???

Old Post 06-02-2002 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Może ograniczyć rozmiaz avatarów do 32x32 (rozmiar ikon w Windows)?

Bez przesady... to i tak raz sie laduje...

Co do komdoma - to klikac prawym i odznaczyc "loop"...

Old Post 06-02-2002 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Co do komdoma - to klikac prawym i odznaczyc "loop"...

czy ktos moglby mnie uswiadomic o co chodzi z tym kondomem?

you accept (reject, respect);

Old Post 06-02-2002 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo
czy ktos moglby mnie uswiadomic o co chodzi z tym kondomem?

Jakas reklama wydarla sie z rozmiarow bannera i w javascripcie byl przez jakies 5 minut widoczny latajacy kondom na Boardzie

Old Post 06-02-2002 18:54
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

A Pan Maslav - zmiejsza podpis - benerek o polowe mniejszy (wysokosc) i linki w jednej, max 2 linijki...

No bez przesady, dla mnie to jest bardzo mały avatar... (1280*1024 ). Ale jak będę miał czas to zmienie...

Old Post 06-02-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

No bez przesady, dla mnie to jest bardzo mały avatar... (1280*1024 ). Ale jak będę miał czas to zmienie...

Ja nie mowie o avatarze - tylko o tym "banerze" czerwono czarno zoltym - jest za duzy...

Old Post 06-02-2002 22:30
deathcrush
łobuz

Re: Moje wymarzone forum

quote:
Każdy wątek powinien wyglądać tak:
<pseudonim> <info> <treść>

<pseudonim> - pseudonim
<info> - po kliknięciu na <info> otwiera się dodatkowe okno z adresem e-mail osoby i adresem jej strony www. Nic więcej, ponieważ cała reszta informacji znajduje się ne stronie www osoby.
<treść> - pytanie lub odpowiedź na temat zawarty w tytule wątku, który musi być zgodny z tematyką forum/działu forum

Żadnych avatarów, podpisów, smilies, post counterów, ocen użytkowników itp.

Do tego stała cenzura (usuwanie wątków nie na temat), banowanie przeszkadzających w sensownych dyskusjach, oraz wyszukiwarka postów.

ten koles to jakas tragiczna pomylka, prawda?

Old Post 06-02-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Re: Moje wymarzone forum

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
ten koles to jakas tragiczna pomylka, prawda?

Tylko asceta - sa jeszcze tacy

Old Post 06-02-2002 23:15
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Re: Re: Re: Szybki i przejrzysty Board

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Saari - to chyba nie byla aluzja do tego ze czesto zmieniam avatary

nein ... chodzilo mi o redakcje - maja pogrupowane takie same avatary i czesto myle Lucasa ze Sweepem, Majesem, Zenomem czy rapem ...

quote:
Wiem, że dla was takie ascetyczne forum byłoby eksperymentem

Co ty za bzdury pleciesz? A no moze i nie pleciesz tylko po prostu jestes zielony - ja na takim boardzie jak mowisz juz bylam i szczerze mowiac to jest ****owy pomysl

quote:

ale gdzie byśmy byli dzisiaj jeśli nie odrzucenie tego co pięknę w zamian za treść?

A gdzie niby teraz jestesmy? Ten swiat to g... - naprawde trudno znalezc w nim cos pieknego...
Ludzie go bardzo zepsuli wlasnie przez to ze zapominaja o pieknie a patrza tylko na korzysci

Old Post 06-02-2002 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

jeśli chodzi o wygląd boarda to wedłoog mnie jest idealny i nic tu chyba nie brakuje... proponuje nie wprowadzaćzadnych zmian....

Old Post 07-02-2002 07:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Jak to napisał kiedyś emi "nie mogę pozwolić, żeby ten piękny topic umarł" czy jakoś tak...

Co to, już koniec? Przestało boleć? Czyżby do naprawy sytuacji, poprawienia samopoczucia, wystarczyło zwyczajnie, po ludzku się wygadać?
Chciałbym coś jeszcze dorzucić.
Z całym szacunkiem dla pracy moderatorów: gdybyście reagowali szybciej i bardziej zdecydowanie przerzucając tematy do odpowiednich działów, bałagan mógłby się zmniejszyć. Sam kombinowałem kiedyś z podpisem czy czymś na q3a, nie wiedząc, że jest na to miejsce w Koszu. Dzisiaj podobna sytuacja - ktoś sprawdza sobie banerek na forum tematycznym. Mniej byłoby nerwów po stronie purystów, a i nie sądzę, by ktoś z dotkniętych tego rodzaju "represją" miał do Was pretensje. Zresztą głupie błędy popełniają najczęściej nowicjusze, którzy póki co wolą siedzieć cicho
I prośba: nie likwidujcie liczników póki nie dobiję 200, tak mi na tym zależy

Po edycji:
Już dobiłem i sprawa staje mi się obojętna

Old Post 12-02-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

chcialem ci zwrucic uwage ze nie masz jeszcze 200

a co do tematu to bord powinien troche zaostrzyc *regulamin* ... raczej nie ma tu (na q3bord) takich teraz ludzi od dosyc dawna kturzy saami sie proszomm o ban... a powinny byc przynajmiej jakies upomnienia ... a guwno wywalac od razu...

Old Post 12-02-2002 19:28
deathcrush
łobuz

gib wrocil (mam nadzieje...) wiec poziom pojdzie w gore... zreszta pare osob sie opamietalo i ogolnie jest chyba troche lepiej...

Old Post 12-02-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Tram - na tak, wrocilem. Mowiac o poziomie ktory z tego powodu ma isc w gore nie uwazasz chyba ze zaczne zaraz wypisywac "milijon" postow dlugosci dluzszej niz dluga. Z cala checia bym to zrobil, ale po pierwsze - czas, po drugie - nie jestem chyba az taki "wyedukowany" by po moim powrocie zaraz podniosl sie poziom.
Tram - dzieki za mile przyjecie - wiedzialem ze we mnie wierzyles.

A teraz z innej beczki. Hmm... na boardzie swego czasu panowal totalny - sorka za slowko - burdel. Troche sie zmienili polazlem sobie precz, wrocilem i juz widze ze jest lepiej. Nie mniej jednak rygor powinien byc jakis wprowadzony. I niech nikt mi tu nie plakusia o wolnosci slowa, wypowiedzi, o zakazach, komunie i innych bzdurach. Niech nie bedzie tu anarchii. Aha - zwolennicy anarchii tez niech sie nie czepiaja, anarchia jako taka nie jest mozliwa, jest to utopijne stwierdzenie i niemam ochoty sluchac glupot na ten temat. Prosimy o wprowadzenie jakichs ograniczen. Ostrzerzenia musza byc. Ban od razu to troche dziwne, ale otrzerzenia byc musza. Hmm.. liczba postow - pamietam jak "walczylismy" o to by byl licznik, wiec niech zostanie, to samo oceny. Tylko tu jest problem z iloscia postow od ktorej mozna oceniac. Coz, trzeba pojsc na jakis kompromis.
GG za to co bylo i GL na przyszlosc. Miejmy nadzieje ze bezie juz tylko lepiej. Chociaz z innej strony nadzieja matka glupich, ale jezeli czlowiek uczy sie cale zycie i glupi umiera, to w sumie wszystko idzie po naszej mysli.

Old Post 12-02-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

moje male podsumowanie:

1. jakosc nie ilosc
2. kasowac debilne topici zanim sie rozrosna, kasowac debilne posty zanim przez nie interesujacy topic zejdzie na psy [no offence to dogs]
3. przekazywac dobre wzorce newbies, informowac lamerie ze lami [ bo moze niektorzy sadza ze ich posty sa ciekawe, czy raczej smieszne , blah]
4. izolowac lamerie boardowa - upomnienie + info co zle, upomnienie, banik - do zobaczenia za x time [ gdzie x =< oo ]
5. rozpoczynac dyskusje na naprawde wartosciowe tematy zanim ktos wpadnie na jakis glupi pomysl
6. odsylac do faq/archiwum i nie karmin trolli

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami.
Oscar Wilde

Old Post 13-02-2002 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

local cynic wrote: ogolnie jest chyba troche lepiej...

Odbyłem wycieczkę na inne fora.... OMG! Tu jest WERSAL i zgromadzenie noblistów w porównaniu...

FPP Kag wrote: Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami.
Oscar Wilde

Bardzo mądra sentencja, bardzo.
Hmm, to co, zamykamy to forum?

Old Post 13-02-2002 13:00
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Hmm, to co, zamykamy to forum?

To jak?

Old Post 13-02-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Zgadzam sie z poruszonymi kwestiami w tym topicku, a szczegolnie na ostatniej stronie. Sam odeszlem robiac z tego wielkie halo, a sam nie wiem czemu (=F), ale teraz staram sie cos tu pisac, bo widze, ze odnowilo nam sie towarzycho. Rzeczywiscie jest lepiej, o wiele lepiej. To chyba koniec z ustaleniami, bo czas przejsc do czynow, bo tczym gadaniem nic nie zyskamy.

Old Post 13-02-2002 21:22
deathcrush
łobuz

na jezyk przychodzi mi jedno dosc ciekawe okreslenie:
czyn spoleczny :S
nie wiem czemu...

Old Post 13-02-2002 22:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:25.    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions