Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Zjazd qw in Gliwice part II
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

Unhappy

bosze jak ja wam zadroszcze, szkoda ze nie mieszkam gdzies opodal, w moim miescie (czytaj wsi) nikt procz mnie nie gra w qw, taka nocka z qw to tylko moje odwieczne marzenie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-03-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez barrel
bosze jak ja wam zadroszcze, szkoda ze nie mieszkam gdzies opodal, w moim miescie (czytaj wsi) nikt procz mnie nie gra w qw, taka nocka z qw to tylko moje odwieczne marzenie

To barrel przyjedzaj do nas! W maju 1-5 jest 5 dni wolnego, duzo czasu wiec trza by bylo cos kilkudniowego zorganiozwac. Bylbys gotow nas odwiedzic?

Old Post 15-03-2002 18:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Co do dlugiego weekendu na poczatek maja to proponuje juz teraz sie zgadac. Heh musielismy 120 postow o niczym napisac zeby sie zebrac w kupe i do kafejki sie udac.
So, co kto robi na poczatku maja ...

Old Post 15-03-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Nexus juz u mnie siedzi, zaraz idziemy po reszte ekipy i idziemy do kafeji
dozobaczenia
ale bedzie miazga

Old Post 15-03-2002 19:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

wlasnie wrocilem, bylo jak bylo, moglo byc lepiej

Old Post 16-03-2002 07:41
chimera
Elite (Fiend)

Thumbs up

Ogolnie nie bylo tak zle - jasne ze moglo byc lepiej - mozna bylo dokonczyc te walki 1on1 i zrobic pozniej np 3on3; podzielilo by sie rowno ludzi i ... ale teraz to i tak nie wazne ... gg all

Old Post 16-03-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Ogolnie nie bylo tak zle - jasne ze moglo byc lepiej - mozna bylo dokonczyc te walki 1on1 i zrobic pozniej np 3on3; podzielilo by sie rowno ludzi i ... ale teraz to i tak nie wazne ... gg all

Taa, w csa i q3a grali :/
a ten turniej to porazka na calego.

Pozdrowka dla Diabla, ktorego pomylilem z kim innym
(btw. Diabel to najsympatyczniejszy gracz w qw jakiego w zyciu spotkalem, serio )

Old Post 16-03-2002 22:24
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez barrel

barrel mamy od siebie tylko 20 km moze cos skombinujemy? Jakbys sie gdzies zabieral to daj znac

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 17-03-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diabelo
Skilled (Knight)

Mi sie podobalo Tylko ze o 5 rano juz prawie zasypialem.
Ma ktos demka?

Old Post 17-03-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Fak, zapomnialem calkiem o nich ... pewnie juz polecialy z dyskow

Old Post 17-03-2002 17:49
Nexus6
Master (Spawn)

Mnie tam sie podobalo Nie bylo idealnie Przede wszystkim trzeba bylo dokonczyc turniej 1on1 Poza tym mozna bylo faktycznie zagrac teamy 3 osobowe Ale i tak kazda nocka = wiekszy skill Co do demek to ja mialem serwa i u mnie sie troche zapisalo, ale nie mam ftpa zeby to potem wrzucac po nocce Klark moze pogadasz z Shoolerem i dadza Ci pare megasow na fpp??

Old Post 18-03-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:50.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions