quote:Napisane oryginalnie przez panNA P.S. a o której to zdjątko zrobione, albo w której "procentowo" fazie spotkania ?
ja nic nie pamietam!
wydaje mi sie ze gdzies, jakos kolo 23.
bo od 24 do 1 czekalismy na pizze, a podloga na zdjeciu widac ze jeszcze czysta (podrowienia dla Merlina i Demonka za miejsca do jedzenia)
quote:Napisane oryginalnie przez B0rG
Kolego, czy Ty przypadkiem do matury nie powinienes sie uczyc?
Borgi szkoda ze jeszcze nie moge oceniac, ale jak nabije 100 postow to sie przypomnij masz u mnie 5:>>>
quote:Napisane oryginalnie przez kmb007 No ale Harry Potter ten z prawej to normalnie jak z plakatu. Ktory to taki madry? Merlin czy kto?
po pierwsze to co tu ma madrosc do wygladu ?
bo ja np i demon jestesmy bardzo madrzy i inteligentni
co do harrego portiera to raczej demon ja na tym zdjeciu wyszedlem jak z dupy mam nadzieje ze te covboy'owe beda duzo lepsze
co do harrego portiera to raczej demon ja na tym zdjeciu wyszedlem jak z dupy mam nadzieje ze te covboy'owe beda duzo lepsze
a ja wyszedlem... slicznie:>
Jezoo co ja zrobie ze nie jestem fotogeniczny. Ja wa mmowie to wszystko przez CovBoya to on robil zdjecie :>>>>. Dla moich fanek pozniej zamieszcze inne zdjecie ))
Aha i wpelni popieram Merlinka
Wyszedles jak z dupy
Nic tu nie ma madrosc do wygladu, ale najwyrazniej sie troche na zartach nie znasz )))
Najwyrazniej nie sledzisz wszystkiego co tu piszemy, ale niewazne. nie chce z toba sie tez klucuc bo nie ma powodu, tak jak z niektorymi!
Cicho komb , ty sie na serio na joke nie znasz, wiec cicho.
A zdjecie zajebiste!!!!!!!!! co to za panienka??co to za gosc ja trzyma quietc odrazu cie poznalem sliczna buska kurde tylko ktory to aim ten bardziej po lewej z przedzialkiem czy ten po prawej uczesany w dol??[ oczywiscie w okularach]
Bo ten po srodqq w okularach to pewnie quietc Jasne ze on! co ja gadam tylko ktory to ten aim
quote:Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh i dla mnie 1 od kmb....Borg dobrze powiedzial zapraszamy cie na nastepny zjazd
a swoja droga to chyba ty kmb nie masz poczucia humoru...
idz sie uczyc do matury i skoncz *******ic takie glupoty
albo chociaz nie odpisuj na posty w tym temacie pliz
jak nie masz z kim pogadac to idz np. na chata na wp.pl
quote:Napisane oryginalnie przez GuriaS
btw. moze zorganizujecie takie cos blizej kraka bo bym tyxz pogrgal cala noc :>
ok next zjazd w krakowie specjalnie dla aima zeby mogl sobie z neo pogadac
quote:Napisane oryginalnie przez kmb007
(ble ble) ty sie chyba na zartach nie znasz ...
znam sie... ale jezeli o to chodzi to ty nie zalapales o co mi chodzilo
co do zdjecia to faktycznie wyszedlem kiepsko proponuje nastepny zjazd w krakowie ale jakos w wakacje moze bo teraz to naprawde sie do matury juz ucze odlaczylem kompa i juz go nie uzywam PP i wcale nie chodze do aima sobie czasami popykac ( tylko u niego to ok 15 fps'ow )
ok koncze
- Właściwie niczym. Na jednym i drugim jeździ się zupełnie dobrze, dopóki kumple nie zobaczą...
kmb007
Przepraszam, ze tutaj, ale czy moglbys MajeSq doprowadzic kolege kambodze007 do porzadku? Tylko popatrz na jego sygnaturke. Po prostu odechciewa mi sie brac udzial w zyciu UT, gdy taki element przeszkadza nam w swietnej zabawie i psuje tak sympatyczna atmosfere na forum. Pozatym na zlosc wystawil mi i jeszcze paru innym osobom negatywne oceny.
no.... mi to zanizylo srednia:>>>>>>
ps. borg zawsze mozesz wziac udzial w ankiecie:>>>>
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.