Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Jak to Fragilisek z Vestusia i Papim zajechali na impreze do Demonka...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

o kur..

Powiem tak nie czesto tu zagladam, ale jak juz jestem to staram sie zetelnie sprawdzic wszystko co nowe i powiem wam ze zal mi dupe sciska co wy tu piszecie. Te wasze .... ... (kocham cie) to juz paranoja czy Board to jakis czat matrymonialny ja myslalem ze milosc to rzecz intymna o ktorej sie rozmawia sam na sam, w cztery oczy, lub na GG (w ostatecznosci wasilkow-warszawa daleko od siebie).
Nie chce wam za bardzo przeszkadzac do mam nadzieje ze sie sytuacia rozwinie i vesta z Demonkiem zaczna jakies niestworzone rzeczy tu wyprawiac s.. m... (domyslcie sie co to znaczy) (kto wie dzisiejsza mlodziez mowi ze mozliwy jest sex przez internet).
To co chcialem przekazac, w jednym zdaniu ujme tak.
K.... gdzie sie podzial romantyzm do k.... n....y, przez ten internet ludzie juz normalnie ze soba rozmawiac nie umieja. Siada takie dwie osobki przed klawiatura napierdzielaja w klawisze az dym idzie, a jak przyjdzie co do czego to sie jedno do drugiego nie potrafi odezwac (nie mowie tu o was a jest to przestroga dla wszystkich maniakow czatow i ircow)

A ... koncze

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-12-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Exclamation Re: o kur..

Heh no nie bulwersuj sie... ehhhh moze wytlumacze Ci tak.... ehhh jak gr8 pisze te swoje bzdury to tylko ja Mu w oczy mowie ze ehhh jest glupi i wogole... wiec z mojej strony chcialam sprawdzic jak a bedzie Wasza reakcja jak i My sie tak troche zabawimy... no i co poskoutkowalo sie od razu lista zazalen hehe..... no dobrze dobrze jush sie tak nie bulwersujcie tylko ehhhh no widzicie jak bedzie tak ze kazdy bedzie pisal tu bzdury to niestety takie cos sie z tego swiata zrobi.... ja juz powiedzialam pewnej osobie ze mnie wqrzaja Jego posty.... ale no niestety tylko ja bylam taka uprzejma to zauwazyc.... my chcielismy sie pobawic a ja powqrzac inne osoby ehhhh czasami inaczej sie nie da....aha poza tym musze Ci powiedziec ze My jak sie spotykamy to uwierz mi ze mamy o czym rozmawiac o to sie nie musisz martwic hehehe... no i juz nie wqrzaj sie tak na nas wiecej nie bedziemy zachowalismy sie jak GR8 prosimy o klapsa

Old Post 01-12-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

pf

Dla ciebie pan gr8 joke
A tak wogle to vesta ty nieuważaj siebie za taką hoho, że powiedziałaś to co myśle to chwała Bogu, bo nikt mi tego niepowiedział, ale mnie to nieochodzi, mam swój styl, jak sie zachowuje. Mnie nieznasz w realu, n iegadałaś ze mna 30 minut i osobe osądzasz po postach z boardu, wiec niesiej wioski ok?
P.S. Niech to bedzie dla Ciebie pytaniem i pomysl czasami co robisz, bo wiesz ja nikogo niejade bo kultura mi na to niepozwala. A jak kogos jush niechcacy obraże, to jest mi przykro, mozesz mi wierzyć...ale to twoja sprawa i bądź jaka jesteś i siej nadal....wioche...
P.S.2 Roberf jak tu jeszcze zaglądniesz to wiedz że msuze pogadac z Tobą na gg

GrEaTEyE

Old Post 01-12-2002 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Vesta nie znalem cie od tej strony "prosimy o klapsa", tak to grzeczna dziewczynka jak u ciebie (scislej u Rafala) swiergotalas na flecie a z drugiej strony to "dajm mi klapsa". No tak ale jak mozna poznac czlowieka jesli widzi sie go tylko kilka razy, no coz mialem cie za spokojna ......latke a tu co sie dowiaduje. :-)

Old Post 01-12-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

a jesli chodzi o GR8 swojego czasu jak go widzialem to mi piana z "pyska" leciala, gosc czasem nie wie na co moze se pozwolic, ale ogolnie jak poczuje do kogos respekt to mozliwy z niego kolega, jezeli zas chodzi o tego Boarda to jest:
Najwiekszym nabijaczem postow i nie chodzi mi tu ze chce miec wiecej bo mam te chyba 50 i mnie to wali ale wej np do temety "TPSA Bialystok" po kiego h... piszesz po 10X razy "powiesz mi czy nie" itd

A GG moje masz obok podane bo ja twojego nie mam zglos sie to pogadamy

Old Post 01-12-2002 21:59
DEMON
bR ownz

Re: pf

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dla ciebie pan gr8 joke
(..) ...ale to twoja sprawa i bądź jaka jesteś i siej nadal....wioche...
pogadac z Tobą na gg

Ja bym proponowal zebyscie skonczyli juz ta gadke, bo w sumie to juz nawet zabawne nie jest :/ i nie wypada zeby sie tak gryzc publicznie. Podajcie sobie lapki na zgode.

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
Powiem tak nie czesto tu zagladam(...)
A ... koncze

Jej ale zes sie zbulwersował Wyluzuj hehe, a tak btw to mnie przeprowadziłes do Warszawy hehe, no nic bede mial blizej do Papiego, a co do tego sexu przez internet to moglbys mi wyjasnic na czym to polega? bo sie nie orientuje?

Old Post 01-12-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Arrow Re: pf

Ehhh widzisz gr8 ja naleze do osbo ktore jezeli cos maja do kogos to mowia Mu to a nie mowia innym bo dla mnie jest to najbardziej chamska rzecza jaka moglaby byc.... wiec moim zdaniem az tak bardzo Cie nie obrazam bo jestem wobec Ciebie szczera i nie mowie Ci ze Cie lubie bo tak nie jest... chyba gorzej bys sie czul zebym mowila Ci ze Cie lubie i jestes super a innym osobom ze jestes ..... rozumiesz prawda???? wiec ehhh mozesz mnie tesh nie szanowac i wogole ale chce Ci uswiadomic jedynie ze naprawde jezeli ktos Cie usilnie prosi zebys nie pisal glupich postow w stylu(nie chce mi sie juz powtarzac sam wiesz jakich) to zlituj sie i nie rob tego... mu z Demonem sie powyglupialismy dostalismy opieprz i to rozumiemy widzisz nie kazdy chce czytac takie zeczy nadazasz??? poza tym sluchaj wiem ze masz taki styl no teraz gimnazjalisci maja taki styl(bez obrazy dla nikogo) ale wiesz czego mam sie spodziewac po ludziach ktorzy sluchaja hh(jestem tolerancyjna ale do czasu) wiesz ja o tym doskonale wiem ze polski hh wychodzi z zalozenia ze kobieta to szmata i takie inne ale ze tego sluchasz to nie znaczy ze masz byc beszczelnym chamem(nie powiedzialam ze nim jestes bo fakt masz jeszcze troche kultury ale uwierz mi hh wypacza charakter mam znajimych ktorzy tego sluchaja zmieniaja sie z roq na rok coraz bardziej coraz trudniej sie z nimi dogadac...) wiec gr8 pomysl troche to chyba nie takie trudne... ja nie chce sie z Toba ciagle klocic tylko prosze Cie ladnie zrozum ze nie jestes najwazniejszy i ze naprawde jezeli nie masz pomyslu na posta to lepiej go nie pisz bo naprawde zasmiecanie boarda sie nie oplaca i ehhhh poczytaj sobie posty sprzed kilku miesiecy zrozumiesz o co mi chodzi.... my z Demonem sie zabawilismy i szczerz mowiac ja juz mam dosc na uuuuu dlugi czas....

Old Post 01-12-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

First Person Perspective

quote:
Vesta nie znalem cie od tej strony "prosimy o klapsa", tak to grzeczna dziewczynka jak u ciebie (scislej u Rafala) swiergotalas na flecie a z drugiej strony to "dajm mi klapsa". No tak ale jak mozna poznac czlowieka jesli widzi sie go tylko kilka razy, no coz mialem cie za spokojna ......latke a tu co sie dowiaduje. :-)

Ejjj no ja jestem nadal grzeczna dziewczynka zaluzylismy na kare wiec poniesiemy tego konsekwencje hehe a ztym fletem ehhh nie wybacze Ci tego hehe"a co tylko gam nauczylas sie grac" hehe wiesz chcialam Cie tylko delikatnie uswiadomic ze widzisz na poczatku przed graniem trzeba sie rozegrac iwec gamy pasaze tercje i takie tam zeby pozniej latwiej sie gralo no juz juz mam nadzieje ze juz sie nie gniewasz na mnie i na Demona za te posty??? ehhhh no chcialam tylko niektore osobki uswiadomic ze nie kazdy ma ochote czytac takie rzeczy... no powiedz ze sie nie gniewasz hehe jeszcze raz PRZEPRASZAM Ciebie i WSZYTKICH

Old Post 01-12-2002 22:08
roberf
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Vesta
....wybacze Ci tego hehe"a co tylko gam nauczylas sie grac" hehe ....

To mnie zaskoczylas, ze wogole wiesz kim ja jestem ale mam w sobie to cos to zostaje w kobietom w glowie na dlugo. Milutkie to bylo :-)) TNX

Old Post 01-12-2002 22:13
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
To mnie zaskoczylas, ze wogole wiesz kim ja jestem ale mam w sobie to cos to zostaje w kobietom w glowie na dlugo. Milutkie to bylo :-)) TNX

ja też mam takie COŚ

tylko że ONO nie zostaje im w głowach...

Old Post 01-12-2002 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
ja też mam takie COŚ

tylko że ONO nie zostaje im w głowach...

Buhaha a to sie usmialam oboje macie to cos ale to nie zostaje ani w glowie ani wn niczym innym (joke) heheh a co do Ciebie Roberf to chcialam tesh powiedziec ze nie pamietam Cie ze wzgledu na to COS tylko dlatego ze Skorpiony sa bardzo pamietliwe a szczegolnie gdy ktos je obrazi

Old Post 01-12-2002 23:52
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Buhaha a to sie usmialam oboje macie to cos ale to nie zostaje ani w glowie ani wn niczym innym (joke)

nie coś tylko COŚ ......szacunku trochę

i nie oboje tylko obaj, albo każdy

Old Post 02-12-2002 00:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
nie coś tylko COŚ ......szacunku trochę

i nie oboje tylko obaj, albo każdy

te oboje wyszlo od takiego instrumentu co sie obój nazywa no wiesz itak zostalo.... hehe a co to jest te cos znaczy sie COS

Old Post 02-12-2002 00:14
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: Re: o kur..

quote:
ehhhh moze wytlumacze Ci tak.... ehhh jak gr8 pisze te swoje bzdury to tylko ja Mu w oczy mowie ze ehhh jest glupi i wogole... wiec z mojej strony chcialam sprawdzic jak a bedzie Wasza reakcja jak i My sie tak troche zabawimy [...]

Zabawne, moze sobie z jakims kolega tez zaloze fajny topic, gdzie bedziemy sie klocic i nabijac posty...oczywiscie tylko po to zeby sprawdzic jaka bedzie wasza reakcja... :/

omfg, jedyne co mi przychodzi teraz na mysl to to ze ten topic juz sie zaczyna robic zalosny

Old Post 02-12-2002 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: Re: Re: o kur..

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Zabawne, moze sobie z jakims kolega tez zaloze fajny topic, gdzie bedziemy sie klocic i nabijac posty...oczywiscie tylko po to zeby sprawdzic jaka bedzie wasza reakcja... :/

omfg, jedyne co mi przychodzi teraz na mysl to to ze ten topic juz sie zaczyna robic zalosny

Ehhh dziekuje Sniezek zawsze wiedzialam ze mozna na Ciebie liczyc....

Old Post 02-12-2002 08:45
Sniezek
Elite (Fiend)

myslalem ze to nie o to chodzi w boardzie, bo ja osobiscie nie jestem ani z "nimi" , ani z "wami" jesli o to ci chodzi...

Old Post 02-12-2002 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

quote:
myslalem ze to nie o to chodzi w boardzie, bo ja osobiscie nie jestem ani z "nimi" , ani z "wami" jesli o to ci chodzi...
ejjj bo to nie o to chodzi zeby sie klocic... ale ja czasami nie moge wytrzymac jak patrzena tak beznadziejne posty... eh jak patrze na swoje to tesh mnie denerwuja... widzicie jak latwo ludzi mozna wyprowadzic z rownowagi?? Ehhh gr8 mam nadzieje ze rozumiesz powiedz ze rozumiesz prosze.....

Old Post 02-12-2002 09:22
veneoth
Guest

1. Aim - straznik teksasu (jestem z toba; zakladaj topic zawsze bym se z 1300 postow nabil , a tak swoja droga to licznik postow i ocena piszacego to najgorsze rzeczy jakie moga byc na forum bo przyczyniaja sie tylko do (niezdrowej, w tym wypadku) rywalizacji)

2. mmmmMMMMMuuuuUUUUuuuuu

3. (BUAHAHAHAHAHAHhahhahaAHAHA) zostaje na dlugo, a dokladniej na 9 miesiecy

Old Post 02-12-2002 10:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

zaczne od..

...hiphopu
Po pierwsze kto niesiedzi w hiphopie z 4-5 lat to niewie co to jest, mam takie szczescie ze troche znam sie na tym.
A teraz od.....rozumiem vesta
A teraz od....vesta ty rywalizuejsz ze mna? niemasz szans
P.S. Ej no zostaw mnie Vesta w spokoju bo w każdym poscie piszesz gr8 gr8 gr8...it's no funny, it's Terrible

GrEaTEyE

Old Post 02-12-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sting
Training (Enforcer)

hehe

zalosc

ten board kroloje na dlugie zimowe wieczory gdzie nikt nie ma nic do powiedzenia a innemu mowi ze tamten gada niepotrzebne rzeczy... tez kroloje.. [hm sam nic nie mam do powiedzenia po co sie odzywam :/ ]

Old Post 02-12-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sting Znajdź więcej post'ów przez  sting Dodaj sting do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sting prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Re: hehe

Ehh ludzie wasze posty typu: "Zalosc (...)", "(...) to nie czat (...)" etc. sa tak samo beznadziejne jak moje, Gr8 czy Vesty, a moze nawet bardziej. Juz dawno mozna by to było skonczyc, ale nie kazdy kto wejdzie musi wtracic "jakie to zalosne". Pozowole sobie przytoczyc fragment z Ewangeli Świętego Łukasza:

"Czemu widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku? Jak możesz mówić swemu bratu: "Bracie, pozwól, że usunę drzazgę, która jest w twoim oku", podczas gdy sam belki w swoim oku nie widzisz? Obłudniku, usuń najpierw belkę ze swego oka, a wtedy przejrzysz, ażeby usunąć drzazgę z oka brata swego."

Łk 6, 41-43

Old Post 02-12-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

jak mawial św. Marek: moj jeden post nie rowny jest twoim dziesieciu, bo twoje dziesiec postow to spam!!! a moj jeden to szpan =)

Old Post 02-12-2002 17:51
DEMON
bR ownz

Red face :P

quote:
jak mawial św. Marek: moj jeden post nie rowny jest twoim dziesieciu, bo twoje dziesiec postow to spam!!! a moj jeden to szpan =)

W sumie to nie wiem czy moge odpisac, bo znow bedzie ze spam ale co tam: Aimi THX w twoich ustach to komplement. Musialem tutaj odpowiedziec bo nie znalazlem cie na zadnym czacie i jestes na gg niedostepny

That's All Foolks. Nastepny post za 3 miechy, bo nie chce nabijac

Old Post 02-12-2002 18:47
Vesta
Master (Spawn)

Talking Re: :P

no dobra dobra ja juz koncze z tym wyglupianiem jak ktos cos ode mnie chce to jestem pod numerkiem gg 1702662 bede przegladala temaciki wiec jak cos to bede odpowiadala na wasze pytanka trzymajcie sie ludziska GR8 LUZIK papa

Old Post 02-12-2002 19:31
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

ehhh.... i widzisz Aimi co zrobiłeś?
przegoniłeś oboje z boarda
nudy teraz będa i pustki...
no nie - zawsze przeciez zostaje temat - dyżurny: "czy GR8 to wredny nabijacz postów?"

ja wolałem jednak popatrzeć na to grrru...grrru... niż na udowadnianie jeden drugiemu, że to koniecznie on sam ma rację a nie tamten drugi

Old Post 02-12-2002 19:39
Sniezek
Elite (Fiend)

ehh...przykro mi :/ ale skoro ich przegonilem to znaczy ze oboje nie zrozumieli o co chodzi...jesli potrafia albo nabijac sporo postow , albo nie pisac wcale to znaczy ze cos zle zrozumieli...i to w sumie nie moja wina, ze nie potrafia wyposrodkowac swojego zachowania na boardzie... :/ :|

Old Post 02-12-2002 21:02
DEMON
bR ownz

quote:
ehh...przykro mi :/ ale skoro ich przegonilem to znaczy ze oboje nie zrozumieli o co chodzi...jesli potrafia albo nabijac sporo postow , albo nie pisac wcale to znaczy ze cos zle zrozumieli...i to w sumie nie moja wina, ze nie potrafia wyposrodkowac swojego zachowania na boardzie... :/ :|

No ja tak czytam i wlasnie chyba nie rozumiem, z twojego postu wynika ze jest jakas gorna granica w liczbie postow dziennie i najlepiej by bylo gdybym trzymal sie sredniej? i co twoim zdaniem znaczy nabijac posty? ze napisalem 7 jednego dnia? o to chodzi? Nie bylo mnie 3 miesiace, napisalem 7 jednego dnia i znow mnie nie bedzie 3 miesiace.

Old Post 02-12-2002 21:16
Vesta
Master (Spawn)

Talking

PApuzko jak Ty mozesz oskarzac Sniezka????????? To nie Jego wina... ehhh ja i tak juz mam dosc boarda nacieszylam sie i zrobie sobie przerwe w koncu nie lubie nabiajc postow... a nasze milosne gruchotanie pewnie jeszcze nieraz uslyszysz
ja nie powiedzialam odchodze z boarda ale juz nie bede taka aktywna bo po co jak nie mozna z Demonkiem sobie pobaraszkowac hehehe trzymajcie sie

Old Post 02-12-2002 21:16
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
hehehe trzymajcie sie

NO ty też sie niepuszczaj LUZIK Vesta

GrEaTEyE

Old Post 02-12-2002 21:43
DEMON
bR ownz

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
NO ty też sie niepuszczaj LUZIK Vesta

Ja tam juz nie mam Gr8 za zle tych postow Tak nawet mi ich brakowało troche. Tez sie juz nie udzielam nawet jezeli mialo by to komus przyjemnosc zrobic :p Papa Miski

Old Post 02-12-2002 22:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:48.    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions