Re Re Kum Kum :P
quote: Napisane oryginalnie przez driada
oo, byłeś tam! pamietam pierwszy sklep tej sieci, który był kiedyś w poznaniu na starym rynku i sprawił, że zakochałam się i w kawie, i w poznaniu... musze sie tam wybrać. mozna tez tam kupić kawę,prawda? a maja mieloną?
Anu ... znalazło się trochę wolnego czasu więc postanowiłem skorzystać z okazji. Co będę sobie żałował 
Z tym, że nie znalazłem lokalu w rejonie rynku ale niedaleko okrąglaka. Może przenieśli albo coś. Nie mam pojęcia 
Kawę można kupić ale nie wiem czy jest mielona (może mogą to zrobić na miejscu).
quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
hmmm to jakas siec chyba bo w promie tez jest. kumepl tam z pol roku pracowal (to jeden z tych, malo inteligentnych, ktorego podejrzewalbym o plucie do tych kaw, moze stad ten unikalny smak ).
Hmm ... kawę zamówiłem u miłej pani, której raczej nie posądziłbym o plucie do kawy Poza tym tylko ona podawała kawę 
Btw. to jest pierwszy lokal w którym mogłem konkretnie określić jaką kawę chcę wypić (aromat oraz moc). W poprzednich to typowe masówki.
|