Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
nie spiesz się , a może po drodze zauważysz paru dziwnie zachowujacych się ludzi

"carrramba" zostaje dziś w domu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
"carrramba" zostaje dziś w domu

Old Post 19-04-2004 16:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

CAŁKIEM SERIO!
KTO ZOBOWIĄZUJE SIE GRAĆ PRZY WŁĄCZONYM "ARGUSIE"?
(niedługo będzie możliwość sprawdzania który gracz go używa)
JA TAK
A jak ktoś j*b*n*e głupi tekst to do kąta na groch
bo sprawaj jest poważna!!

Old Post 19-04-2004 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

CAŁKIEM SERIO!
KTO ZOBOWIĄZUJE SIE GRAĆ PRZY WŁĄCZONYM "SPIRYTUSIE"?
JA TAK

Old Post 19-04-2004 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
CAŁKIEM SERIO!
KTO ZOBOWIĄZUJE SIE GRAĆ PRZY WŁĄCZONYM "SPIRYTUSIE"?
JA TAK

średnio śmieszne
a jak mash problemy z % do są od tego specjaliści

Old Post 19-04-2004 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Jeśli chodzi o łącze, to niestety nie masz racji...

Prtzyznam szczerze że zaskoczyła mnie ta wypowiedz. Zaskoczyła mnie dlatego bo dokładnie przypominam sobie naszą rozmowę na teamspeaku, jeszcze z czasów kiedy gracz o którym mowa grał jeszcze w innym klanie. Przypominam sobie dokładnie jak oboje wówczas zgodziliśmy sie co do tego że taki przyrost w tak krótkim czasie jest praktycznie niemożliwy choc by niewiadomo jakie łacze i jaki sprzęt gość posiadał. No cóz. Po raz kolejny sprawdza sie powiedzenie o tym że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...

quote:

Celem przypomnienia;

Mniejwięcej rok temu zaczołem grać w Delte na łączu Tele2(niech ich szlag trafi), o przepustowości 128 kBit/s. Po około 3 miesiącach zmieniłem łącze na "słynne" neo+. Zaznaczam, że ratio moje było niskie(mniej więcej na poziomie 1.0, a co ciekawe większość czasu grałem snajperem). W następnym okresie około 2 miesiecy, moje ratio podskoczylo do 1.54 i przesunołem się z pozycji około trzysetnej do pierwszej 20-tki! ! ! Reakcja admina Mostu była natychmiastowa Zostałem wziety pod lupe i przy tej okazji paru osobom wykasowano staty z wiadomego powodu, a ja zostałem oczyszczony z zarzutów. Pamietam jednak wyrażane opinie, typu "... to niemożliwe!" A jednak bylo to możliwe. Dodam jeszcze, że podczas w/w obserwacji moje ratio wciąż rosło, aż do wykasowania statów i skończyło się na 1.72 ! ! !

Przyznasz chyba że to była troszke inna sytuacja i troszke inne czasy. Sytuacja była inna dlatego ze w tamtym okresie grałeś głównie jako sniper, a sprawa ratio w przypadku snipera to juz troche inna historia.

Old Post 19-04-2004 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
na Ciebie drogi moderatorze też głosowało kilku, a dokładniej rzecz ujmując o jeden więcej http://board.fpp.pl//showthread.php...;threadid=12542 więc trochę ściągnij cugle

I co z tego ??? O co ci chodzi drogi kolego Jaro ??? Widać że Tobie cugle juz dawno ściągnęli bo wyrwałeś sie jak filip z konopi...

Old Post 19-04-2004 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
CAŁKIEM SERIO!
KTO ZOBOWIĄZUJE SIE GRAĆ PRZY WŁĄCZONYM "ARGUSIE"?
JA TAK

Całe SLS od jutra obowiązkowo na tym "lata"

Pozdrawiam

Yogas

Old Post 19-04-2004 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
nie spiesz się , a może po drodze zauważysz paru dziwnie zachowujacych się ludzi

Nie ma obaw. Nie planowałem powrotu przez Bielsko-Białą...

Old Post 19-04-2004 19:38
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Całe SLS od jutra obowiązkowo na tym "lata"

No bardzo chciałem, ale program narazie jest niedostępny, bo lada chwila wchodzi pełna wersja. Tak więc musimy sie wstrzymać, ale jak tylko sie pojawi, to oświadczam, że nasz skład będzie w Argusa wyposażony.

Old Post 19-04-2004 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
No bardzo chciałem, ale program narazie jest niedostępny, bo lada chwila wchodzi pełna wersja. Tak więc musimy sie wstrzymać, ale jak tylko sie pojawi, to oświadczam, że nasz skład będzie w Argusa wyposażony.

GALowie również
jest ktoś jeszcze z nami?

Old Post 19-04-2004 19:59
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Prtzyznam szczerze że zaskoczyła mnie ta wypowiedz. Zaskoczyła mnie dlatego bo dokładnie przypominam sobie naszą rozmowę na teamspeaku, jeszcze z czasów kiedy gracz o którym mowa grał jeszcze w innym klanie. Przypominam sobie dokładnie jak oboje wówczas zgodziliśmy sie co do tego że taki przyrost w tak krótkim czasie jest praktycznie niemożliwy choc by niewiadomo jakie łacze i jaki sprzęt gość posiadał. No cóz. Po raz kolejny sprawdza sie powiedzenie o tym że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...

Nie masz racji Tomasz... Znasz moje podejście do ludzi grających "inaczej". Nigdy nie przyjołbym w nasze szeregi człowieka którego wcześniej nie sprawdze (a to miało miejsce i nie tylko ja Mu sie przyglądałem). Mało tego, gram z nim w ostatnim czasie dość sporo i chodźby dzisiaj, na kilku mapach jego stosunek zabić do zgonów, wynosił między 8:1, a 5:1.

Zgadza się i ja to potwierdzam, że to ja, jako pierwszy zauważyłem jego poprawe w grze(która bardzo mnie zdziwiła) i to ja podejrzewałem Go o używanie programów "dopingowych", ale jak sam wiesz, nic nie znaleźliśmy! ! ! Teraz Dobi używa Argusa i w dalszym ciągu robi podobne wyniki.

Mam też wytłumaczenie dlaczego grał w godzinach późno-nocnych. Poprostu w ciągu dnia wyrzucało Go za pingi. Tak to jest jak ma sie sdi na pięciu

quote:
Przyznasz chyba że to była troszke inna sytuacja i troszke inne czasy. Sytuacja była inna dlatego ze w tamtym okresie grałeś głównie jako sniper, a sprawa ratio w przypadku snipera to juz troche inna historia.

No nie tak do końca... Jako snajper, powinienem mieć dużo wyższe ratio od tego co miałem( w granicach 1.0), a moje ratio zaczeło rosnąć od momentu kiedy zaczołem grać medykiem(!), a potem gunnerem. Ale to juz inna historia... Faktem jest, że "...zapomniał wół, jak cielęciem był..."

Pozdrawiam

Old Post 19-04-2004 20:10
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Nie masz racji Tomasz... Znasz moje podejście do ludzi grających "inaczej". Nigdy nie przyjołbym w nasze szeregi człowieka którego wcześniej nie sprawdze (a to miało miejsce i nie tylko ja Mu sie przyglądałem). Mało tego, gram z nim w ostatnim czasie dość sporo i chodźby dzisiaj, na kilku mapach jego stosunek zabić do zgonów, wynosił między 8:1, a 5:1.

Zgadza się i ja to potwierdzam, że to ja, jako pierwszy zauważyłem jego poprawe w grze(która bardzo mnie zdziwiła) i to ja podejrzewałem Go o używanie programów "dopingowych", ale jak sam wiesz, nic nie znaleźliśmy! ! ! Teraz Dobi używa Argusa i w dalszym ciągu robi podobne wyniki.

Adam, jak juz pisałem całe sprawdzenie( ja biegałem za nim niecałe 30 minut o czym tez juz wspominałem) tego człowieka odbyło sie po Twojej rozmowie z nim na czacie gry. Jak juz stwierdziłem mogło sie po tej rozmowie wiele zmienić.
No cóz ja tych jego powalających wyników w ostatnim czasie nie zauważyłem.

quote:

Mam też wytłumaczenie dlaczego grał w godzinach późno-nocnych. Poprostu w ciągu dnia wyrzucało Go za pingi. Tak to jest jak ma sie sdi na pięciu

Z całym szacunkiem Adam ale tą wypowiedzią właśnie zaprzeczyłeś temu co pisałeś wcześniej...

Old Post 19-04-2004 20:22
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
I co z tego ??? O co ci chodzi drogi kolego Jaro ??? Widać że Tobie cugle juz dawno ściągnęli bo wyrwałeś sie jak filip z konopi...

przeczytaj swój post to może zrozumiesz choć może zbyt wiele oczekuję po Tobie

Old Post 19-04-2004 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
przeczytaj swój post to może zrozumiesz

Może to jednak Ty go przeczytasz w CAŁOŚCI i wtedy zrozumiesz, bo w swej wypowiedzi odniosłeś sie tylko do jednego niepełnego zdania wyciągniętego z kontekstu całej wypowiedzi...

Old Post 19-04-2004 20:33
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Może to jednak Ty go przeczytasz w CAŁOŚCI i wtedy zrozumiesz, bo w swej wypowiedzi odniosłeś sie tylko do jednego niepełnego zdania wyciągniętego z kontekstu całej wypowiedzi...

pełne czy nie pełne wiadomo o co Ci chodziło, mniejsza o to bo faktycznie pare osób na Ciebie też głosowało

Old Post 19-04-2004 20:37
Rufus
Veteran (Ogre)

No jesli na kilku mapach mial ratio 8:1 jak pisze Yogas to przez 30 min gry i zakladajac ze zginal 15 razy ,zabil 120 razy, wiec mnozac to razy kilka map np. 5 zabil 600 razy zginal 75 razy .Troche to zwala z nog , bo jeszcze takiego gracza nie widzialem przez rok grania w delte no ale cuda sie zdarzaja...

Old Post 19-04-2004 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
pełne czy nie pełne wiadomo o co Ci chodziło, mniejsza o to bo faktycznie pare osób na Ciebie też głosowało

Dla wyjaśnienia i aby nie było żadnych niedomówien wyjaśnie o co chodziło mi w tamtym poscie.
Chodziło mi o to że w przypadku ankiety na moderatora forum wypowiedziało sie "kilka" osób które lepiej lub troche gorzej poznały moje jak i innych poglady na temat gry. Z wyników jasno wynikało że głosy podzieliły sie prawie równo i w takim razie nie ma sensu wytykać jednej ze stron że ta w swych racjach sie myli. Chciałem podkreslic to że zarówno ja jak i kolega Radzioo (co uczynił w swej wypowiedzi) nie ma prawa negować sposobu pisania na forum przez kogokolwiek, bo z ankiety jasno wynika to że są osoby którym podoba sie zarówno jeden jak i drugi sposób. Jeżeli z tamtej wypowiedzi nie wyciągnąłeś takich wniosków to przykro mi że tego nie zrozumiałeś, natomiast jeżeli zrozumiałeś i napisałeś co napisałeś to wynika z tego to że chęć dokopania mojej skromnej osobie przesłania Ci sens życia.

Old Post 19-04-2004 20:47
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:

Pozdrawiam

no super te lącze hmmm to w ciągu dnia gra inny "dobi" i wszystko jasne kilka osób pod jeden nick
z rana ten z przodu SDI a na noc koniec

Old Post 19-04-2004 20:59
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
No jesli na kilku mapach mial ratio 8:1 jak pisze Yogas to przez 30 min gry i zakladajac ze zginal 15 razy ,zabil 120 razy, wiec mnozac to razy kilka map np. 5 zabil 600 razy zginal 75 razy .Troche to zwala z nog , bo jeszcze takiego gracza nie widzialem przez rok grania w delte no ale cuda sie zdarzaja...

Aj Rufi Rufi.... Czytaj uważnie. Napisałem, że miedzy 8:1, a 5:1.
np. 67 zabić 5 zgonów itd. Bywaja też gorsze dni. A do tego jak grasz na Moście w godzinach wieczornych, gdzie zbiera sie "śmietanka" polskich graczy, to o takie wyniki jest już niezmiernie trudno, a wręcz niemożliwe są one do osiągnięcia, a "cuda" i tak sie zdarzają. Nie raz byłem tego świadkiem.

Old Post 19-04-2004 21:11
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
no super te lącze hmmm to w ciągu dnia gra inny "dobi" i wszystko jasne kilka osób pod jeden nick
z rana ten z przodu SDI a na noc koniec

Następny co czyta wyrywkowo....

Zapraszam do całej lektury

Old Post 19-04-2004 21:12
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...)chęć dokopania mojej skromnej osobie przesłania Ci sens życia.

nie schlebiaj sobie, aż tak bardzo mnie nie zajmujesz, niemniej styl i kontekst sformułowania na p**** ( zupełnie odmiennie użył go Radzioo)w jakim odpowiedziałeś koledze był celowym nadużyciem obrony koniecznej, dodatkowo wartościowałeś wypowiedzi innych osób wymieniających posty z ww. kolegą z takim samym zamiarem. to tyle . i nie dopisuj sobie do tego żadnej teori.

Old Post 19-04-2004 21:13
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
No cóz ja tych jego powalających wyników w ostatnim czasie nie zauważyłem.

Bo Ty należysz do "śmietanki" Patrz wyżej

quote:
Z całym szacunkiem Adam ale tą wypowiedzią właśnie zaprzeczyłeś temu co pisałeś wcześniej...

tzn?

Old Post 19-04-2004 21:17
Rademus
Master (Spawn)

Talking

JAKIE DYRDYMAŁY.Dokopcie sobie jeszcze trochę...proszę.Grałem dziś z Dobim na Moście,jest dobry i uważam że zapracował sobie na to ratio co ma.A po za tym,kogo obchodzi ratio...czy wy wszyscy o czymś nie zapomnieliście.TO JEST TYLKO GRA!!!!

Ps.Tomek skromnym zdaniem mojej skromnej osoby to przesadzsz jak cholera.Uparłeś się i nie da się Ciebie choć troszeczke przekonać.

Już widzę oczyma wyobraźni zlot Mostowiczów.Takiej jatki świat nie widział.

Old Post 19-04-2004 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Dla wyjaśnienia i aby nie było żadnych niedomówien wyjaśnie o co chodziło mi w tamtym poscie.
Chodziło mi o to że w przypadku ankiety na moderatora forum wypowiedziało sie "kilka" osób które lepiej lub troche gorzej poznały moje jak i innych poglady na temat gry. Z wyników jasno wynikało że głosy podzieliły sie prawie równo i w takim razie nie ma sensu wytykać jednej ze stron że ta w swych racjach sie myli. Chciałem podkreslic to że zarówno ja jak i kolega Radzioo (co uczynił w swej wypowiedzi) nie ma prawa negować sposobu pisania na forum przez kogokolwiek, bo z ankiety jasno wynika to że są osoby którym podoba sie zarówno jeden jak i drugi sposób. Jeżeli z tamtej wypowiedzi nie wyciągnąłeś takich wniosków to przykro mi że tego nie zrozumiałeś, natomiast jeżeli zrozumiałeś i napisałeś co napisałeś to wynika z tego to że chęć dokopania mojej skromnej osobie przesłania Ci sens życia.

Ciekawe wytłumaczenie ale dobrze wiesz że intencja poprzedniej wypowiedzi była zupełnie inna. Oczywistym jest ze teraz użyjesz potoku słów jak to nie potrafimy zrozumieć Twoich wypowiedzi itp. Szczerze mówiąc to nie chce już mi się za bardzo pisać bo Twoje "odbicia piłeczki" są coraz niższe a ja jestem zmęczony.

Old Post 19-04-2004 21:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
JAKIE DYRDYMAŁY.Dokopcie sobie jeszcze trochę...proszę.Grałem dziś z Dobim na Moście,jest dobry i uważam że zapracował sobie na to ratio co ma.A po za tym,kogo obchodzi ratio...czy wy wszyscy o czymś nie zapomnieliście.TO JEST TYLKO GRA!!!!

Ps.Tomek skromnym zdaniem mojej skromnej osoby to przesadzsz jak cholera.Uparłeś się i nie da się Ciebie choć troszeczke przekonać.

Już widzę oczyma wyobraźni zlot Mostowiczów.Takiej jatki świat nie widział.

To będzie coś jak spotkanie pseudo kibiców

Old Post 19-04-2004 21:22
Rufus
Veteran (Ogre)

Np. 67-5 albo cos bardzo bliskiego jest i tak nielada wyczynem dla snajpera, ale dla kogos kto gra przewaznie G3, G36, car15, M60 (zrodlo stat. MOST_PL)na serwerze gdzie lag goni lag i lagiem pogania przez 30 min trwania mapy ,dalej jest dla mnie "cudem".
Zdanie w tej dyskusji zabralem tylko dlatego zeby naprawde kazdy chwile pomyslal i dal sobie odpowiedz czy jest to mozliwe czy nie (przeciez gracie w BHD tyle czasu) z przykroscia stwierdzam DLA MNIE NIE!!!!

Old Post 19-04-2004 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
To będzie coś jak spotkanie pseudo kibiców

i nie daj Boże jak jeszcze będą się dziwnie zachowywać, dyskusja murowana

Old Post 19-04-2004 21:28
Rufus
Veteran (Ogre)

A i jeszcze male sprostowanie jezeli sie nie myle to 67:5 to ratio wyniesie 13,4 .

Old Post 19-04-2004 21:29
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Np. 67-5 albo cos bardzo bliskiego jest i tak nielada wyczynem dla snajpera, ale dla kogos kto gra przewaznie G3, G36, car15, M60 (zrodlo stat. MOST_PL)na serwerze gdzie lag goni lag i lagiem pogania przez 30 min trwania mapy ,dalej jest dla mnie "cudem".
Zdanie w tej dyskusji zabralem tylko dlatego zeby naprawde kazdy chwile pomyslal i dal sobie odpowiedz czy jest to mozliwe czy nie (przeciez gracie w BHD tyle czasu) z przykroscia stwierdzam DLA MNIE NIE!!!!

Rufi, z tego wynika, że ja, Tomek, Badyl i wielu wielu innych, to ****** cheatery! ! ! Spytaj Tomka czy Badyla o ich wyniki, bo mój rekord na Moście to 132 do 24 gunnerem na mapie Wagsforewer. A wierz mi, że widziałem jeszcze lepsze wyniki!

Old Post 19-04-2004 21:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:43.    Strony (17): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions