quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Prtzyznam szczerze że zaskoczyła mnie ta wypowiedz. Zaskoczyła mnie dlatego bo dokładnie przypominam sobie naszą rozmowę na teamspeaku, jeszcze z czasów kiedy gracz o którym mowa grał jeszcze w innym klanie. Przypominam sobie dokładnie jak oboje wówczas zgodziliśmy sie co do tego że taki przyrost w tak krótkim czasie jest praktycznie niemożliwy choc by niewiadomo jakie łacze i jaki sprzęt gość posiadał. No cóz. Po raz kolejny sprawdza sie powiedzenie o tym że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...
Nie masz racji Tomasz... Znasz moje podejście do ludzi grających "inaczej". Nigdy nie przyjołbym w nasze szeregi człowieka którego wcześniej nie sprawdze (a to miało miejsce i nie tylko ja Mu sie przyglądałem). Mało tego, gram z nim w ostatnim czasie dość sporo i chodźby dzisiaj, na kilku mapach jego stosunek zabić do zgonów, wynosił między 8:1, a 5:1.
Zgadza się i ja to potwierdzam, że to ja, jako pierwszy zauważyłem jego poprawe w grze(która bardzo mnie zdziwiła) i to ja podejrzewałem Go o używanie programów "dopingowych", ale jak sam wiesz, nic nie znaleźliśmy! ! ! Teraz Dobi używa Argusa i w dalszym ciągu robi podobne wyniki.
Mam też wytłumaczenie dlaczego grał w godzinach późno-nocnych. Poprostu w ciągu dnia wyrzucało Go za pingi. Tak to jest jak ma sie sdi na pięciu
quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Przyznasz chyba że to była troszke inna sytuacja i troszke inne czasy. Sytuacja była inna dlatego ze w tamtym okresie grałeś głównie jako sniper, a sprawa ratio w przypadku snipera to juz troche inna historia.
No nie tak do końca... Jako snajper, powinienem mieć dużo wyższe ratio od tego co miałem( w granicach 1.0), a moje ratio zaczeło rosnąć od momentu kiedy zaczołem grać medykiem(!), a potem gunnerem. Ale to juz inna historia... Faktem jest, że "...zapomniał wół, jak cielęciem był..."  
Pozdrawiam
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|