Nie ukrywam ze jestem kibicem deutsche Nationalmannschaf od mundialu 1990 w Italii. Dlaczego? Bo to byl pierwszy mundial ktory ogladalem w miare ze swiezym umyslem tzn cos kumalem. Niemcy mi wtedy zaimponowali i od tej pory zawsze na turniejach im kibicowalem. Odpadli teraz , po mimo wielu swietnych okazji do strzelenia gola, chyba zasluzenie. Napewno zasluzenie. Szkoda Ale nie bede rozpaczal jak wielu tutaj fanow pilki noznej jak ich druzyna np: Wlochy, Hiszpania i inne wylecialy z turnieju. Oczywiscie byl karny dla Niemiec no ale sedzia mlody niedoswiadczony .. nie wazne, na tym turnieju poprostu sedzia to tzw 3 zespol i nie ma co na niego liczyc.
Niemcom potrzebni sa nie 11 Zidanow ale... jeszcze 10 Ballackow.
Podolski gral za krotko, to jego debiut w kadrze. Anglicy nie boja sie postawic na mlodziez a Rudi ma jakies opory, choc fakt ze wielu reprezentatow Niemeic w spotkaniach na Euro nie przekroczylo 25 lat. Kuranyi tez mlody -22 lata.
Teraz kciuki trzymam za Danie , zawsze lubilem ich ogladac , tylko w 1992 napsuli mi krwi jak pokonali Niemcow w finale.
Czechow tez cenie , fajnie graja, no ale graja z Dania 
Po cichu licze na Szwedow, oni na nas zawsze nawet za Gorksiego mieli sposob ( za Gorskie wygralismy tylko 1:0 i to wszystko).
Nie lubie i nigdy nie bylem kibicem reprezentacji Holandii. Wiec moze Szwedzi ich odesla do domu Ostatnio tez na nerwach graja mi Francuzi , kiedys ich podziwialem, teraz na tym turnieju trafili na najslabsza grupe wedlug mnie i jada na fuksie i graja jeszcze wolniej niz Niemcy w pierwszej polwie z Czechami. Fakt pilkarzy maja genialnych ale wiekszosc po 30 lub w jej okolicach. Kibicuje kazdej reprezentacji ktora gra z Francja, nawet jakby to miala byc Holandia (wyjatek )
Sie rozpisalem 

Edytowane przez rcube dnia 25-06-2004 o godz. 22:29
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|