Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ktora druzyna na stadionach Portugalii siegnie po puchar Delaunay'a ?
Kto wygra Euro 2004 ?
You do not have permission to vote on this poll.
Anglia 2 6.25%
Bulgaria 1 3.13%
Czechy 6 18.75%
Chorwacja 1 3.13%
Dania 1 3.13%
Francja 4 12.50%
Hiszpania 6 18.75%
Holandia 1 3.13%
Niemcy 5 15.63%
Portugalia 2 6.25%
Rosja 0 0%
Szwecja 1 3.13%
Szwajcaria 0 0%
Włochy 1 3.13%
inni (w tym przypadku: Lotwa lub Grecja) 1 3.13%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (9): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Mam nadzieje ze ja w srode nie bede sie czul jak kibic Hiszpani tzn mam nadzieje ze jakos Niemcy awansuja

PS.
Najwiekszy faworyt board.fpp.pl (patrz ankieta) pojechal do domu. Oby drugiega faworyta niespotkal ten sam los. Natomiast Czesi jak narazie zero glosow

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-06-2004 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Chorwacja - Anglia (1:2) 2:4

Dobry meczyk, od bramy Rooney'a w 45' Anglia rzadzila na boichu. Efektowne zwyciestwo. Teraz graja z Portugalia. Oby wygrali.

Szwajcaria - Francja (1:1) 1:3

Wreszcie strzelil Henry (2 gole). Francja niezle skopala im dupe ale mozna sie tego bylo spodziewac. Zagraja z Grecja i raczej przejda dalej no ale roznie to bywa .

Old Post 21-06-2004 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

kolejne dobre mecze ;D muehehe ;d

Old Post 22-06-2004 00:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Szwecja - Dania 2:2
Italia - Bulgaria 2:1

Hm w sumie mecz moglby zakonczyc sie remisem 1:1

Bo Wlosi wygrali z Bulgaria tylko 2:1 (bramka dla Italii w doliczanym czasie jeszcze).

Szwecja 5 pkt
Dania 5 pkt
Wlochy 5 pkt

Mecz Dania - Wlochy 0:0 _______ Szwecja - Wlochy 1:1 ___ Szwecja : Dania 2:2

Gdyby Szwecja Dania byloby 1:1 to wtedy bilnas bramek dla Danii (o jeden gol wiecej)

Wlochy papa

PS.

Fakt dziwne jest jak 3 druzyny maja tyle samo pkt i mecze miedzy nimi byly zakonczone remisem, wtedy powstaje dodatkowa tabelka miedzy zainsteresowanymi i licza sie tylko kto strzelil wiecej goli (nie licza sie bramki strzelone Bulgarii)

Old Post 22-06-2004 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Buahahaha 2:2! Makaroniarze go home!

[Ja nie chce wiedziec, co sie bedzie jutro we Wloszech dzialo...]

Old Post 22-06-2004 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
Buahahaha 2:2! Makaroniarze go home!

[Ja nie chce wiedziec, co sie bedzie jutro we Wloszech dzialo...]

Wlosi moga obwiniac tylko siebie

A jak mecz by zakonczyl sie wynikiem 1:1 to tez bylaby drukarnia ? Bo przy Szwecja 1:1 Dania Wlosi maja taki sam bilans jak Dania i wtedy liczy sie kto mial lepszy bilanss z bulgarami (Wlosi jedna bramka, Dania dwie) 8) wiec... gdyby Italia pokonala Bulgarow 3:1 , 3:0 albo 2:0 ( o zgorza wtedy by o awansie decydowal ranking FIFA jesli Szwecja - Dania 1:1) to tedy mozna by bylo gadac a tak..... Trzeba bylo pokonac Dunczykow lub Szwedow, mieli okazje by nastukac wiecej bramek

PS.

Mam nadzieje ze jutro Czesi podstawia sie Niemcom

Old Post 22-06-2004 22:04
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

wlochy do domq!! jeee

a jutro niemcy wygraja i bedzie git ! P a jak nie to to dupy panowie zesmy obstawiali wyniki i mozemy sie schowac ;d

Old Post 22-06-2004 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

szkoda ze ****** rusek 20 minut nie doliczyl *****... bramke stracic w 94 minucie to jest zalamka...
mogli juz miec ten jeden punkt, widac ze sie szybko ucza miedzynarodowej pilki chlopaki

Old Post 23-06-2004 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
josephine
:D

Kocham Fredrika Ljungberga!!!!!

Old Post 23-06-2004 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil josephine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do josephine Znajdź więcej post'ów przez  josephine Dodaj josephine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać josephine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Jesli dzisiaj od pierwszej minuty zagra Podolski to jestem spokojny o wynik a jesli nie to Niemcy pojada do domu

Szkoda ze Czesi wystawia rezerwe, beda chcieli cos udowodnic. Gdyby zagraly gwiazdy Czech to by sie oszczedzali a tak bedzie ciezko

Old Post 23-06-2004 16:32
rcube
KOSZ

Nie ma Podolskiego w wyjsciowym skladzie Moze pojawi sie pozniej

Old Post 23-06-2004 19:44
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Podolski zagral, ale nie duzo. Koniec Niemcow ((. Nie, toz to jajca sa normalne: Hiszpania, Wlochy, teraz Niemcy . A tak swoja droga to Czechy graja rezerwami, a wygrywaja. Rezerwy zagraly niemal jak podstawowy sklad. Widac, ze sa swietnie przygotowani do turnieju.

Old Post 23-06-2004 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Niemcy .... i po Niemcach :| Trudno. Powinna byc jedenastka dla Niemiec ale co tam, wszyscy sa traktowani przez sedziow na tym turnieju nie fair .

Szkoda ze Czesi trafiaja w cwiercfinale na Dunczykow, bo lubie dunski dynamit a Czechow bardzo cenie.
Mam tez nadzieje ze Szwedzi wyeliminuja Holendrow

Old Post 23-06-2004 21:25
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

rcube: szukasz dziury w calym. Moze i powinna byc jedenastka dla Niemcow, ale to nie zmienia faktu, ze grali niezbyt dobrze. Przez pierwsza polowe to traktowali ten meczyk tak jak Czesi tj. mamy cwiercfinal to se popykamy. Dopiero w drugiej przyspieszyli, a treaz jak sa 1-2 w plecy i jest 88 min. to oni sie budza. A co do Szwecji i Holandii. Wszystko mi jedno kto tam wygra, nie lubie i jednych i drugich. Ktorych bardziej to ciezko powiedziec .

Old Post 23-06-2004 21:31
rcube
KOSZ

Ja Holendrow bardziej nie lubie, nigdy ich nie lubilem Oczywiscie chodzi mi o zespol a nie o Holandie jako narod bo do nich nic nie mam
Szwedzi natomiast to druzyna ogrywajaca nas jak chce i fajnie by bylo jakby zajeli jakies wysokie miejsce no i musza wyeliminowac Holandrow

Old Post 23-06-2004 21:34
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

e tam... Szwecji nie lubie jeszcze za to, ze w ostatnim meczu elim. do euro 2000 wygrali z Polska 2:0 i Larsson nam pokazal jezyk . A Holandia... rozwalili Argentyne na MŚ w 1998 (Bergkamp strzelil w 89' wrrrr nie wiem jak on to zrobil) - to jest wystarczajacy powod zeby ich nie lubic .

Old Post 23-06-2004 21:49
insmac*1337
lump

Na sniadanie - Lotwa,
Na obiad - Holandia,
Na kolacje - Niemcy

Czechy sa wielkie

Old Post 23-06-2004 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

insmac: gdyby tylko dali wygrac Niemcom... wielkosc by sie skonczyla, nie? PP

Old Post 23-06-2004 21:52
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

gazdzik no przyznasz ze kurka sedzia to niezbyt tam patrzyl co robia czechy niemca.. reka, potem jak bramkarz piknie odepchnal niemca a potem dopiero po pilke pobiegl.. no wescie, sedzia do gazu

to kto teraz wygra?

Old Post 23-06-2004 21:55
insmac*1337
lump

Co tam, Niemcy i tak grali bardzo slabo w calych Euro, nie tylko w tym meczu...Holendrzy mieli swietny mecz z Czechami i teraz tez dobrze zagrali z Lotwa, na pewno bardziej im sie nalezal awans niz szwabom.

Czesi po meczu z Holandia bardzo urosli w moich oczach - w kazdym z trzech spotkan grupowych na Euro musieli odrabiac straty - z Lotwa (0:1), z Holandia (0:2!) i z Niemcami (0:1) - i za kazdym razem im sie to udawalo - w rezultacie wyszli z grupy na pierwszym miejscu z kompletem punktow.

Old Post 23-06-2004 22:16
rcube
KOSZ

Nie ukrywam ze jestem kibicem deutsche Nationalmannschaf od mundialu 1990 w Italii. Dlaczego? Bo to byl pierwszy mundial ktory ogladalem w miare ze swiezym umyslem tzn cos kumalem. Niemcy mi wtedy zaimponowali i od tej pory zawsze na turniejach im kibicowalem. Odpadli teraz , po mimo wielu swietnych okazji do strzelenia gola, chyba zasluzenie. Napewno zasluzenie. Szkoda Ale nie bede rozpaczal jak wielu tutaj fanow pilki noznej jak ich druzyna np: Wlochy, Hiszpania i inne wylecialy z turnieju. Oczywiscie byl karny dla Niemiec no ale sedzia mlody niedoswiadczony .. nie wazne, na tym turnieju poprostu sedzia to tzw 3 zespol i nie ma co na niego liczyc.
Niemcom potrzebni sa nie 11 Zidanow ale... jeszcze 10 Ballackow.
Podolski gral za krotko, to jego debiut w kadrze. Anglicy nie boja sie postawic na mlodziez a Rudi ma jakies opory, choc fakt ze wielu reprezentatow Niemeic w spotkaniach na Euro nie przekroczylo 25 lat. Kuranyi tez mlody -22 lata.

Teraz kciuki trzymam za Danie , zawsze lubilem ich ogladac , tylko w 1992 napsuli mi krwi jak pokonali Niemcow w finale.
Czechow tez cenie , fajnie graja, no ale graja z Dania
Po cichu licze na Szwedow, oni na nas zawsze nawet za Gorksiego mieli sposob ( za Gorskie wygralismy tylko 1:0 i to wszystko).

Nie lubie i nigdy nie bylem kibicem reprezentacji Holandii. Wiec moze Szwedzi ich odesla do domu Ostatnio tez na nerwach graja mi Francuzi , kiedys ich podziwialem, teraz na tym turnieju trafili na najslabsza grupe wedlug mnie i jada na fuksie i graja jeszcze wolniej niz Niemcy w pierwszej polwie z Czechami. Fakt pilkarzy maja genialnych ale wiekszosc po 30 lub w jej okolicach. Kibicuje kazdej reprezentacji ktora gra z Francja, nawet jakby to miala byc Holandia (wyjatek )

Sie rozpisalem

Edytowane przez rcube dnia 25-06-2004 o godz. 22:29

Old Post 23-06-2004 22:19
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
Nie chce krakac ale Czesi maja dobra passe i co bedzie jak sie zrewanzuja Niemcom za Euro 1996?

No i ***** wykrakalem

W zasadzie moglbym przepisac posta rcuba ze sprostowaniem, ze jestem za Czechami (to nie (c)horongiwka ale nalezy im sie IMHO). Poza tym Szwedzi !!!

I najwazniejsze FRANCUZI DO DOMU!!!

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 23-06-2004 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

POLSKA GOLA! POLSKA GOLA! TAKA JEST KIBICOW...

a ja poprosze jeszcze dwa lody i dwa piwka... dzieeeekuje.

Old Post 23-06-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

rcube: ja nie rozpaczam z powodu odpadniecia Hiszpanii. Moze w pierwszy dzien, zaraz po koncowym gwizdku mialem mysli samobojcze , ale teraz moge byc spokojny, bo wiem ze wygrają MŚ 2006 .
Dzisiaj mamy Por - Eng. Licze na Anglie.
Jutro Fra - Gre. Tutaj jestem twardo za Francja . I tutaj z kibicowaniem Fra jest podobna sytuacja jak z rcube'm: pierwsze mś ogladalem w 98 a jak wiadomo to byl chyba najlepszy turniej dla Francji. Lali wszystkich, nie tracili goli. Wtedy mi zaimponowali, do euro 2000 ogladalem wszystkie ich towarzyskie jakie pokazywal eurosport . Potem euro2000. Potem juz sie przestalem interesowac pilka do ms 2002. Tam klapa, ze szkoda gadac. No i to by bylo na tyle . 3 quarter final gowno mnie obchodzi. Dania - Czechy jestem za Cze.

Old Post 24-06-2004 06:49
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Ja w sumie lubie i sverige i nederlanderow :> Svenska to wiadomo dlaczego a holendrami od zawsze [tydzuez ajaxem] swietnie mi sie gra w fife

Tak na prawde to imho holandia bardzo ladnie gra i szkoda ze jeden musi odpasc. No loosers bracket

Dobrze, ze wlosi o wielkich zapedach odpadli, jak i niemcy "another 1:0 in 88` and then CS", bo sie gra nudna robila :>

Old Post 24-06-2004 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Dzisiaj bedzie ciekawy mecz...stawiam na Anglie (Roonaldo )

Old Post 24-06-2004 18:02
d4
* d r u n k *

[OT]

insmac*1337: mega czad awek z "Pieniądze to nie wszystko"

[/OT]

Old Post 24-06-2004 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Alez piekny mecz Emocji co niemiara, po 83 minucie i bramce wyrownujacej Portugalii zaczelo sie prawdziwe widowisko. Niesamowita dogrywka, bomba Rui Costy, swietna bramka Lamparda no i karne. Karne, w ktorych nie wiem czemu (chociaz notorycznie ich nie strzela w waznych momentach) "wystepowal" Beckham. Fatalnie spudlowal, no i niestety na pewno obnizyl morale druzyny...w koncowce obrona Ricardo (bez rekawic!) i on sam strzelil gola Jamesowi, dajacego awans Portugalii.

Swietny cwiercfinal, oby nastepne byly rownie dobre jak ten.

d4: Bo co? Ze sobie od czasu do czasu wypije, to zaraz 'skad to, skad tamto'? :>

Old Post 24-06-2004 22:46
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

ehsz ((
No ladny meczyk. Portugalia dostala skrzydel po golu wyrownujacym (zupelnie jak po red bullu i zaczeli grac. Praktycznie caly mecz to nic nie grali, a tu taka brama a potem... ;[. Nie wiem jeszcze czemu sedzia nie uznal gola Anglikow, strzelonego zaraz po bramce Portugalii w 83 min. Beckham i Vessell... ja rozumiem, mozna nie strzelic karnego. Ale, ze nie strzelic tak jak oni to zrobili. Beckham to wogole strzelal w kibicow, a Vessell kopnal pilke jakby chcial ja bramkarzowi podac.

Old Post 25-06-2004 07:46
rcube
KOSZ

Dzisiaj mam nadzieje ze Grecja odesle Francje do domu Male szanse ale jednak jakies tam sa. A jutro Szwedzi musza odeslac Holendrow

Anglikow mi nie szkoda jakos. Nie lubie Angli Ericsona. Lubialem Anglie wczesniejsza ktora atakowala a nie ta ktora sie broni i gra taktycznie do bolu. Bez urazy ale oni mniej pokazali finezji niz Niemcy

Old Post 25-06-2004 09:15
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:16.    Strony (9): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions