Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Najlepsi gracze w polsce
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « First ... « 4 5 [6] 7 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

Re: Re: WASZE zdania ,nie WSZYSTKICH

quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
Jak juz Bisonek napisal. W CSie nie ma najlepszego gracza jest tylko najlepszy klan.

no walsnie bo jak mozna by bylo sprawdzic najlepszego gracza ( CS 1 vs 1 to razcej cos nei tak ) z z klanem jest inaczej sprawdza sie wszytstkich czlonkow, zgranie i taktyki to sie liczy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-01-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

hehe filozofy

Old Post 24-01-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

Re: Re: Re: WASZE zdania ,nie WSZYSTKICH

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

no walsnie bo jak mozna by bylo sprawdzic najlepszego gracza ( CS 1 vs 1 to razcej cos nei tak ) z z klanem jest inaczej sprawdza sie wszytstkich czlonkow, zgranie i taktyki to sie liczy

zatem pozostaje pytanie o czolowke polskich klanow

Old Post 24-01-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

Re: Re: Re: Re: WASZE zdania ,nie WSZYSTKICH

quote:
Napisane oryginalnie przez del

zatem pozostaje pytanie o czolowke polskich klanow

To w Polsce sa jakies klany??

Old Post 24-01-2002 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Re: Re: Re: WASZE zdania ,nie WSZYSTKICH

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x

ja pierdziele ale koles,
kompletna dezorientacja!
co ty 10 lat w buszu przebywales?
na to wyglada ale ja sie toba zajme

Old Post 24-01-2002 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Re: Re: Re: Re: Re: Re: WASZE zdania ,nie WSZYSTKICH

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

ja pierdziele ale koles,
kompletna dezorientacja!
co ty 10 lat w buszu przebywales?
na to wyglada ale ja sie toba zajme

))
Pewnie tak.
A co do sprawdzania klanów, to polem do popisu jest Liga i ClanBase.

Old Post 24-01-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Wezcie pod uwage to ze, nie ktore klany sa z kafejek, a naprzyklad taki SPECNAZ nie jest z kafejki, ale nawet dobrze gra Slyszeliscie o nim

Old Post 25-01-2002 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
Wezcie pod uwage to ze, nie ktore klany sa z kafejek, a naprzyklad taki SPECNAZ nie jest z kafejki, ale nawet dobrze gra Slyszeliscie o nim

SPECNAZ?

Edytowane przez AdaX dnia 25-01-2002 o godz. 10:35

Old Post 25-01-2002 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

adax na joke'ach sie nie znasz
a jak chcecie sprawdzic najlepciejszego klana
to zobaczcie kto ma najwieksza fujare

Old Post 25-01-2002 10:09
Eustachy
forgotten

quote:
...a jak chcecie sprawdzic najlepciejszego klana
to zobaczcie kto ma najwieksza fujare

heheheeh zajebisty pomysl..... Z pewnoscia pojedynek na fujary wygraja [talibowie] (ponoc euroazjaci maja duze czlonki..)

Old Post 05-02-2002 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

eh, a jak w jednym klanie sa 5-letnie dzieci?
to chyba jest bez sensu, lepiej od razu 1 MIEJSCE!

Old Post 05-02-2002 18:55
n00d3x
qqryq!

ja slyszalem ze w afganistanie maja baby z jajami
np taki binladen

Old Post 05-02-2002 18:55
Ezekiel
Training (Enforcer)

Re: Najlepsi gracze w polsce

Powiem to w skrucie,wiekszosc tych ludzi ktorych opisalem ze sa niby najlepsi to porotu Cziterzy,Taka jest prawda A nuemr jeden to Riggs z BRO poprostu The besciak jesli chodzi o cziterstwo i jego caly klan.Wiele razy gralem z nimi i wiem to,tzn teraz juz nie gram bo mam ich dosc ... Do puki nie zlikwiduje sie plagi czuterstwa nikyt nie jest najlepszy ,takie jest moje osobiste zdanie.Zreszta nie iwem po czym oceniasz kto jest najlepszy po tym jak ile ma w stats czy poprostu grales z nimi na ich serwach ,Kazdy na swoim serwei jest the besiak a Panowie z WAW to jzu inna historia ale jak wszedlem na ich serwer to nie uwiezylem jak mozna czitowac i tak otwarcie.Powinno ise blokowac takim ludziom IP zeby nie mogli sie jzu polanczac,Miejsmy nadziej ze CS 1,4 cos zmieni w tej kwesti.

Old Post 05-02-2002 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ezekiel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ezekiel Znajdź więcej post'ów przez  Ezekiel Dodaj Ezekiel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ezekiel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

hahahah, widac ze kolega jest nie dowartosciowany
po 1. BRO gra z Cyberlandu wiec jedz i sie przekonaj ze tam chitow nie ma, jedz - dostan w dupe - zmadrzej
po 2. BRO gra na tylu ogolnopolskich turniejach i jest mistrzem Polski wiec watpie aby nawet mogli chitowac..
po 3. nie wierze tez ze ktorys z czlonkow klanu [WAW] mogl miec chity, ale to juz inna bajka...

Old Post 05-02-2002 23:06
n00d3x
qqryq!

dziewczyny! zgubilyscie temat

Old Post 05-02-2002 23:08
Ezekiel
Training (Enforcer)

myslisz ze latanie po mapie,wchodzenie w podloge i zawisniecie w powietrzu,a gdy jeden z nich mnie zabil sami wpisali za mnie forgivetk ? To nie sa napewno czity tylko moje przewidzenie.
Co do BRO to oni wala po scianach... wiem ze czasami wiemy gdzie sie kto chowa i mozna ale ,nie raz bylem w takim miejscu ze nie mogli wiedzzec chyba ze czitowali i ze snajperki w glowe przez sciane na Assalucie heh to pewnie tez nie sa czity...

Old Post 06-02-2002 00:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ezekiel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ezekiel Znajdź więcej post'ów przez  Ezekiel Dodaj Ezekiel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ezekiel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Polskie klany nie potrafia grac! Nie oszukujmy sie

Old Post 06-02-2002 12:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Ezekiel
myslisz ze latanie po mapie,wchodzenie w podloge i zawisniecie w powietrzu,a gdy jeden z nich mnie zabil sami wpisali za mnie forgivetk ? To nie sa napewno czity tylko moje przewidzenie.
Co do BRO to oni wala po scianach... wiem ze czasami wiemy gdzie sie kto chowa i mozna ale ,nie raz bylem w takim miejscu ze nie mogli wiedzzec chyba ze czitowali i ze snajperki w glowe przez sciane na Assalucie heh to pewnie tez nie sa czity...

no to ladny jestes! jesli o to ci chodzi to mamy tutaj doczynienia z zabawami admina a nie chitami - zreszta ja czesto gram na BRO iz takimi sytuacjami sie nie spotykam = bredzisz!
Chlopie pomysl czasem! czasem na mapie jest taki punkt gdzie sie w niego wali asekuracyjnie bo tam prawie zawsze ktos siedzi..

Old Post 06-02-2002 13:19
Ezekiel
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no to ladny jestes! jesli o to ci chodzi to mamy tutaj doczynienia z zabawami admina a nie chitami - zreszta ja czesto gram na BRO iz takimi sytuacjami sie nie spotykam = bredzisz!
Chlopie pomysl czasem! czasem na mapie jest taki punkt gdzie sie w niego wali asekuracyjnie bo tam prawie zawsze ktos siedzi..

Ja wiem co mowie.. z zabawami adminow no nie badz smieszny zabawy zabawami ( zreszta jesli sie ludzi traktuje powaznie a za takiego czlowieka i gracza sie uwarzam nie powinno sie robic dowcipow i to w takim stylu) Dowcipem mozna nazwac zabicie a potem z usmiechem zakamuflowanie tego ?? .. hmmm moim zdaniem to totalne idiotyzmy WAW i ludzie z niego to przyglupy jesli mysla ze to jest dobra zabawa oczywwiscie wg ciebie.WG dla mnie to kretynizm.Sam posiadajac serwer napewno nei zabijalbym ludzi i nie robil bym takich rzeczy no chyab ze mialbym 13 lat jak wiekszosc,w sumie to moze ich zrozumiec ,majac tyle lat spewnoscia tez bym nie zajmowal sie mysleniem tylko robieniem glupich kawalow jesli to tak mozna oczywiscie nazwac.Co od strzelania asekuracyjnego to sie zgadzam ale nie ze snajperki ... chyba nie musze przypominac ze snajperka ma jeden szczal heh i do tego asekuracyjnie w Heada heh to jest poprostu zabawne.Nie proboj ich bronic bo ja dobrze wiem co pisze i co widze na serwerach a lamerem nie jestem.Ja poprstu che zeby osoby ktore maja opa byli naprawde rozsadnymi ludzmi a nie dzieciakami.To by bylo na tyle.

Old Post 06-02-2002 13:43
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Ezkiel czy ja powiedzialem ze to sa madre i ciekawe zabawy? o tym byla jush mowa wczesniej! ze admini w Polsce (nie wszyscy) prezentuja smieszny poziom intelektualny!
a co do tego heada no to czy przeciez przypadki sie zdarzaja, choc jesli to ci sie powtorzylo to zwracam honor!
aha! moze nie oceniaj zbyt pochopnie ... a moze?

Old Post 06-02-2002 14:00
The!
Nv| member

Re: Re: Re: Re: Re: WASZE zdania ,nie WSZYSTKICH

quote:

heheh a ty n00d3x jux nie masz klanu??? a w jakim byles ?
jak nie masz to napisz [email protected] to mój kumpel dobry klanik dobry z dobrymi kolesiami

Email: [email protected]

Old Post 06-02-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Che Guevara
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Ezekiel

Bueheheheheheheeeeee... dziekujemy ci Ezekiel za blyskotliwa wypowiedz... musze przyznac, ze dostarczyles nam wiele zabawy :-)
Cale BRO gra praktycznie zawsze i tylko z CyberLandu. Zapraszam do ogladania nas w akcji :-) (jak "czitujemy" hehe)
Strzelanie przez sciany to jeden z podstawowych elementow gry, zapraszam do obejrzenia pierwszego lepszego demka zachodnich klanow - tam niekiedy teamy wygrywaja nie widzac przeciwnika na oczy. Aha, oczywiscie snajperka jest do tego najlepsza (sila strzalu)
Nie ma cheata ani komendy admina pozwalajacego "wybaczyc" za kogos :-)
Jesli masz jeszcze jakies kompleksy to podziel sie nimi prosze z nami - moze cos wspolnie zaradzimy.

Z wyrazami szczerego rozbawienia

[BRO]Che Guevara

ps. wchodzenie w podloge i zawisanie w powietrzu oznacza albo bardzo duze choke/lossy albo kombinowanie z dll'ami na Twoim kompie
ps2 wiecej takich wyzywajacych od cheaterow lamuskow i bedzie jeszcze weselej na polskiej scenie CS'a
ps3 Trapper, Ty zamiast pisac glupoty to wez sie do roboty i pracuj nad ta swoja liga, bo Ja juz jestem gotowy sie wycofac (tak jak wiele innych klanow)

Old Post 07-02-2002 01:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ezekiel
Training (Enforcer)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Che Guevara

Bueheheheheheheeeeee... dziekujemy ci Ezekiel za blyskotliwa wypowiedz... musze przyznac, ze dostarczyles nam wiele zabawy :-)
Cale BRO gra praktycznie zawsze i tylko z CyberLandu. Zapraszam do ogladania nas w akcji :-) (jak "czitujemy" hehe)
Strzelanie przez sciany to jeden z podstawowych elementow gry, zapraszam do obejrzenia pierwszego lepszego demka zachodnich klanow - tam niekiedy teamy wygrywaja nie widzac przeciwnika na oczy. Aha, oczywiscie snajperka jest do tego najlepsza (sila strzalu)
Jesli masz jeszcze jakies kompleksy to podziel sie nimi prosze z nami - moze cos wspolnie zaradzimy.

Z wyrazami szczerego rozbawienia

[BRO]Che Guevara

ps. wchodzenie w podloge i zawisanie w powietrzu oznacza albo bardzo duze choke/lossy albo kombinowanie z dll'ami na Twoim kompie
ps2 wiecej takich wyzywajacych od cheaterow lamuskow i bedzie jeszcze weselej na polskiej scenie CS'a
ps3 Trapper, Ty zamiast pisac glupoty to wez sie do roboty i pracuj nad ta swoja liga, bo Ja juz jestem gotowy sie wycofac (tak jak wiele innych klanow)
[/Q

Co do mojej gry to nei mam zadnych kapleksow bo gram dobrze oczywiscie nie tak dobrze jak wy (jeden z was ) skoro z pieciu metrow sciany wybraliscie akurat ten skrawek kolo ktorego stalem i do tego ladnego heada dostalem,naprawde tylko podziwiac was ...

Old Post 07-02-2002 01:20
Ezekiel
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Che Guevara

skreen i tak by nic nei dal ale tak bylo wpisali za mnie forgivetk.poprostu zenada to akurat bylo na WAW

Old Post 07-02-2002 01:22
Che Guevara
Guest

Lepiej nic juz nie pisz bo sie osmieszasz :-(

Old Post 07-02-2002 01:50
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

chyba ze ten kto zabil byl adminem i mp_tkpunish 0 ustawil jak zabil - ale coz

Old Post 07-02-2002 07:26
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

khem

no chlopak sam sie osmiesza, ale co do tego forgivetk to siem zgadzam, moj qmpel dostal admina i siedzielismy na serwie i wpisywal text za mnie, "ja" (moj nick) mowil to co on se pisal, a takie wlasnie wpisywanie forgivetk za kogos juz nieraz widzialem.

Old Post 07-02-2002 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Re: Najlepsi gracze w polsce

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Jak kto uważa ja rozpisze około 35 miejsc
[...]
I tak powinna wyglądać polska reprezentacja do wszystkich turniejów

lol, nikogo z fear!

daj spokoj lepiej z takimi listami...

Old Post 07-02-2002 12:53
Cali
słodki chłopak :]

o kurcze traper naprwade jest powalony... przeciez mnie tu nie ma

Old Post 08-02-2002 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: khem

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
no chlopak sam sie osmiesza, ale co do tego forgivetk to siem zgadzam, moj qmpel dostal admina i siedzielismy na serwie i wpisywal text za mnie, "ja" (moj nick) mowil to co on se pisal, a takie wlasnie wpisywanie forgivetk za kogos juz nieraz widzialem.

a ja sie czesciej spotykam z tekstami na srodku ekranu... WPISZ FORGIVETK bo POZALUJESZ! .... i to najczesciej konczy sie kickiem albo slapowaniem ze strony adminow!

Old Post 08-02-2002 14:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:23.    Strony (7): « First ... « 4 5 [6] 7 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions