quote: Napisane oryginalnie przez Ezekiel
myslisz ze latanie po mapie,wchodzenie w podloge i zawisniecie w powietrzu,a gdy jeden z nich mnie zabil sami wpisali za mnie forgivetk ? To nie sa napewno czity tylko moje przewidzenie.
Co do BRO to oni wala po scianach... wiem ze czasami wiemy gdzie sie kto chowa i mozna ale ,nie raz bylem w takim miejscu ze nie mogli wiedzzec chyba ze czitowali i ze snajperki w glowe przez sciane na Assalucie heh to pewnie tez nie sa czity...
Bueheheheheheheeeeee... dziekujemy ci Ezekiel za blyskotliwa wypowiedz... musze przyznac, ze dostarczyles nam wiele zabawy :-)
Cale BRO gra praktycznie zawsze i tylko z CyberLandu. Zapraszam do ogladania nas w akcji :-) (jak "czitujemy" hehe)
Strzelanie przez sciany to jeden z podstawowych elementow gry, zapraszam do obejrzenia pierwszego lepszego demka zachodnich klanow - tam niekiedy teamy wygrywaja nie widzac przeciwnika na oczy. Aha, oczywiscie snajperka jest do tego najlepsza (sila strzalu)
Nie ma cheata ani komendy admina pozwalajacego "wybaczyc" za kogos :-)
Jesli masz jeszcze jakies kompleksy to podziel sie nimi prosze z nami - moze cos wspolnie zaradzimy.
Z wyrazami szczerego rozbawienia
[BRO]Che Guevara
ps. wchodzenie w podloge i zawisanie w powietrzu oznacza albo bardzo duze choke/lossy albo kombinowanie z dll'ami na Twoim kompie
ps2 wiecej takich wyzywajacych od cheaterow lamuskow i bedzie jeszcze weselej na polskiej scenie CS'a
ps3 Trapper, Ty zamiast pisac glupoty to wez sie do roboty i pracuj nad ta swoja liga, bo Ja juz jestem gotowy sie wycofac (tak jak wiele innych klanow)
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|