Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Tibia! :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
A co masz?

2hs, plate armor, soldier helmet, brass legs i jakies tam butki nie pamietam .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-09-2003 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
o jaaaaaaaaaa.... ten board jest skarbnica kultowych textow... :O

Zapisze sie w dziejach historii zlotymi zgloskami?

Old Post 06-09-2003 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Re: Tibia! :D

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
www.tibia.com - taki sobie darmowy (z możliwością wykupienia premium account, które daje dodatkowe pierdoły) mmorpg wzorowany na Ultima Online, zajmuje mało, dźwięku nie ma, grafika na poziome super nintendo, ale za to gra jest miodna jak cholera, rozbudowana jak engine fpp.pl i uzależniająca bardziej od bloga gorego .

Rejestrować się, ściągać, i grać, ale to już .
Serwer 'Danubia', ja 'mieszkam' teraz w mieście Venore, nie ma to jak smurd bagna na ulicy .
Zanim ktoś zacznie zadawać pytania radze przeczytać tutorial na tibia.com.

HEhe gralem w to gowno mam 20lvl miezska w Venore ( szajs na bagnach ) zrobili wczoraj nowe dp, *******eni pk nie zabijali i ktos zlurowal gsa jak zabijalem gsa na skale ;/ i zucilem gre bo znowu po raz 3ci pod rzad stacilem p-legsy !!!! **** jakie macie lvl'e ?
PS gram na Lunarze

Old Post 06-09-2003 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
OMG ale to trzeba być frajerem żeby na takie coś iść

edit ----------

Jednak można być większym frajerem, mało brakowało a bym sprzedał board swrod (warty 150gp) za 2k, ale zanim doszedłem do kupca ten zdążył 3 razy zginąć . I tak wyhandlowałem za niego 400gp .

HAHAHAH to jest warte 4-5k lol albo sie cos pojebalo CI

Old Post 06-09-2003 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Re: Re: Tibia! :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
HEhe gralem w to gowno mam 20lvl miezska w Venore ( szajs na bagnach ) zrobili wczoraj nowe dp, *******eni pk nie zabijali i ktos zlurowal gsa jak zabijalem gsa na skale ;/ i zucilem gre bo znowu po raz 3ci pod rzad stacilem p-legsy !!!! **** jakie macie lvl'e ?
PS gram na Lunarze

mam 19lvl gram w venore (gralem bo juz mi sie nie chce :} )

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 06-09-2003 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Tibia! :D

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
mam 19lvl gram w venore (gralem bo juz mi sie nie chce :} )

aa i jeszcze straclem 9k przez parcel trade ;// mialem miec warrior helmet.. >

Old Post 06-09-2003 18:19
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Tibia! :D

quote:
aa i jeszcze straclem 9k przez parcel trade ;// mialem miec warrior helmet.. >

warior helmet za 9k? ja kupilem za kilkaset gp

Old Post 06-09-2003 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: Tibia! :D

quote:
warior helmet za 9k? ja kupilem za kilkaset gp

na Lunarze 10k to normalna cena

Old Post 07-09-2003 11:04
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
HAHAHAH to jest warte 4-5k lol albo sie cos pojebalo CI

Noob? Pierwsza zasada: stara gwardia ma zawsze racje :>

Board sword jest wart ze 150gp, two handed sword który jest lepszy jest wart 600gp wiec nie wiem czemu to to ma kosztować 4-5k Oo. Co do warrior helmet, to cena 9-10k jest normalna, zonku: złapałeś frajera . Poziom miałem 25 zanim mnie nie kill, teraz gram w Morrowinda i PK mi nie grozi .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 07-09-2003 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja pogralam troche, fajnie bylo, lecz potem zaczal sie masowy kill. Stworzylam druga postac, wrocilam na rooka, pobawilam sie chwile... i znowu mnie cos zabilo.. nie mam nic. Zaczyna mnie denerwowac bezcelowosc tej gry. Idz, zabij potworka, przynies co da, sprzedac, kup co trzeba, idz zabij innego potworka. I to w sumie tyle...

Mozecie mi polecic jakas inna gre tego typu? Jesli nie lepsza i bardziej celowa to przynajmniej inna? Bo na ta powoli patrzec nie moge

Probowalam sie zarejestrowac na sharda NightVision na ultime ale cos maila nie przysylaja. Albo mnie nie chca, albo sie wylaczyli albo cos jeszcze. W kazdym razie konta niet... poszukuje wiec tymczasowo innej rozrywki.

Nea jak tam tworzenie wlasnej gry tego typu? Ponizej kilka uwag ktore mnie wqrzaja w Tibii :

- kiepska sterownosc mycha.. postac czasem lazi bez sensu, zupelnie nie tam gdzie jej pokaze. Jedynymi pewniakami sa : klikanie na mape i sterowanie strzalkami. Poza tym gdy jakis gracz nagle zagrodzi droge, postac zaczyna ruszac jakas dziwna sciezka, byc moze w kierunku celu ale naokolo.. trzeba ja wtedy zatrzymywac zeby nie lazla tylko poczekala.

- Przesuwanie playerow... stoje sobie spokojnie tlukac mojego potwora a tu jakis ciec sie dowala i mnie odsuwa... wrrr

- Potwor ktory raz zaatakowal, atakuje tylko te jedna osobe, innych nie. To jest strasznie wqrwiajace. Juz kilka razy przesuwano mnie chamsko w strone potwora od ktorego uciekalam zebym robila za jakas tarcze. Poza tym osoby dolaczajace sie do bitwy wiedza ze potwor ich nie zaatakuje wiec moga spokojnie w tym czasie wlaczyc tryb ofensywny i zadawac wiecej obrazen... czyli dostac wiecej expa niz osoba ktora caly czas obrywa i sie broni.

- Kolory. Jesli chcesz zeby to fajnie wygladalo, definiowane przez graczy kolory musza byc nieznaczne i realistycznie ustawione. Zeby nie lataly takie cale jaskrawozielone albo fosforyzujaco rozowe postacie... bo to wyglada idiotycznie :>

- Wyglad a profesja - imo zjechana rzecz troche w tibii. Jak sie spojrzy na Ragnaroka to tam wraz z profesja zmienia sie wyglad gracza. A tu czarodziej lata w stroju rangera czy rycerz w dlugiej sukni (sama tak robilam ale to dlatego ze inaczej te babki wygladaja pasqdnie )

- Gra powinna miec automatycznie zablokowane niektore slowa w mozliwosci wpisywania imion. Chociaz tego i tak ktos musi pilnowac bo potem lataja takie "Wasz mistrz nad mistrze" czy "Uwazaj bo zginiesz".

bla bla bla... jak cos se przypomne to jeszcze napisze.. a teraz dobranoc bo jutro trzeba wczesnie wstac :>

Old Post 07-09-2003 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

JAko ze zdecydowanie dluzej pogralem w runescape, to ten wlasnie tytul polecam - www.runescape.com - mozliwosc gry przez www lub z wlasnego klienta [troche lepsze]. Minimalnie wieksze lagi sa, ale zdecydowanie bardziej wciaga moim zdaniem, noi na innych zasadach jest. Co do grafiki jest deko gorsza, ale da sie wytrzymac

Old Post 08-09-2003 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

probowal ktos tego http://eng.pristontale.com/ ?:O

\/

Old Post 08-09-2003 04:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Co do grafiki jest deko gorsza, ale da sie wytrzymac

.... a juz myslalam ze gorzej od tibii sie nie da.

Nie docenilam tych ludzi

Old Post 08-09-2003 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Ja się wciągnołem w Morrowinda, lepszego crpg nie ma. Co prawda to nie mmorpg, no ale nie można mieć wszystkiego .

Old Post 08-09-2003 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hmmm... szczerze mowiac... musialabym troche w to pograc bo jak widzialam to mi sie grafa niezbyt podoba - zwlaszcza te obrzydliwe elfy :>

Ja poki co za ulkubionego rpga uwazam Planescape Tormenta i na razie niczemu nie udalo sie na tak dlugo mnie przykuc do kompa (mowie o crpgach i nie japonskich bo w tym przypadku FF7 rzadzi jednak :> )... niedlugo wlacze sobie wreszcie Brame Baldura bo tyle ludzi nad tym a****e i o****e ze trzeba sprawdzic

Old Post 08-09-2003 21:17
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Hmmm... szczerze mowiac... musialabym troche w to pograc bo jak widzialam to mi sie grafa niezbyt podoba - zwlaszcza te obrzydliwe elfy :>

Ja poki co za ulkubionego rpga uwazam Planescape Tormenta i na razie niczemu nie udalo sie na tak dlugo mnie przykuc do kompa (mowie o crpgach i nie japonskich bo w tym przypadku FF7 rzadzi jednak :> )... niedlugo wlacze sobie wreszcie Brame Baldura bo tyle ludzi nad tym a****e i o****e ze trzeba sprawdzic

Grafa jest wyjebana, modele postaci może jak na dzisiejsze czasy nie są jakieś specjalnie cudowne, ale i tak wszelkie niedoskonałości zanikają po 20 minutach grania, kto raz zobaczy outdoor w tej grze ten już się nie oprze . W żadnej grze nie widziałem lepszego nieba i wody, a dotego świat jest w***** wielki, możesz iść i iść i iśc...

Old Post 08-09-2003 21:47
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Grafa jest wyjebana, modele postaci może jak na dzisiejsze czasy nie są jakieś specjalnie cudowne, ale i tak wszelkie niedoskonałości zanikają po 20 minutach grania, kto raz zobaczy outdoor w tej grze ten już się nie oprze . W żadnej grze nie widziałem lepszego nieba i wody, a dotego świat jest w***** wielki, możesz iść i iść i iśc...

co juz nas naciagasz na nowa gre?

Old Post 08-09-2003 21:56
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
co juz nas naciagasz na nowa gre?

Ja nic nie robie, ja tylko odpowiadam na pytania Saari .

Old Post 08-09-2003 21:57
[FPP]Fausto

morrowind jest z tego co wiem banalny, moj mlodszy o 4 lata kolega pogral do polowy i mial juz wszystko wiec sie znudzil i wyjebal... Potwierdzilo mi to pare osob, ze jedno co tam jest calkiem to grafa, a mi to na starym sprzecie nie poszlo

Old Post 08-09-2003 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a wlasnie, dajcie jakies przykladowe tytuly rpg'ow w ktore moglbym z kumplem na localu pograc. byle nie jakies ultra nowosci bo mi nie pojda

Old Post 09-09-2003 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

To zagraj w Planescape Torment (nie trzeba mocnego kompa) - budzisz sie w kostnicy jako (nie)martwy koles... potem lazisz po miescie ktore jest jednym wiellkim smietnikiem.... ogolnie gra baldzo fajna W przeciwienstwie do wiekszosci Rpgow postac nie jest bezosobowa ktora poowiedzmy ze kreujesz tylko dostajesz gotowego faceta, ktory pomimowszystko jest calkiem sympatyczny Do tego postacie wedrujace z nim takze bardzo daja sie lubic..

Old Post 09-09-2003 10:33
[FPP]Fausto

quote:
o zagraj w Planescape Torment (nie trzeba mocnego kompa) - budzisz sie w kostnicy jako (nie)martwy koles... potem lazisz po miescie ktore jest jednym wiellkim smietnikiem.... ogolnie gra baldzo fajna

Jaki swojski klimacik :-))) nie poszlo mi na starym kompie to moze teraz uruchomie w koncu :> tylko musze to od kogos skolowac :>

quote:

W przeciwienstwie do wiekszosci Rpgow postac nie jest bezosobowa ktora poowiedzmy ze kreujesz tylko dostajesz gotowego faceta, ktory pomimowszystko jest calkiem sympatyczny Do tego postacie wedrujace z nim takze bardzo daja sie lubic.. [/B]

A mozna zabic wszystkich i grac samotnie? [niekoniecznie jako zly... np w baldurze zawsze bylo mi szkoda postaci ktore za wszelka cene chcialy dojsc i nie potrafilem im odmowic, ale potem wystawialem je bez ekwipunku do ataku jako zywe tarcze i sobie w naturalny sposob zwalnialy miejsce w druzynie :E ]

Old Post 09-09-2003 13:40
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

eeee ***** mac, zajebal mnie paladnin na 8lvlu kiedy ja mialem 18lvl

Old Post 14-09-2003 18:17
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Mi po ladnej serii zginiec ostatnio udalo sie w koncu dostac na 9ty lvl.. stalo sie tak ze odkrylam fajna jaskinie pelna waspow a przy moim uzbrojeniu one mi praktycznie nie szkodza :>

Druga postacia siedze sobie wesolo na rooku, jakos mi sie nie spieszy na maina bo tam bija - ale z drugiej strony na rooku kradna i tlumy sa w kazdym miejscu

Old Post 14-09-2003 18:23
[FPP]Liv3sMack

Uh... Tibia Gra ktos w nia jeszcze z ekipy fpp.pl ? Bo jak tak to zapraszam do nowo stworzonej gildi. Nie powiem kto jest zalozycielem bo wszyscy oleja tego posta ;> Jest nas tam chyba z 12. W ciagu 3 dni uzbieralismy taka ilosc. Zonka sie udalo namowic... sa u nas w gildi tacy ludkowie jak ja ( czytaj ja = kretyni ) ktorzy czasem robia cos czego nie powinni... ale sie wyszkoli ich i bedzie git. Gildia nosi nazwe Smoczej Lancy. Zapraszamy wszystkich powyzej 14lvl... Saari ma wstep nawet od pierwszego poziomu ( jezeli oczywiscie chce ). Na starcie jak ktos przychodzi z rooka dostaje od pana Targaaha plate armor i longsworda czy tam 2h sword. Zalezy od losu.

Ta gildia to jest tak w 1/2 bo nie mamy pcc wiec to jest narazie klan/zgrupowanie. Ale w planach jest zakupienie pcc i to jest pewne. No pozdrawiam wszystkich z ekipy fpp.pl i dozobaczenia na kontynencie.

PS. jak ktos juz nie gra w tibie to niech da login i passa biednemu livesmakowi a on wezmie przejmie ekwipunek jegomoscia i zostawi charakter w spokoju...

Old Post 14-09-2003 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hmmm... no ja chetnie sie przylacze ale pytanie co to i jak to i w ogole :>
Poza tym kto w tej gildii jest i co to sa za rzeczy ktore robicie a ktorych nie powinniscie - mam nadzieje ze nie pk bo tego nie lubie. Wlasnie mnie dzis niejaki fire rider zabil jak spokojnie sobie lowilam rybki ...wrrrr...
Ale i tak juz niedlugo 10lvl

btw- fajnego goscia widzialam dzis - ksywka Raistlij Majere II - poziom 84 Podszedl do innego gostka - jeden firebal i 260hp w dol ... kolesia jednym uderzeniem zmiazdzyl .Oo.

Old Post 15-09-2003 16:21
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Liv3sMack
Zonka sie udalo namowic...

heh, pomoglem jakiemus kolesiowi co oberwal od jakiego paladynka na 8lvlu, jak ja zaczalem dostawac f_******* to ci koledzy ktorym chcialem pomoc tylko sie patrzyli, popsrednio przyczynili do mojej smierci stojac w przejsciu i nawet nie mogli sie przesunac nie o to chodzi w gildii Liv3smack

Old Post 15-09-2003 16:52
[FPP]Fausto

quote:

btw- fajnego goscia widzialam dzis - ksywka Raistlij Majere II - poziom 84 Podszedl do innego gostka - jeden firebal i 260hp w dol ... kolesia jednym uderzeniem zmiazdzyl .Oo.

Widzialem grupke podjaranych polakow jak sie bawila tym najmocniejszym ofensywnym, jak tam sie zwal... W kazdym razie ma fajny zasieg - 7 killow za jednym strzalem :>

Old Post 15-09-2003 17:44
Totem6
Master (Spawn)

ej lulki robcie postacie na Lunarze. gram tam teraz 2gim charaktemrem druidem 19lvl 24mlvl jak ktos was zabije czy cos to mu z sd walne a moj kolega 36lvl pallek z super skillami pomorze wiec jak chcecie to grajcie na Lunarze

Old Post 17-09-2003 15:41
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

tu wszyscy opanowali juz Danubie

Old Post 18-09-2003 22:27
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:15.    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions