Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Topic organizacyjny, Warszawa 2004
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « First ... « 5 6 [7] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Chce sie szybko zaklimatyzowac

ale ten tekst rzondzi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-05-2004 08:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Unregistered
Evil_Betty

huh? whata? co niedobrego z 4um czy aklimatyzacja? Sora chlopaky ze nie jestem taki fajny jak wy, ale staram sie jak moge , zeby byc kul.

Old Post 19-05-2004 08:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Unregistered Znajdź więcej post'ów przez  Unregistered Dodaj Unregistered do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Unregistered prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Nie jesteśmy kul. Jesteśmy top i trendy.

Old Post 19-05-2004 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

i mlodziezowi.

Old Post 19-05-2004 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Unregistered
Evil_Betty

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
i mlodziezowi.

aaa, to elegancko.

Old Post 19-05-2004 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Unregistered Znajdź więcej post'ów przez  Unregistered Dodaj Unregistered do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Unregistered prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hot sauce!
TheInsaneDunkingMachine

quote:
Napisane oryginalnie przez Unregistered
aaa, to elegancko.

boze ty pacynko. bierz klocki (te co tak ubostwiasz skrecac) i idz sie bawic do innej piaskownicy. tu ci nikt nie lubi...

Old Post 19-05-2004 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hot sauce! Znajdź więcej post'ów przez  hot sauce! Dodaj hot sauce! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hot sauce! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Unregistered
Evil_Betty

jakto? to znaczy ze nie jestem zaproszony do Marcina? A ja juz kołowałem towar. W piaskownicy juz tez przestalem sie bawic, bo inne dzieci nie chcialy jarac mojego stuff'u wiec prosze o ponowne rozpatrzenie zaproszenia mojej skromnej osoby...

Old Post 19-05-2004 17:02
hot sauce!
TheInsaneDunkingMachine

quote:
jakto? to znaczy ze nie jestem zaproszony do Marcina? A ja juz kołowałem towar. W piaskownicy juz tez przestalem sie bawic, bo inne dzieci nie chcialy jarac mojego stuff'u wiec prosze o ponowne rozpatrzenie zaproszenia mojej skromnej osoby...

w takim razie prosba do fausta, by zdecydowal czy cie chcemy. w koncy z tego co mowil alienzerGG to jestes jego ziomblem..

Old Post 19-05-2004 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hot sauce! Znajdź więcej post'ów przez  hot sauce! Dodaj hot sauce! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hot sauce! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Unregistered
Evil_Betty

quote:
Napisane oryginalnie przez hot sauce!
w takim razie prosba do fausta, by zdecydowal czy cie chcemy. w koncy z tego co mowil alienzerGG to jestes jego ziomblem..

smerfastycznie, ziombal na pewno sie zgodzi

Old Post 19-05-2004 17:39
gazi
podróżnik

Ilu dresow z bejsbolami bedzie na tej waszej imprezie ? : >

Old Post 19-05-2004 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Unregistered
Evil_Betty

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Ilu dresow z bejsbolami bedzie na tej waszej imprezie ? : >

hrhrhrhr, snap... ale joke

W szafie marcina wiszą 3 dresy, w szufladzie sa kredki - jak namalujesz na dresikach bejsbole to beda - Czy.

Old Post 19-05-2004 19:47
alienzero
KOSZ

...ja sie do tych czubow nie przyznaje

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Edytowane przez alienzero dnia 20-05-2004 o godz. 01:29

Old Post 19-05-2004 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

ale o co chodzi.

Old Post 19-05-2004 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

quote:
hrhrhrhr, snap... ale joke

W szafie marcina wiszą 3 dresy, w szufladzie sa kredki - jak namalujesz na dresikach bejsbole to beda - Czy.

Hmm ... ciekawe czy już czuć "rozkład" owych dresów skoro sobie tam wiszą

Old Post 19-05-2004 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

fausto zaprosil kolegow?

Old Post 19-05-2004 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
fausto zaprosil kolegow?

a moze sie sklonowal

Old Post 20-05-2004 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hot sauce!
TheInsaneDunkingMachine

po calkowitym wytrzezwieniu stwierdzam, ze najepka udala sie w 100%. mzoe tylko bylo ciut za duzo zielska (tak,tak, czasami moze go byc za wiele). dziekuje wszystkim za liczne przybycie. jak tylko tulup przyniesie mi aparaciaka mojego to zarzuce co ciekawsze foty. swoja droga to ma chlopak pozytek z mojej zabawki- robi zdejcia swoich plecow, bo w lustrze sie przyjrzec nie moze

Old Post 25-05-2004 22:43
Unregistered
Evil_Betty

quote:
Napisane oryginalnie przez hot sauce!
po calkowitym wytrzezwieniu stwierdzam, ze najepka udala sie w 100%. mzoe tylko bylo ciut za duzo zielska (tak,tak, czasami moze go byc za wiele). dziekuje wszystkim za liczne przybycie. jak tylko tulup przyniesie mi aparaciaka mojego to zarzuce co ciekawsze foty. swoja droga to ma chlopak pozytek z mojej zabawki- robi zdejcia swoich plecow, bo w lustrze sie przyjrzec nie moze

Fakt fakciorem pozostanie, co za duzo chwastuf to niezdrowo, pod koniec marcin, zeby sie nie zmarnowalo, zaczal skrecac wszystkim gigantyczne phat blunty - bo takich batach jeden koleszko zaczal chodzic po suficie! wiem ze to brzmi malo wiarygodnie ale widzialem na wlasne oczy, hot sauce moze potwierdzic.

Old Post 25-05-2004 23:23
[FPP]krzysiek
w's'kendo

ta, bo lyzki tak naprawde nie ma.

Old Post 26-05-2004 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hot sauce!
TheInsaneDunkingMachine

Thumbs up

quote:
<ciach> bo takich batach jeden koleszko zaczal chodzic po suficie! wiem ze to brzmi malo wiarygodnie ale widzialem na wlasne oczy, hot sauce moze potwierdzic.

no wlasnie. do dzis nie moge zrozumiec jak on to robil....chodzenie po suficie...raczej bym nie uwierzyl, ale przeciez na wlasne oczy widzialem...

Old Post 26-05-2004 06:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:38.    Strony (7): « First ... « 5 6 [7] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions