Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
(...)Twoje "odbicia piłeczki" są coraz niższe a ja jestem zmęczony.

kolega tmat trenuje misję tunelową do Vitcongu z użyciem fosforyzującego ping ponga , do momentu zanim znajdzie lornetkę halogenową

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
nie schlebiaj sobie, aż tak bardzo mnie nie zajmujesz, niemniej styl i kontekst sformułowania na p**** ( zupełnie odmiennie użył go Radzioo)w jakim odpowiedziałeś koledze był celowym nadużyciem obrony koniecznej, dodatkowo wartościowałeś wypowiedzi innych osób wymieniających posty z ww. kolegą z takim samym zamiarem. to tyle . i nie dopisuj sobie do tego żadnej teori.

Odmienne ???
W swoim poście uzyłem dokładnie tego samego słowa co Radzioo i mnie równiez zdziwił fakt wykreskowania go. Byc moze popełniłem jakis błąd ortograficzny za co przepraszam.

Natomiast jeżeli chodzi o dopisanie teorii to nic takiego nie zrobiłem, ale jedynie widząc Twój problem ze zrozumieniem wypowiedzi postanowiłem Ci pomóc i przedstawiłem to co jest aż nadto czytelne, w wersji dla rozumiejących inaczej.

Old Post 19-04-2004 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
A i jeszcze male sprostowanie jezeli sie nie myle to 67:5 to ratio wyniesie 13,4 .

Zgadza się, ale jak pisałem wcześniej, to oniczym nie świadczy. Na nastepniej mapce możesz mieć plecy i wszystko wraca do normy. Dla sprawdzenia wejdź na innym nicku na Most-a i jak dobrze ci pójdzie, sprawdź swoje ratio w statach.

"Mistrz" w ratio na serwerze Most grał 10min i aż 4 sek, a jego ratio to 41.00 ! ! !

Edytowane przez Yogas dnia 19-04-2004 o godz. 21:48

Old Post 19-04-2004 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Odmienne ???
W swoim poście uzyłem dokładnie tego samego słowa co Radzioo i mnie równiez zdziwił fakt wykreskowania go. Byc moze popełniłem jakis błąd ortograficzny za co przepraszam.

Natomiast jeżeli chodzi o dopisanie teorii to nic takiego nie zrobiłem, ale jedynie widząc Twój problem ze zrozumieniem wypowiedzi postanowiłem Ci pomóc i przedstawiłem to co jest aż nadto czytelne, w wersji dla rozumiejących inaczej.

powtarzasz się tylko że jesteś coraz mniej subtelny

Old Post 19-04-2004 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lukasz10120
Skilled (Knight)

Przyznasz chyba że to była troszke inna sytuacja i troszke inne czasy. Sytuacja była inna dlatego ze w tamtym okresie grałeś głównie jako sniper, a sprawa ratio w przypadku snipera to juz troche inna historia. [/B][/QUOTE]

Tomeczku pragne zauważyć że ja grając jako CQB robie wyniki jak niejeden sanjper a niekiedy nieraz lepsze, ciekawy też jestem czemu tego tematu nie zaczołeś jak grałem w poprzednim klanie ale ja Ci powiem dla czego dla tego że mój poprzedni klan nie grał w żadnych rozgrywkach i nie byłem zagrożeniem dla nikogo ale teraz to sie zmieniło i zapewniam cie ze moje ratio bedzie rosło i rosło mimo że cię to tak bardzo boli POZDROWIENIA

Old Post 19-04-2004 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Ciekawe wytłumaczenie ale dobrze wiesz że intencja poprzedniej wypowiedzi była zupełnie inna. Oczywistym jest ze teraz użyjesz potoku słów jak to nie potrafimy zrozumieć Twoich wypowiedzi itp. Szczerze mówiąc to nie chce już mi się za bardzo pisać bo Twoje "odbicia piłeczki" są coraz niższe a ja jestem zmęczony.

Przytocze więc swoją własna wypowiedz.

quote:
To ze nie odpowiada Tobie nie oznacza że nie odpowiada on innym. Mi na przykład nie odpowiada to że na forym o grze "piepszysz głupoty" (sam to tak nazwałeś), ale masz oczywiscie do tego pełne prawo i nie neguję tego. W koncu są osoby którym to Twoje po********** głupt odpowiada(głosowało w koncu na Ciebie pare osób w ankiecie na nowego moderatora), więc nic nie stoi na przeszkodzie abys rozpoczynał topiki ze swoim "po**********m" i obiecuje Ci że nie bede sie w to wtrącał.

Jeżeli znasz lepiej od piszącego jego intencje to chyba troszke sie zagalopowałeś.
Jeżeli nie zrozumiałes tej wypowiedzi to nie chce mi sie na ten temat pisac "potoku słów", którego wnioskuje że i tak nie zrozumiesz. Natomiast jeżeli chodzi o odbicia piłeczki to wydaje mi sie że ty zamiast ja odbijac próbujesz rzucić "paletką" we mnie. A to juz jest nawet poniżej zmniejszającej sie (według Ciebie) trajektorii lotu piłeczki.

Old Post 19-04-2004 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Yogi wszystko sie zgadza ,tylko zagubila sie troche mysl przewodnia topiku, a chodzi tu nie o to ze komus wyszla jedna czy dwie mapy ,chodzi jesli sie nie myle o to, ze ktos bedac bardzo bardzo przecietnym graczem nagle staje sie super zolnierzem, a wiec wyszlo mu przynajmniej okolo kilkudziesieciu map w krotkim czasie, a niestety pech chcial , ze zdarzylo sie to w grze ktora jest "strasznie podatna na kody i nie zabezpieczana" wiec nie dziwcie sie podejrzen.

Old Post 19-04-2004 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Przytocze więc swoją własna wypowiedz.

(...)
Jeżeli nie zrozumiałes tej wypowiedzi to nie chce mi sie na ten temat pisac "potoku słów", którego wnioskuje że i tak nie zrozumiesz.(..)

Słusznie wnioskujesz bo swoje słowa rozumiesz chyba tylko Ty sam. Główny Twój argument to próba wmówienia oponentowi że jest kretynem który nie potrafi zrozumieć Twoich "jasnych" wypowiedzi. Jako że zostałem właśnie do nich zakwalifikowany to pozwolę sobie na odpuszczenie dalszej bezowocnej i pustej dyskusji.

Old Post 19-04-2004 21:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Rufi, z tego wynika, że ja, Tomek, Badyl i wielu wielu innych, to ****** cheatery! ! ! Spytaj Tomka czy Badyla o ich wyniki, bo mój rekord na Moście to 132 do 24 gunnerem na mapie Wagsforewer. A wierz mi, że widziałem jeszcze lepsze wyniki!

A czy ten rekord kontynuowałeś przez 100 godzin non stop ???

Old Post 19-04-2004 21:51
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
kolega tmat trenuje misję tunelową do Vitcongu z użyciem fosforyzującego ping ponga , do momentu zanim znajdzie lornetkę halogenową

Niezmiernie ciekawa i dotycząca dyskusji wypowiedz...

Old Post 19-04-2004 21:52
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zgadza się, ale jak pisałem wcześniej, to oniczym nie świadczy. Na nastepniej mapce możesz mieć plecy i wszystko wraca do normy. Dla sprawdzenia wejdź na innym nicku na Most-a i jak dobrze ci pójdzie, sprawdź swoje ratio w statach.

"Mistrz" w ratio na serwerze Most grał 10min i aż 4 sek, a jego ratio to 41.00 ! ! !

No własnie ! Więc wyjasnij mi jak tak wysokie ratio mozna utrzymac przez około 100 godzin gry...

Old Post 19-04-2004 21:54
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lukasz10120
Przyznasz chyba że to była troszke inna sytuacja i troszke inne czasy. Sytuacja była inna dlatego ze w tamtym okresie grałeś głównie jako sniper, a sprawa ratio w przypadku snipera to juz troche inna historia.

Tomeczku pragne zauważyć że ja grając jako CQB robie wyniki jak niejeden sanjper a niekiedy nieraz lepsze, ciekawy też jestem czemu tego tematu nie zaczołeś jak grałem w poprzednim klanie ale ja Ci powiem dla czego dla tego że mój poprzedni klan nie grał w żadnych rozgrywkach i nie byłem zagrożeniem dla nikogo ale teraz to sie zmieniło i zapewniam cie ze moje ratio bedzie rosło i rosło mimo że cię to tak bardzo boli POZDROWIENIA [/B][/QUOTE]

A niby dla kogo Ty masz byc teraz zagrozeniem

Old Post 19-04-2004 21:55
lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:
Yogi wszystko sie zgadza ,tylko zagubila sie troche mysl przewodnia topiku, a chodzi tu nie o to ze komus wyszla jedna czy dwie mapy ,chodzi jesli sie nie myle o to, ze ktos bedac bardzo bardzo przecietnym graczem nagle staje sie super zolnierzem, a wiec wyszlo mu przynajmniej okolo kilkudziesieciu map w krotkim czasie, a niestety pech chcial , ze zdarzylo sie to w grze ktora jest "strasznie podatna na kody i nie zabezpieczana" wiec nie dziwcie sie podejrzen.

Rufus za przeproszeniem ODPATYCZKUJ SIĘ weż sę potrenuj to może bedziesz "super żołnierzem"

Old Post 19-04-2004 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Słusznie wnioskujesz bo swoje słowa rozumiesz chyba tylko Ty sam. Główny Twój argument to próba wmówienia oponentowi że jest kretynem który nie potrafi zrozumieć Twoich "jasnych" wypowiedzi. Jako że zostałem właśnie do nich zakwalifikowany to pozwolę sobie na odpuszczenie dalszej bezowocnej i pustej dyskusji.

Kolejny przykład na to że próbujesz w moje usta włożyc słowa o których nigdy nawet nie ośmieliłbym sie pomyśleć.
W takim razie żegnam ozięble.

Old Post 19-04-2004 21:58
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Rufus za przeproszeniem ODPATYCZKUJ SIĘ weż sę potrenuj to może bedziesz "super żołnierzem"

Hehehehe... "Super żołnierzu" Ty chyba bardzo słabo znasz scene BHD...

Old Post 19-04-2004 22:01
lukasz10120
Skilled (Knight)

Kórwa człowieku ale ty jesteś śmieszny beznadzieja

Old Post 19-04-2004 22:01
lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:
Hehehehe... "Super żołnierzu" Ty chyba bardzo słabo znasz scene BHD...

nie widzisz że to jest cytat wielki gościu

Old Post 19-04-2004 22:02
Rufus
Veteran (Ogre)

Smile

Co prawda boli Doberman??? No tak to juz jest.

A tak wogole ,to nie badz wisnia powiedz jak trenowales ,wplynie to przecierz na ogolny wzrost poziomu gry BHD na polskiej scenie.

Old Post 19-04-2004 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

LOOOL jak to się czyta to już zaczyna powoli generować nudności. Poziom "dyskusji" jak w jakiejś szkółce niedzielnej, gdzie połowa osób ma za ciasne kołnierzyki albo jak w Sejmie gdzie jad kapie z każdego słowa. Bardzo bym chciał Dobi abyś zrobił takie ratio, że malkontentom zrobi się słabo; pal licho nawet sam będę Ci się pod lufę podkładał, tylko żeby nikt mi nie wytknął, że moje ratio spadło. Jakkolwiek nie były by zawoalowane słowa, ja nadal uważam że wytykano Dobiemu czity na serwerze pełnym osób a takie coś bez dowodów to bardzo wkurzająca rzecz. Między dorosłymi osobami to zachowanie nazwałbym bezczelnym i tyle. Tak jest najłatwiej, bez wysiłku szafować wyrokami. To jest moja teoria, którą sam sobie dopisałem i tego na razie będę się trzymał. Jak tylko wyjdzie Argus zainstalujemy go sobie i jeśli dalej będziemy robić takie wyniki jak teraz to roześmiejemy się w twarz oskarżycielom a z drużynami bez antyczita pewno nawet nie zagramy.

Old Post 19-04-2004 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
nie widzisz że to jest cytat wielki gościu

No cytat widze ale rozśmieszyło mnie to że radzisz Rufusowi trening. Z tego co sie orientuje to kolego wiele mógłbys Ty sie od niego nauczyć.

Old Post 19-04-2004 22:04
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
pal licho nawet sam będę Ci się pod lufę podkładał

Hmm... Kolejna bardzo ciekawa teoria...

Old Post 19-04-2004 22:06
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Panowie niebawem doczekamy się antyczita, myślę że wtedy sytuacja unormuje się. Kto czegoś używał i tak będzie musiał przestać pod presją otoczenia, chyba że woli zostać wyalienowany ewentualnie szukać serwerów w Korei czy na Cyprze.

Old Post 19-04-2004 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

To już przestało być śmieszne.Tomek czy Ty masz jakiś problem a próbujesz się tutaj wyżyć?

Old Post 19-04-2004 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:
No cytat widze ale rozśmieszyło mnie to że radzisz Rufusowi trening. Z tego co sie orientuje to kolego wiele mógłbys Ty sie od niego nauczyć.

Ty koleszko wszystkiego czego sie nauczyłem nauczyłem się sam nikt mi niepomagał a teraz to już na pewno od nikogo nie musze sie niczego uczyć

Old Post 19-04-2004 22:09
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(...) pal licho nawet sam będę Ci się pod lufę podkładał, tylko żeby nikt mi nie wytknął, że moje ratio spadło.(...)

banik wisi w powietrzu

Old Post 19-04-2004 22:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Talking

Nie przesadzaj Tomek, ja juz pomalu odchodze ze sceny BHD trzeba robic miejsce mlodszym, oni wiedza jak "trenowac" ,to pomalu nie jest miejsce dla mnie.

tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
To już przestało być śmieszne.Tomek czy Ty masz jakiś problem a próbujesz się tutaj wyżyć?

???

lukasz10120
Skilled (Knight)

A i jeszcze jedno u mnie na osiedlu człowieku za posądzenie kogoś o coś bez dowodów miałbyś cieni żywot. Prosze przedstaw jakieś dowody cwaniaku a jak takich nie masz to zamknij ten swój szanowny ryjek i mnie tu nieoczarniaj

Old Post 19-04-2004 22:15
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
LOOOL jak to się czyta to już zaczyna powoli generować nudności. Poziom "dyskusji" jak w jakiejś szkółce niedzielnej, gdzie połowa osób ma za ciasne kołnierzyki albo jak w Sejmie gdzie jad kapie z każdego słowa. .

albo jak dżampa u Króla Popiela
wszystko z powodu tego, że starwa była sprzed miesiąca lub dwóch

Old Post 19-04-2004 22:16
lukasz10120
Skilled (Knight)

zaraz bedzie zadyma ze ten post rosnie tak szybko jak moje ratio

Old Post 19-04-2004 22:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:06.    Strony (17): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions