Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lukasz10120
A i jeszcze jedno u mnie na osiedlu człowieku za posądzenie kogoś o coś bez dowodów miałbyś cieni żywot. Prosze przedstaw jakieś dowody cwaniaku a jak takich nie masz to zamknij ten swój szanowny ryjek i mnie tu nieoczarniaj

Pusciły nerwy kolego ???
I pokaz mi tego co Cię o cokolwiek kolego oskarzył.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
albo jak dżampa u Króla Popiela
wszystko z powodu tego, że starwa była sprzed miesiąca lub dwóch

Chodzi o starwars ?

chciałoby sie teraz powiedziec : kto mieczem wojuje od pochwy ginie

Old Post 19-04-2004 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
A i jeszcze jedno u mnie na osiedlu człowieku za posądzenie kogoś o coś bez dowodów miałbyś cieni żywot. Prosze przedstaw jakieś dowody cwaniaku a jak takich nie masz to zamknij ten swój szanowny ryjek i mnie tu nieoczarniaj

take it easy guys
daliście się podejść , fajny był ubaw , a teraz wszyscy do kompów i napier******
P.S.
Wpadłem na momencik na MOST , oczywiście pod zmienionym nickiem, patrzę full klientów, podpatruję i normalnie wszyscy jakoś sie dziwnie zachowują. W związku z tym postanowiłem dłużej nie zwlekam z upublicznieniem tych dziwnych faktów, moze ktoś mi to wyjaśni

Old Post 19-04-2004 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Chodzi o starwars ?

chciałoby sie teraz powiedziec : kto mieczem wojuje od pochwy ginie

star wars first class
aż miło od pochwy umierać

Old Post 19-04-2004 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:
Pusciły nerwy kolego ???

Ty jesteś taki beznadziejny czy tylko udajesz

Old Post 19-04-2004 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:
Pusciły nerwy kolego ???

i nie mów do mnie kolego bo dla Ciebie nim niejestem

Old Post 19-04-2004 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
take it easy guys
daliście się podejść , fajny był ubaw , a teraz wszyscy do kompów i napier******
P.S.
Wpadłem na momencik na MOST , oczywiście pod zmienionym nickiem, patrzę full klientów, podpatruję i normalnie wszyscy jakoś sie dziwnie zachowują. W związku z tym postanowiłem dłużej nie zwlekam z upublicznieniem tych dziwnych faktów, moze ktoś mi to wyjaśni

Old Post 19-04-2004 22:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Dobi szczękościsku dostałeś czy co? odpuść jutro też jest dzień na FPP, nasz Moderator to tylko człowiek, jeszcze na MOST musi popilnować, o czym bedziemy postować jak się przemęczy

Old Post 19-04-2004 22:26
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

to zależy jak czytasz

Old Post 19-04-2004 22:28
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro

A ja widziałem ostatnio cień lornetki, ale wydawało mi sie że to był jednak blask młotka, który tylko wydawał sie być odbiciem lustrzanym koszuli w krate bez rekawów które nie były na guziki a spinki w nich zastąpione zostały przez traktor który...

Old Post 19-04-2004 22:29
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Yogi wszystko sie zgadza ,tylko zagubila sie troche mysl przewodnia topiku, a chodzi tu nie o to ze komus wyszla jedna czy dwie mapy ,chodzi jesli sie nie myle o to, ze ktos bedac bardzo bardzo przecietnym graczem nagle staje sie super zolnierzem, a wiec wyszlo mu przynajmniej okolo kilkudziesieciu map w krotkim czasie, a niestety pech chcial , ze zdarzylo sie to w grze ktora jest "strasznie podatna na kody i nie zabezpieczana" wiec nie dziwcie sie podejrzen.

Rufi, ale to mnie pierwszemu "wpadł w oko" Dobi. Ale mam go "oskalpować", że dobrze gra? Przecież to, że Tomek biegal 30 min i nic nie znalazł, to nic w porównaniu z moimi i Golema kilkoma(jak nie kilkunastoma) godzinami. I też nic podejrzanego nie zauważyłem! Mało tego, tak jak wcześniej wspominałem, ma zainstalowanego Argusa, a ja wierze, że ten program(przynajmniej narazie) działa i uniemożliwia gre na kodach. Jak jest inaczej, to ja nic na ten temat nie wiem. Zapewniam Cię Rufi i wszystkich pozostałych, że gram z Dobim ostatnio dość dużu czasu i nie mam mu nic do zarzucenia. Może też dlatego, że był na moim celowniku przez dłuższy okres. W przeciwnym razie, sam bym załatwił mu "urlop" z Mostu na stałe!

Old Post 19-04-2004 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

no dobra , teraz już cisza nocna, dobranoc wszystkim

Old Post 19-04-2004 22:30
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
A ja widziałem ostatnio cień lornetki, ale wydawało mi sie że to był jednak blask młotka, który tylko wydawał sie być odbiciem lustrzanym koszuli w krate bez rekawów które nie były na guziki a spinki w nich zastąpione zostały przez traktor który...

nie słuchaliście mnie , to teraz patrzcie co narobiliście

Old Post 19-04-2004 22:31
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Dobre

Old Post 19-04-2004 22:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
zaraz bedzie zadyma ze ten post rosnie tak szybko jak moje ratio

Taka prawda

Old Post 19-04-2004 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Dobre

Wiem. Codziennie czytam takie teksty w Waszym wydaniu.

Old Post 19-04-2004 22:37
Rufus
Veteran (Ogre)

Unhappy

No moze masz racje Yogi, niech tak bedzie.

A co do Argusa no to bym sie tu zabardzo nie podniecal ja wierze bardziej w http://www.punkbuster.com/index.php , co juz nie zaistnieje w BHD ,ale najgorsze jest to ,ze nie slychac tez o tym zeby bylo w JO.

Old Post 19-04-2004 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Rufi, ale to mnie pierwszemu "wpadł w oko" Dobi. Ale mam go "oskalpować", że dobrze gra? Przecież to, że Tomek biegal 30 min i nic nie znalazł, to nic w porównaniu z moimi i Golema kilkoma(jak nie kilkunastoma) godzinami. I też nic podejrzanego nie zauważyłem! Mało tego, tak jak wcześniej wspominałem, ma zainstalowanego Argusa, a ja wierze, że ten program(przynajmniej narazie) działa i uniemożliwia gre na kodach. Jak jest inaczej, to ja nic na ten temat nie wiem. Zapewniam Cię Rufi i wszystkich pozostałych, że gram z Dobim ostatnio dość dużu czasu i nie mam mu nic do zarzucenia. Może też dlatego, że był na moim celowniku przez dłuższy okres. W przeciwnym razie, sam bym załatwił mu "urlop" z Mostu na stałe!

No tak. Argument że Doberman ma teraz właczonego Argusa jest piorunujący zwłaszcza że Most nie ma go właczonego. Jeżeli dalej trzymac sie szczegółow to w czsie kiedy Doberman osiągał ratio w ciagu 100 godzin w granicach 6:1 to tego Argusa jeszcze nie było.
Ale panowie. Dlaczego pierwsi wyjechaliscie o argusie, kodach, itp skoro tak naprawde nikt o tym nie wspomniał ani słowem. Czyżby inne polskie przysłowie miało tu byc na miejscu, a mianowicie: "uderz w stół a nozyce sie odezwą" ...

Old Post 19-04-2004 22:43
Rufus
Veteran (Ogre)

Red face

A to juz ostatnia moja odpowiedz na ten temat:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH DOBRANOC.

Old Post 19-04-2004 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

quote:
...chciałoby sie teraz powiedziec : kto mieczem wojuje od pochwy ginie

wzor zastrzezony

Old Post 19-04-2004 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Ale panowie. Dlaczego pierwsi wyjechaliscie o argusie, kodach, itp skoro tak naprawde nikt o tym nie wspomniał ani słowem. Czyżby inne polskie przysłowie miało tu byc na miejscu, a mianowicie: "uderz w stół a nozyce sie odezwą" ...

Heh pierwszy wyjechał pan, konkretnie ja sam. Dlaczego to już pisałem wielokroć w formach o różnej przyswajalności. Powtórzę jeszcze raz, ja taki podtekst wyczytałem z Twoich pytań do Dobiego. Jeśli zaś używa się nieprecyzyjnych, wieloznacznych wypowiedzi bądź "pytań" to należy się wstrzymywać przed mówieniem do szerokiego grona bo są nieporozumienia i odzywają się nożyce.

Old Post 19-04-2004 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
No tak. Argument że Doberman ma teraz właczonego Argusa jest piorunujący zwłaszcza że Most nie ma go właczonego. Jeżeli dalej trzymac sie szczegółow to w czsie kiedy Doberman osiągał ratio w ciagu 100 godzin w granicach 6:1 to tego Argusa jeszcze nie było.

No tak........ Teraz to już zgłupiałem..... To o co właściwie chodzi??? Może ja jestem ograniczony...... Bowiem wszystkie Twoje wypowiedzi sugerują, a wręcz wskazują jednoznacznie, że Doberman jest cheateram ! ! ! Jeśli jest inaczej to mi to wyjaśnij prosze. I wierz mi, że nie ma w tym ani odrobiny ironii.

Old Post 19-04-2004 22:56
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Heh pierwszy wyjechał pan, konkretnie ja sam. Dlaczego to już pisałem wielokroć w formach o różnej przyswajalności. Powtórzę jeszcze raz, ja taki podtekst wyczytałem z Twoich pytań do Dobiego. Jeśli zaś używa się nieprecyzyjnych, wieloznacznych wypowiedzi bądź "pytań" to należy się wstrzymywać przed mówieniem do szerokiego grona.

A może przyczyną tego wzrostu jest inna sprawa. Może chodziło o wejście w póznych godzinach nocnych do jednej druzyny i wpuszczenie do drugiej kolegów którzy sie beda podkładac. Wyjasnien tej sprawy może byc wiele, natomiast jednoznaczne "odczytanie podtekstów" w Twoim wykonaniu, które wymusiło dyskusje o kodowaniu jest co najmniej dziwne.

Old Post 19-04-2004 22:56
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
No tak........ Teraz to już zgłupiałem..... To o co właściwie chodzi??? Może ja jestem ograniczony...... Bowiem wszystkie Twoje wypowiedzi sugerują, a wręcz wskazują jednoznacznie, że Doberman jest cheateram ! ! ! Jeśli jest inaczej to mi to wyjaśnij prosze. I wierz mi, że nie ma w tym ani odrobiny ironii.

Adam, które moje wypowiedzi jednoznacznie wskazuja że Doberman jest cheaterem ?!

Old Post 19-04-2004 22:57
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
No moze masz racje Yogi, niech tak bedzie.

A co do Argusa no to bym sie tu zabardzo nie podniecal ja wierze bardziej w http://www.punkbuster.com/index.php , co juz nie zaistnieje w BHD ,ale najgorsze jest to ,ze nie slychac tez o tym zeby bylo w JO.

Dlatego w myśl przysłowia; "...jak sie nie ma co sie lubi, to się lubi to co ma..."

Old Post 19-04-2004 23:00
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

Re: Cudowny wzrost umiejętności...

quote:
Temat ten od pewnego czasu czekał na oficjalną publikację. Jakiś czas temu jeden z graczy klanu SLS, któremu czysta gra w BHD jest szczególnie bliska, zwrócił moja uwagę na dziwne zawirowania w statystykach Mostu jednego z częstych bywalców tego serwera. Chodzi mianowicie o sprawę cudownego wzrostu „ratio” w statystykach na serwerze MOST-PL. Gracz, o którym mowa w ciągu kilku tygodni podwyższył swoje ratio z poziomu 0,9 do poziomu 1,5. Sprawa nie wydawałaby się dziwną gdyby był to gracz, który miałby rozegranych niewiele godzin na serwerze, bo w tym przypadku szybko mógłby nadrobić ewentualne wpadki. Sprawa jednak komplikuje się, ponieważ w chwili, gdy wspomniany gracz rozpoczął swój „pochód w górę” miał już na koncie grubo ponad 500 godzin rozegranych na Moście i cała sprawę załatwił w przysłowiowy tydzień. To bardzo rozbudza wyobraźnię, zwłaszcza osobą, które dość długo grają w BHD i które znają realia serwera MOST-PL. W związku z tym, informacja od gracza klanu SLS wydała mi się ważna i postanowiłem bliżej przyjrzeć się temu graczowi. Nie ukrywam, że raz „śledziłem” tego gracza, grając pod innym nickiem, ale podczas tej krótkiej gry zauważyłem tylko jedna nieprawidłowość, która równie dobrze mogła być tylko odmienną taktyką stosowana przez tego gracza, więc nie ma sensu się nad tym zbytnio rozwodzić. Natomiast moja uwagę zwróciła inna sytuacja. Chodzi mi mianowicie o wyniki tego gracza, które miałem okazje prześledzić grając już całkiem normalnie przeciwko, lub razem z nim. Były to wyniki, które daleko odbiegały od formy, której moglibyśmy się spodziewać patrząc na cudowny wzrost ratio tego gracza i były to wyniki, które nieznacznie wykraczały poza wynik 1:1 stosunku zabić do śmierci bądź wręcz były poniżej tego poziomu, co bardziej przypominało umiejętności tego gracza sprzed „cudownej przemiany”, czyli z ratiem 0,9.
Sprawa wydaje mi się bardzo dziwna, zwłaszcza patrząc na obliczenia typowo matematyczne i dlatego postanowiłem wspomnieć o tym na forum. Nikogo o nic nie oskarżam, ale jeszcze raz podkreślę, że sprawa wydaje mi się dziwna i dlatego czekam na Wasze opinie na ten temat i ewentualne wyjaśnienie sprawy przez samego zainteresowanego.

Witam Tomka i wszystkich obecnych!!!!!!!!!!
Jak tak mozna uwazac jak sie bardzo malo gra na mosciku i sie nie widzi (albo nie chce sie widziec) umiejetnosci graczy. Co Ty masz na Moscie nagrane 104:47:53

Old Post 19-04-2004 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* gt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* gt Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* gt Dodaj *|SLS|* gt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* gt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Cudowny wzrost umiejętności...

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* gt
Witam Tomka i wszystkich obecnych!!!!!!!!!!
Jak tak mozna uwazac jak sie bardzo malo gra na mosciku i sie nie widzi (albo nie chce sie widziec) umiejetnosci graczy. Co Ty masz na Moscie nagrane 104:47:53

Idąc Twoim tropem powiedz mi ile ma nagrane Yogas ?

Old Post 19-04-2004 23:04
dżery
Elite (Fiend)

quote:
(...) natomiast jednoznaczne "odczytanie podtekstów" w Twoim wykonaniu, które wymusiło dyskusje o kodowaniu jest co najmniej dziwne.

Czy mniej czy więcej ale jest jakie jest. Ja tak właśnie to odebrałem.
..............................................
Nie ma to jak partyjka ping-ponga przed snem

Old Post 19-04-2004 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

Re: Re: Re: Cudowny wzrost umiejętności...

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez tmat
Idąc Twoim tropem powiedz mi ile ma nagrane Yogas ? [/QUOTE
Około 685 h z haczykiem od ostatnich restartow

Old Post 19-04-2004 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* gt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* gt Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* gt Dodaj *|SLS|* gt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* gt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Czy mniej czy więcej ale jest jakie jest. Ja tak właśnie to odebrałem.

Wybacz, ale za osobisty odbiór wypowiedzi przez uczestników forum, nie odpowiadam.

Old Post 19-04-2004 23:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:06.    Strony (17): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions