Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Kogo dzis pokonalem , kogo zamiezam pokonac
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (12): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Iris
Guest

i chcesz ich porownywac z
matrox, sting, bush, krogoth, fetter, verbal, soo ??!??!?!?

po*******ilo, przecierz to inna klasa graczy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-12-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no offence, ale co do tego to Irys ma racje. obecnie Mat jedzie raczej wszystkich na lanie dosc spokojnie. czy to bylby zoom czy mess czy inny sting. no offence jeszcze raz. no i sory, ale 3 miejsca na cgl2 czy 1 na slizg jest bardziej wartosciowe niz pierwsze miejsce w turnieju lokalnym...

to jak, gra ktos dzisiaj? badz Irys na lc kolo 22 to pogramy...

Old Post 13-12-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

ALe pier*dolicie jak dzieci, normalnie zabrali irysowi łopatke i się cieszą jak debile........
Żal mi was.

Old Post 13-12-2002 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no offence, ale co do tego to Irys ma racje. obecnie Mat jedzie raczej wszystkich na lanie dosc spokojnie. czy to bylby zoom czy mess czy inny sting. no offence jeszcze raz. no i sory, ale 3 miejsca na cgl2 czy 1 na slizg jest bardziej wartosciowe niz pierwsze miejsce w turnieju lokalnym...

to jak, gra ktos dzisiaj? badz Irys na lc kolo 22 to pogramy...

fajnie bo ja tez ale pingow nie gwarantuje sobie

Old Post 13-12-2002 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

xen ja wiem jaki ma sill matrox

Old Post 13-12-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
xen ja wiem jaki ma sill matrox

no wiec po co sie wdawac w glupie rozmowy?

to gra ktos?

Old Post 13-12-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no wiec po co sie wdawac w glupie rozmowy?

to gra ktos?

ja moge zagrac vq3 pod 1.31 na jakims serwie o 23:45 bo wlasnie newsy zaczynam pisac
jest ktos chetny?

Old Post 13-12-2002 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
ja tego nie mam
skad to mozna sciagnac...

Ojej - chocby ze strony Logitecha... Tez na roznych serwisach o sprzecie...

Old Post 13-12-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Infi zagadaj do mnie na gg bo jakims cudem cie zgubliem
A co do ciebie Irys mam nadzieje ze jestes 13 latkiem i za 2 lata jak nie bedziesz w stanie policzyc swoich wlosow lonowych na palcach lewej dloni wyrosniesz z tego. Jezeli jestes starszy to ci wspolczuje. A i dam ci rade zamiast mowic ze bedziesz dobry lepiej badz dobry i o tym nie mow. Zapamietaj te slowa moga cie wiele nauczyc.

Old Post 13-12-2002 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Infi zagadaj do mnie na gg bo jakims cudem cie zgubliem
A co do ciebie Irys mam nadzieje ze jestes 13 latkiem i za 2 lata jak nie bedziesz w stanie policzyc swoich wlosow lonowych na palcach lewej dloni wyrosniesz z tego. Jezeli jestes starszy to ci wspolczuje. A i dam ci rade zamiast mowic ze bedziesz dobry lepiej badz dobry i o tym nie mow. Zapamietaj te slowa moga cie wiele nauczyc.

iris juz do roboty chodzi z tego co wiem (wlasnie z nim na lc siedze) chyba ze jest racujacym 13 latkeim

Old Post 13-12-2002 23:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
iris juz do roboty chodzi z tego co wiem (wlasnie z nim na lc siedze) chyba ze jest racujacym 13 latkeim

No to jest nie reformowalny...

Coz - czyms trzeba leczyc kompleksy

Old Post 13-12-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
zamiast mowic ze bedziesz dobry lepiej badz dobry i o tym nie mow
swiete slowa!

Old Post 13-12-2002 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ale przecierz caly swiat musi wiedziec jaki yrys jest wspanialy:/

Old Post 14-12-2002 01:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zoom
Mistrz Polski CPMA

Q txt na naszej www "jesli jestes ciota komputerowa to wracaj na #promode" chodzi o to ze przez dlugi czas takie ciule jak yrys siedzialy na #promode i *******ily smuty i wkoncu kanal stracil caly prestiz :-) i byl utorzsamiany z ck :-)

Old Post 14-12-2002 07:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zoom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zoom Znajdź więcej post'ów przez  zoom Dodaj zoom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zoom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez zoom
juz ci wspolczuje bo jak wiesz obrazajac mnie obraszasz cale gandp a to moze zle sie dla ciebie skonczyc i teraz to nie sa grozby tylko wyrok, spytaj sie co sie z saib'em stalo i dlaczego go juz na necie nie widac !

ale LOL!

Warto było walczyc o ten wątek jak widzę... nabrał rumieńców...

Old Post 14-12-2002 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ufff, a juz myslalem, ze chodzi o ten jedyny i wlasciwy #promode @ QN

Old Post 14-12-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Jak cholera, a niedlugo to zrobicie tu krwawa rzeznie

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 14-12-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

wracajac do slizga2 to tam nie bylo soo i fettera ...

ps. rzeczywiscie fajnie sie to czyta niezle sie mozna ubawic..

Old Post 14-12-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Q txt na naszej www "jesli jestes ciota komputerowa to wracaj na #promode" chodzi o to ze przez dlugi czas takie ciule jak yrys siedzialy na #promode i *******ily smuty i wkoncu kanal stracil caly prestiz :-) i byl utorzsamiany z ck :-)

tami nigdy na promode sie nie udalo wejsc
tera na fpp.pl sie zaczyna to samo

Old Post 14-12-2002 14:12
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
[...]
ps. rzeczywiscie fajnie sie to czyta niezle sie mozna ubawic..

czlowiek musi miec jakies przyjemnosci w zyciu (chocby nawet tak prymitywne, jak bluzgi na boardzie...) :o

Old Post 14-12-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

jak to gdzies tam irys napisal Reality show to jest

Old Post 14-12-2002 14:31
[FPP]Lipas

w regulaminie boarda powinno byc cosik na ten temat

musimy cos tam takiego umiescic :o

Old Post 14-12-2002 14:33
krogoth
Skilled (Knight)

quote:
juz ci wspolczuje bo jak wiesz obrazajac mnie obraszasz cale gandp a to moze zle sie dla ciebie skonczyc i teraz to nie sa grozby tylko wyrok, spytaj sie co sie z saib'em stalo i dlaczego go juz na necie nie widac !

Ahahaha, hehehe. Jak to dobrze, ze mi sie nudzilo i wpadlem na pomysl poczytania boarda. Przyszlosc juz nigdy nie bedzie tak nudna!

btw. Uswiadom mi glupiemu co jest imponujacego w nastraszniu saiba, ktory jest tylko troche mniej suchy od ciebie?

quote:
A co do matr0x to Mateusz wygral tylko jeden turniej ogolno polski cpma ( slizg2) !!!

Wydawalo mi sie, ze niedawno matr0x wbil cie w ziemie przy okazji challenges-eu, a wszyscy dobrze wiemu, ze na necie gra on zdecydowanie slabiej.

Old Post 14-12-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krogoth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krogoth Znajdź więcej post'ów przez  krogoth Dodaj krogoth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krogoth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

matr0x i tak zownowalby zoom'a :>

a to, ze na necie gra slabiej...

hmmm, chyba jedynym graczem na swiecie, ktory nie gra na wysokim pingu slabo jest rat.

Old Post 14-12-2002 18:04
Q
The Q is out there

nie nie ja mysle ze najlepszy jest gutek qwa fiutek bo on wygral z zero4 no serio chyba ze on na neci jest slabszy niz szmatek gatek ale gra lepiej na lanie tylko turnieje wygrywa la e wygrywa lokalne wiec w soomie to chyba staszek jest najlepszy ale on z kolei moze nie wygrac z ziuta ble ble ble....
o main got

Old Post 14-12-2002 19:04
zoom
Mistrz Polski CPMA

brogot bylo pogladac demka z lana to bys zacichnol i poszedl pisac taktyki, co do ch.eu to patrz na moj ping+pakiety, sam nazekasz jak stara ***** jak masz ping 60 wiec na 150-200 sobie pograj

Old Post 14-12-2002 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zoom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zoom Znajdź więcej post'ów przez  zoom Dodaj zoom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zoom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

zoom ale idz lepiej z tego borda. przyszedles i zaraz same bluzgi.
zle dzialasz na ludzi dzieciaku.

Old Post 14-12-2002 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris

aaaaa!!! nie moge qfa!!!!
wez nie mow ze sie uwazasz za czlonka boardowej spolecznosciDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Old Post 14-12-2002 22:33
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris

Irys ale idz lepiej z tego boarda , przyszedles i zaraz same bluzgi na ciebie leca zle dzialasz na ludzi (oglupiajaco)

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 14-12-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

jakos same klony Venotomow sie pojawiaja ostatnio - wezwac Deadpool'a

Old Post 14-12-2002 23:40
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (12): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions