AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!
Valve z pewnoscia moze sie brac za wydanie poradnika pt. "JAK ****** NAJLEPSZA GRE FPP ON-LINE", qrfa, najpierw podniecenie, full emocje, jakbym czekal na pewna wygrana w totka, potem kilka nie nadajacych sie do publikacji w radioo maryja epitetoof przy sciaganioo hl 1.0.0.9 a potem cs 1.4!!! i UWAGA, nadchodzi moment GLORII I CHWALY, ODPALAM CSa, i HOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJ wielki, ja *******e, co sie dzieje, czy ja na pewnoi gram w csa??? Kazdy chyba wie o co chodzi, ale nie kazdy sie ze mna moosi zgodzic... Przejdzmy do konkretoof:
PO pierwsze, jedyna rzecz jaka dodali nie jebiac CSa to tryb SPECTATOR, too kazdy sie ze mna zgodzi, ALE reszta, hmmmm, no nie moge sie powstrzymac zeby nie przeklinac **** MAC, PO PIERWSZE: KAMPY MAJA TERAZ RAJ, po pierwsze jak taki przyqcnie w rogoo to nie dosc ze ma o wiele wieksza celnosc, to jeszcze troodniej go zalatwic, bo jesli wiesz ze tam siedzi to nie mozesz jusz wyskoczyc z zza rogoo i go sciagnac, tzn mozna ale (uno) tracisz przy wyskoku mozliwosc szybkiego manewroo w celu unikniecia jego kuli, a (duo) takze nie mozna wtedy zajechac mu heda, bo wiadomo co sie dzieje jesli wyskoczysz z celownikiem, i (tercjo) nie mozna jusz chodzic cicho w szybkim tempie (naciskajac impulsywnie "w") bo oczywiscie teraz przy takim chodzenioo cie slychac (KOLEJNE ULATWIENIE DLA KAMPEROOF). I kolejna sprawa, sprawa tego "dynamicznego celownika" Otooz wczesniej mozna bylo przy odrobinie wprawy latwo sciagnac kolesia,ktoory kampil z AWP wychylajac sie co chwila zza rogu i celoojac w jego hedzik, a teraz ni hooja, nie uda sie bo wiadomo co sie dzieje z celownikiem podczas poruszania sie. Tak wiec spoko, niech jusz nawet bedzie to ograniczenie po skoku, ALE TEN CELOWNIK TO JUZ GROOBA PRZESADA... Kolejne dygresje rodza mi sie w glowie, ale najpierw moosze je sklecic w calosc, teraz sloocham co maja do powiedzenia inni...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|