quote: Napisane oryginalnie przez Insmac_old
Jeśli chodzi o GTA3, to problem nie jest w samej grze, o ile w optymalizacji kodu. Mianowicie gra źle współpracuje zarówno z WinXP (trzeba instalować patch) i GeForce'ami 1-2. U mnie na GeForce 2 Gts Ti chodzi bardzo dobrze (87 fps 1024*768) aczkolwiek na mocnym sprzecie (1,33 Ghz athlon, 768 MB ram PC 2100 DDR). Testowałem GTA 3 na Duronie 900, 192 MB ram, i wlasnie na GeForce 2 Gts Ti i też chodziło bardzo dobrze.
no dobra widze, ze sie znasz na sprawie
a co bys mi polecil? co mam zrobic, zeby ta cholerna gra zaczela normalnie chodzic, bez zadnych problemow?
jakies cracki, pliki, czy co?
sprzet jak juz pisalem wyzej mam calkiem niezly i na pewno nie jest to wina mojego komputera 
update: jak sie okazalo, nie mam gf2 200mx, lecz gf2 400mx, a to juz jest spora roznica 
wczoraj rozmawialem z kumplem i okazala sie dosyc ciekawa rzecz
mianowicie kiedy mial win98 gra chaczyla potwornie, jego sprzet to duron 800, 192 ramu, tnt2, wiec nie pierwszej [i nie drguiej ] mlodosci
natomiast kiedy zainstalowal win xp i patcha, zaczela mu pieknie chodzic w najwyzszej rozdzielczosci i wlaczonymi wszystkimi opcjami "upiekszajacymi"
wniosek: jest to wina systemu i musze przesiasc sie z win 98 na win xp :S
problem w tym, ze nie mam xp i jakos za bardzo nie chce mi sie go instalowac, wole pozostac przy starym i wysluzonym win 98, dlatego musze znalezc siakies inne rozwiazanie 
TYLKO JAKIE?!
Edytowane przez Dr Greenthumb dnia 11-06-2002 o godz. 16:24
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|