Re: Re: Re: hmmmm
quote: Napisane oryginalnie przez LuZnY
pewnie, ze sie przywalilem i to nie tylko do was ale takze do gr8a i m.g, juz tlumacze dlaczego - od ok. 2 miesiecy kazdy prawie topik jest skazony (tak!) waszymi bezsensownymi (w wiekszosci) postami, nie wytrzymalem, poprostu nie lubie burdelu i raza mnie wasze komentarze, klotnie, itp. na boardzie, zwlaszcza, ze mieszkacie w tym samym miescie, znacie sie w realu, wiec po co rozmawiac tu o waszych osobistych sprawach (naprawde nikogo nie interesujacych) w dodatku na wszystkich topicach, nie lepiej wyjsc gdzies i pogadac albo w ostatecznosci zadzwonic/uzyc gg? hmm?
mam tez inny pomysl (jesli juz koniecznie chcecie tu uzadzac sobie pogaduchy) znajdzcie sobie jeden topik (chocby ten) gdzie bedziecie to robic (znaczy sie rozmawiac ) a reszte zostawcie w spokoju (ofkoz mozecie odpisywac ale na temat ) wtedy do "waszego" topika nie bede nawet zagladal i nie bedzie mnie nic draznic
co wy na to?
ja na to nic...luźny( to jest twoja xywa?) bo jakoś niewidać, powinieneś być wyluzowany, a niewqrwiać się naszymi pogaduszkami, które tylko niosą humorku troszke, ja tego bym zaśmiecaniem bym nienazwał, więc spox

GrEaTEyE
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|