Hmmm, Mroowa. Na pewno szkoda, w jeszcze jeden klan odchodzi w niebyt... za to powody sa dla mnie troche niejasne. Oczywiscie rozumiem sprawe odejscia kluczowych zawodnikow, czy sprawe niemoznosci oddania "CL-ki" komus kogo zna sie od tygodnia. Wiele klanow przez to przechodzilo, wiele upadlo, kilka innych podnioslo sie z tego.
Ale brak szacunku jako powod zakonczenia przygody z wolfem? Chyba przesadzasz.
Widzisz, ja jestem szczerym czlowiekiem, stad bardzo czesto niektorzy ludzie mnie nie lubia. I nie mam zamiaru zmieniac w tym momencie prawie trzydziestoletnich przyzwyczajen. Mowiac, tak jak przed chwila podkreslalem, szczerze, NIE szanuje Kmh, ani Ciebie, za to co osiagneliscie w RtCW, bo nie mieliscie szansy (jeszcze?) pokazac na co was stac.
Jednakze, tak jak kazdego, szanuje Was po prostu za to, ze jestescie, istniejecie, myslicie, whatever. Innymi slowy, zwykly szacunek dla innego czlowieka. Ale, takze - na pewno - szanuje Was za fakt, ze mimo sporych przeciwnosci i niemoznosci wybicia sie pozostajecie / pozostawaliscie na scenie tak dlugo.
Mam nadzieje, ze zmienisz swoja decyzje. Jesli nie... do zobaczenia na ffa, badz w innych grach.
Gl, Hf for the future.
Pzdr.,
C4|Smirnoff
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|