Dzieki wszystkim za pamiec, nie sadzilem ze ktos zauwazy moje urodzinki ! Obeserwuje board co jakis czas ale nie jestem aktywny.
Obecnie jestem w Anglii, w miescie Evesham (ponad 100 mil od Londynu) od listopada 2003 (czyli ponad 4 miesiace). Ze wzgledu na czynniki losowe musialem przerwac studia, zostawic w Polsce dziewczyne, kumpli i rodzine na przynajmniej 6 miesiecy. Przyznam sie ze poczatek byl szokujacy i tylko szczescie mi pomoglo w tym ze teraz pracuje od 2 miesiecy jako szef kuchni w pub'ie, do ktorego przychodzi najwiecej ludzi w miescie. Ruch jest niesamowity, a praca satysfakcjonujaca i dzieki temu nie wysiadam psychicznie (w ogole nigdy bym nie pomyslal ze bede mial cokolwiek wspolnego z jedzeniem). 70 godzin (w tym 50 w pubie) w tygodniu to dosc sporo, ale czas szybko leci i do tego angielski lepiej wchodzi. Wracam najpozniej 30 wrzesnia i do tego czasu nie ma mnie prawie w ogole. Jedyny dostep do internetu to darmowa biblioteka z mega speedem internetowym Sporo sie nauczylem i juz podchodze do wielu rzeczy zupelnie inaczej. Za jakis czas (o ile w ogole znajde czas) umieszcze spora ilosc zdjec do obejrzenia.
Pozdrawiam wszystkich
Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|