quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Teraz Atari sluchaj co ja mysle o lidze:
Na lidze gra banda *******, ktorzy tylko lataja po fragi, wyzywaja wszystkich, ktorzy graja M4 od lam choc sami siebie powinni tak nazwac, mysla, ze sa super-wymiatacze[...]. Nie mow mi teraz Atari, ze sam tam gram bo wchodze tylko wtedy kiedy chce pograc normalnie [..]Na lidze wystarczy miec ping 100 - 130 i nie trzeba duzego wysilku zeby sobie zdobyc 30/12.
Liga:
masz racje gra sie tam trudno bo zazwyczaj sklady sa nie rowne i poziom tez nie jest taki niski X-)
ale chcialbym miec opcje ktora wylacza czata gry bo czasmi to mnie ch** ****a , nicki , bindy wszystko to ch** warte mam bindy ale to sa bindy "cover me" "i need backup" a nie "zostales przejechany przez wolowine"
albo wspaniale nicki ludzi z klanow ktorzy wstydza sie wlasnych wynikow i robia coraz glubsze nazwy dzisiaj wieczoram nawet nickami obrazali innych zawodznikow "mamaXXXRobiXXX" rozumiem zmienic nick jak sie zle gra ale ja juz nie wiem z kim na tej lidze gram juz nie gram ze starym wymiataczem z dema tylko z "papa smerfem" pewnie wszyscy chcielibyscie statystyki na lidze rofl
Europe:
zalezy na kogo trafisz czasmi tam naprawde nikt dobry niegra ale wczoraj wieczorem nawet niezla ekipa sie zebrala milo bylo dostac po dupie i sie czegos nauczyc a nie jechac z lamkami z ruskich serwerow po 20/5
Gazdzik:
ja nmie mowie ze ty tam grasz tylko Liga to jedyny polski serwer i chodzilo mi o polakow moze gdyby nie dalo sie tak latwo znalezc org klucza i gracz musial by sie wysilic kupujac sofa zmniejszyla bys ie liczba gnojkow na serwerach
ps:
nie zebym to ja byl bog wie co tesh lamie i tesz zemnie gojek jest
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|