quote: Napisane oryginalnie przez XerXess
Homoseksualizm nie jest zjawiskiem normalnym, to patologia dlatego homoseksualisci powinni dostosowac sie do spoleczenstwa a nie na odwrot.
Dla Twojej informacji... Homosekdualizm jest zjawiskiem normalnym. Kazdy, powtarzam, kazdy czlowiek ma sklonosci homoseksualne i jest to potrwiedzone naukowo. Do tego na przelomie wielu wiekow mamy udokumentowane przyklady homoseksualizmu. Nie pamamietam, ktory, ale jeden z wladcow francuzkich byl wlanie homoseksualista. Maja sie do nas dostosowac??? Dobrze, ale nie dajemy im do tego szansy mowieniem w taki sposob. To jest przyklad zacofania naszego spoleczenstwa.
Dzieci... Hmmm... Troche faktow. Z badan wynika, ze homosekdualisci sa bardziej opiekunczymi rodzicami niz przecietna para, poniewaz oni sie staraja dluuuuugo o to dziecko, a taki Janek z Marysia moge se hop do lozia i maja. Do tego czemu homoseksualizm sprowadziliscie do gay'jow? A lezbijki?
Do tego giBBeR... Czemu uwazasz, ze to sie odbije na psychice? Jest psychologiem? Daj mi tu jakies statystyki.
quote: Napisane oryginalnie przez ceK4.3Rm4C
A jeśli nie wierzysz że ma to związek z genami
Tego nie powiedzialem. Masz racje. Maja tu wplyw uwarunkowania genetyczne, ale nie mozna nazwac tego choroba lub wada genetyczna.
quote: dziwnego masz tylko 15 lat
Aha... To znaczy, ze mam ZALEDWIE 15 lat oznacza, ze jestem glupim, niedoedukowanym bucem, ktorym nie wie co mowi... Hmm... Chciales mnie ponizyc? Zmiejszyc wartosc tego co powiedzialem? Poczules sie lepiej jak mi wytknoles moj wiek? Zapewniam Cie, ze on tu gra najmniejsza role. SweepeR tez by sie pewnie wkorzyl, bo on przeciez tez ma tylko 15 lat.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|