D3monica, obludny typie, lepiej sie nie wypowiadaj. Moja reakcja wobec ciebie byla pochodna cytatow z wewnetrznego forum Tower, ktorymi w swoim czasie niezwykle etyczny steel karmil sYs. Jestem zdziwiony, ze masz pretensje, ze ktos traktuje ciebie tak, jak ty go za plecami.
Respect otrzymuje bana w zwiazku z zapowiedzia zlosliwego utrudniania gry. Koniec z tolerancja.
Maped, panuj nad jezykiem. Respect dostal wczoraj kicka za poprzednie zachowanie, a nie za te pare sekund gry na serwerze. Jesli zbyt trudno to pojac, sugeruje zlozyc papiery do najblizszej podstawowki. I panuj nad jezykiem, gdyz moje poklady tolerancji po pewnym czasie sie wyczerpuja i wtedy taka durna pala nagle zaczyna miec do mnie pretensje, jaki to sie staje w "nieuzasadniony" sposob upierdliwy.
Hamil, turrety w druzynie 4-osobowej, ktore pojawiaja sie w polowie meczu 4v5, bede tolerowal tak dlugo, jak dlugo tuzy naszego swiata T2 - panowie demonica, owca i zgredzio - grajac w druzynie 5-osobowej od pierwszych sekund przez bite 10 minut uprawiaja nachalny, ordynarny snajping przy swoim flagstandzie. Nie chce mi sie marnowac czasu na dyskusje z typami, ktorzy rozmyslnie graja w sposob nieatrakcyjny i obnizaja poziom gry na serwerze.
Steelheart, filarze sceny T2, wyraznie informowalem o zasadach, na ktorych udalo mi sie w koncu zalatwic serwer w alternatywnym miejscu. Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Ewentualnie lecytynke sugeruje.
Panowie, nuzycie mnie. Powiem wam wprost: przez dwa lata te reguly, ktore wam sie teraz nie podobaja, dzialaly na tej scenie i atmosfera na niej byla wyjatkowo sympatyczna przez wyjatkowo dlugi okres. Zatem, ostatecznie: przyjmijcie do wiadomosci. ze to WY sie do tych regul dostosujecie, a nie ja.
Uprzedzam rowniez, ze nie zamierzam sie udzielac w podobnych pyskowkach na tym forum. Jesli bede do tego zmuszony - jak teraz - gdyz zbyt trudno jest szanownym panom przedyskutowac sprawe na IRC, wowczas rozwiaze problem koniecznosci wypowiadania sie tutaj w sposob podstawowy i chyba nietrudno sie domyslic, jaki. W koncu faktycznie mozna spokojnie grac na serwerach zagranicznych, zwlaszcza, ze polskiego nie potraficie nawet zagospodarowac. Za to do pyskowek - kolejka lam.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|