Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > RÓWNE SZANSE DLA WSZYSTKICH! czity for all
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Thumbs up RÓWNE SZANSE DLA WSZYSTKICH! czity for all

aby każdy miał równe szanse!

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Edytowane przez boski *PL* dnia 06-02-2004 o godz. 02:56

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-01-2004 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Nikt się widze nie kwapi skomentować w obawie przed podejrzeniami więc ja zacznę. Ściągnąłem te cheaty i wypróbowałem i wiem jedno, tew programiki są dla 4 rodzajów graczy:
1. Gracz słaby który w ten sposób chce być lepszym
2. Statman który dostał "jobla" na punkcie wyników
3. Klan który chce za wszelką wygrać rozgrywki.
4. Człowiek znudzony i lubiący zwykłą rzeź nawet poprzez oszustwo.

Kończąc powtórzę swoje słowa. Stosowanie tego rodzaju dopalaczy jest żałosne i osoba stosujca takie oszustwa też jest żałosna.

Old Post 03-01-2004 18:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

aby każdy miał równe szanse...? żeby teraz serwery nie zamieniły się w jedno wielkie pole rozgrywek między cheaterami...bo marnie widzę przyszłość multiplayera w BHD...
ja bym skasował ten link, co by za bardzo nie kusił kogoś (nie mam tu nikogo na myśli)... :]

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 03-01-2004 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Uwazam ze niepotrzebnie ten link sie tutaj pojawil ale jesli juz jest i zostal wyprobowany to moze ktos uscislilby to, w jaki sposob dzialaja te kodziki. Ciekawy jestem czego sie spodziewac po "ambitnych" delikwentach a nie chce mi sie tego instalowac.

PS. Jesli moderator przeczyta ten watek to ja BARDZO bym prosil o jego usuniecie. Rowne szanse sa dobre ale to raczej doprowadzi do tego ze wielu leniwych milosnikow oszukiwania bedzie mialo pod reka bombe atomowa!

Old Post 03-01-2004 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Myślisz że ten link coś zmieni ? Ci co szukali tych cheatów to już dawno je znaleźli (wystarczy któryś topic w którym rekin chwali się "zdobyczami nauki"). Wystarczy poczta pantoflowa, skoro ma je jedna osoba z jakiegoś klanu to na pewno ma już już cały klan. Ktoś zklanu zna kogoś z innego klanu itd... z resztą skoro Boski znalazł w internecie i to zapewne nie wysilając się zbytnio to raczej niewiele to zmieni na scenie BHD która i tak jest "zaśmiecona" kodziarzami.
Przypuszczam Longbow że Ty nie kodujesz i tak jak Ty jest kilka innych takich osób które będą bawić się uczciwie nawet gdy zna te czity i na tym trzeba bazować. Nie dajmy się zwariować.

Old Post 03-01-2004 19:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Uwazam ze niepotrzebnie ten link sie tutaj pojawil ale jesli juz jest i zostal wyprobowany to moze ktos uscislilby to, w jaki sposob dzialaja te kodziki. Ciekawy jestem czego sie spodziewac po "ambitnych" delikwentach a nie chce mi sie tego instalowac.

PS. Jesli moderator przeczyta ten watek to ja BARDZO bym prosil o jego usuniecie. Rowne szanse sa dobre ale to raczej doprowadzi do tego ze wielu leniwych milosnikow oszukiwania bedzie mialo pod reka bombe atomowa!

Możesz sam śmiało wypróbować ale proszę bardzo:
Pierwszy z nich po prostu daje gunnerowi niekończącą się amunicję w broni oraz niekończącą się amunicję w AT4. Niestety cqb i medycy zostali pokrzywdzeni bo broń lekka dalej musi zmieniać magazynki (CQB nie kończą się granatniki i może z nich walić jak z cekaemu).
Drugi to słynny x-ray czyli program usuwający wszystkie budynki - widzisz wszystkich i możesz przejść gdzie chcesz. Nie wiem czy można np. strzelać przez ściany budynku do kogoś bo te czity testowałem na pustym serwerze.
P.S. Jak zajrzysz do postu Picia na tym forum to tam jest link do boardu na którym sa screeny ze wszystkimi chyba programami (te co wymieniłem to garstka, są oczywiście czity dla latania z minigunem i antyczasomierze czyli bieganie podczas odliczania przy starcie)

Old Post 03-01-2004 19:55
tmat
Elite (Fiend)

Hmm... Mam mieszane uczucia co do słuszności umieszczenia tego linka. Zwłaszcza przez Ciebie Radzioo. Dobrze wiedziałeś że te programy mam od jakiegos czasu i przekazałem je Adminom Mostu do zablokowania. Wprawdzie jeszcze nie udało sie złamac programu ale prace trwają i znasz powody dla których nie chcieliśmy upewniać wszystkich o istnieniu tego typu programów. Teraz do czasu zablokowania tych programów będzie lawina oskarżeń, zarzutów i doprowadzi to tylko do i tak juz nieprzyjemnej atmosfery gry. To jedna strona medalu. Druga jest taka że może dobrze sie stało że taka informacja umieszczona została na forum publicznym, sam bym tego nie zrobił z opisanych wyżej powodów, ale moze teraz jak juz wszyscy wiedzą co w trawie piszczy to jeden oszołom z drugim najpierw sie poważnie zastanowi zanim włączy wspomagacza. Ja od jakiegoś czasu staram sie wyśledzic tych nieuczciwych i wchodzę czasami to do jednej to do drugiej drużyny na Moście pod zmienionym nickiem i zamiast grać tylko biegam i obserwuje. Znam działanie tych kodów więc widząc to czy owo mogę na 99% stwierdzić czy dana osoba w mojej drużynie koduje czy nie. Moim zdaniem jedyną możliwościa na złapanie takiego delikwenta jest obserwowanie własnej drużyny i kilku takich juz znalazłem.

Old Post 03-01-2004 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

Pierwszy z nich po prostu daje gunnerowi niekończącą się amunicję w broni oraz niekończącą się amunicję w AT4. Niestety cqb i medycy zostali pokrzywdzeni bo broń lekka dalej musi zmieniać magazynki (CQB nie kończą się granatniki i może z nich walić jak z cekaemu).

Całe szczęście ten nie działa. Wprawdzie możesz strzelac z AT4 do woli ale tylko pierwszy strzał jest śmiertelny. Reszta to tylko Twój obraz gry a przeciwnikom nie wyrządzają żadnej krzywdy.

Old Post 03-01-2004 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Sory Radzioo to nie Ty tylko boski...

Old Post 03-01-2004 20:18
Tomcat27
Master (Spawn)

Jestem zdania ze grajac w 30 osób na serwerze np. MOST nie sposób nie zauważyc kogos kto cheatuje...wiec w/g mnie ten link wiele nie zmienia, kto chce ten zdobedzie cheaty, nie oszukujmy sie, ale druga sprawa to ich używac.

Pozdrawiam

Old Post 03-01-2004 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Miejmy nadzieje, ze te czity bazuja na podobnym kodzie i moze wraz z nastepna latka problem zniknie, nie mowiac o upragnionym czitkillerze. Do tej pory oszusci nie dali mi w kosc i chcialbym zeby tak zostalo; mam nadzieje ze admin MOSTu bedzie bardzo surowy dla notorycznych koderow, jesli tacy sie trafia.

Old Post 03-01-2004 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Hmm... Mam mieszane uczucia co do słuszności umieszczenia tego linka. Zwłaszcza przez Ciebie Radzioo. (CIACH)

To nie ja umieściłem ten link na boardzie a sam mam również mieszane uczucia ale zwyciężają te "za" ze względów pedagogicznych. Każdy zainteresowany będzie mógł sprawdzić na czym polega działanie tekich programów i na Twój wzór będzie wstanie wyłapać podczas gry nieczystych graczy. W brew pozorom jest to dobre bo rasowy i stały wyjadacz np. MOSTu będzie się po prostu bał ich użyć aby nie zostać zbanowanym "na wieki". Wzrośnie liczba cheatujących ? Gracze czerpiący przyjemność ze swoich umiejętnośći (większych czy mniejszych) nie zniżą się do tego aby ich używać a inni zostaną w ten czy inny sposób wytropieni i ukarani lub po prostu przestaną grać w tą grę ponieważ stanie się nudna.

Old Post 03-01-2004 20:24
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Całe szczęście ten nie działa. Wprawdzie możesz strzelac z AT4 do woli ale tylko pierwszy strzał jest śmiertelny. Reszta to tylko Twój obraz gry a przeciwnikom nie wyrządzają żadnej krzywdy.

A tego nie wiedziałem

Old Post 03-01-2004 20:25
tmat
Elite (Fiend)

Mówiłem, aby wytropic wroga musisz go najpierw poznać

Old Post 03-01-2004 20:28
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Sory Radzioo to nie Ty tylko boski...

Wiem, wiem pospieszyłem się

Old Post 03-01-2004 20:28
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(CIACH)..... Moim zdaniem jedyną możliwościa na złapanie takiego delikwenta jest obserwowanie własnej drużyny i kilku takich juz znalazłem.

A garść suchych informacji ? Np. Kto je stosuje czy gracze "zawodowi" czy raczej "przyjezdni", słabsi czy gorsi itp.

Old Post 03-01-2004 20:34
tmat
Elite (Fiend)

Wiesz co 2 jestem pewien ale to raczej przyjezdni bo rozegrali po góra 2 godziny na serwerze. Co do kilku nie mam jeszcze stuprocentowej pewności i chce sie upewnić, może dlatego że to niestety "zawodowcy".

Old Post 03-01-2004 20:37
boski *PL*
po prostu boski

umiesciłem ten link i wcale tego nie żałuję a umieściłem go w celu potwierdzenia, że takie "wspomagacze" istnieją i nie jest dużym problemem ich znalezienie w sieci

każdy sprawdza ten link na własną odpowiedzialność i od niego wyłącznie zależy jaką decyzję podejmie:
stosować jako lamer czy niestosować

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Edytowane przez boski *PL* dnia 04-01-2004 o godz. 03:50

Old Post 03-01-2004 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Mała prośba do moderatora, nie likwidować tego topick'u.
I pomyśleć , że ludzie płacą za wejście na kabaret

Old Post 04-01-2004 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Przypuszczam Longbow że Ty nie kodujesz i tak jak Ty jest kilka innych takich osób które będą bawić się uczciwie nawet gdy zna te czity i na tym trzeba bazować. Nie dajmy się zwariować.

Nawet możesz mieć pewność
A poza to zgadzam się z postem @Jaro(PL) nad tym moim, ale jednak adres linka sugerowałbym usunąć.

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 04-01-2004 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dino78
Training (Enforcer)

Angry

Wlasnie ostatnimi czasy przestalem grac w BHD ze wzgledu na cheaterow (na MOScie bo tylko tam grywalem). Mialem dosc biegania za gosciem, ktory lata przez mury, ogladania pacjetow bez glowy (bo ta wystawala z drugiej strony sciany).
Mam nadzieje ze to sie skonczy, ale na razie szukam innej giery i wzialem sie za singla (ale nuda )

Old Post 05-01-2004 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dino78 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dino78 Znajdź więcej post'ów przez  Dino78 Dodaj Dino78 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dino78 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:45.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions