Poszukiwany, Poszukiwana
Proponuje zamieszczac tutaj sprawy dotyczace ... lamuchow ktorych spotkaliscie na serverach, ich wonid .. etc ..
Do zalozenia tego tematu zmusil mnie fakt, iz podczas dzisiejszej porannej CSowej rozgrzewki.. spotkalem KOGOS o nicku "czarnulka" .. ta OSOBA podczas gry, zaczela do mnie strzelac (SPECJALNIE) .. a ze nie lbie takich sytuacji, a nerwy mi puscily... zaczalem strzelac dotej osoby, tak aby pozostawic jej okolo 10 hp .. czarnulka odwieczyla mi sie .. TK przy kazdej nastepnej rundzie .... przerywajac od czasu do czasu stekiem wyzwisk kierowanych do mojej osoby .. dolaczyl sie do niej niejaki [k27]DANGER, ktory prawdopodobnie z desperacji iz powiedzialem mu, ze NIE rekrutujemy do GRU, chcial sie na mnie zemscic .... rownierz uzywajac siarczystych bluzgow ..
A ,ze nie przepadam za wyzwiskami etc... sam zaczalem bluzgac na serverze (nienawidze tego .. ale jak ktos przesadzi .. wrrrrr)..
W TYM MOMENCIE ... GDY ZACZELA SIE ROZMOWA O BANANOWANIU, czarnulka przyznala sie do swojego nicku, oraz zaczela mnie przepraszac ... nick autentyczny to armen (CZY JAKOS TAK .. ) kojarzycie go ?! czy tez nie ? JAK TAK.. to prosze o kontakt do tej osoby ! Z GORY DZIEKUJE ..
czarnulka ->940359
[k27]DANGER ->1015867
Bynajmniej nie domagam sie banow, dla tych osob .. chociarz chcialbym spotkac sie z nimi z osobna w 4 oczka .. i zamienic kilka argumentow (moj glowny to 2 tonfy), aaaa ostrzegam grajacych CSmaniakow na serverach .. jezeli spotkacie kogos o takich nickach .. UWAZAJCIE .. bo to typowyy przyklad LAM, z ktorymi gra traci przyjemnosc

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|