1. Czy nie uwazacie za eliciarstwo, ze na waszego boarda przez dlugi czas nie mozna bylo sie zarejestowac, a pozniej nagle laskawie pozwoliliscie? Coz za laska! Dziekujemy o Wielcy. Na dodatek przez pewien okres czasu, a teraz znowu nie mozna. O co w tym chodzi? (ja sie nie zarejestrowalem bo niebede sie wpychal tam gdzie mnie nie chca i wcale nie jestem rozzalony bo spotkalem kilka osob nie nalezacych do "elity" (?) z ktorymi fajie sie gra i idzie pograc i na zadnych boardach/ligach nie wystepuja)
2. Czy jezeli gram na sewerach dopiero od 2-3 miesiecy to jestem lama? W takim razie zawsze bede lama, bo za rok ja bede na serwkach rok i 2-3 miesiace, a ty dluzaj, zawsze dluzej i zawsze bede lamo w waszych oczach bo wy tu dluzej gracie. A w quake gram dlugo, tylko ze przez neta nie gralem. A tak pozatym przez 2-3 miesice mozna sie duzo dowiedziec o polskiej scenie.
3. Avenger, mow przykladam. Gadasz ogolnikowa.
Co w tym zlego, ze ktos nie wie jak bota uruchomic? Nie kazdy jest alfa i omega jak Ty.
4. Avenger zachowujesz sie w sposob chamski, dziecinny i bardzo ograniczony. Bluzgasz wszystkich, lacznie z boardem i serwisem, podajac czesto jakies dziwne przyklady. Na dodatek jeszcze masz zal, za to ze zostales wydalony z redakcji, a przeciez to byla wylacznie Twoja wina, ze takie zdarzenie zaszlo. Jak nie lubiales tak pozatym tu pisac (nie rozumiem czemu) to po szybciej niezrezygnowales?
5. Co chcesz od wywiadu? Zrob swoj serwis i sam przeprowadzaj wywiady zadajac bardzo inteligentne pytania czlowieka, ktory jest najmardzejszy i wie wszystko o qw. ok?
6. Avenger piszesz, ze nie czujesz sympati dla ludzi z fpp, a po czym ich oceniasz? po tych kilku postach na boardzie? Jak tak, to ja tez Cie ocenie jako czlowieka, ktory ma nasrane w glowie, uwaza sie za lepszych od innych. Moge wymieniac duzo. Kiedys przekonasz sie ze zycie nie konczy sie na qw, a Ty tak naprawde jestes malym gownem, ktore w koncu sobie uswiadomi, ze nic w zyciu nie osignelo.
7. Avenger najpier zastanow sie o czym ty piszesz, ok?
Do Misya nic nie mam (juz zakopalem topor wojenny ), ale avenger swoja postawa nie swiadczy dobrze o "elicie", przynajmniej moim zdaniem.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|