quote: Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!
Topic jest idiotyczny ale odpowiedzi rowniez. Mysle ze piszecie je tylko byscie mieli wiecej postow. Od tej pory kto napisze tu choć słowo jest LAMA
ja jestem juz dawno lama wiec mi nic nie zaszkodzi "od tej pory cos tu napisac" (i od razu przetre sciezke innym) -grrr dziecinada; moge pisac co chce i gdzie chce, jesli tylko mam nastroj i temat, jesli uwazam ze to nikomu nie zaszkodzi , moze pomoze , skomentuje i skrytykuje, wychwyce bledy, podziele sie swoimi spostrzezeniami bla bla
poza tym po co mi ta cyfra postow? sam tu wlazles i sobie nabiles gdybym sobie nabijal to bym tego posta bez edycji w 3 kolejne po sobie zamienil zaczynajac od kazdego akapitu osobno i odpisywalbym na kazdy topic od gory do dolu piszac "racja", "mg42 rox" itp a'la SS-Man.
pees: "SORRY! Ale chcialem tylko wyprobowac BOARD! jeszcze raz SORRY!!!" -LOL! hehehe ok ok v44 buchaha coraz lepsze te txty sie robia ogolnie jajcarski topic mozna sie posmiac w okolo tak szaro i smutnie a i wiadomo ze to AGD rox i GL i HF itd i Dyzio luzik poczuj klimat lola wsiaknietego w ten topic nikt nie wazy sie zbijac z AGD poki my brac klanowa zyjemy (jak to zabrzmialo hyhy)
pees: pozdra all board testers 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|