Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Pomocy prosze was :P :(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Pomocy prosze was :P :(

Co to jest????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-04-2002 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

tez mi to sie pokazuje ale nawet nie wiem dlaczego wchodze na serv rano i jest ok wchodze popołudniu i już się coś zwaliło...

Old Post 18-04-2002 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

zapytaj na jakimś bardziej fachowym forum (boardzie) bo tutaj raczej nikt Ci nie powie, bo większość to tylko głupoty umie pisać..

Old Post 19-04-2002 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

w tym rowniez ty...

Old Post 19-04-2002 09:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
zapytaj na jakimś bardziej fachowym forum (boardzie) bo tutaj raczej nikt Ci nie powie, bo większość to tylko głupoty umie pisać..

taaa... niech pojdzie zapytac na board.counter-strike.pl tam z pewnoscia nikt mu zadnych "głupot" nie napisze a przy tym jest to baaardzo "fachowe" forum... a tutaj to tylko hamstwo i brak wychowania...

Old Post 19-04-2002 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Tylko zeby tam wtawic screena to trza ftpa

Old Post 19-04-2002 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

powyższe posty potwierdzają tylko to co napisałem, bo jak do tąd nikt nic konstruktywnego nie napisał.

To była moja szczera rada dla Ciebie Nights, napisz może w dziale "admin zone" albo FAQ na cs.pl, albo tutaj w dziale Hardware/software.

większa szansa na jakies odpowiedzi inne niż "...ja tez tak mam.." (to jest przykład)

Old Post 19-04-2002 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

a ty po co cos piszesz, skoro nie wiesz jak mu pomoc?
NightS: na jakich serverach Ci sie to zdaza? Na wszystkich, czy na wybranych?

Old Post 19-04-2002 13:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

ja wiem co to jest .. zauwazylem ze to jest blad Cheating-Deatha ..
jak wchodzilem na BRO gdzie jest CS Guard.. wchodze z Cheating-Deathem to mnie wywala .. na poczatq kazdej rundy .. wylaczam cheatinga wchodze bez i mnie nie wywala ..
czesto sie to zdaza ..

Old Post 19-04-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Ja takie coś miałem jak był mecz Polska | Dania na HLTV

Old Post 19-04-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

ja chyba wiem dlaczego tak sie dzieje
bo jak asmz dopisane do pliku np. -w 640 -h 480 -wavonly by dzwiec w cs sie niewylanczal (ale to kazdy wie) i jak zrobisz tak pare razy to wtedy wskakiwalo mi wlasnie cos takiego...
na 100% nie ejstem pewien ale jak dotad kiedy robilem tak to to mi wyskakiwalo a teraz tak nie robie i nie mam z tym problemu (ale zameiszalem )

Old Post 19-04-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

to chyba nie ma z tym nic wspolnego Beaker... ja nie mam do linii komend dopisanych tych parametrow a tez czasem mi to wyskakuje...

Old Post 19-04-2002 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
a ty po co cos piszesz, skoro nie wiesz jak mu pomoc?
NightS: na jakich serverach Ci sie to zdaza? Na wszystkich, czy na wybranych?

napisałem mu gdzie moze skierować swoje pytanie i gdzie może bedzie miał odpowiedz..Destructor...przeczytaj podpis pod swoim nickiem...pomyśl ... i już zejdz ze mnie !

Bo nawet nie chce mi sie już odpowiadać na posty typowego statsiarza boardowego jakim jesteś !

Old Post 19-04-2002 17:31
DeStRuCt0r
Guest

ty zaczels jakies bzdury pisac dzisiaj...
A 1300 postow przez rok to nie duzo, niektorzy tyle nabijaja w 2 miesiace...
I nie badz taki cwany oko?
BTW: raz napisales, gdzie ma skierowac swoje pytanie, a drugi raz po co sie odezwales?? "powyższe posty potwierdzają tylko to co napisałem, bo jak do tąd nikt nic konstruktywnego nie napisał"
chciales nam jeszcze raz przypomniec, ze tylko glupoty umiemy pisac?

Old Post 19-04-2002 18:12
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

chyba Ci sie nudzi destruktor....i skoncz juz bo to do niczego nie prowadzi, oprócz tego że możesz swoje 3 marne grosze dorzucić i nabić kolejne posty.

EOT dla mnie.

Old Post 19-04-2002 19:36
Mantis
OBI (-o-)

Ja wam powiem tak - ten blad pojawil sie z nowa wersjac CD - ona chyba sie kloci z niektorymi wersjami CSGuarda ale najsmieszniejsze jest to ze raz wyrzuca a raz nie ...

Old Post 19-04-2002 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
major Vasca
Zawiany.Henio

Widze ze Destructor lubi pisac hehehhe moze koles pisarzem zostanie

Old Post 19-04-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Dzieki za rady.
Nie po to zakladalem ten topic zeby ludziska sie klucili tylko mi pomogli i jakby jakis moderator byl taki mily i go deletnow to bylbym wdzieczny

Old Post 19-04-2002 21:25
major Vasca
Zawiany.Henio

To nie jest kłótnia a jedynie wolna wymiana poglądów

Old Post 19-04-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions