Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > !!!pomocy!!! Cd Key !!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
D3al3R
Skilled (Knight)

!!!pomocy!!! Cd Key !!!!!!

Mam juz wszystko co potrzebne do grania ale jak probowalem wejsc na serwer to mi napisalo ze mam zly cd key wiec czy ktos wiec skad sciagnac jakis dobry albo czy jest jakis generator kluczy albo moze inaczej mozna to zrobic !????
H E L P !!!!!!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2001 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3al3R Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D3al3R Znajdź więcej post'ów przez  D3al3R Dodaj D3al3R do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3al3R prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

kup sobie oryginal i nie zasmiecaj forum

Old Post 30-05-2001 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3al3R
Skilled (Knight)

ej musialbym bym byc burzujem albo skonczonym ciolkiem zeby kupic oryginal i dac tyle kasy za jakas gierke i sie nia jarac ))))
tatusiu kup mi gierke ale oryginalna bo bede plakal buuuuuuuu .....
pewnie dico rzadzi ))heheheh nedzaaaaaaa

Old Post 31-05-2001 02:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3al3R Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D3al3R Znajdź więcej post'ów przez  D3al3R Dodaj D3al3R do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3al3R prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez D3al3R
ej musialbym bym byc burzujem albo skonczonym ciolkiem zeby kupic oryginal...

debilizm roku... wstydz sie

quote:
i dac tyle kasy za jakas gierke i sie nia jarac ))))

jakas? brak mi slow... jestes zenujacy...

Old Post 31-05-2001 06:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

a najlepsze jest to, ze nie ma dzialajacych generatorow i zeby grac na necie, trzeba miec oryginal

Old Post 31-05-2001 07:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

macie problemy z cd ,keyem .
prawdziwy problem z cd key 'em jest w tribes2
da sie na jednej plytce zagrac w jedna osobe tylko .
(tylko jedna ksywka moze byc zarejestrowana do gry przez net : ( -na jednej kopii ,mozna tez sie zadowolic LANEM )

Old Post 31-05-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kibel
Training (Enforcer)

Hej, mam na oku ferari, stoi na prakingu juz 2 tygodnie, chyba nitk sie nim nie interesuje. Ma ktos moze zalatwic kluczyki ?

<odp> Kup sobie zlodzieju

Co ty p#%$@# jestes ???
Bede placil za auto jak moge je podp(&(*&(
TATOOO kup mi autoooo
bo jak nie to je podpier659e i bedziesz plakal

--------

Old Post 31-05-2001 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kibel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kibel Znajdź więcej post'ów przez  Kibel Dodaj Kibel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kibel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3al3R
Skilled (Knight)

hmm kupujesz oryginaly kup se jeszcze cd-action i najnowsza kasete zespolu mister dex ))))))) heheheh ciota ))))
nie lubie takich debilnych rozmow ale sami mi tu wyjezdzacie z beznadziejnymi uwagami
Diablo2 mam pirata i gram na battle necie a ponoc nie mozna ))ale dla chcacego nic trudnego a dla cioty wypasionej kasa to za wielki trud troche pomyslec bo po co jak jest kasa na takie badziejstwa
To samo q3 ))
countera pewnie tez rozgryze jak siade to tego i poszukam
ale nie da sie heheh ciooooooooootyyyyyyyyyyyyy kup se jeszce dmuchana lalke
debilny text dla debili z nadmiarem kapusty

Old Post 31-05-2001 19:34
FrugO
====<#~~

quote:

ROTFL!!!
what a pajac

Old Post 31-05-2001 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Kolejna gwiazda zawitala na lana borda ... wezcie skasujcie jej konto bo IQ okazuje niezbyt wysokie ...

Old Post 31-05-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

quote:
Diablo2 mam pirata i gram na battle necie a ponoc nie mozna ))

Diablo 2 to nie Half-Life..

quote:
nie lubie takich debilnych rozmow ale sami mi tu wyjezdzacie z beznadziejnymi uwagami

Co tu duzo mowic..gra z piratem jest mozliwa, ale wychodzi to bardzo malej odsetce osob wiec zaden Generator ci nie pomoze..raczej..w ogole to koledzy ponizej maja racje - latwiej qpic oryginala

Old Post 31-05-2001 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kibel
Training (Enforcer)

quote:
hmm kupujesz oryginaly kup se jeszcze cd-action i najnowsza kasete zespolu mister dex ))))))) heheheh ciota ))))
Diablo2 mam pirata i gram na battle necie a ponoc nie mozna ))ale dla chcacego nic trudnego a dla cioty wypasionej kasa to za wielki trud troche pomyslec bo po co jak jest kasa na takie badziejstwa
To samo q3 ))

Wymiekam........
Skad sie takie osly biora to ja nie wiem...
Pomysl debilu jak kiedys bedzie Ci sie podobac jakies auto a nie bedziesz mial kasy to co zrobisz??
Pojdziesz walniesz w leb gostkowi i zabierzesz mu kluczyki ?
Kiedys bylo pokolenie kombinatorow teraz nam rosnie pokolenia zlodzieji.....

Old Post 01-06-2001 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kibel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kibel Znajdź więcej post'ów przez  Kibel Dodaj Kibel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kibel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez Kibel
Wymiekam........
Skad sie takie osly biora to ja nie wiem...

luzuj torbe - olej go

Edytowane przez FrugO dnia 01-06-2001 o godz. 14:01

Old Post 01-06-2001 13:45
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
To samo q3 ))

Jak zalatwisz sobie cd-keya to daj znac, a jak nie to nie bedziesz gral i sam bedziesz ciota, a w dodatku ciota bez cs, czyli wielka zjebana ****

Old Post 01-06-2001 15:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

kolejny do listy banow?

Old Post 01-06-2001 16:07
Ex00
Pan Prezes :S

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
kolejny do listy banow?

ta...wyluzujcie panowie

Old Post 01-06-2001 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
kolejny do listy banow?

jakich banow? panowie o czym wy tu mowicie?

Old Post 01-06-2001 16:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TYsiEK
Skilled (Knight)

Qrde generator może pomóc.
Tylko trzeba mieć farta tak jak JA

Old Post 01-06-2001 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TYsiEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TYsiEK Znajdź więcej post'ów przez  TYsiEK Dodaj TYsiEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TYsiEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions