Z obawy, że do poniedziałku topic może być już zamknięty, chcę podzielić się z wami jeszcze raz swoją radością.
Dzisiejszy ranek należy do dość udanych. Najpierw wizyta mikołaja. Potem do pracy, znowu spóźniony i znowu brak kąśliwych uwag na ten temat. No i ten topic, jak dla mnie jest to TEMAT TYGODNIA.
Gdy pomyślę sobie ile jeszcze pozytywnych rzeczy może tu zostać napisanych.....
Naprawdę gorąco zachęcam was byście pisali tu o udanych dniach. Pamiętajcie, że Saari zaproponowała ekscytujący konkurs 
Jeżeli chodzi chodzi o moje sukcesy i porażki w q3 to, a zatem okazję do przyporządkowania mnie do swojej prywatnej listy tych, których można wyzwać na pojedynek, tych których trzeba wyzwać bo na razie z nikim innym wygrać się nie da oraz tych, z których można się pośmiać to przedstawiam co następuje:
niedawno pokonani:
keel,
anarki,
tank jr (nie to, że lubię grać z dzieciakami, ale ten strasznie fikał)
SoReN,
Kowal,
KiKi,
chyba jeszcze był zalosny jestem, ale on był jakiś taki zmienny raz dobry raz nie - chociaż wygrana 1:1 kwalifikuje go tej grupy
niedawno przegrałem z:
little girl
Z
2Pizza
+ jeszcze paru innych, których ksyw nie pamiętam
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|