FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10017)
Poszukiwani Fachowcy
Wraz z pewną grupką ludzi zaczynamy pracować nad modem multiplayer SOF2 w realiach 2 wojny światowej. Poszukujemy ludzi ze znajomoscia c++ z doświadczeniem oraz enginu q3, modelarzy 3d z doswiadczeniem robiacych rozne modele do gier. Mile widziani są ludzie pracujący już nad enginem SoF2 lub fachowcy mogący w czymś pomoć. Wszyscy zainteresowani proszenie sa o kontakt z Adziem lub Malinem
Adziu - [email protected] GG-3352232
Malin - GG - 732827
nie ma ?? ciekawe ;-)
PS. jak cie to intersuje to mam narazie 10 chetnych no narazie
nie ma ?? ciekawe ;-)
PS. jak cie to intersuje to mam narazie 10 chetnych no narazie![]()
nie narazie nie , to nie ma byc na lapu capu tylko porzadnie zorganizowane a po za tym nie cieszcie sie tak SoFowcy bo to gra o 2wś ja osobiscie nie lubie Sof2 ale zainteresował nas engine...
hehe to zagraj w moh:aa![]()
dlaczemu ??
Ten mod ma byc podobny do mohaa ( no oczywiscie lepszy i bardziej dopracowany )
dlaczemu ??
Hehe niezle wytlumaczenie <lol> to jak wogole ci strone pobiera buhaahahahha ( krew zajmuje 20 kb )
a gazdzik sciemnia... poprostu kreci jak moze bo nie ma zadnych argumentow
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a gazdzik sciemnia... poprostu kreci jak moze bo nie ma zadnych argumentow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
grrrrrrrrrrrrrrrrrr.... nie draznij mnie. Nie krece tylko mowie jak jest
.
Glan ma racje
MoH:AA jest nawet ok, ale w singlu
Multiplay jest fajny na małego lana. Tak głównie grałem, bo w sieci nie było tej zabawy. Ta gierka wydaje mi sie być stworzona do tego co proponował Marco i co było zrobione w MenDownie - trybu snajperskiego. Jeśli na mapce "Stalingrad" wsadzi sie 4ch ludzi ze snajpami to jest masa zabawy. Inaczej to SoF jest duuuuużo lepszy
A co do moda - znakomity pomysł. W sumie SoFik powienien sie ładnie nadawać do prezentacji jakichkolwiek warunków konfliktu zbrojnego - nawet IIWŚ. Fajen by to było , bo widze ze ostatnio 45pluton(mod o wietnamie) coś sie nie aktualizuje Może polacy będą pierwsi
Jeślikiedykolwiek skończe swoją mapkę (pomysł w głowie gdzieś od roku, próby wykonania - jakieś 6 misięcy ... coś musi z tego być ) to może wam podpasuje. MA mieć troszkę klimatu niemieckich bunkrów w zimie ... jakies rakietki V-2 itp
Powodzenia!!!
Glan ma racje
quote:
Wszyscy przeciwko mnie![]()
.
quote:
Wszyscy przeciwko mnie![]()
.
quote:
napisz cos konkretnego a nie zal sie..![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
Gazdzik ma racje
ps:
zawsze z toba :>
mowienie ze ni nabijasz to klamstwo w zywe oczy.. powiedz wkoncu jakies konkrety czemu ci sie mohaa ni podobalo a nie ciagle sciemniasz
quote:
powiedz wkoncu jakies konkrety czemu ci sie mohaa ni podobalo a nie ciagle sciemniasz![]()
na sp gra jest swietna imo najlepsze misje z wszystkich FPP jakie gralem desant byl swietny save co 5 sec :> gruzy miasta ze snajperami szukalem jednego sqbanca przez pol dnia niedosc ze byl schowany za dachem ze mu lep tylko wyskakiwal to jeszcze drzewo go zaslanialo jakby mial tlumik to bym go w zyciu nie znalazl =] puznij jazda czolgiem po niemacach heh Gazdzik zagraj sprobuj dojsc do desantu to dalej pujdzie samo d
w mp nie gralem jest duzo ffp o ii wojnie swiatowej imo najlepszym jest rtcw
mod bardzo dobrze jak najwiecej urozmaicen=] mam nadzieje ze to nie bedzie nowy skin playerow , broni i nowe dzwieki jak juz ktos robil pamietacie "mod" "real war" heh czas mi tylko zmarnowali =]
kluczem powinny byc mapki i tryby gry oraz sploowki ktorych w sofie jest malo a zreszta co ja wam bede mowil
powodzenia
quote:
heh Gazdzik zagraj sprobuj dojsc do desantu to dalej pujdzie samo d![]()
:>
to medjum sprobuj =]
nie pogral bys w sofa z nowymi giwerkami skinami i mapami??
nawet jesli to ni bedzie truj plazmowy miotacz laserowy tylko prosty przypiekacz - miotacz ognia - imo ql zwlaaszcza ze w sofie tak fajni sie ludzie pala
quote:
nie pogral bys w sofa z nowymi giwerkami skinami i mapami??
ja tyz bym pogral ciekaw jestem ile ten wasz mod bedzie wazył ?
ciekaw jestem ile ten wasz mod bedzie wazył ?![]()
quote:
Jakby zrobilii pelno nowych kamchatek i broni typu M4 to moze wazyc nawet 300MB.
Jesli chodzi o cs to ja uwazam ze ten modzik do sof2 bedzie taki dobry, ze ludzie sofy bedom kupowac zeby w tego moda grac, tak jak kiedys kupowali half-life'y zeby grac w cs <-lol.
quote:Jak dla mnie to bez roznicy. Moze nawet 400 mb. Wazne zeby byly serwery i byl dobry.
Napisane oryginalnie przez KLAUSIK
ja tyz bym pogralciekaw jestem ile ten wasz mod bedzie wazył ?
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.